Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 9 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359
Így, hogy Doyle maradt, csak Butler érdekel, hogy hosszabbítson. Tökéletes nickel aki bármikor S-t is tud játszani, elképesztő sokoldalú.

Izgatottan várom a Ballard stratégiát. 😊 Egy Ron Parker tradet kérnék nőnapra Krisz kolléga 😀

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

sorry ha sokat írok most, "élem az FA piac nyitását", mondhatni. De jó ilyeneket olvasni most, főleg az elmúlt évek FA-jai után...Aztán persze csak ősszel leszünk legkorábban okosak

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Elvileg érdeklődünk Zeitler (Bengals OG) és Perry (GB OLB) után is. "Na hátha már jó lesz..."
Doyle megtartása szerintem remek move, és sztem kaptunk egy kis hometown kedvezményt is, mert ebből a 3évből könnyen kibújhatunk mi is, ha esetleg szarul játszana v lesérülne. Sztem egy 5 év 35milliót simán kapott volna a piacon, amivel már picit nehezebb manőverezni (persze mindig a gtd a lényeg).
Sorensenre 2.köröst rakott a KC, fene a szájukat, őt el tudtam vna képzelni nálunk (Ballard 1 kis "hazait" is hozhatna).
Butlert remélem megtartjuk, Cole meg Walden közül Waldent nagyon esetleg olcsóba, de karrierévet tolt, lehet van aki adna neki egy valag pénzt...Bevallom nem tudom h Zeitler LG v RG volt, ha RG, az lenne a legjobb, mert akkor Mewhort maradhatna az "eredeti" LG posztján. RT-be meg Haeg-Clark, és minőségi emberrel maga mellett hátha jól nyomná vmeik. Persze Denzelle Good-nak ezért padoznia kéne :\
Ha Poe iránt tényleg nem akkora a kereslet, mint várták (és ahogy írják), akkor meg kéne próbálni elhozni sztem vmi orrnehéz deallel, most van zsetonunk, fizessük ki neki a lét idén, ne tudja már megtartani a KC "olcsón" (írtak olyat, hogy ha nem kap nagy lovettát akk maradna a helyén 1 évre ...mondjuk a KC nem áll jól pénzzel, szóval akár egy trade-et is adnék, egy 2.kört simán megérne nekünk szvsz).
+ Perry érkezésével lenne egy ígéretes pass rusherünk is, és 1.körben tényleg jöhet a futó pick 😀

szép álom

szerk:
Doyle 3év, 18,9misi, bónuszokkal 21misi, 9,5misie garantált, 7.5 ebből teljesen.
2017es fizuja: 8millió, 7.5 garantált 😊
2018-ban kvázi ingyen kirakhatjuk, ha úgy teljesítene esetleg.
Ellenben sztem van egy top10-es TE-nk, aki 3évig átlagért játszik, és pont ugyanakkor jár le a szerződése, mint a tavaly hosszabbított Allennek 😊 (Aki után 2018-ban 2misi dead money-nk lenne csak, de ő is megkapta a nagyzsetont első évben).

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 291 — Whoops, looks like something went wrong.
Ja, A. J. Bouye ügynöke állítólag nagyban dobálózik (másik 5-6 csapat mellett) az Indianapolisszal is és híreszteli, hogy az ügyfele valószínűleg marad az AFC South-ban.

Remélem, hogy nem jön ide, nem kőne. Corner kőne, nagyon kőne, de Bouye nem. Nekem legalábbis.
Stez
Az egész AFC South érdeklődik utána.
 twitter.com/AaronWilson_NFL/status/839252592953806848
iktriad
Aztan én nem vágesztam, hogy a 49ers és a Browns is átkerült az AFC-be, bár amilyen erős mindkét csapat, teljesen érthető. Elég király divízió lenne ez jövőre, még lenne is esélyünk odaérni az első ötbe, mert a 49ers megszorongatható.

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Na Doyle zsír 😀 Ez így teljesen jó. Remélem több snapet kap mint Allen.

Bouyeval meg a baj az, hogy eddig 1 jó szezonja volt. Az ilyentől én is félek.
dugo93
Nah, Doyle királyságos, hogy marad, bár nem tudom, hogy ha eddig ennyire akadozott a gépezet, akkor mi az ami most így hirtelen megoldotta a dolgokat - bár igazából who gives a fuck, lényeg, hogy marad.

Bouye pedig maradjon csak szépen ott ahol van, kell a francnak az egy szezonos játékos kurva nagy ZS-ért, ráadásul most van 1-2 csapat ahol értelmetlenül sok ZS van, tuti, hogy valaki bekockáztat. No match.
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
Na Doyle zsír 😀 Ez így teljesen jó. Remélem több snapet kap mint Allen.

Bouyeval meg a baj az, hogy eddig 1 jó szezonja volt. Az ilyentől én is félek.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 163 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ja, A. J. Bouye ügynöke állítólag nagyban dobálózik (másik 5-6 csapat mellett) az Indianapolisszal is és híreszteli, hogy az ügyfele valószínűleg marad az AFC South-ban.

Remélem, hogy nem jön ide, nem kőne. Corner kőne, nagyon kőne, de Bouye nem. Nekem legalábbis.
Stez
Az egész AFC South érdeklődik utána.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Hajnali négykor arra ébresztett a telefon, hogy egy fehér játékosunk hosszabbított, egy nappal korábban meg Reitz visszavonult? Hát na, az érzés felbecsülhetetlen! Kinek kell a MasterCard?

Amúgy Doyle esetében valami ilyesmit írtam korábban, hogy 5.5-6.5 millát még megér, többet már nemigen adnék neki. Ballard okos volt, ez egy menedzselhető szerződés a Colts #1 tight endjének.

Fehér ember felülről látni, hogy Doyle lenni hasznosnak kurvára és elengedni tilos vóna, mert csapat vokolni egyébként is kurvafosci(ni)! Pacsi! Most pedig fizessünk ki Poe-nak évi 30 milliót! x-P

Szerkesztette: Stez

több mint 9 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Yesss!
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 163 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lehet bontani a pezsgőt, Jack Doyle marad Indyben. 3 év, 19,5 millió $, ebből 9,5 garantált.
több mint 9 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Jaj ne má, nehogy ide jöjjön... A hideg kiráz ezektől a bátyómegapuciáltalvagyokennyirekörbeszopva jelenségek, akik amúgy ezek nélkül abszolút nem oda lennének sorolva, ahová... Negyedik körben oké, de ne másodikban...
Stez
Travis Kelce nem lajkolja eztet.
ulpianus
serena williams sem
Miska84
látom Eli-t nem meri beírni senki sem 😀
több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Egy újabb legenda távozott
Farky
first ballot hall of famer

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Jaj ne má, nehogy ide jöjjön... A hideg kiráz ezektől a bátyómegapuciáltalvagyokennyirekörbeszopva jelenségek, akik amúgy ezek nélkül abszolút nem oda lennének sorolva, ahová... Negyedik körben oké, de ne másodikban...
Stez
ulpianus
serena williams sem

több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Egy újabb legenda távozott

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
Joe Reitz visszavonult.
Tony Adams
Megijedt Fahn Coopertől.
több mint 9 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 922 — Colts Fan
Kíváncsi vagyok, hogy a tavalyi kussban ülés után mi lesz az FO stratégiája.
Az új fiú megpróbál e már az elején behúzni pár nagyhalat,vagy kivárunk, és a maradékból mazsolázunk?
több mint 9 éve
Nem hittem volna, hogy Grigson távozása után lesz, ami hasonlóan felvidít, de igen, sikerült!
KÖSZÖNÖM, JOE! x-D

több mint 9 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 922 — Colts Fan
Joe Reitz visszavonult.
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Stez

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Megnéztem végre a Garett 40 yardosát. meg az összehasonlítást Von Miller futásával. Ég és föld, és nem az idő, hanem hogy Garett mozgása mennyire összeszedetlen. Annyira billeg a felsőteste, hogy fáj nézni.

Más: szerintetek T. J. Watt meg lehet 2. körben, vagy kimegy mire hozzánk ér a sor?
uatu
szerintem bele fognak szeretni mert benne van a vérében a faktor!
de 2/47 körül még benn lesz, azt gondolom
Miska84
Csak kérdés, hogy hosszú távon elbírja-e azt a nyomást, hogy mindenki a bátyóhoz méri.
coltman
Stez
Nem akartam ennyire nyersbe fogalmazni, de kb ja.
coltman
én sem azt mondtam h kell 2. körben, hanem h benn lesz még a második közepén de tuti lesz aki emiatt reacheli. remélem nem mi.

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Megnéztem végre a Garett 40 yardosát. meg az összehasonlítást Von Miller futásával. Ég és föld, és nem az idő, hanem hogy Garett mozgása mennyire összeszedetlen. Annyira billeg a felsőteste, hogy fáj nézni.

Más: szerintetek T. J. Watt meg lehet 2. körben, vagy kimegy mire hozzánk ér a sor?
uatu
Miska84
Csak kérdés, hogy hosszú távon elbírja-e azt a nyomást, hogy mindenki a bátyóhoz méri.
coltman
Stez
Nem akartam ennyire nyersbe fogalmazni, de kb ja.
több mint 9 éve

uatu
Miska84
coltman

több mint 9 éve
deleted account 1 758

uatu
Miska84
több mint 9 éve

uatu