Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
A poszt kipiálva,reméljük nem sok garantálttal, aztán a TC alatt lehet versenyezhet 1 tehetséges fiatallal.Elvileg Jeff Locke lett/lesz az új punterbárki jött vna Pat helyére visszalépés, na de ez főleg. Akkor jöjjön 3 udfa rookie majd TC-re, tuti vmeik jobb mint Locke
Farky
Borbinho
több mint 9 éve
Azért mennyire szarnak kell ahhoz lenned, hogy még egy 2. kört meg egy 6.-at is adnak melléd, csak hogy eltakarodj + még a Brownsnak sem kellesz pedig röhögve kibírnák a fizudat? 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Igen, aggasztó, hogy (így néhány év elteltével) a Houstonnál is elkezdik használni a szürkeállományt, márpedig ez rohadt jó húzás volt így is, ha szereznek egy Romót, aki nem döglik meg mondjuk a harmadik héten, akkor baszhatjuk.
több mint 9 éve
Es a legszebb, h meg a Texans adott egy 2018as masodik kort is, csak vigyek😀
több mint 9 éve
Elvileg Jeff Locke lett/lesz az új punterbárki jött vna Pat helyére visszalépés, na de ez főleg. Akkor jöjjön 3 udfa rookie majd TC-re, tuti vmeik jobb mint Locke
Farky
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
A texans elcserelte Osweilert Clevelandbe. Johet Romo a divizioba.Ha ez így lesz, és nem törik össze a 5. meccsen, akkor kvázi nagyon nehéz lesz megállítani a Texanst. Főleg ha azt vesszük, hohggy tavaly Watt nélkül, Osweilerrel kolonccként vitték az AFC Southt...
nagytomy
több mint 9 éve
Elvileg Jeff Locke lett/lesz az új punterHát nem egy McAffe...
Farky
több mint 9 éve
A texans elcserelte Osweilert Clevelandbe. Johet Romo a divizioba.
több mint 9 éve
Elvileg Jeff Locke lett/lesz az új punter
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Nem zárható ki, ez a „Bandi sok zsozsót nyel, szóval csapat nem lehet” féle kamu Grigson gyökérsége volt, de ilyen capemelkedés mellett simán lehet csapatot építeni, főleg így, hogy 50-55 milliós hellyel rohamozunk a piacon. De ha a poszt jelentősségét nézzük, akkor lehet, hogy Zeitler tényleg nem ér 15 milliót és könnyebben találunk korrekt játékost olcsóbban, mint mondjuk ha premierposztot (QB, WR, LT, rusher, CB) nézünk, ahová már a közepes játékosoknak is 10 milliót kell kifizetni.
Egyszerűen csak sajnos az a helyzet, hogy az elmúlt évek tevékenysége miatt annyir visszacsúsztunk, hogy sajnos egy-két helyen ki kell nyitnunk nagyon a pénztárcát, a kelleténél is jobban, hogy tényleg minőséget is pakoljunk a csapatba, ismét kialakítsuk a keret gerincét. És ezt most, a piacon kell elkezdenünk, de komoly befektetés nélkül nem fog menni.
több mint 9 éve
Hát nálunk Bandi miatt úgy se lesz 12misi/éves OG-nk :\ Hightowerhöz most már csak magunkat láttam, h igyekszünk megszerezni. De még mindig a Pats a legvalószínűbb
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Épp az imént olvastam. Egyébként kb. bárkinek a nevét leírom ide, hogy szívesen látnám, fél órán belül aláír máshová. Úgyhogy jöjjön Kaepernick!
több mint 9 éve
Nyertél, Saints lett/lesz a nyerő.Rasztakurva! Zeitler 12misi per év? hát azért ésszel 😀Miért, mit vártál? Az első perctől kezdve évi 10-12 milliót mondtak, sajnos egy top RG ára most már tíznél kezdődik... De Warford körül nagy a kuss, remélem, hogy őt megpróbáljuk elhozni, ha már Zeitler a pénzt választotta. Bár Warford feka, innentől kezdve Ballardot kétlem, hogy érdekli.
Borbinho
Stez
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Rasztakurva! Zeitler 12misi per év? hát azért ésszel 😀Miért, mit vártál? Az első perctől kezdve évi 10-12 milliót mondtak, sajnos egy top RG ára most már tíznél kezdődik... De Warford körül nagy a kuss, remélem, hogy őt megpróbáljuk elhozni, ha már Zeitler a pénzt választotta. Bár Warford feka, innentől kezdve Ballardot kétlem, hogy érdekli. De hátha. Rajta kívül már annyira jó RG nem nagyon van a piacon.
Borbinho
Azért jó volna, ha legalább két hiányposztunkat korrekt játékossal tudnánk foltozni, így is egy rakat need van, védelmünk konrétan nincsen. És hát fura, de Jefferyvel Ballard eléggé azon a vonalon mutogat, amit én pedzegettem, hogy Moncriefben nem bízik eléggé, ha első számú elkapóra esélye van, azt szerződtetné. Tudjátok, olyan robusztus alakra gondolok. 8-)
Ki van, aki szerintem remek lenne? Warford, Poe, Hightower (mint mondtam, ő szerintem tuti marad Pecciában), talán ez a hármas. Még valami cornernek örülnék. Amukamarát én nagyon szeretem, ő coverben nem is rossz. Sérülékeny, de jó játékosnak vélem.
több mint 9 éve
Am én is örülnék egy Jefferynek az egyik szélre, de amennyi lyuk van a rosteren, sztem luxus lenne most egy no2 wr 13misiért. hiába van valag pénz, nem is annyira need, meg Lucknak (remélem) Hilton/Doyle/Moncrief lesz (esetleg Doyle/Hilton/Moncrief) a sorrend átlagban, amikor végignézi az elkapóit. És ez 3 elég jó elkapó. Zeitler sokkal jobban kellett vna (de ha Haeg/Clark közül vki belülre megy, akkor még az se fix, 1 esélyt adni kell a falnak), vagy mondjuk Poe...De még sok idő van az FA-ból is 😊
több mint 9 éve
Tudom, hogy kell leírni, csak gyorsan írok és lusta gedva vagyok visszaolvasni és ellenőrizni.Ez az! 😊
Stez
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Es azt is irtak, hogy jol haladnak a targyalasok Hightower es a pats kozott
több mint 9 éve
Kibaszott kurva életbe, Zeitler meg elmegy inkább Clevelandbe megdögleni. Hülye fehér csóka.
több mint 9 éve
Jeffery úgy tűnik, buzizöldben folytatja. Ballard hol a kokkeróban üdül? Elég nagy a csönd, biztos szabadon igazolható fehér cornert keres.
több mint 9 éve
Jefferytől isten mentsen, ha Perry inkonzisztens akkor ő mi? Ha ment a játék mindent elkapott, ha bedurcált semmit. Főleg akkor TY-t 3.számúnak akarnánk évi 13milláért? Vagy Moncrief menjen slotba? cmon man, ha Jeffery nálunk köt ki, akkor ez az offseason nagyon max mediocre lesz, de inkább szar. Ballard bmeg, én értem h robbantani akarsz, de akkor már inkább adjunk két első kört Garoppoloért és cutoljuk Luckot, akkor legalább lenne pénzPats like-olná az tuti 😀
Borbinho
több mint 9 éve
Tudom, hogy kell leírni, csak gyorsan írok és lusta gedva vagyok visszaolvasni és ellenőrizni. Ha nem szólsz, fel nem tűnik, de épp tegnapi írtam hivatalos cikkben a szót, szóval őt pont ismerem is. x-D(Hiába, ilyen egy sportújságíró!)
több mint 9 éve
Hagyd, újságíró, nem elvárás a helyesírás. 😊StezAddig kell Jeffery felszopó posztokat írnod, amíg azt a fránya ro/ubo/uszto/us szót helyesen össze nem állítod! 😀
tomi-tomi
több mint 9 éve
StezAddig kell Jeffery felszopó posztokat írnod, amíg azt a fránya ro/ubo/uszto/us szót helyesen össze nem állítod! 😀