Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
végre egy meccs, aminél azt mondom, hogy be kell pótolnom. nem hittem volna.
több mint 9 éve
Andersen és Anderson se került (még) HoF-ba, pedig egyik 22 másik 25 évet nyomott le. Igaz Vina 84% fölötti pontossága ekkora mennyiségű FG-nél már lényeges különbség (mindketten ~80%on rúgtak karrierjükben), hátha bekerül majd 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Jackson maradni fog, kitölti a szerződését, abból meg még egy éve van. Ő lassú, futás és passz ellen sem kiemelkedő, de bőven elfér, nem is sajnálom, ha marad.Miért, nem tetszett az okos late-hit-je? Esetleg a fogalmatlan mistackle-jei? De mondjuk azt nem bánnám, ha év végén az LB sorból mindenki eltakarodna a halálba (D'Qwell-en kívül, bár érte se sírnék, ha menne).Mondjuk McGlynnel az ő szintjén semmi baj sem volt. Karrierje során folyamatosan egy rossz kezdő/korrekt backup szintű játékos volt, itt sem volt ez másképp. Viszont semmit sem keresett cserébe, ahhoz képest legrosszabb esetben a padon bőven elfért az akkori Coltsban.Ha nem b*sszuk el a múlt heti meccset, keddtől jó eséllyel vezetnénk a csoportot. Valahol röhej. De ugyanakkor ilyen az NFL.Hirtelen elgondolkodtam rajta, hogy mégis mi olyan jó az emberünkben, mire rájöttem, hogy összekeverem az ex all-pro guardunkkal, McGlynnel 😀
(Borbinho: McGill szvsz egy tök jó kis playa. Nyáron sokan el akarták vinni, nem véletlenül. Csak, hát a tök jó kis playa rotációba kéne, úgy, hogy előtte van azért egy - lehetőleg jóval - jobb. Mondjuk a dline a legkisebb probléma a defense-ben jelenleg 😉 )
peterk2005
dugo93
Az meg már a vérszegény FO hülyesége, hogy stabil kezdőként építettek rá, és igazából nem is volt senki, akire le lehetett volna cserélni, annyira gyászos falaink voltak. Úgyhogy bennem McGlynn egyáltalán nem maradt meg úgy, mint legendásan rossz, lefelé kilógó falemberünk.
Ellenben az eddig is konstansan szar McNary, aki kezd arra a szintre eljutni, hogy lassan tűrhetetlen lesz, hogy van a faszi a csapatban. Abban a csapatban, ahol egy szem korrekt ILB-nk van, a védelem egy rakat szar... De neki még itt sincs helye.
Nem azért, mert szimplán rossz játékos. Szörnyű játékos, de emellett annyira buta fasz is, hogy az már nekem fáj.
Stez
McGill-t meg ne szidjátok, ő nyerte meg a meccset 😛
coltman
McNary a tegnapi szarral felrakta a pontot az i-re, a baj az, hogy nem amiatt kéne repülnie, hanem már rég nem szabadna a csapatnál lennie. De ezek után meg... Inkább rakjuk be az újoncot, aki semmivel sem lassabb és rosszabb coverben, mint McNary, hátha mutat valamit. McNary is mutat sok dolgot, sok rosszat.
McGill meg a következő Newsome, semmi több. Meccsenként 15-20 snapre jó, egy-egy villanása van, de köze sincs a kezdőhöz, nem az a szint. Azért oda nagyon kevés. Az a baj, hogy ezt a védelmet teljesen ujjá kell építeni, és ha új rezsim lesz, jó eséllyel a kereten lévő védők felét kiszemetelik a picsába, teszem hozzá, joggal. Ezt a tegnapi meccset is az offense hozta, bár a stábnak megint volt pár jelenete, amikor úgy látszott, nagyon veszíteni akar.
Ami zavar, hogy az utóbbi hetekben rendre visszaesés látható mindegyik egységnél, ami a második félidőt illeti. Ez pedig edzői hiba, a halftime adjustment az egyik legfontosabb dolog lenne, és az előző években (Manning idején is, Luck előző szezonjaiban is) általában rendre javultunk második félidőkre. Most leolvadunk. Ez nagyon nem tetszik.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Miért, nem tetszett az okos late-hit-je? Esetleg a fogalmatlan mistackle-jei? De mondjuk azt nem bánnám, ha év végén az LB sorból mindenki eltakarodna a halálba (D'Qwell-en kívül, bár érte se sírnék, ha menne).Mondjuk McGlynnel az ő szintjén semmi baj sem volt. Karrierje során folyamatosan egy rossz kezdő/korrekt backup szintű játékos volt, itt sem volt ez másképp. Viszont semmit sem keresett cserébe, ahhoz képest legrosszabb esetben a padon bőven elfért az akkori Coltsban.Ha nem b*sszuk el a múlt heti meccset, keddtől jó eséllyel vezetnénk a csoportot. Valahol röhej. De ugyanakkor ilyen az NFL.Hirtelen elgondolkodtam rajta, hogy mégis mi olyan jó az emberünkben, mire rájöttem, hogy összekeverem az ex all-pro guardunkkal, McGlynnel 😀
(Borbinho: McGill szvsz egy tök jó kis playa. Nyáron sokan el akarták vinni, nem véletlenül. Csak, hát a tök jó kis playa rotációba kéne, úgy, hogy előtte van azért egy - lehetőleg jóval - jobb. Mondjuk a dline a legkisebb probléma a defense-ben jelenleg 😉 )
peterk2005
dugo93
Az meg már a vérszegény FO hülyesége, hogy stabil kezdőként építettek rá, és igazából nem is volt senki, akire le lehetett volna cserélni, annyira gyászos falaink voltak. Úgyhogy bennem McGlynn egyáltalán nem maradt meg úgy, mint legendásan rossz, lefelé kilógó falemberünk.
Ellenben az eddig is konstansan szar McNary, aki kezd arra a szintre eljutni, hogy lassan tűrhetetlen lesz, hogy van a faszi a csapatban. Abban a csapatban, ahol egy szem korrekt ILB-nk van, a védelem egy rakat szar... De neki még itt sincs helye.
Nem azért, mert szimplán rossz játékos. Szörnyű játékos, de emellett annyira buta fasz is, hogy az már nekem fáj.
Stez
McGill-t meg ne szidjátok, ő nyerte meg a meccset 😛
több mint 9 éve
Általános véleményekből (kommentek) az jött le, hogy a csúnya győzelem is győzelem, tényleg rohadt idegesítő ezzel a W-vel a múltheti vereség... ráadásul idegenben nyerhettünk volna akkor is... gehh... Érkezik hazai pályára a Kansas KC Win: 1.75, IND Win: 1.85... Szerencsétlen Titansnek olyanok vagyunk, mint nekünk a Patriots, akárhogy fúj a szél, akárki a QB, hol szorosabb, hol simább, de nem igazán tudnak mit kezdeni velünk.
Vidámabb téma:
Vinatierinek rekordjának nagyon örülök, hatalmas kedvencem (meg úgy általában a Special Teamek) nagyon remélem, hogy egyenes útja lesz a HoF-be, egyértelműen megérdemli, szurkolok neki, hogy meglegyen az 50+ straight is (látva a tegnapi Seattle - Arizona meccset, félelmetes, hogy az összevissza gondjaink mellett, legalább a Kicker / Punter csapategységünk ligaelit szinten tud teljesíteni).
Ha nem tévedek, akkor még jövőre is van szerződése, ilyen teljesítménnyel meg mindenképpen maradjon is, szóval ha minden jól megy lesz neki még idén 9 + jövőre 16 = 25 meccse.
Egyébként jelenleg:
All-time stats:
Field Goal Made:
1 Morten Andersen 565
2 Gary Anderson 538
3 Adam Vinatieri 521
1.8-as Field Goal made átlaggal all-time leader lenne
több mint 9 éve
Mondjuk McGlynnel az ő szintjén semmi baj sem volt. Karrierje során folyamatosan egy rossz kezdő/korrekt backup szintű játékos volt, itt sem volt ez másképp. Viszont semmit sem keresett cserébe, ahhoz képest legrosszabb esetben a padon bőven elfért az akkori Coltsban.Ha nem b*sszuk el a múlt heti meccset, keddtől jó eséllyel vezetnénk a csoportot. Valahol röhej. De ugyanakkor ilyen az NFL.Hirtelen elgondolkodtam rajta, hogy mégis mi olyan jó az emberünkben, mire rájöttem, hogy összekeverem az ex all-pro guardunkkal, McGlynnel 😀
peterk2005
dugo93
több mint 9 éve
Ha nem b*sszuk el a múlt heti meccset, keddtől jó eséllyel vezetnénk a csoportot. Valahol röhej. De ugyanakkor ilyen az NFL.Hirtelen elgondolkodtam rajta, hogy mégis mi olyan jó az emberünkben, mire rájöttem, hogy összekeverem az ex all-pro guardunkkal, McGlynnel 😀
peterk2005
több mint 9 éve
Ha nem b*sszuk el a múlt heti meccset, keddtől jó eséllyel vezetnénk a csoportot. Valahol röhej. De ugyanakkor ilyen az NFL.(Borbinho: McGill szvsz egy tök jó kis playa. Nyáron sokan el akarták vinni, nem véletlenül. Csak, hát a tök jó kis playa rotációba kéne, úgy, hogy előtte van azért egy - lehetőleg jóval - jobb. Mondjuk a dline a legkisebb probléma a defense-ben jelenleg 😉 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Semmi gond a hiányzókkal, és azzal sem, ha kikapunk. Azért ha az elmúlt rengeteg év után eljutunk addig, hogy még Luckkal is égünk minden csoportrivális ellen, talán elgondolkozik Főni, hogy ki is a hülye.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Aha, csak kár, hogy az irány erősen mínuszos, ergo jelen pillanatban a 17. hely akkor lehetne meg, ha túlcsordul az 5 bites regiszter, és a 31 után a 0 jön - csak ez nem a Madden egy bug-gal 😀The accomplishments included three straight playoff appearances with Luck at the helm -- you'll remember the 2014 AFC Finalist banner meme. Yet it all fell apart last season with Luck's injury. This year, Luck has put up points -- the Colts are one of four teams to score 20-plus points in every game this season -- but the losses mount due to an inept defense.Jó, de Irsay valószínűleg arra is gondolt, hogy valóban fos a védelem, de nincs ok az aggodalomra, a defguru vezetőedzőnk ugyanis éveken belül elitté csiszolja az egységet. Én úgy saccolom, olyan 7-8 év, és akár a top17-be is feljöhetünk.
"We've got to score in the thirties," Irsay said.
Az első baromságánál még betudtam a PC médiaBS-nek, de ez már kezd kicsit aggasztó lenni, hogy ezeket tényleg komolyan is gondolja Irsay.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000725260/article/colts-owner-jim-irsay-this-year-isnt-over
coltman
Ne rinyálj, légy türelmes, a jó munkához idő kell!
Stez
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Monciref mellett Dorsett és Allen is out. Idén fullban toljuk, ha valamelyik egységnél kiesik valaki, akkor a teljes depth is megy vele.Az általános BS, hogy idő kell, sok a sérült, de reméljük a legjobbakat, a playoff-ba kell odaérni, onnantól meg meglátjuk, bla-bla-bla, az OK, de itt már tényleg azt érzem hogy nem csak sóredelés, hanem olyan dolgokat is mond, amit ha valaki sóderelni akar, akkor simán csak kihagy - de ő nem, ergo ez nála nem sóderelés, hanem valós gondolat, lásd pl 30 pont, vagy hogy Grigson-ra eső kritika "so unjust" (amit szerintem még a komoly sóderelők se mondanának).
Irsay mi mást mondana? Hogy vége a szezonnak és már az új GM-t/HC-t keresem? Ép eszű GM ilyent nem nyilatkozik. Mondjuk pont Irsayről még el is lehet képzelni 😀
peterk2005
több mint 9 éve
Monciref mellett Dorsett és Allen is out. Idén fullban toljuk, ha valamelyik egységnél kiesik valaki, akkor a teljes depth is megy vele.Irsay mi mást mondana? Hogy vége a szezonnak és már az új GM-t/HC-t keresem? Ép eszű GM ilyent nem nyilatkozik. Mondjuk pont Irsayről még el is lehet képzelni 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
The accomplishments included three straight playoff appearances with Luck at the helm -- you'll remember the 2014 AFC Finalist banner meme. Yet it all fell apart last season with Luck's injury. This year, Luck has put up points -- the Colts are one of four teams to score 20-plus points in every game this season -- but the losses mount due to an inept defense.Jó, de Irsay valószínűleg arra is gondolt, hogy valóban fos a védelem, de nincs ok az aggodalomra, a defguru vezetőedzőnk ugyanis éveken belül elitté csiszolja az egységet. Én úgy saccolom, olyan 7-8 év, és akár a top17-be is feljöhetünk.
"We've got to score in the thirties," Irsay said.
Az első baromságánál még betudtam a PC médiaBS-nek, de ez már kezd kicsit aggasztó lenni, hogy ezeket tényleg komolyan is gondolja Irsay.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000725260/article/colts-owner-jim-irsay-this-year-isnt-over
coltman
Ne rinyálj, légy türelmes, a jó munkához idő kell!
több mint 9 éve
deleted account
1 758
The accomplishments included three straight playoff appearances with Luck at the helm -- you'll remember the 2014 AFC Finalist banner meme. Yet it all fell apart last season with Luck's injury. This year, Luck has put up points -- the Colts are one of four teams to score 20-plus points in every game this season -- but the losses mount due to an inept defense."We've got to score in the thirties," Irsay said.
több mint 9 éve
valamikor régen indult egy csapat (lehet urban legend) Hajdúszoboszlói Jak néven. ez a piros hetes nálam, mindent viszValóban anno alakult egy "csapat" itt szoboszlón ilyen néven. Viszont kevesen voltak, meccsük nem is volt, csak néha kijártak edzeni páran. 2014 február 1-én megalakult a Hajdúszoboszló Rhinos, itt már több sikerrel, nagyobb lelkesedéssel. Aréna tornákat vállalnak, a létszám ennyit enged. 😊
Miska84
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
Jaja, a faternak egyből megvolt.Heroin Heróztam, és fél óra után elkaptam a sárkányt, just sayin.Akkor te vagy a kis Chuck Norris. ŐBár ő a Heroin Hero nélkül is elkapja a sárkányt. 😊
Stez
iktriad
több mint 9 éve
Heroin Heróztam, és fél óra után elkaptam a sárkányt, just sayin.A sárkány a játékban itt pedig egy normális GM megtalálása.5Ha van esze Irsaynek, akkor nem szenvedett sokáig, gyorsan elment Heroin Herózni.
Nem mindenki. Ő például nem felejt:valamikor régen indult egy csapat (lehet urban legend) Hajdúszoboszlói Jak néven. ez a piros hetes nálam, mindent visznem urban legend, én már itt fórumoztam, amikor regisztrált az alapító tag 😊
Miska84
azért mindent megteszünk, hogy megfeledkezzünk a világfájdalomról, amit ez a kurta csapat okoz nekünk indy-ben.
Höri
And it’s hard not to wonder what Irsay was thinking last night in the owner’s box, sitting there as he watched his team absolutely collapse on a nationally televised game.
www.stampedeblue.com/2016/10/17/13305578/sunday-s-loss-could-mark-the-beginning-of-the-end-for-chuck-pagano-as-colts-head-coach
Misi ez az ürge is Paganora mutogat inkább... coaching inkább, mint talent.
szg2
Stez
iktriad
több mint 9 éve
Inkább/és HC/OC/DC. Takarítás!
Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
A sárkány a játékban itt pedig egy normális GM megtalálása.5Ha van esze Irsaynek, akkor nem szenvedett sokáig, gyorsan elment Heroin Herózni.
Nem mindenki. Ő például nem felejt:valamikor régen indult egy csapat (lehet urban legend) Hajdúszoboszlói Jak néven. ez a piros hetes nálam, mindent visznem urban legend, én már itt fórumoztam, amikor regisztrált az alapító tag 😊
Miska84
azért mindent megteszünk, hogy megfeledkezzünk a világfájdalomról, amit ez a kurta csapat okoz nekünk indy-ben.
Höri
And it’s hard not to wonder what Irsay was thinking last night in the owner’s box, sitting there as he watched his team absolutely collapse on a nationally televised game.
www.stampedeblue.com/2016/10/17/13305578/sunday-s-loss-could-mark-the-beginning-of-the-end-for-chuck-pagano-as-colts-head-coach
szg2
Stez
több mint 9 éve
5Ha van esze Irsaynek, akkor nem szenvedett sokáig, gyorsan elment Heroin Herózni.
Miska84
Höri
szg2
több mint 9 éve
5Nem mindenki. Ő például nem felejt:valamikor régen indult egy csapat (lehet urban legend) Hajdúszoboszlói Jak néven. ez a piros hetes nálam, mindent visznem urban legend, én már itt fórumoztam, amikor regisztrált az alapító tag 😊
Miska84
Höri
Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
valamikor régen indult egy csapat (lehet urban legend) Hajdúszoboszlói Jak néven. ez a piros hetes nálam, mindent visznem urban legend, én már itt fórumoztam, amikor regisztrált az alapító tag 😊
Miska84
több mint 9 éve
Egyébként meglap, hogy a tegnapi nap senki sem bontott pezsgőt annak okán, hogy az NFL történetének legnagyobb játékát húztuk meg.De legalább már tudom hogy mi volt az elképzelés:
Ugye emlékszünk?
www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/posts/1271901056189913
Én megünnepeltem.
Stez
www.youtube.com/watch?v=qDH87oNaq6A
több mint 9 éve
unokánk? 😊Azért egy eredeti Miskolc Steelers-tiszteletjegy* olyasmi, amit el lehet tenni és még az unokáknak is mutogatni! 😉(Hálából egy tiszteletjegyet garantálok a jövő évi HFL valamelyik hazai meccsére!)mint VB elnök bejutok mindenhová a nyakbaakasztómmal, de mindenesetre köszönöm <3
wmitty
Miska84
(* nem mintha lenne ilyenünk)
wmitty
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick