Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
a szezon szotyi részén vagyunk túl 2-4-gyel, igaz 6 szoros meccsen. hátra van még a PIT, GB, MIN. ez 3 a zacskó. akkor a többi 7-ből 6ot nyerni kell 😊
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Top5-ös pick úgy sem lesz belőle. Tuti megint lesz egy 8-8 aztán húzunk egyet a 18. helyen. Mondjuk nekem mindegy, csak ezek a szimpatikus fiatalemberek ne maradjanak az FO-ban.8-8-a valószínűleg max. a divíziógyőztesnek lesz idén az AFC Southban. 😊 Ha eléritek, sanszosan ti lesztek azok.
dugo93
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Top5-ös pick úgy sem lesz belőle. Tuti megint lesz egy 8-8 aztán húzunk egyet a 18. helyen. Mondjuk nekem mindegy, csak ezek a szimpatikus fiatalemberek ne maradjanak az FO-ban.
több mint 9 éve
egy valami volt jó évekig, a szoros meccseket megnyertük, pagano tudott meccselni.Jó a top10-es pick is, legalábbis szerintem. Nem látom jelenleg, hogy lenne olyan toronymagas 1/1-es a 17-es classban, főleg olyan, aki minket érdekelhetne.
ez is elmúlt.
mostantól tényleg szurkolok a minél rosszabb eredménynek.
az a baj h a chicago, cleveland párost nem tudjuk alulmúlni, félek h csak 1/1nél jönnénk rá h nem jó az út
Miska84
Garrett-tel a pass rush mondjuk javulna (de kivel nem), corner elkélne, abból akad egy-egy top10-es tehetség, de elég vastag lesz a class, nem biztos, hogy oda kéne ellőni.
Irányító meg nyilván nem kell, ahogy OT sem, első körben legalábbis biztosan. Nem izgat maga az 1/1, főleg, mert a Browns lassan magát gyömöszöli bele abba a helyzetbe, hogy muszájra húzzon topban irányítót, a 49ers szintén azzal operál majd valószínűleg, ha így folytatják, a Bearsnél nem lepne meg, ha kivágnák a teljes stábot, de ha nem is így lesz, akkor is irányítót visznek majd szerintem. Hoyer nem olyan szar, de nem ő a jövő.
több mint 9 éve
egy valami volt jó évekig, a szoros meccseket megnyertük, pagano tudott meccselni.ez is elmúlt.
mostantól tényleg szurkolok a minél rosszabb eredménynek.
az a baj h a chicago, cleveland párost nem tudjuk alulmúlni, félek h csak 1/1nél jönnénk rá h nem jó az út
több mint 9 éve
Ez hihetetlen volt már megint..A Vontae int&Luck td után beszunnyadtam, aztán fél óra múlva meg mondom mi a tököm van. De ezek a play hívások valami borzasztó idegesítőek. Pedig ez nekem csak akkor szokott szemet szúrni amikor már tényleg nagy a vész.Persze tök ügyes a stáb, mert észrevették, hogy nem igazán működik amikor minden 2. játék egy checkdown Fergusonnak. Ezért átálltak arra, hogy minden 2. játék checkdown Turbinnek. Plusz az a mérhetetlen impotencia amit kulcsjátékoknál tudnak felmutatni játékhívás néven az külön szenzáció.
Remélem nem nyerünk több meccset és tavasszal valami értelmes csávó akaszt valami playmakert 1/3-on. Meg úgy általában véve is rendbe teszi a csapatot..
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Nevetséges amit csinál az edzői stábunk. Chudzinski elhúzhat a picsába az összes konzervatív játékhívásával együtt - 14 ponttal vezettünk 5 perccel a vége előtt, és innen nem tudunk semmi normálisat összehozni, sőt, Gore-t még 100 yard alá is tudjuk futtatni rendes játékidőben.De hogy vagy 2 alkalommal is megölhettük volna a meccset 20-9-nél, meg 23-9-nél is, és mindkétszer konzervatív faszkodásba belementünk - elvégre van egy 140 misis QB-nk, mi a fasznak bízzunk benne, futtassuk azt a kurva labdát orrba-szájba, még a végén is.
Jah, és we have a good defense : annyira király, hogy még Mattist is ráállítjuk Hopkinsra coverage-be - hogy ott bazmeg mi a faszt szívott az, aki a játékot hívta azt kurvára nem tudom, de elmehet a kurva anyjába sürgősen. És megint volt vagy 5-6 alkalom, amikor a falunk nem tudom mi a faszt csinált, de legalább 3 ember ment keresztül a falon szinte rögtön snap után. Kritikán aluli.
Alapvetően én már tényleg csak Luck-ot sajnálom, mert látszik, hogy visszafogják, ő pedig betartja amit mondanak neki, még ha orbitális faszság, akkor is.
Jah, és kifelejtettem a zseniális első félidei 1 yardról megfutjuk dolgot | - amit szerintem unique mód csak mi nem vagyunk képesek megcsinálni - | , ami nagyon okos hívás FG helyett a meccs ezen szakaszában.
#firefullFO
Szerkesztette: deleted account
több mint 9 éve
Na most takarodjon el a kurva anyjába az egész edzői stáb, az FOKaptunk volna ki 86-0-ra bazdmeg, de ez
több mint 9 éve
ha nem játszik Fuller, az 10%-ot dob az esélyeinken. márpedig nagyon úgy áll
több mint 9 éve
Állítólag nem játszik ellenünk Fuller.Elég jó hír lenne, jobban tartok tőle, mint Hopkinstól, tuti megégetné a védelmünk.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Plíz no. Minden tiszteletem az öregé, valaha volt legnagyobb futball edző, de az utolsó pár éve már nem épp az, ami bármi mód segítene itt.Badacsonyban ritkábban járok mint Szekszárdon. Szerhez nem férek hozzá. Csak megírtam, szerintem valószínűtlen, hogy Irsai bárkitől is megvalna idén. Fergusonról meg legalább 8 "nagyon hiszünk benne" nyilatkozatot olvastam Paganotól, nyilván bátorító.Bizonyítékot kérek, hogy Josh Fergusonról nyilatkozták ezt manapság Paganóék, nem pedig Sir Alex Ferguson lehetséges érkezésében reménykedtek.
Nem hiszem hogy a GM és HC párosult jó, mint ahogy azt sem hiszem, hogy stez éljenezni fog...
szg2
Jöhetne a vén kujon.
Stez
De amúgy elnézve a csapatépítés minőségét nem a porcelán kis tesójáról nyilatkoznak? Mert akkor még látnám is az értelmet ennek a sok szarnak az összehalmozásában.
több mint 9 éve
Azt írta, lehet találni a piacon, nem azt, hogy a Colts meg is találja. 8DUgy nehez lehalaszni a piacot, ha mindig zaras utan erkezik az emberfia.
Van futó mindig relatíve olcsón, csak azt sosem az Indianapolis szerzi meg. Jobb bulika relatíve drágán, első körös bustért cserélni.
Stez

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Azt írta, lehet találni a piacon, nem azt, hogy a Colts meg is találja. 8DEz az alapvetés 10 évente megállja a helyét felétek.peterk: minden évben hisszük erősen, hogy megtaláltuk ezt a futót. Minden évben másról hisszük. Most a ferguson gyerekről éppen. Lesz egy jövőre is...(Egyébként én jövőre sem draftolnék még futót. Minden pickre szükség van a védelembe, hiányposztokra. Futót relative olcsón lehet találni a piacon is, inkább azt hozzunk, mint egy semmiresemegyünkvele átlag edge rushert, kétszer-háromszor annyiért.)
szg2
peterk2005
Giowa
Van futó mindig relatíve olcsón, csak azt sosem az Indianapolis szerzi meg. Jobb bulika relatíve drágán, első körös bustért cserélni.
Szerkesztette: Stez
több mint 9 éve
Ez az alapvetés 10 évente megállja a helyét felétek.peterk: minden évben hisszük erősen, hogy megtaláltuk ezt a futót. Minden évben másról hisszük. Most a ferguson gyerekről éppen. Lesz egy jövőre is...(Egyébként én jövőre sem draftolnék még futót. Minden pickre szükség van a védelembe, hiányposztokra. Futót relative olcsón lehet találni a piacon is, inkább azt hozzunk, mint egy semmiresemegyünkvele átlag edge rushert, kétszer-háromszor annyiért.)
szg2
peterk2005
több mint 9 éve
Az ultit, vagy a búfelejtőt? 😊Az esti ulti-vereségemet úgy elfelejtettem, hogy reggelre arra sem emlékeztem, hogy ultiztunk 😀Te is nyomod?
peterk2005
Höri
(Egyetemen kezdtem, lett egy jó társaság, velük nyomom azóta is, ha össze tudunk jönni. Nem akkora tétre megy, hogy utána agyrázkódásra kéne gyanakodnom 😀 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Az esti ulti-vereségemet úgy elfelejtettem, hogy reggelre arra sem emlékeztem, hogy ultiztunk 😀Te is nyomod?
peterk2005
Agyrázkódás teszt nem volt?
több mint 9 éve
Kivéve ha a győzelemmel együtt jár, hogy tökéletesen elfelejtsem, mi történt Indianapolisban 2014 és 2016 között. Szóval én inkább maradnék a cuccnál, amit Pagano és Irsay is szed.Akkor neked nem cucc kell, hanem búfelejtő. Abból van most nálam is itthon. Múlt hét szombaton ki is próbáltam, és jelentem működik. Az esti ulti-vereségemet úgy elfelejtettem, hogy reggelre arra sem emlékeztem, hogy ultiztunk 😀
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Badacsonyban ritkábban járok mint Szekszárdon. Szerhez nem férek hozzá. Csak megírtam, szerintem valószínűtlen, hogy Irsai bárkitől is megvalna idén. Fergusonról meg legalább 8 "nagyon hiszünk benne" nyilatkozatot olvastam Paganotól, nyilván bátorító.Bizonyítékot kérek, hogy Josh Fergusonról nyilatkozták ezt manapság Paganóék, nem pedig Sir Alex Ferguson lehetséges érkezésében reménykedtek.
Nem hiszem hogy a GM és HC párosult jó, mint ahogy azt sem hiszem, hogy stez éljenezni fog...
szg2
Jöhetne a vén kujon.
Szerkesztette: Stez
több mint 9 éve
Badacsonyban ritkábban járok mint Szekszárdon. Szerhez nem férek hozzá. Csak megírtam, szerintem valószínűtlen, hogy Irsai bárkitől is megvalna idén. Fergusonról meg legalább 8 "nagyon hiszünk benne" nyilatkozatot olvastam Paganotól, nyilván bátorító. Nem hiszem hogy a GM és HC párosult jó, mint ahogy azt sem hiszem, hogy stez éljenezni fog...
Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
BadAcsony BadBones, már gyártják a pólókatjó lenne ha akkor ha szg2 átvenné a szekszárdi franchise-t, ha olyan erős csapatot épít mint a colts, akkor nem panaszkodunk rá (feltéve ha nem költözteti át a franchise-t egy másik városba egy éjszaka alatt)„Stez már hétfő reggel élteti a Pagano-Grigson duót 😊”Nem látod a lényeget : az anyag már fellelhető kis honunkban is, hisz már szg2 is haluzik akkorákat, mint Pagano meg Grigson 😊
Azt a győzelmet még nem találták fel, amely után ez megtörténne. 8D
Kivéve ha a győzelemmel együtt jár, hogy tökéletesen elfelejtsem, mi történt Indianapolisban 2014 és 2016 között.
Szóval én inkább maradnék a cuccnál, amit Pagano és Irsay is szed.
Stez
coltman
Miska84
több mint 9 éve
jó lenne ha akkor ha szg2 átvenné a szekszárdi franchise-t, ha olyan erős csapatot épít mint a colts, akkor nem panaszkodunk rá (feltéve ha nem költözteti át a franchise-t egy másik városba egy éjszaka alatt)„Stez már hétfő reggel élteti a Pagano-Grigson duót 😊”Nem látod a lényeget : az anyag már fellelhető kis honunkban is, hisz már szg2 is haluzik akkorákat, mint Pagano meg Grigson 😊
Kivéve ha a győzelemmel együtt jár, hogy tökéletesen elfelejtsem, mi történt Indianapolisban 2014 és 2016 között.
Stez
coltman
több mint 9 éve
deleted account
1 758
„Stez már hétfő reggel élteti a Pagano-Grigson duót 😊”Nem látod a lényeget : az anyag már fellelhető kis honunkban is, hisz már szg2 is haluzik akkorákat, mint Pagano meg Grigson 😊
Stez
több mint 9 éve
„Stez már hétfő reggel élteti a Pagano-Grigson duót 😊”Azt a győzelmet még nem találták fel, amely után ez megtörténne. 8D
több mint 9 éve
peterk: minden évben hisszük erősen, hogy megtaláltuk ezt a futót. Minden évben másról hisszük. Most a ferguson gyerekről éppen. Lesz egy jövőre is...A Ferguson gyerek egy UDFA, róla nem hiszem, hogy sokan hitték, hogy ő lesz a jövő. 😊 Szvsz még Paganoék sem. Rosteren ragadt, mert kikopott előle a többi, ennyi.
szg2
(Egyébként én jövőre sem draftolnék még futót. Minden pickre szükség van a védelembe, hiányposztokra. Futót relative olcsón lehet találni a piacon is, inkább azt hozzunk, mint egy semmiresemegyünkvele átlag edge rushert, kétszer-háromszor annyiért.)

több mint 9 éve
Szerintem volt a Földön még néhány ember, csak az a baj, hogy egyik sem az Colts Officeban ült.Most a ferguson gyerekről éppen.Csak én nem gondoltam róla sohasem, hogy ő majd bármennyire is átlagon felett teljesít?
szg2
bobi0092