Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 9 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 863
Csak érdekességként, hogy mennyi esélyünk van megnyerni a csoportot (nyilván hétfőn sokkal okosabbak leszünk e tekintetben) a jelenlegi Odds-ok:

Houston Texans: 1.80-tól 1.95-ig
Indianapolis Colts: 3.25-től 3.40-ig
Jacksonville Jaguars: 7.00-től -8.00-ig
Tennessee Titans: 7.00-től -8.00-ig
több mint 9 éve
deleted account 1 758
de mathis sincs kizárva hiszen nálunk mindenki heck of player 😀😀😀D
Miska84
azt ha mégse, akkor lesz belőle sack of a player 😊
több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
de mathis sincs kizárva hiszen nálunk mindenki heck of player 😀😀😀D

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Mathis 35 éves, Cole kiesése előtt is már csak szituációs rusherként használtuk. De még most, Cole hiányában sincs pályán átlag 35-40 snapnél többet. Kizártnak tartom, hogy 2-3 éves hosszabbítást kössünk vele. Ha marad is, akkor is 1+ éves szerződéssel. Pénzben meg kb. negyedannyiért mint az a 10 milla.
peterk2005
ja bocs nem rá gondoltam hanem waldenre. miszkúzi nem írtam oda

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mathis 35 éves, Cole kiesése előtt is már csak szituációs rusherként használtuk. De még most, Cole hiányában sincs pályán átlag 35-40 snapnél többet. Kizártnak tartom, hogy 2-3 éves hosszabbítást kössünk vele.
peterk2005
Miska Waldenre gondol

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 981 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mathis 35 éves, Cole kiesése előtt is már csak szituációs rusherként használtuk. De még most, Cole hiányában sincs pályán átlag 35-40 snapnél többet. Kizártnak tartom, hogy 2-3 éves hosszabbítást kössünk vele. Ha marad is, akkor is 1+ éves szerződéssel. Pénzben meg kb. negyedannyiért mint az a 10 milla.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
amúgy viccet félre téve látva a keretet és azt h mathis szerintem utolsó évében van nem zárom ki h megkínáljuk egy hasonló átlagú 2-3 éves szerződéssel. SŐT biztosra veszem

több mint 9 éve
deleted account 1 758
van 7 sackje eddig a csapatnak 5 meccsen, ebből 4(!!!)-et Walden szerzett...in passrush we trust!
Borbinho
Abból 3-at a Jags "betonkemény" O-fala ellen hoztatok össze. Szóval a többi 4 meccsen összejött 4.
iktriad
És, min változtat ez - Extension for Walden! Én még azért rádobnék amúgy egy 2 milkás escalatort, ha eléri a 8 sacket egy évben. Ja és ha egyik évben véletlen több jön össze az természetesen átvihető a következő évre.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 203 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
van 7 sackje eddig a csapatnak 5 meccsen, ebből 4(!!!)-et Walden szerzett...in passrush we trust!
Borbinho
Abból 3-at a Jags "betonkemény" O-fala ellen hoztatok össze. Szóval a többi 4 meccsen összejött 4.
több mint 9 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Borbinho
Defense Player of the Year!!!
coltman
meg is fogjuk dobni év közben egy 4 év 40 milliós elit fizetéssel. kiérdemelte
Miska84
25 milla garantáltal... és májusban visszavonul.
több mint 9 éve
Borbinho
coltman
meg is fogjuk dobni év közben egy 4 év 40 milliós elit fizetéssel. kiérdemelte

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Borbinho
Defense Player of the Year Decade Century!!!
coltman

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
deleted account 1 758
Borbinho
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 399 — Whoops, looks like something went wrong.
gondolod h olvas újságot, vagy van wifi a rehabon?
Miska84
A tweet az elég gazdagon müxik nála, szóval feltételezem, hogy WiFi az van 😉
coltman
Legalabb megtudtuk, hogy a zartosztalyon es a rehabon is van wifi, szerintem eleg surun valtogatja, mikor epp melyikbe latogat.

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Miska84
A tweet az elég gazdagon müxik nála, szóval feltételezem, hogy WiFi az van 😉
több mint 9 éve

több mint 9 éve
deleted account 1 758
biztos vagyok benne, ha mondjuk 6-10 vagy 7-9 lesz és messze leszünk a csoportelsőtől akkor lesz változás. valaki menni fog. bele kell zavarni az állóvízbe. akár egy év után is. kell bűnbak
Miska84
Szerintem Grigson barmilyen szezont is nyomunk, menni fog. Pont azert, mert o lesz az, akit bealdoznak.
Stez
szerintem meg dugja Irsayt vagy nem tudom, vagy együtt őrizték a koronát habonyárpival de valamit tud. nem hiszem h repül. SAJNOS
Miska84
Hát szerintem ez azért függ a médiától is. Reggie sem csak azért szólalt meg szerintem az FO-t illetően, mert analyst lett, hanem mert ahogy ő fogalmazta most már szurkoló, és győzni akarja látni a csapatát, és azzal amit mondott lehet egy kis "nyomást" helyezni Irsayre, hogy akkor most kéne valamit lépni - és nála még ugye azt se lehet mondani, hogy kívülről beleugat, mert benne volt, pontosan tudja mi a helyzet.

Persze Reggie benyögése miatt nem fog Irsay takarítani, de ha lesz még egy pár ex-Colts playa, analyst, stb, aki esetleg hasonlókat fog mondani, akkor azért lehet Irsay is elgondolkodik, hogy valami nem teljesen kóser. És szezon vége fele, ha nem produkálunk Főnix madár performanszt, akkor várható, hogy egyre több hasonló felszólaló lesz - főleg a black monday-hoz közel, sőt, még szerintem utolsó héten lesz egy szép nagy summary Grigson/Pagano Colts-os "swing and miss"-jeiről. Persze ettől lehet hogy Irsay okosabbnak tartja majd magát, és minden marad. De ez most úgyis csak spekuláció, találgatás.
több mint 9 éve
biztos vagyok benne, ha mondjuk 6-10 vagy 7-9 lesz és messze leszünk a csoportelsőtől akkor lesz változás. valaki menni fog. bele kell zavarni az állóvízbe. akár egy év után is. kell bűnbak
Miska84
Szerintem Grigson barmilyen szezont is nyomunk, menni fog. Pont azert, mert o lesz az, akit bealdoznak.
Stez
szerintem meg dugja Irsayt vagy nem tudom, vagy együtt őrizték a koronát habonyárpival de valamit tud. nem hiszem h repül. SAJNOS

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 399 — Whoops, looks like something went wrong.
Miska84

több mint 9 éve

több mint 9 éve
deleted account 1 758
1. Nem azt mondtam h ő menni fog, hanem az én meglátásom szerint ami persze töredék info az insiderekhez képest, ez megoldás lenne
2. azt komolyan gondolod, hogy egy HC ha hoz egy coordinátort akkor az csak vele együtt távozhat? Gondolom Pep Hamiltont én hoztam a csapathoz...
Miska84
Hamilton is 2+ év után repült, amikor már kritikán aluli volt a szint - plusz ott szerintem már belső hangok is voltak. Manuskynak 4 év kellett, hogy repüljön. Ugye azért nem merész feltételezés részemről az, hogy ha nem tök utolsó lesz a csapat D szinten, akkor 1 év után nem fogja Pagano kidobni zaccos KV-t, ha ő maga marad? 😊
több mint 9 éve
1. Nem azt mondtam h ő menni fog, hanem az én meglátásom szerint ami persze töredék info az insiderekhez képest, ez megoldás lenne
2. azt komolyan gondolod, hogy egy HC ha hoz egy coordinátort akkor az csak vele együtt távozhat? Gondolom Pep Hamiltont én hoztam a csapathoz...

több mint 9 éve
deleted account 1 758
az mondjuk vicces volt, bántotta is todmant, ment vigasztalni, hogy bárkivel előfordulhat 😊 azért bárkivel nem.
de ilyen hiba becsúszik, felért jót akart, ügyetlen volt,
a specteambe (punt cover) nem kézügyesség alapján választják a játékosokat
Miska84
Hát mondjuk nekem az csípte a szemem, amikor nekiálltak vígasztalni - utálom Bellichick-et, de ezt kurva jól csinálja - ha valaki hasonlót alkotott, missed FG, fumble, stb, ami nagyon ordító volt, akkor volt, hogy már hétfőn el is volt engedve a csapattól, mert ez nem MLB.

De nekem már kezd tele elenni a púpom, hogy itt mindig csak fejsimi van és soha nincs "hajszárító".
coltman
ez pedagógia hozzáállás, ezen nincs mit változtatni/várni h majd más lesz.
ő ilyen. szeretik is a játékosok. hogy ez jó? 42-26 az W-L arány, igaz h 22-20 a hétvégi győzelemmel az AFC Bivaly Southon kívül.

ezt csak az eredmény minősíti. hogy az milyen azt meg a szurkoló maga dönti el meg a GM, tulaj stb.
azért 4 év alatt 3 PO és ebből egy főcsoportdöntő. a POban nem csak AFC South ellenfelek voltak. nem tartom jó edzőnek, én is jobb szeretem a kemény vezető stílust, csak azt akarom mondani h eleged ne legyen belőle mert ez így marad, míg ő a HC. és (sajnos) úgy tűnik marad is
Miska84
Tudom, hogy ez marad, de attól még nem fogom élvezni ezt a tesze-tosza hozzáállást - ennél csak Caldwell jóllakott napközis mentalitása tudott jobban ingerelni.

A szezont én meg már úgyis leírtam, kb mint Stez, ha nyerünk az is jó, ha kikapunk, akkor meg újabb strigula, hogy év végén orbitális pályára kerüljenek ezek a nagyképességűek.
coltman
Mondjuk nekem óriási félelmem, hogy Irsay megint rá lesz állva Paganóra, és elintézi a holt szezont Grigson kirúgásával, Pagano meg marad, mondván, Grigson feladata volt a csapatépítés, elbaszta, Pagano ellenben kihozta a fos keretből a maximumot.

Na, azon a napon vágom fel az ereimet.
Stez
Ha ez megtörténik, én is csatlakozom.

Miska84 : Hát Chud-ot Pagano hozta, szóval ha Pagano marad, akkor marad Chud is, szóval a tézised szerintem már itt megdől. Cappucino detto.

Amúgy ahhoz képest, amit Arians kihozott Luckból, vagy amit Hamilton második évében kihozott Luckból, ahhoz képest az idei O egy közepesen hígfosos valami - persze még így az egyik legjobb csapatrész.
több mint 9 éve
dehogy, szerintem ez lenne a jó. Grigson kuka, egy rendes OC, ami most nem tűnik rossznak amúgy. volt pár rossz dolog, de nem vészes.
kellene egy jobb DC.
pagano simogassa a fejeket, nem baj. nekem a DC és Grigson a kukorica a szememben. főleg utóbbi