Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Palko legalább elismerte, hogy mind a négy turnover az ő hibája volt (3 IT egy fumlbi). Nem is tehetett mást, egyértelműen mind az övé volt. Nevetséges hibákat hozott össze, és ezzel kiváló helyzetbe hozta az ellenfelet vagy épp minket nyírt ki egy jó driveban. Az, hogy a védők miatt nem kaptunk több pontot, az más. Neki ahhoz semmi köze nem volt.
Egyelőre a Bears ellen is Palkoval készülünk Haley szerint. Sztem ennek semmi értelme. Mitől lenne jobb? Mit tanulunk belőle? Mit érünk hosszútávon vele, amikor úgyis repül Palko innen?
Továbbra is várom, hogy Dorseyék bevágják egy kukába Palkot, leöntik benzinnel, és rágyújtják. Pre seasonban írtam hasonlót, és semmi nem változott.
Arról nem is beszélve, hogy Bowe élete legjobb formájában van, de semmit nem érünk vele.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
A képlet ugyanaz, mint évek óta. A defense hozza amit kell, bár nem a legjobb ligában, de jó. A futás sem problémás. Az elkapósorunk meg parádés, mióta Bowe nincs egyedül. Breaston is kiváló WR2 lig szinten is, Baldwin alig kap még labdát, de bármit el tud kapni. Ahhoz képest, hogy ez a harmadik meccse, vagy mennyi, nagyon reménykeltő amit művel. És Dexter McCluster is varázsol mindig.Akkor mi a gond? A QBk. Huard-Croyle-Cassel-Palko-Orton, ezt így ebben a ligában nem lehet sikerre vinni.
Palko vesztette el a meccset. Olyan Field pozíciókat dobott a Steelersnek, hogy hihetetlen. A D# megfogta mind igazából. A TDt kis bírói segítséggel tudták megszerezni. De úgy értem, hogy elképesztő ostoba pickeket dobált. A meccs vége is az lett. A 3 védő közt álló Bowe fölé dobta, aztán volt pofája reklamálni Bowenak, aki az ő fos labdáiból varázsolt végig. Nagyon gyorsan jó lesz, ha ezt befejezi. Mert olyat kap a Chiefs szurkolóktól, ha Bowera mutogat, hogy elzöldül. Azért senki nem vak, láttuk a meccseket.
Mindegy a vereség. Jobb is volt a Steelers, kell is nekik a győzelem. Nekünk meg a jó draftpozíció. Szóval ez nekem okés.
Haley egész jól meg tudta állni ,hogy vakmerő playeket hívjon. Egy (sikeres) fake punt volt.
Becht a TE meg egy elég ötletes palyt baszott el, e az inkább szép volt, mint kockázatos, kár érte.Ott is RZ közelben voltunk és 3&1nél vagy 3&2nél meglett volna simán a 1st. Azért tuti megpofozza Haley.
Hudson nagyon jól játszott Guard poszton. Hali szokássoan, és Justin Houston is ez ellenaz OL ellen egész jól teljesített. SS nincs, jó,hogy Big Ben nem tudott élni ezzel. Nyomata a screent, ami akadozva ment.

több mint 14 éve
Ryan Lilja (LOG) lesérült. Vagyis rásérült a sérülésére. mivel tartalék Guard nincs, így leginkább az újonc csere center, Rodney Hudson fog végre pályára lépni.Glenn Dorsey (RDE) és Demorrio Williams (ILB csere) játéka kérdéses még leginkább.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Persze, van benne valami, de a KC sorsolása a legkeményebb a csoportunkban, és kicsi az esély rá, hogy a Raiders-t (inkább minket 😛) utolérjenek. Mondjuk benne van a pakliban, hogy pl a GB már a cseresorát küldi harcba, és tartalékolni fog. Mindenesetre izgis meccsek elé nézünk, sok minden eldőlhet az elkövetkezendő 2 hétben, főleg Kansas-ben.Nem rossz ez az üzlet a Chiefsnek, de szvsz én a helyükben inkább Stanzit tenném be, hogy élesben is szedjen magára rutint. A szezon úgyis elment.FViktor93Elment a szezon? Azért még annyira nem 100%, elvégre 2 meccses hátrány nem a világ, föleg, hogy utolsó körben játszik a KC a jelenlegi csoport első Broncossal. Az más kérdés, hogy a 2 meccs úgy soknak tűnik, hogy van benne PIT, GB meccs is. De azért az idei AFC Westben 10 meccs után felesleges lenne temetkezni.Deny
több mint 14 éve
Ez így van én nagyon szurkolok, hogy Stanzi megkapja az esélyt, de reálisan jó gondolat Ortont játszatni. Jelen pillanatban mindkét Chiefs QBnál jobb.Nem rossz ez az üzlet a Chiefsnek, de szvsz én a helyükben inkább Stanzit tenném be, hogy élesben is szedjen magára rutint. A szezon úgyis elment.FViktor93Jó, te akkor is Stanzit tetted volna be, amikor Cassel egészben volt. Én is, csak ez nem így megy. De nagyon szeretném látni (Ahogy Hudsont és Powet is).
Az biztos, hogy Ortont ki fogják próbálni. Szezon végén sem elengedni, sem szerződést ajánlani nem lehet felelősen e nélkül.ulpianus
több mint 14 éve
Nem rossz ez az üzlet a Chiefsnek, de szvsz én a helyükben inkább Stanzit tenném be, hogy élesben is szedjen magára rutint. A szezon úgyis elment.FViktor93Jó, te akkor is Stanzit tetted volna be, amikor Cassel egészben volt. Én is, csak ez nem így megy. De nagyon szeretném látni (Ahogy Hudsont és Powet is).
Az biztos, hogy Ortont ki fogják próbálni. Szezon végén sem elengedni, sem szerződést ajánlani nem lehet felelősen e nélkül.

több mint 14 éve
Szasztok!QB: Kyle Orton -- C
Ez kintről van...mit mondtok rá?Rolni
RB: Thomas Jones -- C (D-) (Battle a kezdő, aki "C")
FB: LeRon McClain -- B
TE: Leonard Pope -- F
WR: Dwayne Bowe -- A
WR: Steve Breaston -- B (A-)
LT: Branden Albert -- B
LG: Ryan Lilja -- B
C: Casey Wiegmann - C
RG: Jon Asamoah - C (B+)
RT: Barry Richardson - C (Q vagy W)
RDE: Glenn Dorsey - C (B)
NT: Kelly Greg - C+ (C)
LDE: Tyson Jackson - C+
ROLB: Tamba Hali - A
ILB: Jovan Belcher - C+
ILB: Derrick Johnson - A
LOLB: Justin Houston - D+ (C) (Vagy Studebaker, aki C szintén)
CB: Brandon Flowers - A
CB: Brandon Carr - B (A)
FS: Kendrick Lewis - C+ (B)
SS: Jon McGraw - D
Add in Berry, and you upgrade a D rating to an A. SS
Add in Charles and you upgrade a C rating to an A. HB
Add in Moeaki and you upgrade an F rating to a B. (A). TE
És
P: D. Colquitt -- A
K: R. Succop. -- B
KR-PR: Javier Arenas +Dexter McCluster -- B+B

több mint 14 éve
Biztos nem adták még fel, DENem rossz ez az üzlet a Chiefsnek, de szvsz én a helyükben inkább Stanzit tenném be, hogy élesben is szedjen magára rutint. A szezon úgyis elment.FViktor93Elment a szezon? Azért még annyira nem 100%, elvégre 2 meccses hátrány nem a világ, föleg, hogy utolsó körben játszik a KC a jelenlegi csoport első Broncossal. Az más kérdés, hogy a 2 meccs úgy soknak tűnik, hogy van benne PIT, GB meccs is. De azért az idei AFC Westben 10 meccs után felesleges lenne temetkezni.Deny
A mutatott forma nem biztató 2 meccs ide vagy oda.
A jelenlegi csoport első a Raiders, mondjuk ellenük is játszanak
Viszont nekik van hátra a legnehezebb sorsolás.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Nem rossz ez az üzlet a Chiefsnek, de szvsz én a helyükben inkább Stanzit tenném be, hogy élesben is szedjen magára rutint. A szezon úgyis elment.FViktor93Elment a szezon? Azért még annyira nem 100%, elvégre 2 meccses hátrány nem a világ, föleg, hogy utolsó körben játszik a KC a jelenlegi csoport első Broncossal. Az más kérdés, hogy a 2 meccs úgy soknak tűnik, hogy van benne PIT, GB meccs is. De azért az idei AFC Westben 10 meccs után felesleges lenne temetkezni.
több mint 14 éve
Nem rossz ez az üzlet a Chiefsnek, de szvsz én a helyükben inkább Stanzit tenném be, hogy élesben is szedjen magára rutint. A szezon úgyis elment.
több mint 14 éve
mert Kitna háta bedurrant, és most McGee a backup QB, aki a tavalyi Eagles tarcsijának a tarcsiját is csak alig-alig tudta legyőzni.hogy ne legyen a bears-é, akit ki akarnak verni a playoffban.As per league source, two other teams made claims: Cowboys and Bears.vassadia Cowboys minek?Amadeus91
de még jobb ha be se jutnak, mondja jerry jonesHöri
több mint 14 éve
Szasztok!Ez kintről van...mit mondtok rá?
QB: Kyle Orton -- C
RB: Thomas Jones -- C
FB: LeRon McClain -- B
TE: Leonard Pope -- F
WR: Dwayne Bowe -- A
WR: Steve Breaston -- B
LT: Branden Albert -- B
LG: Ryan Lilja -- B
C: Casey Wiegmann - C
RG: Jon Asamoah - C
RT: Barry Richardson - C
RDE: Glenn Dorsey - C
NT: Kelly Greg - C+
LDE: Tyson Jackson - C+
ROLB: Tamba Hali - A
ILB: Jovan Belcher - C+
ILB: Derrick Johnson - A
LOLB: Justin Houston - D+
CB: Brandon Flowers - A
CB: Brandon Carr - B
FS: Kendrick Lewis - C+
SS: Jon McGraw - D
Add in Berry, and you upgrade a D rating to an A.
Add in Charles and you upgrade a C rating to an A.
Add in Moeaki and you upgrade an F rating to a B.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Itt azért kap egy WR sort. ROT egy rakat fos, de a többiek jók. Oké TE sincs igazán. De 3 jó célpont elég, akármilyen leosztásban.Nem is nehéz felülmúlni a mostani ligaalja ponttermést, passzjátékot.
Szóval sztem nem is idén számít pénz. Az meglett volna neki Denverben is, ha akarja. Viszont itt mondjuk lenyomja a maradék pár meccset (most ugye tanulgat, majd ami marad utána). 2012re szeretne egy 2-3 éves tuti nyugis back up posztot. Amihez nagyon fontos szempont, hogy játékban levő ember kelendőbb, mint a padról érkező.
Ha meg nyer egyet mondjuk, akkor meg főleg mehet a piacra. Utána már elüldögél a padon valaki mögött vagy kezd, ha valahol pánik alakul ki.
A pénzt most keresheti meg pár meccsen, de a jövőre nézve.
Palko miatt tuti nem alakítottak volna át semmit.

több mint 14 éve
Meg ugye azt se felejtsük el, hogy Orton is jobb kezes, mint Cassel, így nem kell a falat se fölöslegesen buherálni.Orton inkább a denveri D ismeretével tudhat segíteni, a támadók ellen ő szerintem már sokat nem tud hozzátenni, "fogjátok meg a futást", aztán kb. ennyi... 😊Utóbbi igaz. Orton és Palko nem összevethető. Most kvázi ingyen kaptak egy Cassel 2.0át. Ez is fontos ok, hogy potyáztak egyet. Én magam mondtam januárban, hogy Ortonért senki nem ad második kört. De nem azért mert rossz QB, hanem mert olcsóbban is vihető lesz, csak ki kell várni. Most minden összejött egyébként is ehhez, ennyiért elhozták.
Én teljesen megértem, hogy miért szedték fel, szerintem főleg azért, mert egy jó QB, nem azért, mert tőlünk megy... 😊StormST
Stanzinek is biztos tud tanítani dolgokat. Zorn jó QB edző mindkettőjüknek. De csak jó ha Orton van nem Palko.
Még talán kihoznak valami olcsó picket is belőle. Ez egyáltalán nem lehetetlen.
Megismerik a Denver idei playbookját, amennyit tudnak hasznosítanak belőle.ulpianus
Orton nem akart Miamibe menni, pedig ott kapott volna lóvét is, a Broncos meg 3-4. kört. Most a Broncos nem kapott semmit, ő meg a Chiefs-be került. Mi rosszabbul jártunk, ő talán nem, de lóvéban nincs előrébb, csak így legalább játszhat... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Orton inkább a denveri D ismeretével tudhat segíteni, a támadók ellen ő szerintem már sokat nem tud hozzátenni, "fogjátok meg a futást", aztán kb. ennyi... 😊Utóbbi igaz. Orton és Palko nem összevethető. Most kvázi ingyen kaptak egy Cassel 2.0át. Ez is fontos ok, hogy potyáztak egyet. Én magam mondtam januárban, hogy Ortonért senki nem ad második kört. De nem azért mert rossz QB, hanem mert olcsóbban is vihető lesz, csak ki kell várni. Most minden összejött egyébként is ehhez, ennyiért elhozták.
Én teljesen megértem, hogy miért szedték fel, szerintem főleg azért, mert egy jó QB, nem azért, mert tőlünk megy... 😊StormST
Stanzinek is biztos tud tanítani dolgokat. Zorn jó QB edző mindkettőjüknek. De csak jó ha Orton van nem Palko.
Még talán kihoznak valami olcsó picket is belőle. Ez egyáltalán nem lehetetlen.
Megismerik a Denver idei playbookját, amennyit tudnak hasznosítanak belőle.

több mint 14 éve
Pár napja pont ulpi írta ugyanebben a topicban a playbookkal kapcsolatban, hogy nem csak az az érdekes, hogy Tebowék option futást játszanak, hanem, hogy melyik G húz mondjuk, alapból a WR-ek hányan és hogy állnak fel. És bizony, még ha 5 sor is a playbook, akkor is pár dolgot elmondhat belőle.Hogy option? 😊Orton érkezik.vassadiMeg a Denver offense playbook ezzel 😀Deny
Ezek szerint Stanzi nem dobható a mélyvízbe?Sobri Jóska
Persze, egy normális edző megváltoztatja ezeket. De mondjuk az Eagles 2 hete a Cards ellen még olyan amatőr módon tolta, hogy Kolb folyamatosan olvasta a 2-minute alatt Vick playhívásainak a jeleit és tudta. Tehát akár január elsején majd Orton is hozhat pár ilyet.
több mint 14 éve
Orton inkább a denveri D ismeretével tudhat segíteni, a támadók ellen ő szerintem már sokat nem tud hozzátenni, "fogjátok meg a futást", aztán kb. ennyi... 😊Én teljesen megértem, hogy miért szedték fel, szerintem főleg azért, mert egy jó QB, nem azért, mert tőlünk megy... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Kerry Colbert WR helyére tették Ortont a rosteren.Denver playbook nincs is. Öt sor az egész. Nem kell Ortonnak súgni. 😛 😀
Komolyan. Nyilván ez is benne van, hogy most most Orton azért tud mindent. Naná. Miért engedték el? Nem tilos felvenni.
Palkot nem csak én láttam rossznak. Neki finoman szólva is kérdésessé vált a profi karrierje. Mehet sörözni Croyle-al. Orton simán le fogja nyomni, amint megtanulja a playbookot.
Az már más kérdés, hogy sokáig ő sem lesz itt sztem. Ahhoz nem is tudom mit kéne elérnie.
A jó hír ebben az még, hogy Casselről akkor valószínű végre lemondtak! Én így értelmezem ezt legalábbis.
Azért még egyelőre csodálhatjuk Palkot egy ideig. Pont ellenünk volt a Palmer féle fogalmatlan instant fellépő, nem hiszem, hogy akarunk olyat. Akkor égjen Palko inkább.
De ettől még miért ne jöhetne Stanzi? Bár sztem továbbra sem kell siettetni, mert minek? Ráér ő még pályára lépni. Tesztelni ettől miért ne lehetne?

több mint 14 éve
Hogy option? 😊Orton érkezik.vassadiMeg a Denver offense playbook ezzel 😀Deny
Ezek szerint Stanzi nem dobható a mélyvízbe?
több mint 14 éve
Orton time***
Kyle Orton has 4th-best comp pct on throws 15+ yds downfield this season. Only seven teams have a worse comp pct than Chiefs on those.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
hogy ne legyen a bears-é, akit ki akarnak verni a playoffban.As per league source, two other teams made claims: Cowboys and Bears.vassadia Cowboys minek?Amadeus91
de még jobb ha be se jutnak, mondja jerry jones
több mint 14 éve
Mert Cowboys.As per league source, two other teams made claims: Cowboys and Bears.vassadia Cowboys minek?Amadeus91
több mint 14 éve
As per league source, two other teams made claims: Cowboys and Bears.vassadia Cowboys minek?
több mint 14 éve
As per league source, two other teams made claims: Cowboys and Bears.
több mint 14 éve
na akkkor itt is aktuális:http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/11/23/orton-has-no-say-in-his-next-destination/
"Rosenthal pointed out earlier today that John Clayton of ESPN has said that quarterback Kyle Orton is trying to make it known that he wouldn’t report to the Chiefs, if the Chiefs claim him on waivers. But Orton really has no say in the matter."
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear