Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 1 éve
Gondolom nem véletlenül most lépték meg ezt a kivágást, érett már egyébként, de most van egy plusz hét.Aztán hogy kit emelnek most ki azt nem tudom:
Joe Philbin jöhet szóba, de ő inkább OL edző lehet
Edgar Bennett az eddigi RB edző, aki amúgy szintén nem teljesített jól, de neki is van OC múltja.
Scott Turner lehet aki előlép QB edzőnek
több mint 1 éve
legyen rendes tank, AP fire, Ben Johnson hire, QB draft oszt haladjunk.Saleh elég sanszosan Packers lesz szvsz
De egy Frank Reich + Saleh DC párost is aláírnék, ha PG nem marad. Olyan HC jöjjön aki össze tud rakni egy offenset, mert most megint itt vagyunk meglőve OC és scheme nélkül.
Amadeus the Young

több mint 1 éve
legyen rendes tank, AP fire, Ben Johnson hire, QB draft oszt haladjunk. De egy Frank Reich + Saleh DC párost is aláírnék, ha PG nem marad. Olyan HC jöjjön aki össze tud rakni egy offenset, mert most megint itt vagyunk meglőve OC és scheme nélkül.
több mint 1 éve
Nov. 17 at Miami DolphinsNov. 24 Denver Broncos
Nov. 29 at Kansas City Chiefs
Dec. 8 Tampa Bay Buccaneers
Dec. 16 Atlanta Falcons
Dec. 22 Jacksonville Jaguars
Dec. 29 at New Orleans Saints
Jan. 5 Los Angeles Chargers
Azt gondolom, hogy novemberben egyik meccset sem tudjuk megnyerni a jelenlegi állapotunkban, de ugye nem tudjuk mit okoz az OC váltás és a bye week.
A Denver és a Kansas City jelenleg előttünk jár jóval.
A Bucs fogható, a Jags is valamint a Saints is, de csoda lenne ha megnyernénk mindhárom meccset. Mondjuk Carr-nek pont az az egy vereség hiányzik ahhoz, hogy minden NFL csapattól kikapjon és ő legyen az egyetlen ilyen játékos a történelemben. 😊 (Most is ő már az első irányító aki 31 csapattól kikapott már)
Én is kb 1-7 vagy 2-6 körüli recordot látok.
több mint 1 éve
Remélem ezzel a move-al nem tudja megvédeni a seggét AP és repül a szezon végén...talán 1 meccset nyerünk még idén, nincs az az isten, hogy AP ne repüljön a végén.
Rolni
több mint 1 éve
Remélem ezzel a move-al nem tudja megvédeni a seggét AP és repül a szezon végén...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 1 éve
Kíváncsi leszek kit neveznek ki, de azt nem értem, hogy ha látták az eddigi pedigrééjét Getsynek, akkor miért nem éltek a gyanúperrel, hogy itt sem fogja megváltani a világot.azok után amit Chicagoban művelt sosem lett volna szabad kinevezni.
Bruce
több mint 1 éve
Kíváncsi leszek kit neveznek ki, de azt nem értem, hogy ha látták az eddigi pedigrééjét Getsynek, akkor miért nem éltek a gyanúperrel, hogy itt sem fogja megváltani a világot. Remélem amúgy James-t se látjuk többet C-ként, aztán még azt is remélem, hogy Kolton sérülése sem komoly. Bár sajnos csak félszemmel figyeltem a meccset, de saját lábán ment az öltözőbe, ami azért lehet jó jel.
több mint 1 éve
‼️BREAKING: The Raiders have fired OC Luke Getsy. Per: Tom Pelisserohelyes, takarodjanak.
Mellette elküldtük Rich Scangarello irányítóedzőt és James Cregg támadófal edzőt is.
Cubehead
több mint 1 éve
Tragikus volt megint, de legalább Ridder kapott másfél negyedetIgen, s habár nem megoldás de még is bíztatóbb volt. Illetve a fal közepén a fiatlok egész jók voltak, ahogy néztem a leggyengébb része a csere LT volt a falnak.
Amadeus the Young

több mint 1 éve
Tragikus volt megint, de legalább Ridder kapott másfél negyedet
több mint 1 éve
Kicsekkolt itt már szinte az egész csapat...Mad Maxx és páran még nyomják, de széthullott már ez.
Akkor már álljon a földbe az egész, legyen magas draft pick, vonzó GM/HC opening és jöjjön egy új gárda, h átmenetileg megint bizakodhassunk...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 1 éve
továbbra is Minshew a tankcommander
több mint 1 éve
Raiders center Andre James is out Sunday. JPJ will take his place.Ez akár jó hír is lehet a jövőre nézve.
deyell
több mint 1 éve
Raiders center Andre James is out Sunday. JPJ will take his place.
built for this shit
több mint 1 éve
Erre próbáltam utalni én is, mondhatnak a cikkírók bármit ha az edzői gárda látja benne a fantáziát és nem csak tűzoltás akkor draftoljanak nyugodtan qb-t.így-így. QB-t úgy lesz értelme draftolni, ha lesz hozzá HC/OC is.Young korszakos zseni is lehetne, ha mondjuk a 49ers, Vikings, Packers, Texans, vagy Lions húzza.Nekem az a bajom, hogy a szakik szerint a 25-os QB class gyenge, de a 26-os meg bitang. Es ha tankolnank is 1000-el, vagy feltradelunk jövőre, akkor sem fix, hogy hosszútávra megoldjuk a helyzetetEz nem egzakt, jó példa Young és Stroud, Young korszakos zseninek lett volna kiáltva ha a mérete is jók, Stroud meg csoda ha érni fog vmit amilyen rosszul szerepelt némelyik teszten, aztán itt az eredmény. Purdy is ott van csak hogy példát hozzak. Persze itt a system fittek is befigyelnek.
Pari
Ha valamelyik QB-ban látja a vezetőség a potenciált simán ellehet hozni, max még tanul a padon 1-2 évet.
onDier
"ebbe mostani Nflbe" szerintem az OC a legfontosabb poszt egy csapatban.
bmg
Jared Goff a tökéletes példa.
Amadeus the Young
több mint 1 éve
így-így. QB-t úgy lesz értelme draftolni, ha lesz hozzá HC/OC is.Young korszakos zseni is lehetne, ha mondjuk a 49ers, Vikings, Packers, Texans, vagy Lions húzza.Nekem az a bajom, hogy a szakik szerint a 25-os QB class gyenge, de a 26-os meg bitang. Es ha tankolnank is 1000-el, vagy feltradelunk jövőre, akkor sem fix, hogy hosszútávra megoldjuk a helyzetetEz nem egzakt, jó példa Young és Stroud, Young korszakos zseninek lett volna kiáltva ha a mérete is jók, Stroud meg csoda ha érni fog vmit amilyen rosszul szerepelt némelyik teszten, aztán itt az eredmény. Purdy is ott van csak hogy példát hozzak. Persze itt a system fittek is befigyelnek.
Pari
Ha valamelyik QB-ban látja a vezetőség a potenciált simán ellehet hozni, max még tanul a padon 1-2 évet.
onDier
bmg
Jared Goff a tökéletes példa.
több mint 1 éve
Young korszakos zseni is lehetne, ha mondjuk a 49ers, Vikings, Packers, Texans, vagy Lions húzza.Nekem az a bajom, hogy a szakik szerint a 25-os QB class gyenge, de a 26-os meg bitang. Es ha tankolnank is 1000-el, vagy feltradelunk jövőre, akkor sem fix, hogy hosszútávra megoldjuk a helyzetetEz nem egzakt, jó példa Young és Stroud, Young korszakos zseninek lett volna kiáltva ha a mérete is jók, Stroud meg csoda ha érni fog vmit amilyen rosszul szerepelt némelyik teszten, aztán itt az eredmény. Purdy is ott van csak hogy példát hozzak. Persze itt a system fittek is befigyelnek.
Pari
onDier
több mint 1 éve
Nekem az a bajom, hogy a szakik szerint a 25-os QB class gyenge, de a 26-os meg bitang. Es ha tankolnank is 1000-el, vagy feltradelunk jövőre, akkor sem fix, hogy hosszútávra megoldjuk a helyzetetEz nem egzakt, jó példa Young és Stroud, Young korszakos zseninek lett volna kiáltva ha a mérete is jók, Stroud meg csoda ha érni fog vmit amilyen rosszul szerepelt némelyik teszten, aztán itt az eredmény. Purdy is ott van csak hogy példát hozzak. Persze itt a system fittek is befigyelnek.
Pari
több mint 1 éve
Nekem az a bajom, hogy a szakik szerint a 25-os QB class gyenge, de a 26-os meg bitang. Es ha tankolnank is 1000-el, vagy feltradelunk jövőre, akkor sem fix, hogy hosszútávra megoldjuk a helyzetet
több mint 1 éve
Három futás egymás után, mikor egyértelműen nem megy a futás?!nem hittem el mikor néztem élőben. 4 futás egymás után.
Minshew-nak a szerződésében van, hogy mindig csináljon valami hülyeséget?
Legalább nem vertek meg annyira, mint vártam.
bmg
több mint 1 éve
Tyree Wilson ranks 93rd out of 93 edge rushers with 75+ rushes in PFF's pass rush productivity metric
több mint 1 éve
Három futás egymás után, mikor egyértelműen nem megy a futás?!Ettől még baromira szar, hogy elvehettük volna a veretlenségüket és szokás szerint lábon lőttük magunkat
Minshew-nak a szerződésében van, hogy mindig csináljon valami hülyeséget?
Legalább nem vertek meg annyira, mint vártam.
bmg