Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 1 éve
Mi a terv Garappával? Ugyanúgy kell QB, az ideinél előrébb nem nagyon fogtok draftolni, vele meglesz 6-7W, tipik se előre se hátra. Ebben az AFC-ben főleg.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
ez most komolyan mire volt jó? a franchise eddigi arcát lecserélni egy vele egy szintű irányítóra? semmit se változott McDaniels. szezon közben már kivágják mint azt a bizonyos macskát.. aztán könyörögheti ismét vissza magát Bill papához, ahol sarokba lesz állitva és kussolhat mert az van amit az öreg akar.Valszeg gondolkodhattak ARodban, aztán lehet az nem volt opció, ha a hírek igazak, akkor versenyben volt a csapat az 1/1-ért is, érthetetlen, hogy nem tudták megszerezni, bár valszeg a Párducok többet lapátoltak bele.
playmaker90
Így viszont maradt Stidham vagy szerzel egy bridge-QB-t, jó esetben Gerappát, ami adta magát, mert 4-5 évig együtt dolgozott JMD-vel.
Továbbá a csapat nem kötelezte el magát hosszútávra, van kiszálló opció amiben benne van, hogy lehet építkezni, nincs kimondott all-in, Gerappával viszont az SB elérhető (volt NFC oldalon).
Én még látom benne a potenciált, jó edzőkkel még lehet rajta javítani.
Nem mondom, hogy Brady szintű QB lesz, akit ugye évekig, évtizedig system-QB státuszba tettek, de jó eséllyel ki lehet belőle irtani azt a negatív dolgokat és ha JMD-vel tényleg értik egymást, akkor tud egy olyan rendszert adni neki, hogy ne kelljen gondolkodnia, stresszelnie, csak dobnia az ezeregyediket is, függetlenül attól, hogy az most egy sima meccs, PO vagy SB szint.
Én Bradyben ezt bírtam (meg a Patsben iparosaiban is, mint Edelman vagy Dola), hogy ha kellett akkor elfelejtette a tétet, csak a playre koncentrált, ezért imádták Butlert is. És ez a része a dolgoknak mentális, ami gyakorolható, tanulható.
A sérülékenységére meg annyit, hogy ez benne van, de a megfelelő playekkel limitálható.
Ilyen alapon a delfinek most megásták a sírjukat.
több mint 1 éve
En is csak a serulkenysege miatt fazok tole, neki is kell a vedelem (ami ergya), legalabb olcso es JMD ismeri. Nem tudom, hogy a jovo evi qb class erosebb lesz-e, de en nem biztos hogy huznek iden QBt az elso korbe, ha elottunk mar kimegy 3+, inkabb letrade, akar ki is az elsobol
több mint 1 éve
Nem örülök. Sérülékeny, drága bridge QB...ha nem jön elől rookie QB, még mérges is leszek...Meglássuk DA mit nyilatkozik majd elsőre 😉
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 1 éve
deyell
11 702
Nekem ez jutott eszembe:Carr nem volt ennyit sérült.
(bár tény, hogy Carrnál olcsóbb)
Gerichill
choose life
több mint 1 éve
és? két évente lecserélik a két tacklet, henry addigra elkopik, bradberry meg tökm1. tökéletesen egybevág a két év múlva lesz az igazi összecsapás projekttel 😀Chiefs közben behúzza Jawaan Taylort, tárgyal Tunsillal, Derrick Henryvel és Bradberryvelszerintem jönni fog a draft elején qb, de amolyan titkos projektként fogják két évig tenyészteni a sufniban, és azután lesz cél megverni a chiefst.Ja, csak azt hittem, h itt vmi magasabb cél van.ezt mondom én is 😊egy bridge qb, rövid, olcsó szerződéssel. Se több, se kevesebb. Helyèn kell kezelni és akkor jó deal.tökm1, ennyi pénzért bridge qb. aztán ki tudja, hátha elsül a kapanyél...szerintem ez jól fog elsülni. gerappa nem egy brady, de megfelelő rendszerben egy hasznos és jó irányító. abból a két évből mikor jól nézett ki az egyik jmd alatt futott...Jaja, ez így van, csak előttem van a kép, hogy amikor igazi tétje lesz a dolognak, akkor mit művel majd Jimmy.
peach
Willie Parker
peach
Amadeus von Dollárbaloldal
peach
Willie Parker
a gruden projekt is underground volt és megvolt a türelem,szvsz jmd is megkapja ugyanazt
peach
Willie Parker
addig a chiefs max nyer még kettőt, oszt? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Chiefs közben behúzza Jawaan Taylort, tárgyal Tunsillal, Derrick Henryvel és Bradberryvelszerintem jönni fog a draft elején qb, de amolyan titkos projektként fogják két évig tenyészteni a sufniban, és azután lesz cél megverni a chiefst.Ja, csak azt hittem, h itt vmi magasabb cél van.ezt mondom én is 😊egy bridge qb, rövid, olcsó szerződéssel. Se több, se kevesebb. Helyèn kell kezelni és akkor jó deal.tökm1, ennyi pénzért bridge qb. aztán ki tudja, hátha elsül a kapanyél...szerintem ez jól fog elsülni. gerappa nem egy brady, de megfelelő rendszerben egy hasznos és jó irányító. abból a két évből mikor jól nézett ki az egyik jmd alatt futott...Jaja, ez így van, csak előttem van a kép, hogy amikor igazi tétje lesz a dolognak, akkor mit művel majd Jimmy.
peach
Willie Parker
peach
peach
Willie Parker
a gruden projekt is underground volt és megvolt a türelem,szvsz jmd is megkapja ugyanazt
peach
több mint 1 éve
szerintem jönni fog a draft elején qb, de amolyan titkos projektként fogják két évig tenyészteni a sufniban, és azután lesz cél megverni a chiefst.Ja, csak azt hittem, h itt vmi magasabb cél van.ezt mondom én is 😊egy bridge qb, rövid, olcsó szerződéssel. Se több, se kevesebb. Helyèn kell kezelni és akkor jó deal.tökm1, ennyi pénzért bridge qb. aztán ki tudja, hátha elsül a kapanyél...szerintem ez jól fog elsülni. gerappa nem egy brady, de megfelelő rendszerben egy hasznos és jó irányító. abból a két évből mikor jól nézett ki az egyik jmd alatt futott...Jaja, ez így van, csak előttem van a kép, hogy amikor igazi tétje lesz a dolognak, akkor mit művel majd Jimmy.
peach
Willie Parker
peach
peach
Willie Parker
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 906
ez most komolyan mire volt jó? a franchise eddigi arcát lecserélni egy vele egy szintű irányítóra? semmit se változott McDaniels. szezon közben már kivágják mint azt a bizonyos macskát.. aztán könyörögheti ismét vissza magát Bill papához, ahol sarokba lesz állitva és kussolhat mert az van amit az öreg akar.évi 20 milliót spóroltunk, ami mehet a védelembe.
playmaker90
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
playmaker90
215
ez most komolyan mire volt jó? a franchise eddigi arcát lecserélni egy vele egy szintű irányítóra? semmit se változott McDaniels. szezon közben már kivágják mint azt a bizonyos macskát.. aztán könyörögheti ismét vissza magát Bill papához, ahol sarokba lesz állitva és kussolhat mert az van amit az öreg akar.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Ja, csak azt hittem, h itt vmi magasabb cél van.ezt mondom én is 😊egy bridge qb, rövid, olcsó szerződéssel. Se több, se kevesebb. Helyèn kell kezelni és akkor jó deal.tökm1, ennyi pénzért bridge qb. aztán ki tudja, hátha elsül a kapanyél...szerintem ez jól fog elsülni. gerappa nem egy brady, de megfelelő rendszerben egy hasznos és jó irányító. abból a két évből mikor jól nézett ki az egyik jmd alatt futott...Jaja, ez így van, csak előttem van a kép, hogy amikor igazi tétje lesz a dolognak, akkor mit művel majd Jimmy.
peach
Willie Parker
peach
peach
több mint 1 éve
ezt mondom én is 😊egy bridge qb, rövid, olcsó szerződéssel. Se több, se kevesebb. Helyèn kell kezelni és akkor jó deal.tökm1, ennyi pénzért bridge qb. aztán ki tudja, hátha elsül a kapanyél...szerintem ez jól fog elsülni. gerappa nem egy brady, de megfelelő rendszerben egy hasznos és jó irányító. abból a két évből mikor jól nézett ki az egyik jmd alatt futott...Jaja, ez így van, csak előttem van a kép, hogy amikor igazi tétje lesz a dolognak, akkor mit művel majd Jimmy.
peach
Willie Parker
peach
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 906
egy bridge qb, rövid, olcsó szerződéssel. Se több, se kevesebb. Helyèn kell kezelni és akkor jó deal.tökm1, ennyi pénzért bridge qb. aztán ki tudja, hátha elsül a kapanyél...szerintem ez jól fog elsülni. gerappa nem egy brady, de megfelelő rendszerben egy hasznos és jó irányító. abból a két évből mikor jól nézett ki az egyik jmd alatt futott...Jaja, ez így van, csak előttem van a kép, hogy amikor igazi tétje lesz a dolognak, akkor mit művel majd Jimmy.
peach
Willie Parker
peach
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Jogos, meglátjuk, hogy JMD tud-e számára annyira komfortos rendszert tenni, hogy ez ne legyen megugorhatatlan. Bár, ha Shanny nem tudott, mindegy, meglátjuk.Egy Kansas City ellen mikor nincs olyan helyzet, h a QB-nak tartania kell a lépést?Jogos, mert lesznek olyan meccsek, helyzetek, de nála az a lényeg, hogy ne kergesd olyan szituba.szerintem ez jól fog elsülni. gerappa nem egy brady, de megfelelő rendszerben egy hasznos és jó irányító. abból a két évből mikor jól nézett ki az egyik jmd alatt futott...Jaja, ez így van, csak előttem van a kép, hogy amikor igazi tétje lesz a dolognak, akkor mit művel majd Jimmy.
peach
Willie Parker
Neki nem a meccset kell megnyernie, hanem biztosítani, hogy ne rajta menjen el, a többit megcsinálja a csapat.
És idővel, még ha bridge QB-nak is jött, még fejlődhet.
Lúdas Solymi
Willie Parker
több mint 1 éve
Passzolni amikor fontos?Szerintem jól jártatok.3 év, 67.5mtökéletes
Cruyffista
Nem egy top5 irányító az eddigi teljesítményét elnézve, viszont JMD oda-vissza ismeri, most már van SB tapasztalata is, nem fognak olyat kérni tőle amit ne tudna teljesíteni.
Lúdas Solymi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Egy Kansas City ellen mikor nincs olyan helyzet, h a QB-nak tartania kell a lépést?Jogos, mert lesznek olyan meccsek, helyzetek, de nála az a lényeg, hogy ne kergesd olyan szituba.szerintem ez jól fog elsülni. gerappa nem egy brady, de megfelelő rendszerben egy hasznos és jó irányító. abból a két évből mikor jól nézett ki az egyik jmd alatt futott...Jaja, ez így van, csak előttem van a kép, hogy amikor igazi tétje lesz a dolognak, akkor mit művel majd Jimmy.
peach
Willie Parker
Neki nem a meccset kell megnyernie, hanem biztosítani, hogy ne rajta menjen el, a többit megcsinálja a csapat.
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Jogos, mert lesznek olyan meccsek, helyzetek, de nála az a lényeg, hogy ne kergesd olyan szituba.szerintem ez jól fog elsülni. gerappa nem egy brady, de megfelelő rendszerben egy hasznos és jó irányító. abból a két évből mikor jól nézett ki az egyik jmd alatt futott...Jaja, ez így van, csak előttem van a kép, hogy amikor igazi tétje lesz a dolognak, akkor mit művel majd Jimmy.
peach
Willie Parker
több mint 1 éve
tökm1, ennyi pénzért bridge qb. aztán ki tudja, hátha elsül a kapanyél...szerintem ez jól fog elsülni. gerappa nem egy brady, de megfelelő rendszerben egy hasznos és jó irányító. abból a két évből mikor jól nézett ki az egyik jmd alatt futott...Jaja, ez így van, csak előttem van a kép, hogy amikor igazi tétje lesz a dolognak, akkor mit művel majd Jimmy.
peach
Willie Parker
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Szerintem jól jártatok.3 év, 67.5mtökéletes
Cruyffista
Nem egy top5 irányító az eddigi teljesítményét elnézve, viszont JMD oda-vissza ismeri, most már van SB tapasztalata is, nem fognak olyat kérni tőle amit ne tudna teljesíteni.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
szerintem ez jól fog elsülni. gerappa nem egy brady, de megfelelő rendszerben egy hasznos és jó irányító. abból a két évből mikor jól nézett ki az egyik jmd alatt futott...Jaja, ez így van, csak előttem van a kép, hogy amikor igazi tétje lesz a dolognak, akkor mit művel majd Jimmy.
peach
több mint 1 éve
szerintem ez jól fog elsülni. gerappa nem egy brady, de megfelelő rendszerben egy hasznos és jó irányító. abból a két évből mikor jól nézett ki az egyik jmd alatt futott...
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Mennyit fogjátok anyázni...
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 906
3 év, 67.5mtökéletes
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista