Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 1 éve
Tény, hogy kettejük közül az OC a gázabb. De ettől függetlenül Fields inkább futó mint qb. Ellenben a W-t nem kell magyarázni. Illetve vagyunk olyan helyzetben,hogy a Temus is upgrade lenne....sajnos.Az érzés amikor a temus Pryor lenyom, megfizethetetlen..... No commentsTemus Pryor egy normális OC-val. Okosan és jól használja a Steelers.
Cubehead
Amadeus the Young

több mint 1 éve
Az érzés amikor a temus Pryor lenyom, megfizethetetlen..... No commentsTemus Pryor egy normális OC-val. Okosan és jól használja a Steelers.
Cubehead
több mint 1 éve
Az érzés amikor a temus Pryor lenyom, megfizethetetlen..... No comments

több mint 1 éve
kalap szar megint
több mint 1 éve
Brady be lesz szavazva.
több mint 1 éve
és másodjára díváskodik már.Az év végén már 32 éves lesz, jelenleg is brutális fizetéssel, és mivel a jelenlegi szerződéséből elvileg ki tud szállni a csapata az idény végén, új szerződést is kell kötni, kb a liga legjobban fizetett WR-je lesz, ha távozik.akkó Adams be lett árazvaHa csak nincs nagy gond az egeszsegevel, én nem értem a csapatokat hogy egy 2.körért miert nem éri meg nekik. Ha annyiért persze valóban mozdítható.
Amadeus the Young
Toca
Tony Adams
több mint 1 éve
Az év végén már 32 éves lesz, jelenleg is brutális fizetéssel, és mivel a jelenlegi szerződéséből elvileg ki tud szállni a csapata az idény végén, új szerződést is kell kötni, kb a liga legjobban fizetett WR-je lesz, ha távozik.akkó Adams be lett árazvaHa csak nincs nagy gond az egeszsegevel, én nem értem a csapatokat hogy egy 2.körért miert nem éri meg nekik. Ha annyiért persze valóban mozdítható.
Amadeus the Young
Toca
több mint 1 éve
akkó Adams be lett árazvaHa csak nincs nagy gond az egeszsegevel, én nem értem a csapatokat hogy egy 2.körért miert nem éri meg nekik. Ha annyiért persze valóban mozdítható.
Amadeus the Young
több mint 1 éve
akkó Adams be lett árazva
több mint 1 éve
The #Raiders have now placed TE Michael Mayer on the reserve/non-football illness list as he deals with a personal matter.He will miss the next 4 games.
Azért kíváncsi lennék mi a pontos ok.

több mint 1 éve
Jakorian Bennett among CBs this season:🔒 42.9% completion rate allowed (T-5th)
(min. 10 targets)

több mint 1 éve
adunk a szarnak egy pofont úgy fest.
több mint 1 éve
AP közölte, hogy Adams újra happy.
több mint 1 éve
Aiden a kezdő!
több mint 1 éve
Igaz persze, de ha AP sétál, akkor kevés esély van rá szerintem, hogy Graham marad 3. HC alatt is...persze ne legyen igazam, mert szerintem Graham jó DC és érdemes volna tartani...Jó DC de teljesen más rendszert futtat azaz lehetne megint szabni a keretet ami újfent idő. Mindamellett hogy nem ez a legfőbb problema most csapaton belülR. Saleh-ről vélemények?Jöhet DC-nek a fiatal O minded HC-nk alá majd 😊
Pari
Rolni
Cubehead
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 1 éve
Raiders tight end Michael Mayer is away from the team due to a personal matter in his life that has come up again, his family told the team.
built for this shit
több mint 1 éve
Jó DC de teljesen más rendszert futtat azaz lehetne megint szabni a keretet ami újfent idő. Mindamellett hogy nem ez a legfőbb problema most csapaton belülR. Saleh-ről vélemények?Jöhet DC-nek a fiatal O minded HC-nk alá majd 😊
Pari
Rolni

több mint 1 éve
RIP Al!
több mint 1 éve
"He comes in Monday morning and texts Antonio Pierce to meet with him...and AP thought it was about the hamstring. All of a sudden he's like 'Hey, I'm out. I don't want my career to end like this.'" @JayGlazersosem kellett volna tradelni érte
meglepő, hogy így alakult. Randy Moss 2.0. csak tudnám, hogy ha nem vagyunk contenderek, akkor a faszért kell magas pickeket adni egy díva WR-ért, akármilyen jó is, ha van kedve játszani.
deyell
több mint 1 éve
R. Saleh-ről vélemények?Jöhet DC-nek a fiatal O minded HC-nk alá majd 😊
Pari
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 1 éve
R. Saleh-ről vélemények?
több mint 1 éve
"He comes in Monday morning and texts Antonio Pierce to meet with him...and AP thought it was about the hamstring. All of a sudden he's like 'Hey, I'm out. I don't want my career to end like this.'" @JayGlazermeglepő, hogy így alakult. Randy Moss 2.0. csak tudnám, hogy ha nem vagyunk contenderek, akkor a faszért kell magas pickeket adni egy díva WR-ért, akármilyen jó is, ha van kedve játszani.
built for this shit
több mint 1 éve
Nem tudom mennyire true de azért 🤔Shocking New Information Exposes Davante Adams For Blatantly Lying About His Trade Demand To Make Raiders Head Coach Antonio Pierce Look Bad
READ MORE: www.totalprosports.com/nfl/shocking-new-information-exposes-davante-adams-for-blatantly-lying-about-his-trade-demand-to-make-raiders-head-coach-antonio-pierce-look-bad/

több mint 1 éve
Raiders DT Christian Wilkins out indefinitely and will be placed on IR.(via Ian Rapoport)
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!