Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Amy tetszett Pryorban, latszott rajta mennyire koncentral, nem vette felvallrol, allandoan kereste az opciokat, nezte egymas utan oket.Ez részben biztos neki is szólt...olyan playeket akartak hívni amivel "barátságban van" meg persze részben Knapp töketlensége!
Az hogy labbal is kepes teret nyerni megintcsak sokat ad a jatekhoz, mert ehhez az O-hoz kellenek a menekulesei es a 4-5 yardos megindulasai.
Ami nem tetszett a playcallban, hanyszor hivtak ugyanazt a playt neki? Csak nem 5db variacio van a playbookban.Delonso_
Apropó Knapp remélem újévet OC nélkül kezdjük meg 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Amy tetszett Pryorban, latszott rajta mennyire koncentral, nem vette felvallrol, allandoan kereste az opciokat, nezte egymas utan oket.Hát a play call ugye Knapp asztala és mint oly sokszor a szezon során felülmúlhatatlan!De komolyan közép iskolai szinten jobban keverik a play-ket,mint Knapp!
Az hogy labbal is kepes teret nyerni megintcsak sokat ad a jatekhoz, mert ehhez az O-hoz kellenek a menekulesei es a 4-5 yardos megindulasai.
Ami nem tetszett a playcallban, hanyszor hivtak ugyanazt a playt neki? Csak nem 5db variacio van a playbookban.Delonso_
Remélem lesz egy értelmes normális edző aki szintén WCO-t nyomat és lecseréljük Knapp-t.Akár az is OKÉS ha egyetemi szintről emelünk fel valakit,mint idén Tarvelt D terén és Saundersel megtámogatva szépen felveszi a ritmust!!

több mint 13 éve
Amy tetszett Pryorban, latszott rajta mennyire koncentral, nem vette felvallrol, allandoan kereste az opciokat, nezte egymas utan oket. Az hogy labbal is kepes teret nyerni megintcsak sokat ad a jatekhoz, mert ehhez az O-hoz kellenek a menekulesei es a 4-5 yardos megindulasai.
Ami nem tetszett a playcallban, hanyszor hivtak ugyanazt a playt neki? Csak nem 5db variacio van a playbookban.
több mint 13 éve
kintiek is azt írják, hogy 2. hely meglesz neki depth-n, 14'-től lehet reális kezdőként.
több mint 13 éve
nekem tetszett Pryor játéka, van benne fantázia. és a meccs is, hogy még volt a végén miért szorítani. de még jobban tetszene, ha még ma távozna Knapp
built for this shit
több mint 13 éve
Na nekünk most kezdődik az izgalom:OFFSEASON 😀
több mint 13 éve
Ezt írtam én is!Na erre inkább már ide írok...Csak ahhoz tényleg kell a futójáték és számomra az a nagyobb kérdőjel mostBruceAmúgy ha lenne egy kurva erős futójátékunk, két fasza futóval, akkor el tudnám képzelni már most Pryor-t mint game-manager QB, de jelenleg nincs futójátékunk 😀BruceAmúgy amit Jason Campbell csinált arra jó lehet egy offseasonnal...Rolni
Ha jön egy értelmes OC, javítunk a falunkon összejöhet a futójáték...
Ezzel együtt jövőre még ideális esetben nem TP kellene QBnak sztem. Én úgy gondolom, h CP marad, folytatjuk az éptkezést és 2014ben kerülhet TP oda vagy ha addigra látszik, h ennél a mostaninál nem tud jobb lenni akkor jön az új QB...Rolni
Szóval részemről maximális az egyetértés ezzel!
Addig is 3td esős időben,plusz dinamizmus az O-nak!Nem olyan rossz elsőre!!

több mint 13 éve
Pryor megmutatta, h Jobb mint Leinart
Vállalható #2 QBnak jövőre
Van benne fantázia hosszútávon
13/28 150 yard 2TD 1 INT
9 futás 49 yard 1 run TD
Ez valóban jobb elkapókkal chemistryvel simán lehetett volna 60% körül akár INT nélkül 200yard körül, fölött.
Ami nagyon "jó" benne az ahogy a playeket meghosszabbítja. Meg persze a látványos menekülések, futások.
Amin sokat kell dolgozni még azok a dobások zip-je. Főleg a közepe és mély dobások esetén kell több erő, sebesség a laszdi mögé. Fejben egyébként sztem nagyon rendben volt és ez fontos nagyon!
Majd idővel kiderül mi lesz a story vége!
több mint 13 éve
Nagyon jo volt Pryor, meg ha bele is allna es kemenyen megdobna a bogyokat...Ha neki is lenne egy Green/ Wayne szintu elkapoja minima 50 yarddal tobb lenne a neve mellett.
több mint 13 éve
Na erre inkább már ide írok...Csak ahhoz tényleg kell a futójáték és számomra az a nagyobb kérdőjel mostBruceAmúgy ha lenne egy kurva erős futójátékunk, két fasza futóval, akkor el tudnám képzelni már most Pryor-t mint game-manager QB, de jelenleg nincs futójátékunk 😀BruceAmúgy amit Jason Campbell csinált arra jó lehet egy offseasonnal...Rolni
Ha jön egy értelmes OC, javítunk a falunkon összejöhet a futójáték...
Ezzel együtt jövőre még ideális esetben nem TP kellene QBnak sztem. Én úgy gondolom, h CP marad, folytatjuk az éptkezést és 2014ben kerülhet TP oda vagy ha addigra látszik, h ennél a mostaninál nem tud jobb lenni akkor jön az új QB...
több mint 13 éve
szerintem a rookie hibákat leszámítva jó volt Pryor, küzdött, nagy hülyeséget nem csinált, 3 TD. Van benne fantázia.Amadeus91Még nem kész ez látszik!De alapvetően egyet értek!!

több mint 13 éve
Igaza lesz,mi húzun k egy fasza Wr-t ők meg tackle gyárost csinálnak belőle bagóért! 😊legyen igazad 😊RolniNa kb official, h nincs 5. körösünk...Majd McClainért kaptok egy ötödikest. Ennyit ér egy ex Top ILB bust. 😊ulpianus
Paul Gutierrez @PGutierrezCSN
Just told that #Raiders conditional trade for #AaronCurry last year ended up being a 5th-round pick in 2013. So, no 2nd or 5th at momentRolni

több mint 13 éve
Szerződtessük Favre-ot OC-nak - meg játszani is beállhat. 😀
több mint 13 éve
szerintem a rookie hibákat leszámítva jó volt Pryor, küzdött, nagy hülyeséget nem csinált, 3 TD. Van benne fantázia.
több mint 13 éve
legyen igazad 😊Na kb official, h nincs 5. körösünk...Majd McClainért kaptok egy ötödikest. Ennyit ér egy ex Top ILB bust. 😊ulpianus
Just told that #Raiders conditional trade for #AaronCurry last year ended up being a 5th-round pick in 2013. So, no 2nd or 5th at momentRolni
több mint 13 éve
Na kb official, h nincs 5. körösünk...Majd McClainért kaptok egy ötödikest. Ennyit ér egy ex Top ILB bust. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Végre vannak pozitívumok!!Első félidő:
TP jobb mint vártam
Futás jobb mint vártam
D egész NFLbe valót nyújt ma is
DT Desmond Bryant 4th straight game with at least 1/2 a sack.
Raiders DE Lamarr Houston career single game high 1.5 sacks so far
több mint 13 éve
Na kb official, h nincs 5. körösünk...Paul Gutierrez @PGutierrezCSN
Just told that #Raiders conditional trade for #AaronCurry last year ended up being a 5th-round pick in 2013. So, no 2nd or 5th at moment
több mint 13 éve
jogosde most komolyan 😀 Ettől fosok azért, hogy kirakjuk, valaki elviszi bagóért, azt richtig jó lesz. Nem mi lennénk, ha nem.Amadeus91Ahogy kiváló szezont futott Routt, Z. Miller, Gallery, Aso, meg ... várjunk csak! 😊ulpianus
több mint 13 éve
de most komolyan 😀 Ettől fosok azért, hogy kirakjuk, valaki elviszi bagóért, azt richtig jó lesz. Nem mi lennénk, ha nem.Amadeus91Ahogy kiváló szezont futott Routt, Z. Miller, Gallery, Aso, meg ... várjunk csak! 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
A mai inaktívaink:Juron Criner,Carson Palmer,Jeremy Stewart, Tyvon Branch, Rolando McClain, Mike Briesel, Brandon Balir

több mint 13 éve
de most komolyan 😀 Ettől fosok azért, hogy kirakjuk, valaki elviszi bagóért, azt richtig jó lesz. Nem mi lennénk, ha nem.😊RolniAmadeus91 DMC-re gondolsz?legutóbb mikor volt 13 meccse futott 1000 yard felett. Szerintem Reece-szel párban + imba FB és fal életképes lenne, még 13 meccsen is. Persze ennek megfelelő fizetésért.
Mert azért olyan RB aki nem tud 16 meccset lehúzni arra nem lehet építeni...
Rolni
Amúgy biztos vagyok benne, hogy ha cut vagy trade lesz DMC, akkor az azutáni szezonban simán 16 meccsen tol egy hatalmas szezont. Amilyen a szerencsénk...Amadeus91
több mint 13 éve
😊Amadeus91 DMC-re gondolsz?legutóbb mikor volt 13 meccse futott 1000 yard felett. Szerintem Reece-szel párban + imba FB és fal életképes lenne, még 13 meccsen is. Persze ennek megfelelő fizetésért.
Rolni
Amúgy biztos vagyok benne, hogy ha cut vagy trade lesz DMC, akkor az azutáni szezonban simán 16 meccsen tol egy hatalmas szezont. Amilyen a szerencsénk...Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus91 DMC-re gondolsz?legutóbb mikor volt 13 meccse futott 1000 yard felett. Szerintem Reece-szel párban + imba FB és fal életképes lenne, még 13 meccsen is. Persze ennek megfelelő fizetésért.
Rolni
Amúgy biztos vagyok benne, hogy ha cut vagy trade lesz DMC, akkor az azutáni szezonban simán 16 meccsen tol egy hatalmas szezont. Amilyen a szerencsénk...
több mint 13 éve
DMC-re gondolsz?Mert azért olyan RB aki nem tud 16 meccset lehúzni arra nem lehet építeni...