Las Vegas Raiders
Egy igazi nr1 WR úgyis kellett.
úgyhogy jöhet még Gilmore is. 😊
choose life
Én örülük ennek a trade-nek. Lehet mély a class, de nincs garancia arra, hogy akit 22-ön maradt volna az legint No1 elkapó lett volna. Márpedig nekünk évek óta a WR1 az egyik legnagyobb need. Egy bizonyított elit elkapó érkezett aki nem egy AB/OBJ kategória.
Liverpool Fc
Sok.detto ez az érzésem nekem is. Max 2 évet látok benne, amikor még Top szinten lesz. Kívánom, hogy sikeres legyen Las Vegas-ban, de nehezen tudom elképzelni.
30 eves lesz a pali, duskal a rohadt jo elkapokban a draft. Hiaba kiraly Adams, nalam ez a csere butasag a volt Raiderstol.
Stez
Sok.Annyiban vitatkoznék, hogy a draft dúskál az egyetemen jó elkapókban, Adams meg már az NFL-ben is bizonyított.
30 eves lesz a pali, duskal a rohadt jo elkapokban a draft. Hiaba kiraly Adams, nalam ez a csere butasag a volt Raiderstol.
Stez
Az tény, hogy ennyit szerintem sem ér egy elkapó, de mivel ez volt a csereérték, így ez már így esett.
Sok.nem hinném, hogy olyan sok elit elkapó prospect maradna bent 1/22-nél. mivel nem is nagyon van olyan idén. jó prospectek vannak ezen a poszton, viszonylag mély is, de ennyi. ez a draft egyébként összességében viszonylag gyenge, nem tragédia most két picktől megszabadulni.
Stez
choose life
Sok.És így több esélyük lesz a csoport megnyerésére? Nem hiszem..
Stez
oh so i’m not punting at all next year huh? lets gooooooo https://t.co/1G4cyuc9Yo
— AJ Cole III (@AJCole90) March 17, 2022
choose life
Ez pont jól jön a hosszabítás előtt... 😀Adams mint Raider.Mi a baja Renfrowal?
Green Bayben is kapott volna annyit, mint itt, de ő ide akart jönni!
Final thought (for now) on the Davante Adams trade: His agents Frank Bauer and Kenny Chapman confirm that the #Packers offered more money than the contract he’ll sign in Las Vegas.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 18, 2022
Simply, it was his lifelong dream to be with the #Raiders.
Hogy legyen azért egy kis keserű mellékíz,
Renfrow 🤮🤮🤮
— Davante Adams (@tae15adams) January 10, 2022
Vajon milyen gyorsan lesz ez a tweet törölve.
iktriad
steelwolf
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
Na erre nem számítottam 😀
OL rendezésére azért kíváncsi leszek, illetve remélem nem Renfrow vagy Waller bánja majd ezt...
Carr gondolom kapja a hosszabbítást majd ezután 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
Adams mint Raider.Mi a baja Renfrowal?
Final thought (for now) on the Davante Adams trade: His agents Frank Bauer and Kenny Chapman confirm that the #Packers offered more money than the contract he’ll sign in Las Vegas.
Renfrow 🤮🤮🤮
iktriad
Renfrow 🤮🤮🤮
Szerkesztette: iktriad
Three-year, $51M
$12M signing bonus
$32M total guaranteed
2025/2026 void years !!!
$4M 2022/$7.5M salaries fully gtd
$8.5M roster bonus on third day of 2023 league year
$44k per game roster bonuses
$500k Pro Bowl incentive each year.
2022 cap hit: $7.312M
Raiders RB Brandon Bolden:
Two-year, $5.01 contract includes $1.25M signing bonus, $2.375M guaranteed. $1.125M 2022 base salary is fully guaranteed. Has $17.5k per game roster bonus in 2022, $30k in 2023, $82.5k workout bonus in 2022, $90k in 2023.
22 cap hit: $2.13M
23: $2.88M
Szerkesztette: deyell
choose life
gondolom igazolni nem nagyon fogunk már, azt mondom az egész draft (már ami maradt belőle) mehet a támadófal erősítésére, hátha kifogunk egy jó right tackle-t vagy guardot.
becsüljük meg Carrt. nélküle Adams nem jött volna ide
Szerkesztette: deyell
choose life
Mack a futás ellen is remek. Drafton jöhet valami husi D line. …"Herbert és csapata bitang évekig" - Herbert tavaly is brutál jó volt, de a gyenge védelem miatt nem jutottak be. Na most jött egy (gyenge formában lévő) khalil Mack meg Jc Jackson így a passzvédelem javulni fog valamit. Viszont a futás elleni védekezéshez, ami a legnagyobb gyengeseguk volt, jött egy szem Joseph Day. Ha nem hoznak mást kimondottan erre, akkor ugyanúgy atfog futni rajtuk mindenki. Na meg Lombardit még nem is említettem. Szóval a fő achilles pontok ugyanúgy megvannak a chargersnél.Konkrétan azt mondom, hogy Wilson 2 év és cserét fog kérni, ha engem kérdezel én nem látom jónak ezt a helyzetet.jaja. 3-4 gyűrűvel. úgyh broncos részről idő, mint a tenger. 😀hát 12 évet mondott russ nem?Úriember biztosra nem fogad. 😀Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
Jók ezek a márciusi jóslatok.
roberto23
KeyG
de amúgy állom. csak akkor konkretizáljuk mit takar az évekig, nehogy ezen csússzon el a dolog. 😀
roberto23
briareos
roberto23
Mahomes-sal nem lehet versengeni hosszútávon, Herbert és csapata bitang évekig a Raiders egy QB-ra van attól, hogy ott legyen ahol ez a két csapat.
Wilson és a Broncos? Számomra valahogy nem jön át, és nem akarom elvenni a kedved.
Hamarabb lesz Mbappé a Realba ami évek óta húzódik, mint Wilson gyűrűt nyerjen.
KeyG
"Raiders egy qb-ra van attól, hogy ott legyen ahol ez a két csapat" - Szerintem meg pont a qb miatt vannak közel ehhez a két csapathoz. A raidersben lehet sorolni az elit játékosokat. Adams, Waller, Crosby, Chandler Jones. Viszont mögöttük? Van még egy-két elfogadható játékos, de még nagyon kéne OG, OT, Dt, Cb meg S. Némelyikből több is.
Szóval bőven van még támadási felület mindkét csapaton. Denverben viszont.. Már tavaly is a 16. fordulóig tartottak a lépést a másik két csapattal. Azota meg a messze a legnagyobb problémájukat orvosolták. Ha visszaigazolják azt az egy-két FA-jüket akkor a védelem se lesz rosszabb mint tavaly.
Seda26
Chargers tavaly Staley miatt volt ott + és - irányban is ott ahol, túl sok volt a kockázatos döntés. Valóban futás elleni védelemben gyengék voltak, de a drafton ha kihúznák elsőben Jordan Davist nem lennék meglepődve."Herbert és csapata bitang évekig" - Herbert tavaly is brutál jó volt, de a gyenge védelem miatt nem jutottak be. Na most jött egy (gyenge formában lévő) khalil Mack meg Jc Jackson így a passzvédelem javulni fog valamit. Viszont a futás elleni védekezéshez, ami a legnagyobb gyengeseguk volt, jött egy szem Joseph Day. Ha nem hoznak mást kimondottan erre, akkor ugyanúgy atfog futni rajtuk mindenki. Na meg Lombardit még nem is említettem. Szóval a fő achilles pontok ugyanúgy megvannak a chargersnél.Konkrétan azt mondom, hogy Wilson 2 év és cserét fog kérni, ha engem kérdezel én nem látom jónak ezt a helyzetet.jaja. 3-4 gyűrűvel. úgyh broncos részről idő, mint a tenger. 😀hát 12 évet mondott russ nem?Úriember biztosra nem fogad. 😀Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
roberto23
KeyG
de amúgy állom. csak akkor konkretizáljuk mit takar az évekig, nehogy ezen csússzon el a dolog. 😀
roberto23
briareos
roberto23
Mahomes-sal nem lehet versengeni hosszútávon, Herbert és csapata bitang évekig a Raiders egy QB-ra van attól, hogy ott legyen ahol ez a két csapat.
Wilson és a Broncos? Számomra valahogy nem jön át, és nem akarom elvenni a kedved.
KeyG
"Raiders egy qb-ra van attól, hogy ott legyen ahol ez a két csapat" - Szerintem meg pont a qb miatt vannak közel ehhez a két csapathoz. A raidersben lehet sorolni az elit játékosokat. Adams, Waller, Crosby, Chandler Jones. Viszont mögöttük? Van még egy-két elfogadható játékos, de még nagyon kéne OG, OT, Dt, Cb meg S. Némelyikből több is.
Szóval bőven van még támadási felület mindkét csapaton. Denverben viszont.. Már tavaly is a 16. fordulóig tartottak a lépést a másik két csapattal. Azota meg a messze a legnagyobb problémájukat orvosolták. Ha visszaigazolják azt az egy-két FA-jüket akkor a védelem se lesz rosszabb mint tavaly.
Seda26
Nálam jelenleg a Chargers a team to beat az AFC-ben, de korai még erről beszélni.
Raiders, Josh Jacobs és Nate Hobbs elég jó játékosok Renfrow-ról ne is beszéljünk, Carr a kérdés mire lesz képes egy ilyen O-val illetve McDaniels. Itt sokkal több a támadható felület még, de kevesebb is mint Denverben.
Denver: Elég jó WR corp van itt ez tény, de számomra Metcalf és Lockett szintjét nem hozzák még de ez változhat Jeudy esetében leginkább. Fangio nem véletlenül lett elküldve a 7 győzelem ( Giants, Jets, Jags, WFT, Cowboys, Chargers, Lions ) szerintem ezzel sok mindent elmondtam. A Raiders és a Chiefs tavaly is oda-vissza verte őket.
Wilsonra reagálva, rengeteget adott érte a Broncos és én láttam tavaly párszor játszani Wilson-t, engem nem nyűgözött le állandóan a hero Lockett és Metcalf felé, semmi TE játék.
Másképp látjuk a helyzetet, de ezért jó az ubiszezon. 😊
Én nem lennék meglepődve ha a Broncos végezne egyedül ebből a csoportból 0.5% alatt és ezt is jósolom.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
"Herbert és csapata bitang évekig" - Herbert tavaly is brutál jó volt, de a gyenge védelem miatt nem jutottak be. Na most jött egy (gyenge formában lévő) khalil Mack meg Jc Jackson így a passzvédelem javulni fog valamit. Viszont a futás elleni védekezéshez, ami a legnagyobb gyengeseguk volt, jött egy szem Joseph Day. Ha nem hoznak mást kimondottan erre, akkor ugyanúgy atfog futni rajtuk mindenki. Na meg Lombardit még nem is említettem. Szóval a fő achilles pontok ugyanúgy megvannak a chargersnél.Konkrétan azt mondom, hogy Wilson 2 év és cserét fog kérni, ha engem kérdezel én nem látom jónak ezt a helyzetet.jaja. 3-4 gyűrűvel. úgyh broncos részről idő, mint a tenger. 😀hát 12 évet mondott russ nem?Úriember biztosra nem fogad. 😀Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
roberto23
KeyG
roberto23
briareos
roberto23
KeyG
Welcome home @tae15adams 🏴☠️
— Derek Carr (@derekcarrqb) March 18, 2022
Trade compensation, per league sources:
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 18, 2022
Packers are getting back 2022 first- and second-round picks in return for Davante Adams.