NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
The raiders have been interviewing “package deals” Nothing has changed but there are 3-4 groupings of guys in the mix.
Ryan’s/brown
Dodd’s/bowles
Mcdaniels/Ziegler
Of course it’s a fluid situation and everything changes every 5 minutes
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
Dodds két napja Vegasban van Mark mellett.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
Martindale jöhet DC-nek JMD alá.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
amúgy ha ez a nyomorék lesz és Dodds nem jön, akkor Marktól el kell venni a csapatot. Komolyan mondom.edit: twitteres insider gyerek szerint Indyben Dodds volt JMD nagy patronálója. Bowles, JMD mind Dodds kapcsolat. Érdekesség, de mindkét hc jelölt Dodds után jött interjúra.
Szerkesztette: Amadeus the Young
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
ezek szerint nem ment jól a Bowles interjú ma.Source: Raiders request interview with Patriots offensive coordinator Josh McDaniels: https://t.co/6Lg3M42lUI
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) January 27, 2022
empty taxi
több mint 2 éve
nem akarom az ördögöt a falra festeni, de végig olyan érzésem volt, hogy Harbaugh nem akar idejönni, csak azért szellőztette meg, hogy elfogadná a Raiders ajánlatát, hogy kiharcoljon magasabb fizetést a Michigannél. az új Raiders HC személye csalódás lesz sok fannak. ha Bowles lesz akkor azért.Milliókról mondott le az előző szezon után, a bónuszait pedig teljes egészében ösztöndíj és egyéb formában visszaosztja az egyetemnek, ha valakire ezt a játszmázást nem lehet ráfogni, az ő
deyell
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Source: Raiders request interview with Patriots offensive coordinator Josh McDaniels: https://t.co/6Lg3M42lUI
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) January 27, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
😀Amúgy egy Bowles helyett tényleg maradhat Rich is nyugodtan egy új O stábbal ...mondok jobbat. jöjjön HC-nak Bill Romanowski.
Rolni
deyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
deyell
11 702
Amúgy egy Bowles helyett tényleg maradhat Rich is nyugodtan egy új O stábbal ...mondok jobbat. jöjjön HC-nak Bill Romanowski.
Rolni
choose life
több mint 2 éve
Amúgy egy Bowles helyett tényleg maradhat Rich is nyugodtan egy új O stábbal ...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
felejtsük már el Bisacciat.
több mint 2 éve
Hát ezek a nevek mellet inkább maradjon Bisaccia... Aztán ha jobb lesz az edzői felhozatal lapátra vele. Addig meg ki tudja, lehet kiderül Ő az emberünk.
több mint 2 éve
Ha D szaki jön, akkor végünk lesz mint a botnak.
több mint 2 éve
deyell
11 702
nem akarom az ördögöt a falra festeni, de végig olyan érzésem volt, hogy Harbaugh nem akar idejönni, csak azért szellőztette meg, hogy elfogadná a Raiders ajánlatát, hogy kiharcoljon magasabb fizetést a Michigannél. az új Raiders HC személye csalódás lesz sok fannak. ha Bowles lesz akkor azért.
choose life
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
Harbaugh taktikázott, Chicagoban próbált meg egy grudeni dealt kisajtolni. így lett Eberflus a hc.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
Insiderek szerint van connection Dodds és Bowles között. (Ahogy Harbó és Dodds között is.) Úgy fest Dodds mellé keresünk HC-t.
több mint 2 éve
Mondjuk akármekkora D-szaki is Bowles, HC-ként a Jetsnél undormány védelme volt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Igen csak szerintem a mai NFL-ben, ha van egy erős O-d fixen az sokkal jobb, mintha erős D-d van.Bowles igen jó DC. A Tampa védelemmel igen szépen dolgozott, mondjuk elég jó az a roster is!vica versa, jön a jó oc HC-nak, talál egy jó DC-t és...
Nekem az lenne vele a gondom, mint minden D hátterű HC-vel, h nagyon OC függő lenne a sikerességünk. Ha meg talál egy tényleg jó OC-t, azt elviszik majd hamar HC-nek és megint ott az esély a bezuhanásra...
Rolni
lásd Saleh.
de mondhatnám Grudent is, aki elsőre kifejezetten szar dc-t talált magának. Biznisz része.
Amadeus
Nézd meg mit veszített a 49ers Saleh kiesésével? Semmit.
Mit veszített anno a Falcons Shanny lelépésével? Mindent.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
Bowles igen jó DC. A Tampa védelemmel igen szépen dolgozott, mondjuk elég jó az a roster is!vica versa, jön a jó oc HC-nak, talál egy jó DC-t és...
Nekem az lenne vele a gondom, mint minden D hátterű HC-vel, h nagyon OC függő lenne a sikerességünk. Ha meg talál egy tényleg jó OC-t, azt elviszik majd hamar HC-nek és megint ott az esély a bezuhanásra...
Rolni
lásd Saleh.
de mondhatnám Grudent is, aki elsőre kifejezetten szar dc-t talált magának. Biznisz része.
több mint 2 éve
Bowles igen jó DC. A Tampa védelemmel igen szépen dolgozott, mondjuk elég jó az a roster is!Nekem az lenne vele a gondom, mint minden D hátterű HC-vel, h nagyon OC függő lenne a sikerességünk. Ha meg talál egy tényleg jó OC-t, azt elviszik majd hamar HC-nek és megint ott az esély a bezuhanásra...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
Bazooka💥@ItsYeyo95
·
Jan 26, 2022
According to Vic Tafur the Raiders link to Ziegler and McDaniels were real but talks with the pair is done. So take McDaniels out.
I hope Mark just hires Dodds and lets him hire his guy (not Eberflus)
#1carrsupporter
@fattestmallon
It was but they weren’t close to a deal as he stated, mcdaniels wanted too much power in intitila phone call big red flag for front office.
Ez alapján nálam Dodds + Bowles és azon mehet a matek, hogy akar-e ez a kettő együtt melózni.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
Fasz tudja Bowlest egyébként. Leszámítva a Rams elleni zakót, azért elég korrekt volt a kezei alatt a Tampa védelem 3 évig, a Super Bowlban pedig amit csinált, az tanári volt egyenesen. Minden azon fog múlni, hogy ki lesz az OC, ha ő jön.Úgy értettem, h Eberflus elvileg tőlünk függetlenül Dodds egyik favoritja volt. Volt róla szó, h ahova Dodds megy ott jó eséllyel indul Eberflus a HC posztért...Közben Eberflus lett a Bears HC-ja, így egy Dodds kinevezés esetén az egyik favorit HC jelölt már nem elérhetőszerintem ő egy pillanatig nem volt favorit. Dan Quinn pedig marad Dallasban.
Rolni
Szerintem ez vagy Harbaugh lesz, vagy Todd Bowles.
Amadeus
Bowles kiakasztana...
Rolni
Amilyen szar HC volt a Jetsnél, olyan jó HC lehet nálunk. Viszont őt tényleg csak Dodds érkezése esetén van értelme, mert a fél védelmet át kell szabni ehhez az agresszív, man blitz alapú 3-4-es rendszerhez. Abram pl helyből kuka lenne.
Én amúgy így, hogy Gruden elment abszolút nyugalommal vagyok HC téren. A GM legyen jó, a HC-t meg engedjék dolgozni. Nincs olyan név hirtelen, akire azt mondanám, hogy must have.
Jut eszeme: arra az esetre, ha Todd Bowles lenne a HC, akkor érdemes lesz az OC piacot nézni, Greg Roman szénája ugyanis kifele áll Baltimoreban. Egy Roman-Mariota-rookie draft-Carr trade történet kifejezetten érdekes lenne egy baszó védelemmel.
Szerintem.
több mint 2 éve
Úgy értettem, h Eberflus elvileg tőlünk függetlenül Dodds egyik favoritja volt. Volt róla szó, h ahova Dodds megy ott jó eséllyel indul Eberflus a HC posztért...Közben Eberflus lett a Bears HC-ja, így egy Dodds kinevezés esetén az egyik favorit HC jelölt már nem elérhetőszerintem ő egy pillanatig nem volt favorit. Dan Quinn pedig marad Dallasban.
Rolni
Amadeus
Bowles kiakasztana...
Szerkesztette: Rolni
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
Közben Eberflus lett a Bears HC-ja, így egy Dodds kinevezés esetén az egyik favorit HC jelölt már nem elérhetőszerintem ő egy pillanatig nem volt favorit. Dan Quinn pedig marad Dallasban.
Rolni
több mint 2 éve
Közben Eberflus lett a Bears HC-ja, így egy Dodds kinevezés esetén az egyik favorit HC jelölt már nem elérhető