NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Én annyira nem ismerem, hogy Harbaugh-nak mi a system amit futtat, bár azt sem, hogy Carr milyen systembe illik. Mondjuk igazából ráérünk erről elmélkedni, ha megvalósul a fenti scenario.Nem system fit.Miért lenne annyi neki?Jim Harbough-hoz mit szólnátok? Én azt gondolom, hogy neki örülnék így első blikkre.Én fázom tőle. Mondjuk Carr-nak annyi lenne.
Bruce
Amadeus
Bruce
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 915
Nem system fit.Miért lenne annyi neki?Jim Harbough-hoz mit szólnátok? Én azt gondolom, hogy neki örülnék így első blikkre.Én fázom tőle. Mondjuk Carr-nak annyi lenne.
Bruce
Amadeus
Bruce
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Miért lenne annyi neki?Jim Harbough-hoz mit szólnátok? Én azt gondolom, hogy neki örülnék így első blikkre.Én fázom tőle. Mondjuk Carr-nak annyi lenne.
Bruce
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 915
Jim Harbough-hoz mit szólnátok? Én azt gondolom, hogy neki örülnék így első blikkre.Én fázom tőle. Mondjuk Carr-nak annyi lenne.
Bruce
több mint 2 éve
Jim Harbough-hoz mit szólnátok? Én azt gondolom, hogy neki örülnék így első blikkre.
több mint 2 éve
Mondjuk Nevadában azért fagyhalaltól nem kell tartani. 😁
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Surda
3 297
kezdetben, aztán vért pisálAki rendesen bebaszik az nem fázik! 😉Rengetegszer aludtam részegen a kocsiban sokszor még téli bulik után is.Legyen igazad 😊De lehet, hogy tenyleg csak elaludt az autoban, direkt azert, mert hogy reszeg es igy nem akar vezetni. Erte azert kar lenne, eleg jo kis ujoncszezonja van.Biztos hogy van sofőrszolgálat, csak hát egy 22 éves nagyfaszú gyereknek ne legyen már akadály egy kis részeg vezetés.Akkor ezek szerint csak részegen aludt a kocsijában 😀Igen, de a kihajtó rámpán, ami azért ráutaló magatartás lehet 😊
Bruce
A hülye!
De a Raiders is, h még nem adott ezeknek a srácoknak egy sofőr szolgálatos telefonszámot...
Rolni
Majd most jön a bociszemmel nézés, hogy én csak aludtam ám, aztán meg jön a térfigyelő kamera felvétele, hogy mégiscsak vezetett, aztán meg, hogy nem bizonyítható, hogy akkor már részeg volt stb stb stb.
Elvileg ennek is olyan megítélés alá kellene esnie, mint a Ruggs esetnek, tehát kibaszni a csapatból azonnali hatállyal. Persze egy ejnye-bejnyével megússza a dolgot, aztán jövőre majd ő lesz, aki megöl valakit...
Bruce
Stez
Bruce
Sőt mivel hideg volt be is indítottam hogy ne fagyjak meg.De eszem ágában nem volt elindulnom.Volt úgy hogy az autó is ment én meg hátul aludtam a a csomagtartóban és a hátsó üléseken (kombi BMW).Ajtó bezárva fűtés 23 állítva.
VvAlekosz
steelwolf
több mint 2 éve
Levi
597
Így van. Egy igazi férfi halálra fagy! 😎💪Aki rendesen bebaszik az nem fázik! 😉Rengetegszer aludtam részegen a kocsiban sokszor még téli bulik után is.Legyen igazad 😊De lehet, hogy tenyleg csak elaludt az autoban, direkt azert, mert hogy reszeg es igy nem akar vezetni. Erte azert kar lenne, eleg jo kis ujoncszezonja van.Biztos hogy van sofőrszolgálat, csak hát egy 22 éves nagyfaszú gyereknek ne legyen már akadály egy kis részeg vezetés.Akkor ezek szerint csak részegen aludt a kocsijában 😀Igen, de a kihajtó rámpán, ami azért ráutaló magatartás lehet 😊
Bruce
A hülye!
De a Raiders is, h még nem adott ezeknek a srácoknak egy sofőr szolgálatos telefonszámot...
Rolni
Majd most jön a bociszemmel nézés, hogy én csak aludtam ám, aztán meg jön a térfigyelő kamera felvétele, hogy mégiscsak vezetett, aztán meg, hogy nem bizonyítható, hogy akkor már részeg volt stb stb stb.
Elvileg ennek is olyan megítélés alá kellene esnie, mint a Ruggs esetnek, tehát kibaszni a csapatból azonnali hatállyal. Persze egy ejnye-bejnyével megússza a dolgot, aztán jövőre majd ő lesz, aki megöl valakit...
Bruce
Stez
Bruce
Sőt mivel hideg volt be is indítottam hogy ne fagyjak meg.De eszem ágában nem volt elindulnom.Volt úgy hogy az autó is ment én meg hátul aludtam a a csomagtartóban és a hátsó üléseken (kombi BMW).Ajtó bezárva fűtés 23 állítva.
VvAlekosz
steelwolf
több mint 2 éve
Aki rendesen bebaszik az nem fázik! 😉Rengetegszer aludtam részegen a kocsiban sokszor még téli bulik után is.Legyen igazad 😊De lehet, hogy tenyleg csak elaludt az autoban, direkt azert, mert hogy reszeg es igy nem akar vezetni. Erte azert kar lenne, eleg jo kis ujoncszezonja van.Biztos hogy van sofőrszolgálat, csak hát egy 22 éves nagyfaszú gyereknek ne legyen már akadály egy kis részeg vezetés.Akkor ezek szerint csak részegen aludt a kocsijában 😀Igen, de a kihajtó rámpán, ami azért ráutaló magatartás lehet 😊
Bruce
A hülye!
Rolni
Bruce
Stez
Bruce
VvAlekosz
több mint 2 éve
Willie Parker
15 410
KITT pedig vezetettRengetegszer aludtam részegen a kocsiban sokszor még téli bulik után is.Legyen igazad 😊De lehet, hogy tenyleg csak elaludt az autoban, direkt azert, mert hogy reszeg es igy nem akar vezetni. Erte azert kar lenne, eleg jo kis ujoncszezonja van.Biztos hogy van sofőrszolgálat, csak hát egy 22 éves nagyfaszú gyereknek ne legyen már akadály egy kis részeg vezetés.Akkor ezek szerint csak részegen aludt a kocsijában 😀Igen, de a kihajtó rámpán, ami azért ráutaló magatartás lehet 😊
Bruce
A hülye!
Rolni
Bruce
Stez
Bruce
VvAlekosz
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Rengetegszer aludtam részegen a kocsiban sokszor még téli bulik után is.Legyen igazad 😊De lehet, hogy tenyleg csak elaludt az autoban, direkt azert, mert hogy reszeg es igy nem akar vezetni. Erte azert kar lenne, eleg jo kis ujoncszezonja van.Biztos hogy van sofőrszolgálat, csak hát egy 22 éves nagyfaszú gyereknek ne legyen már akadály egy kis részeg vezetés.Akkor ezek szerint csak részegen aludt a kocsijában 😀Igen, de a kihajtó rámpán, ami azért ráutaló magatartás lehet 😊
Bruce
A hülye!
Rolni
Bruce
Stez
Bruce
több mint 2 éve
Jogos viszont még mindig jobb mintha Bruce Gradkowskik meg Andrew Walterek dobálnának.Ez olyan mint a comebackek, hogy már 29 van.insane play from Derek Carr to save the Raiders' playoff hopes
— Anthony Treash (@PFF_Anthony) January 3, 2022
(tied at 20 w/ 54 seconds left, 3rd-and-10) pic.twitter.com/qxQEySZDjP
Bruce
Erre írta Rich Gannon, hogy mit csinált akkor az azokat megelőző 58 percben, ha mindig az utsó kettőben kell visszahozni a meccset.
Amadeus
Szerkesztette: TST
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 915
Ez olyan mint a comebackek, hogy már 29 van.insane play from Derek Carr to save the Raiders' playoff hopes
Bruce
Erre írta Rich Gannon, hogy mit csinált akkor az azokat megelőző 58 percben, ha mindig az utsó kettőben kell visszahozni a meccset.
több mint 2 éve
Maxx Crosby-nak 90 pressure-je van a szezonban, amivel ha jól gondolom első a ligában.Igen, elso. A masodik Donald, neki 84 van.
Renfrow pedig a WR-ek között az egy szezonon belüli elkapások számában a Raiders örökranglista második helyén áll. 5 elkapás kell neki, hogy beállítsa Tim Brown rekordját.
Bruce
több mint 2 éve
Maxx Crosby-nak 90 pressure-je van a szezonban, amivel ha jól gondolom első a ligában. Renfrow pedig a WR-ek között az egy szezonon belüli elkapások számában a Raiders örökranglista második helyén áll. 5 elkapás kell neki, hogy beállítsa Tim Brown rekordját.
Szerkesztette: Bruce
több mint 2 éve
deyell
11 702
viszont elég gáz, hogy az alapszakasz legfontosabb meccsének hetén átmulatja az éjszakát és merev részegen kidől az autójában. gondolom még jobban be volt állva mint Ruggs, hogy vezetni sem tudott (szerencsére).
choose life
több mint 2 éve
insane play from Derek Carr to save the Raiders' playoff hopes
több mint 2 éve
Legyen igazad 😊De lehet, hogy tenyleg csak elaludt az autoban, direkt azert, mert hogy reszeg es igy nem akar vezetni. Erte azert kar lenne, eleg jo kis ujoncszezonja van.Biztos hogy van sofőrszolgálat, csak hát egy 22 éves nagyfaszú gyereknek ne legyen már akadály egy kis részeg vezetés.Akkor ezek szerint csak részegen aludt a kocsijában 😀Igen, de a kihajtó rámpán, ami azért ráutaló magatartás lehet 😊
Bruce
A hülye!
Rolni
Bruce
Stez
több mint 2 éve
De lehet, hogy tenyleg csak elaludt az autoban, direkt azert, mert hogy reszeg es igy nem akar vezetni. Erte azert kar lenne, eleg jo kis ujoncszezonja van.Biztos hogy van sofőrszolgálat, csak hát egy 22 éves nagyfaszú gyereknek ne legyen már akadály egy kis részeg vezetés.Akkor ezek szerint csak részegen aludt a kocsijában 😀Igen, de a kihajtó rámpán, ami azért ráutaló magatartás lehet 😊
Bruce
A hülye!
Rolni
Bruce
több mint 2 éve
Biztos hogy van sofőrszolgálat, csak hát egy 22 éves nagyfaszú gyereknek ne legyen már akadály egy kis részeg vezetés.Akkor ezek szerint csak részegen aludt a kocsijában 😀Igen, de a kihajtó rámpán, ami azért ráutaló magatartás lehet 😊
Bruce
A hülye!
Rolni
több mint 2 éve
Akkor ezek szerint csak részegen aludt a kocsijában 😀Igen, de a kihajtó rámpán, ami azért ráutaló magatartás lehet 😊
Bruce
A hülye!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Akkor ezek szerint csak részegen aludt a kocsijában 😀
több mint 2 éve
deyell
11 702
Nate Hobbs dui, be is vitték.jó ötlet volt a Vegasba költözés.
Amadeus
choose life
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 915
Nate Hobbs dui, be is vitték.