Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
 i.imgur.com/Nrd13ef.jpg

i.imgur.com/4S6XjDj.jpg

choose life
több mint 2 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Nagyon sok forgatókönyv nincs a jövő hétre a mi szempontunkból.
Ha így játszanak mint ahogy tegnap, hogy volt egy kis hajtás, úgy látszott, hogy érdekli a csapatot a meccs, akkor már túl nagy baj nem lehet. Sztem egyébként nincs sok keresnivalónk a PO-ban, de ha már ott állunk a kapujában, akkor nem lenne rossz belépni rajta.
A Chargers egyébként nem túl jó matchup nekünk, de ilyenkor már nem számít sem, max annyi, hogy jó lenne ha Waller azért az utolsó meccsre visszajönne, mert értem, hogy tiltakozik meg minden, de csak nagy lehetőség ez neki is (remélem, hogy észhez tér).

Mindentől függetlenül szerintem kellene az új GM a csapat élére és alá egy teljesen új edzői gárda.
Bruce
Ilyenkor van az amikor még jobban fáj a WFT, Giants, Bears elleni vereség...damn

0.500+ os mutató feletti csapatok ellen a mérlegünk: 6-4
0.500 alattiakkal: 3-3

Szerkesztette: Pari
több mint 2 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
@deyell majd a pff-et tudod linkelni?
több mint 2 éve
Nagyon sok forgatókönyv nincs a jövő hétre a mi szempontunkból.
Ha így játszanak mint ahogy tegnap, hogy volt egy kis hajtás, úgy látszott, hogy érdekli a csapatot a meccs, akkor már túl nagy baj nem lehet. Sztem egyébként nincs sok keresnivalónk a PO-ban, de ha már ott állunk a kapujában, akkor nem lenne rossz belépni rajta.
A Chargers egyébként nem túl jó matchup nekünk, de ilyenkor már nem számít sem, max annyi, hogy jó lenne ha Waller azért az utolsó meccsre visszajönne, mert értem, hogy tiltakozik meg minden, de csak nagy lehetőség ez neki is (remélem, hogy észhez tér).

Mindentől függetlenül szerintem kellene az új GM a csapat élére és alá egy teljesen új edzői gárda.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ti zárjátok az alapszakaszt.
több mint 2 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 680 — Raiders fan
Just won, baby!!!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 297
Waller mi a piccsért nem játszik?
Surda
DW kovidlistán
fasza....
Surda
10 napig nem játszhatnak pozitív teszt után, ha jól emlékszem.
De ugye deyell indoka miatt könnyebben elkapja az ember...
bmg
na jó, de sokan visszajöttek, 5 nap ha tünet mentes vagy
csapat a PO-ért küzd hogy akar nagy szerződést ebben az időben ezzel a hozzáállással?????????
több mint 2 éve
Ezt az ütemtelen, hullámzó vagy inkább csapongó meccset. Reni a GOAT az biztos. Colts nem állt hadilábon a szerencsével és a bírók is "csak" egyszer nyúltak bele....
NH PI-je szerencsére csak egy FG-T ért. Sok idegesítő szarakodás mellett, a D továbbra is meccsben tart minket, az O viszont ..... Töltők ellen kevés lesz ez a teljesítmény, pedig Bosa megérdemelné hogy a rinóorra vérezzen egy kicsit.
több mint 2 éve
Chargerst megverjük akkor a rájátszásban vagyunk. de amúgy igen, olyan elbaszott ez a szezon, hogy én sem bízom abban, hogy nyerni fogunk.

choose life
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Nem merek reménykedni.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Viszonylag sima volt szerintem, annak ellenére, hogy szoros volt. Az egyik int közben simán lehetett volna roughing the passer, az egyik TD-jük az sima INT kellett volna hogy legyen. Szóval most jobbak voltunk. De ez még csak a fele út, a Chargers keményebb dió lesz...
több mint 2 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
Surda
DW kovidlistán
fasza....
Surda
10 napig nem játszhatnak pozitív teszt után, ha jól emlékszem.
De ugye deyell indoka miatt könnyebben elkapja az ember...

Szerkesztette: bmg
több mint 2 éve
Surda
holdout új szerződésért gondolom.

choose life
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
BÚÉK!
több mint 2 éve
Harbaugh azt nyilatkozta, hogy ingyen is edzené a Michigan-t, amikor a fizetés csökkentéséről kérdezték...
Rolni
Ennyit róla.

több mint 2 éve
Harbaugh azt nyilatkozta, hogy ingyen is edzené a Michigan-t, amikor a fizetés csökkentéséről kérdezték...

több mint 2 éve
B.Ú.É.K.!
Fogjunk egy patkót és
csapjunk agyon a töltőket.
több mint 2 éve
B.Ú.É.K.!

több mint 2 éve
BUÉK
több mint 2 éve
Boldog, Super Bowlban gazdag új évet srácok!

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Nem tom mennyire komolyan vehető egy olyan forrás aki Pederson nevét sem tudja leírni. 😊

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
NFL Rumors
@nflrums
I could see if the #Jaguars don't pull the trigger on Doug Peterson that the #Raiders could make him their new HC.
Mike Mayock has a great relationship with Peterson with his time close to the #Eagles organization.

Közben egyre inkàbb likely, hogy Mayock marad 2022-re.

több mint 2 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
 bunteto.com/legfrissebb-tartalom/john-madden-halalaval-az-nfl-legismertebb-arcat-hangjat-es-nevet-vesztette-el/?fbclid=IwAR0eymJHDsgNbC3DQXmC2dnXO6aCpplQNj3UGexEkQOXNBukAZ5pb97LSJA
több mint 2 éve
elfogadnátok?
deyell
Sok függ nekem az érkező GM és HC személyétől.
Ha olyan brigád érkezik akikről elhiszem, h 1-2 év alatt valóban tudnak contendert faragni a csapatból, akkor azt mondom maradjon Carr nyugodtan.
Egy Harbaugh érkezés után pl simán el tudom fogadni, ha marad Carr.

Ha olyan GM jön és hoz egy up and coming HC-t, akik építkezni akarnak és alaposan átszabják a keretet, akkor meg simán jöjjön ennyi pick és menjen Carr.

Mert ez a keret azért szerintem vagy remek edzőkért vagy komoly erősítésért kiált.