Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Nagyon sok forgatókönyv nincs a jövő hétre a mi szempontunkból.Ilyenkor van az amikor még jobban fáj a WFT, Giants, Bears elleni vereség...damn
Ha így játszanak mint ahogy tegnap, hogy volt egy kis hajtás, úgy látszott, hogy érdekli a csapatot a meccs, akkor már túl nagy baj nem lehet. Sztem egyébként nincs sok keresnivalónk a PO-ban, de ha már ott állunk a kapujában, akkor nem lenne rossz belépni rajta.
A Chargers egyébként nem túl jó matchup nekünk, de ilyenkor már nem számít sem, max annyi, hogy jó lenne ha Waller azért az utolsó meccsre visszajönne, mert értem, hogy tiltakozik meg minden, de csak nagy lehetőség ez neki is (remélem, hogy észhez tér).
Mindentől függetlenül szerintem kellene az új GM a csapat élére és alá egy teljesen új edzői gárda.
Bruce
0.500+ os mutató feletti csapatok ellen a mérlegünk: 6-4
0.500 alattiakkal: 3-3
Szerkesztette: Pari
több mint 2 éve
Nagyon sok forgatókönyv nincs a jövő hétre a mi szempontunkból. Ha így játszanak mint ahogy tegnap, hogy volt egy kis hajtás, úgy látszott, hogy érdekli a csapatot a meccs, akkor már túl nagy baj nem lehet. Sztem egyébként nincs sok keresnivalónk a PO-ban, de ha már ott állunk a kapujában, akkor nem lenne rossz belépni rajta.
A Chargers egyébként nem túl jó matchup nekünk, de ilyenkor már nem számít sem, max annyi, hogy jó lenne ha Waller azért az utolsó meccsre visszajönne, mert értem, hogy tiltakozik meg minden, de csak nagy lehetőség ez neki is (remélem, hogy észhez tér).
Mindentől függetlenül szerintem kellene az új GM a csapat élére és alá egy teljesen új edzői gárda.
több mint 2 éve
Ti zárjátok az alapszakaszt. #Chargers-Raiders has been flexed to Sunday Night Football.
— Daniel Popper (@danielrpopper) January 3, 2022
több mint 2 éve
Just won, baby!!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Surda
3 297
na jó, de sokan visszajöttek, 5 nap ha tünet mentes vagyWaller mi a piccsért nem játszik?
SurdaDW kovidlistán10 napig nem játszhatnak pozitív teszt után, ha jól emlékszem.
fasza....
Surda
De ugye deyell indoka miatt könnyebben elkapja az ember...
bmg
csapat a PO-ért küzd hogy akar nagy szerződést ebben az időben ezzel a hozzáállással?????????
több mint 2 éve
Surda
3 297
Ezt az ütemtelen, hullámzó vagy inkább csapongó meccset. Reni a GOAT az biztos. Colts nem állt hadilábon a szerencsével és a bírók is "csak" egyszer nyúltak bele....NH PI-je szerencsére csak egy FG-T ért. Sok idegesítő szarakodás mellett, a D továbbra is meccsben tart minket, az O viszont ..... Töltők ellen kevés lesz ez a teljesítmény, pedig Bosa megérdemelné hogy a rinóorra vérezzen egy kicsit.
több mint 2 éve
deyell
11 702
Chargerst megverjük akkor a rájátszásban vagyunk. de amúgy igen, olyan elbaszott ez a szezon, hogy én sem bízom abban, hogy nyerni fogunk.
choose life
több mint 2 éve
Viszonylag sima volt szerintem, annak ellenére, hogy szoros volt. Az egyik int közben simán lehetett volna roughing the passer, az egyik TD-jük az sima INT kellett volna hogy legyen. Szóval most jobbak voltunk. De ez még csak a fele út, a Chargers keményebb dió lesz...
több mint 2 éve
deyell
11 702
Waller mi a piccsért nem játszik?holdout új szerződésért gondolom.
Surda
choose life
több mint 2 éve
Surda
3 297
Waller mi a piccsért nem játszik?
több mint 2 éve
BÚÉK!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 915
Harbaugh azt nyilatkozta, hogy ingyen is edzené a Michigan-t, amikor a fizetés csökkentéséről kérdezték...Ennyit róla.
Rolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Harbaugh azt nyilatkozta, hogy ingyen is edzené a Michigan-t, amikor a fizetés csökkentéséről kérdezték...
több mint 2 éve
BUÉK
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 915
Boldog, Super Bowlban gazdag új évet srácok!
több mint 2 éve
Nem tom mennyire komolyan vehető egy olyan forrás aki Pederson nevét sem tudja leírni. 😊
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 915
NFL Rumors@nflrums
I could see if the #Jaguars don't pull the trigger on Doug Peterson that the #Raiders could make him their new HC.
Mike Mayock has a great relationship with Peterson with his time close to the #Eagles organization.
Közben egyre inkàbb likely, hogy Mayock marad 2022-re.
több mint 2 éve
elfogadnátok?Sok függ nekem az érkező GM és HC személyétől.
deyell
Ha olyan brigád érkezik akikről elhiszem, h 1-2 év alatt valóban tudnak contendert faragni a csapatból, akkor azt mondom maradjon Carr nyugodtan.
Egy Harbaugh érkezés után pl simán el tudom fogadni, ha marad Carr.
Ha olyan GM jön és hoz egy up and coming HC-t, akik építkezni akarnak és alaposan átszabják a keretet, akkor meg simán jöjjön ennyi pick és menjen Carr.
Mert ez a keret azért szerintem vagy remek edzőkért vagy komoly erősítésért kiált.