Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Surda
3 296
Na azért nem barátkozunk ám! www.instagram.com/p/CX9yWR2v3uG/?utm_medium=copy_link
több mint 2 éve
Annyira ordít, hogy Saints, hogy szavak nincsenek rá. Win-Win lenne.Csak arra még várnia kell kb. két évet. A Saints egy kéregető koldus fizetését se tudja a sapka alá gyömöszölni, az is robbantással fog felérni, mire eltüntetik majd azt a 60 milla pluszt, ahogy most állnak. Nagyjából minden épkézláb játékosuk agyonvoidolt szerződéssel lesz rosteren utána, ami évekig magas dead cappel fog járni. És Taysom kapott egy négyéves, évi 12.5 millás szerződést, őt se tudják csak úgy kitenni. Egy megfizetett Carr mögött meg még normálisabb cap szituban se lehet több évig 12 milliókat fizetni egy cserének anélkül, hogy máshol ne látnák kárát. Nemhogy abban a helyzetben, ahol most vannak. A Steelers viszont tényleg jó célpont lehet. Ott harmadik számú irányítóval is csinálni szoktak egál körüli szezonokat. Carrnak nem kéne sokat hozzátennie, hogy playoffért menjenek.
Amadeus
Más. Ne adjátok fel a playoffot még csak úgy. A vasárnapi meccset elég nagy trap game-nek érzem részünkről. Két emócionálisan is lemerítő győzelem után vagyunk, ilyenkor szokott jönni a seggreülés, a koncentráció vesztés. És vasárnap is lesz hiányzónk még bőven. Plusz, Eberflus kimondottan nem szeret / tud Gruden ellen védekezni. Nem tudom mi maradt offense oldalon ebből, de gondolom alapvetően maradt. Ha Waller játszana, az ronda matchup lehetne nekünk...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
skat
285
Én nem kezdek el reménykedni, nincs értelme. A fontos, h Mark Davis, nehogy elkezdjen reménykedni a stáb kapcsán!!!Pedig amilyen a ,,szerencsénk" az hogy elkezd reménykedni,simán benne van a pakliban...
Rolni
több mint 2 éve
Így félidőben:Mondjuk az utóbbi két meccsen mintha agresszívabb lenne az O playcall, de a koncentráció teljesen hiányzik. Látszik is az elképesztő fámbülök számából. El se hiszem, hogy 3 és 2-re egy PA-t húztunk, szerintem még mi sem. Kettő ilyen csicska W-t...
20 td, 12 int, 11 fumble.
Amadeus
több mint 2 éve
Én nem kezdek el reménykedni, nincs értelme. A fontos, h Mark Davis, nehogy elkezdjen reménykedni a stáb kapcsán!!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Van még addig egy Colts isJajj, csak ne kezdjünk el reménykedni...Hát ne! A LAC ma iszonyat szar volt, de ezzel a kretén játékkal, nagyon elpicsáznak.
Bruce
Surda
több mint 2 éve
Surda
3 296
Azért nekünk sem rossz.....Tex kiüti a LACotAz inkabb nekunk jo. Meglesz a csoportelsoseg.
Surda
ulpianus
Bakker, de hogy ti mit műveltek
több mint 2 éve
Surda
3 296
Jajj, csak ne kezdjünk el reménykedni...Hát ne! A LAC ma iszonyat szar volt, de ezzel a kretén játékkal, nagyon elpicsáznak.
Bruce
több mint 2 éve
Jajj, csak ne kezdjünk el reménykedni...
több mint 2 éve
Petila
678
Úgy értettem technikailag, papíron most lesz meg, te se gondoltad hogy onnan elbukhatjátokMost lehet meg. A Chargers ellen most is csak azert, mert a csoportmerleg miatt mar mindenkepp meglesz. De nekik innentol van egy Broncos es Raiders meccsuk. Ha azt hozzak, oke. Ha nem, akkor ...Az már múlt héten megvoltTex kiüti a LACotAz inkabb nekunk jo. Meglesz a csoportelsoseg.
Surda
ulpianus
Petila
ulpianus
Szerkesztette: Petila
több mint 2 éve
Most lehet meg. A Chargers ellen most is csak azert, mert a csoportmerleg miatt mar mindenkepp meglesz. De nekik innentol van egy Broncos es Raiders meccsuk. Ha azt hozzak, oke. Ha nem, akkor ...Az már múlt héten megvoltTex kiüti a LACotAz inkabb nekunk jo. Meglesz a csoportelsoseg.
Surda
ulpianus
Petila
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Petila
678
Az már múlt héten megvoltTex kiüti a LACotAz inkabb nekunk jo. Meglesz a csoportelsoseg.
Surda
ulpianus
több mint 2 éve
Tex kiüti a LACotAz inkabb nekunk jo. Meglesz a csoportelsoseg.
Surda
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 853
Így félidőben:20 td, 12 int, 11 fumble.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Surda
3 296
Tex kiüti a LACot
több mint 2 éve
Todd Bowles jön interjúra.Inkább, mint egy ilyen Dabo, de azért remélem lesz más is interjúztatva 😊
Amadeus
Nála nekem a gondom, kérdésem az OC személye lenne leginkább!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 853
Todd Bowles jön interjúra.
több mint 2 éve
Edwards és Mariota is Covid listán vannak
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 853
Nem kérdés. Wallernek mehet wr money.Waller sérülése állítólag Ramseyt idézi. Paydayre vár.Ha ez igaz...
Amadeus
Waller és Maxx Crosby talán a csapat két legjobb fiatal játékosa. Mindkettő payday-re fog igényt tartani és nem kicsire. Mindkettő igen népszerű az öltözőben is, szóval nagyon komoly helyzet ez. Fontos lenne őket megtartani, boldogan tartani, hogy lehessen az újraépítést rájuk alapozni. Ugyanakkor persze jó lenne olyan összegen tartani őket, hogy ne ássa alá az újraépítést a dolog. Mert főleg a TE poszt azért nem az amire giga pénzt akarsz költeni, ugyanakkor pont Waller brutál sokat segíthetne egy rookie QB-nak mondjuk...
Rolni
több mint 2 éve
Waller sérülése állítólag Ramseyt idézi. Paydayre vár.Ha ez igaz...
Amadeus
Waller és Maxx Crosby talán a csapat két legjobb fiatal játékosa. Mindkettő payday-re fog igényt tartani és nem kicsire. Mindkettő igen népszerű az öltözőben is, szóval nagyon komoly helyzet ez. Fontos lenne őket megtartani, boldogan tartani, hogy lehessen az újraépítést rájuk alapozni. Ugyanakkor persze jó lenne olyan összegen tartani őket, hogy ne ássa alá az újraépítést a dolog. Mert főleg a TE poszt azért nem az amire giga pénzt akarsz költeni, ugyanakkor pont Waller brutál sokat segíthetne egy rookie QB-nak mondjuk...
Szerkesztette: Rolni
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 853
That remains to be seen (because the playoffs are still in reach), but The Athletic’s Vic Tafur believes big changes are most likely coming.“I don’t believe this staff will be back,” Tafur said on the State of the Nation podcast. “I don’t want to kick them while they’re down so we’ll see what happens this weekend, but I think a lot of their criticisms are warranted.”
“When you can’t run the ball and you can’t stop the run, I think it is hard to coach,” Tafur continued. “But again, they have made mistakes so I think there’s enough blame to go around the whole building.”
Raiders’ owner Mark Davis hasn’t wanted a coaching search to hang over the staff while the team is still in contention – which is why Sunday’s game against the Broncos is so important. The loser in that game is going to see their the playoff odds fall to around 2 percent. The winner’s odds will be around 24 percent.
So don’t throw away the Lloyd Christmas memes just yet…
Because the Raiders still have a chance.
If the Raiders don’t make the playoffs this year, one in-house candidate they might consider before blowing up the building (figuratively and maybe literally, too) is defensive coordinator Gus Bradley.
If Bradley could bring in a solid group of offensive coaches, the Raiders could probably keep the momentum they have on defense. A lot of defensive players on the roster have familiarity with Bradley and there’s no guarantee they would have similar success in a new scheme.
Just something to think about.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 853
Waller sérülése állítólag Ramseyt idézi. Paydayre vár.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 853
A Saints rombolna vele. Én a helyében oda próbálnék eljutni. Azzal a védelemmel, OL-el, Kamarával...kell nekik Carr és némi fegyver aztán SB run.Annyira ordít, hogy Saints, hogy szavak nincsenek rá. Win-Win lenne.
Pittsburg OL nem olyan, mint volt pár éve és rendszeresen hidegben kéne játszania...ha a Steelers lennék nem igazán vinném.
Washingtonban lenne fantázia szerintem.
Browns lenne még séma és supporting cast szempontból ideális neki szerintem, de ott azért a hideg idő kicsit megint bejön a képbe.
Philly-ben van jó OL, futó és elkapók, szóval esetleg az is szóba jöhetne.
Amúgy Wentz helyére Indy-be is mehetne szerintem. Persze nem reális ez az opció...
Rolni