Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Szerintem Crosby-nak 100 fölött lett a pressure-je a szezon végére, ami azért szép teljesítmény. 😊
több mint 2 éve
Remélhetőleg a sérüléseink nem súlyosak, így a legtöbben bevethetőek lesznek az első olyan PO meccsünkön hosszú idő óta, ahol lesz QB-nk is. 😊
több mint 2 éve
Ha Bisaccia nyer még egy meccset a Bengals ellen, akkor marad HC a következő szezonra is? Gus Bradley és Greg Olson PO meccsre készülhetnek, mint DC és OC. 😊 😊 😊 The second of the Steelers’ two game-winning field goals today…. pic.twitter.com/3oIMFr5Y8r
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 10, 2022
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
skat
285
Kíváncsi leszek a mai buli után hányan és milyen ostobaságot fognak csinálni.....😀 😀 El kell zárni őket,úgy is covid van...
TST
több mint 2 éve
Surda
3 297
Kíváncsi leszek a mai buli után hányan és milyen ostobaságot fognak csinálni.....Neeeee kezd!
TST
több mint 2 éve
Kíváncsi leszek a mai buli után hányan és milyen ostobaságot fognak csinálni.....
több mint 2 éve
Petila
687
Komolyan utálom mind két csapatot.Ezzel én is így vagyok, Gratulálok, reméljük 1 and done here we come....
Simán verni kellő volna LACot és megspórolok egy infarktus közeli állapotot.
Playofff gyerekek
PO 2016 után.
Surda
több mint 2 éve
Surda
3 297
Komolyan utálom mind két csapatot.Simán verni kellő volna LACot és megspórolok egy infarktus közeli állapotot.
Playofff gyerekek
PO 2016 után.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Köszönjük!!!
több mint 2 éve
skat
285
Az igaz,de Davis nehogy lásson valamit a mostani stábban 1 po miatt,mert akkor baszhatjuk és rajtunk maradna a stáb nagyja...Szerintem egy PO-val pl. egy Jim Harbaugh könnyebben jönne ide HC-nek.Nyert a PSGondolom akkor ha nyerünk po,ha nem akkor nem. Nem tudom, hogy most minek drukkoljak,mert félek, hogy 1 esetleges po miatt maradhatna a stáb,de akkor nem sok jót jósólnék magunknak a jövőre nézve...
Surda
skat
iktriad
több mint 2 éve
Szerintem egy PO-val pl. egy Jim Harbaugh könnyebben jönne ide HC-nek.Nyert a PSGondolom akkor ha nyerünk po,ha nem akkor nem. Nem tudom, hogy most minek drukkoljak,mert félek, hogy 1 esetleges po miatt maradhatna a stáb,de akkor nem sok jót jósólnék magunknak a jövőre nézve...
Surda
skat
több mint 2 éve
skat
285
Nyert a PSGondolom akkor ha nyerünk po,ha nem akkor nem. Nem tudom, hogy most minek drukkoljak,mert félek, hogy 1 esetleges po miatt maradhatna a stáb,de akkor nem sok jót jósólnék magunknak a jövőre nézve...
Surda
több mint 2 éve
Surda
3 297
Nyert a PS
több mint 2 éve
bmg
2 681
ha netán most nyerne a Jax, aztán a Ravens legyőzné a Steelerst, akkor a Chargers meccs eredményétől függetlenül rájátszásban vagyunk, jól gondolom?Igen, a Colts és a Steelers veresége esetén csak az a kérdés, hogy hányadik helyen jutunk be.
deyell
több mint 2 éve
deyell
11 702
ha netán most nyerne a Jax, aztán a Ravens legyőzné a Steelerst, akkor a Chargers meccs eredményétől függetlenül rájátszásban vagyunk, jól gondolom?
choose life
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 915
Waller játszani fog.Elmúlt a ramsey-szindróma?
deyell
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 915
Vereség esetén Harbaugh-t már hétfőn kinevezhetikEgyelőre annyi terjed, hogy nem a Bears és nem a Jax.
r.baggio
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
deyell
11 702
Szerintem nem lesz ebből semmivereségből ne is legyen.
Bruce
choose life
több mint 2 éve
Szerintem nem lesz ebből semmi
több mint 2 éve
Vereség esetén Harbaugh-t már hétfőn kinevezhetik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal