Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Ki nyerte a Khalil Mack trade-t ?senki, szar trade volt mindkét félnek.
Szivacs
több mint 3 éve
Ki nyerte a Khalil Mack trade-t ?
több mint 3 éve
Már bocs, de azt hittem tőlünk nagyobb balfaszok nincsenek..... de ez a meccs........mármint Falcons-nál? Azért a 3-28-at nehéz überelni.
Részvétem!!!!
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Már bocs, de azt hittem tőlünk nagyobb balfaszok nincsenek..... de ez a meccs........Részvétem!!!!

több mint 3 éve
Mondtam én h Tilleryn ér röhögni. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
csüt este megvertek minket a bírók. Nem kell ebbe többet belelátni.azért ez nagy faszság volt
Amadeus von Dollárbaloldal
Jerry Tillery gave the Rams 15 yards and a free first down for this pic.twitter.com/0PNAxzwVNn
— Christian D'Andrea (@TrainIsland) December 9, 2022
chemicals keep me under control
több mint 3 éve
És akkor még hátra van a Patriots Patriciával... 😛ez a legszánalmasabb vereség hosszú idő óta, és ez nagy szó.Ez a Jeff Saturday-Baker Mayfield páros zakó egy szezonon belül meg aztán tényleg nagy szó!
deyell
Rolni
Mesterterv: Beállítjuk Zappe-t QB-nak.
több mint 3 éve
ez a legszánalmasabb vereség hosszú idő óta, és ez nagy szó.Ez a Jeff Saturday-Baker Mayfield páros zakó egy szezonon belül meg aztán tényleg nagy szó!
deyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 3 éve
csüt este megvertek minket a bírók. Nem kell ebbe többet belelátni.Titeket nem megverni szoktak a bírók, hanem elítélni....

Bocs, ne üss !
több mint 3 éve
Tény, hogy voltak erősen kérdőjeles fújások de azért a második félidő szégyen és gyalázat. 4 meccset kibasztak az ablakon. Szó szerint. Lazsálós banda.
több mint 3 éve
csüt este megvertek minket a bírók. Nem kell ebbe többet belelátni.
több mint 3 éve
ez a legszánalmasabb vereség hosszú idő óta, és ez nagy szó.
több mint 3 éve
LOL
több mint 3 éve
Raiders are 0-4 this season when leading by double digits at halftime. They are first team since at least 1930 to lose 4 times in a season when leading by double digits at the half.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Huuu bzd+
több mint 3 éve
Csicskák.
több mint 3 éve
New #Rams QB Baker Mayfield is expected to be active tonight vs. the #Raiders and there’s a real chance he plays, per sources. His role will depend in part on how John Wolford (questionable, neck) is feeling. Mayfield got in Tuesday night and is up to speed on the full game plan.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) December 8, 2022
több mint 3 éve
Ya-Sin, Billings out
több mint 3 éve
Per @NextGenStats #Raiders Derek Carr last week had 2nd highest average intended air yards (11.5) and highest average completed air yards (10.8). Carr also posted the highest percentage of aggressive pass attempts last week (26.7%)
több mint 3 éve
Gameday!ma szinte minden szaki szerint nyerni fogunk. ez rossz ómen, nemde?
több mint 3 éve
én attól tartok, hogy Jacobsot nem látjuk Raiders mezben jövőre.van esely Renfrow vagy Waller jatekara a Rams ellen?Wallerre elméletileg kéne, hogy legyen.
Tdog
Gyakorlatban nem vagyok meggyőződve róla, hogy látjuk még őket Raiders mezben.
több mint 3 éve
Ha a hossszabbításokat nem nézzük, meg Wallert én is odaadtam volna a Packersnek, de Renfrow miért ne maradna?van esely Renfrow vagy Waller jatekara a Rams ellen?Wallerre elméletileg kéne, hogy legyen.
Tdog
több mint 3 éve
van esely Renfrow vagy Waller jatekara a Rams ellen?Wallerre elméletileg kéne, hogy legyen.
Tdog
több mint 3 éve
van esely Renfrow vagy Waller jatekara a Rams ellen?