Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
mennyire segítik az irányítókat csapattársaik?Pont ezt akartam betenni!!
i.imgur.com/fV30X1T.jpg
deyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 915
"According to Ian Rapport, "Raiders will conduct a thorough coaching search, and coach Jim Harbaugh has garnered some interest. He will, at least, listen." I am shocked that Mark Davis does not bring back Rich Bisaccia because he got the Raiders to the playoffs in the most extreme circumstances. I am not endorsing Rich to retain the Raiders head coach position but if the next head coach does not make the playoffs, it is not a good look.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
deyell
11 702
mennyire segítik az irányítókat csapattársaik?i.imgur.com/fV30X1T.jpg
choose life
több mint 2 éve
deyell
11 702
Közben Philon kiesése miatt leigazoltunm egy korábbi Steelers DT I. Buggs-t.Buggs nem olyan rossz, de Philont nem tudja pótolni érdemben.
Cubehead
Raiders designated LB Nicholas Morrow to return from IR. He can practice and be activated to roster when ready. DT Darius Philon was placed on IR and LB Will Compton was released. LB Marquel Lee and DT Kendal Vickers were activated from COVID list.
végre összeáll a Perryman - Deablo - Morrow LB sor?
choose life
több mint 2 éve
Cubehead
2 541
Közben Philon kiesése miatt leigazoltunm egy korábbi Steelers DT I. Buggs-t.
több mint 2 éve
Jut eszembe Rolni! Remélem még éjszaka sem veszed le azt a kib@szott rózsaszín szemüveget! 😅 Okké, hogy savankás a szőlő de Playoff van Töki! 🤗Duck tape-el fel van rögzítve ne aggódj!!
TST
Finom ez a szőlő nagyon 😀
több mint 2 éve
Jut eszembe Rolni! Remélem még éjszaka sem veszed le azt a kib@szott rózsaszín szemüveget! 😅 Okké, hogy savankás a szőlő de Playoff van Töki! 🤗
több mint 2 éve
Surda
3 297
Életem első PO W-ért szurkolok.Mindig akkor vagyunk partyban ha az FK! beharangozóiban senki nem tart minket favoritnak (meg más sem) szóval pls húzzátok le a csapatot megint a tippjátékban! (Tényleg! Köszönet! 😊)mert Gruden az alapján, amit tudunk róla, leszarja a draftot az első kör kivételével. Simpson lehetett még Cable pick.Nem tudom, meg sose fogjuk megtudni mi volt, hogy volt. Én azért nem vagyok Mayock-tól hasra esve összességében, mert mégiscsak aszisztált azokhoz a borzalmas első körös pickekhez és ha tényleg ezek Gruden pickek akkor is megbukott a szememben, hogy nem tudta meggyőzni a helyes pickekről Őt.
deyell
Na mindegy is. Koncentráljunk a Bengals elleni meccsre inkább!
Baromira nem mi vagyunk a favoritok, DE pont ez a teher nélküliség, illetve ez a szezont záró 4 győzelem és ez a mostani őrölt OT win adhat vmi olyat a csapatnak, hogy mégis meccsben lehetünk...
Egyetlen esélyünk szerintem, ha a DL állat módjára dolgozik megint és Burrow többet van a hátán, mint a lábán 😀
Rolni
Sztem a fiúk most óriási pélóval fognak kimenni! Bárcsak nyernénk akár csak 1 meccset is. Olyan jó lenne Skacok! ☺️
Meg reméljük egyszer már nekünk is szerencsénk lesz, nem csak mindig az ellennek (gondolok a Colts és hasonló TD-kre).
TST
több mint 2 éve
Mindig akkor vagyunk partyban ha az FK! beharangozóiban senki nem tart minket favoritnak (meg más sem) szóval pls húzzátok le a csapatot megint a tippjátékban! (Tényleg! Köszönet! 😊)mert Gruden az alapján, amit tudunk róla, leszarja a draftot az első kör kivételével. Simpson lehetett még Cable pick.Nem tudom, meg sose fogjuk megtudni mi volt, hogy volt. Én azért nem vagyok Mayock-tól hasra esve összességében, mert mégiscsak aszisztált azokhoz a borzalmas első körös pickekhez és ha tényleg ezek Gruden pickek akkor is megbukott a szememben, hogy nem tudta meggyőzni a helyes pickekről Őt.
deyell
Baromira nem mi vagyunk a favoritok, DE pont ez a teher nélküliség, illetve ez a szezont záró 4 győzelem és ez a mostani őrölt OT win adhat vmi olyat a csapatnak, hogy mégis meccsben lehetünk...
Egyetlen esélyünk szerintem, ha a DL állat módjára dolgozik megint és Burrow többet van a hátán, mint a lábán 😀
Rolni
Sztem a fiúk most óriási pélóval fognak kimenni! Bárcsak nyernénk akár csak 1 meccset is. Olyan jó lenne Skacok! ☺️
Meg reméljük egyszer már nekünk is szerencsénk lesz, nem csak mindig az ellennek (gondolok a Colts és hasonló TD-kre).
több mint 2 éve
mert Gruden az alapján, amit tudunk róla, leszarja a draftot az első kör kivételével. Simpson lehetett még Cable pick.Nem tudom, meg sose fogjuk megtudni mi volt, hogy volt. Én azért nem vagyok Mayock-tól hasra esve összességében, mert mégiscsak aszisztált azokhoz a borzalmas első körös pickekhez és ha tényleg ezek Gruden pickek akkor is megbukott a szememben, hogy nem tudta meggyőzni a helyes pickekről Őt.
deyell
több mint 2 éve
El kell cserélni az 1. kört, nincs rá gond!
több mint 2 éve
deyell
11 702
mert Gruden az alapján, amit tudunk róla, leszarja a draftot az első kör kivételével. Simpson lehetett még Cable pick.Ferrell állítólag Guenther és Mayock közös produkció volt. Arnette az Mayock pick. Abram is. Ruggs Gruden pick volt. Leatherwood pedig Cable.Ha ekkora csapatmunka volt az elején, akkor miért gondoljuk, h a 2. kör után minden gyémánt MM érdeme? 😊
Amadeus
Rolni
choose life
több mint 2 éve
Ferrell állítólag Guenther és Mayock közös produkció volt. Arnette az Mayock pick. Abram is. Ruggs Gruden pick volt. Leatherwood pedig Cable.Ha ekkora csapatmunka volt az elején, akkor miért gondoljuk, h a 2. kör után minden gyémánt MM érdeme? 😊
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 915
Ferrell állítólag Guenther és Mayock közös produkció volt. Arnette az Mayock pick. Abram is. Ruggs Gruden pick volt. Leatherwood pedig Cable.Ezt tudjuk for fact?www.cbssports.com/nfl/news/raiders-very-likely-to-conduct-gm-search-former-browns-chiefs-gm-john-dorsey-a-top-candidate/Trevon Moehrig
Bisaccia még pályázhat a rendes HC állásra, de Mayock vérhatóan lapátra kerül 😊
Rolni
Maxx Crosby
Nate Hobbs
Hunter Renfrow
Divine Deablo
Foster Moraeu
John Simpson
Bryan Edwards
ezeket a játékosokat köszönhetjük Mayocknak a 2-5. körökből.
UDFA igazolás: Alec Ingold, Andre James.
idén a FA igazolások sem voltak rosszak: Ngakoue, Jefferson, Philon, Solomon Thomas, Casey Hayward, Wright, Facyson. Perryman jött trade keretében.
biztos jó lenne ha lapátra kerülne?
deyell
Mert mi van a Ferrell, Abram, (Ruggs), Arnette, Leatherwood pickekkel?
Vagy azt mondjuk, hogy minden ami rossz volt az Gruden volt?
Nem hiszem, h minden fehér vagy fekete.
Ferrell és Arnette kapcsán is lehetett olvasni olyat, h Mayock emberei voltak...főleg miattuk elvileg majdnem repült az előző offseasonban MM...
Én azt azért szeretném, ha lenne egy rendes értékelés MD és egy stáb? részéről és akár meghallgatnának pár GM jelöltet is és Mayocknak is kvázi újra el kellene adnia magát. Legyen egy kis verseny, ne csak megtartsunk mindenkit, mert az kényelmes...
Rolni
több mint 2 éve
Ezt tudjuk for fact?www.cbssports.com/nfl/news/raiders-very-likely-to-conduct-gm-search-former-browns-chiefs-gm-john-dorsey-a-top-candidate/Trevon Moehrig
Rolni
Maxx Crosby
Nate Hobbs
Hunter Renfrow
Divine Deablo
Foster Moraeu
John Simpson
Bryan Edwards
idén a FA igazolások sem voltak rosszak: Ngakoue, Jefferson, Philon, Solomon Thomas, Casey Hayward, Wright, Facyson. Perryman jött trade keretében.
deyell
Mert mi van a Ferrell, Abram, (Ruggs), Arnette, Leatherwood pickekkel?
Vagy azt mondjuk, hogy minden ami rossz volt az Gruden volt?
Nem hiszem, h minden fehér vagy fekete.
Ferrell és Arnette kapcsán is lehetett olvasni olyat, h Mayock emberei voltak...főleg miattuk elvileg majdnem repült az előző offseasonban MM...
Én azt azért szeretném, ha lenne egy rendes értékelés MD és egy stáb? részéről és akár meghallgatnának pár GM jelöltet is és Mayocknak is kvázi újra el kellene adnia magát. Legyen egy kis verseny, ne csak megtartsunk mindenkit, mert az kényelmes...
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Ryan Pace például? Nagyon veretes referenciája van első körből: Kevin White, Leonard Floyd, Mitch Trubisky.tartsuk meg, de az első körbe valaki más válasszon...www.cbssports.com/nfl/news/raiders-very-likely-to-conduct-gm-search-former-browns-chiefs-gm-john-dorsey-a-top-candidate/Trevon Moehrig
Rolni
Maxx Crosby
Nate Hobbs
Hunter Renfrow
Divine Deablo
Foster Moraeu
John Simpson
Bryan Edwards
deyell
Pari
több mint 2 éve
tartsuk meg, de az első körbe valaki más válasszon...www.cbssports.com/nfl/news/raiders-very-likely-to-conduct-gm-search-former-browns-chiefs-gm-john-dorsey-a-top-candidate/Trevon Moehrig
Rolni
Maxx Crosby
Nate Hobbs
Hunter Renfrow
Divine Deablo
Foster Moraeu
John Simpson
Bryan Edwards
deyell
több mint 2 éve
deyell
11 702
www.cbssports.com/nfl/news/raiders-very-likely-to-conduct-gm-search-former-browns-chiefs-gm-john-dorsey-a-top-candidate/Trevon Moehrig
Rolni
Maxx Crosby
Nate Hobbs
Hunter Renfrow
Divine Deablo
Foster Moraeu
John Simpson
Bryan Edwards
choose life
több mint 2 éve
@steelers please thank your fans who are generously donating to charities I've been involved with! I’ll add some links below for any others who would like to join in on the fun! PLAYOFFS!!!
— Daniel Carlson (@DanielCarlson38) January 10, 2022
több mint 2 éve
Philon sérülése súlyos. kár, 3 pressure-t és 2 stopot produkált, amíg a pályán volt.Hát érte nagy kár, mert az utóbbi hetekben az egyik kulcsa volt a védelem feljavulásának szerintem. 😕
deyell
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 915
www.cbssports.com/nfl/news/raiders-very-likely-to-conduct-gm-search-former-browns-chiefs-gm-john-dorsey-a-top-candidate/Dorseyt hetekkel ezelőtt írták az amcsi fórumon, hogy kering a neve. Én bírnám.
Nagyon helyes!!
Annak a John Dorsey-nak a neve merült fel a cikkben, akiről nem annyira rég Ulpi segítségével már megemlékeztünk.
Rolni
Cserébe szerintem ő hozna HC-t.
több mint 2 éve
deyell
11 702
Philon sérülése súlyos. kár, 3 pressure-t és 2 stopot produkált, amíg a pályán volt.
choose life
több mint 2 éve
www.cbssports.com/nfl/news/raiders-very-likely-to-conduct-gm-search-former-browns-chiefs-gm-john-dorsey-a-top-candidate/Bisaccia még pályázhat a rendes HC állásra, de Mayock vérhatóan lapátra kerül 😊
Nagyon helyes!!
Annak a John Dorsey-nak a neve merült fel a cikkben, akiről nem annyira rég Ulpi segítségével már megemlékeztünk.