Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 5 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Naugyehogyugye? Minden meccs más és más. Tényleg megleptek minket a fiúk! 😊

14-3-nál az INT után azt hittem pakolunk és megyünk haza, aztán 21-10-nél se sokat reménykedtem... Nem szokás errefelé hátrányból visszajönni a meccsbe. Viszont a playhívás Grudenhez képest extra liberális volt! 😊 Carr meg eddig tökösen játszik! Voltak nagy playek amik idáig hiányoztak. Tetszik. Az első számú WR-ek tényleg ennyit számítanak. Gruden ezek szerint nem bízik annyira, hogy másra merjen hívni nagy játékokat. Ezek alapján tavaly még jobb lett volna minden is az O-ban ha AB nem olyan amilyen.

Védelemnél ennyit számít, hogy nem váltják el egymást a srácok. Kvia ennyit jelent középen? Illetve ahogy sikerült 1szer megállítani a Chiefst a második félidőben felpörögtek vagy a fene se tudja. Lehet, hogy a második félidőre készültek alapból, hogy ne tudják jól lereagálni a Kansasnél a meccs végét? Soha nem tudjuk meg.
Amm jó volt látni, hogy éledezik a védelem és kezd mindenki az értékének megfelelően játszani.... 1 TD-t engedtünk a Chiefsnek a második félidőben.
Atyaég. Még mindig maximális extázis!

Amm Bruce által mindig kért PFF statokért hálásak lennénk! 😊

Szerkesztette: TST
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Valami megmozdult óklendben, csak így tovább, hajrá!
mirdal
Egész konkrétan a franchise, egészen Las Vegasig. 😊
empty taxi
Megmozdulni megmozdult. Az a lényeg.
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Gratulálok - a meccset nem láttam, mert próbáltam rájönni, hogy mások mit látnak a Bengalsban, de pótlom.
több mint 5 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
All five teams the Raiders have played this season are .500 or better with a combined record of 15-7.

The Raiders are 3-2.

és ha Ruggs a pályán van, veretlenek vagyunk.
deyell
Igen, azért az elején nagyon leírt Panthers is ott van a szeren. 3-2-vel állnak ők is.
A legjobban meg a Pats meccset sajnálom, mert nyerhető lett volna az is, ha jobban meg tudjuk fogni a futásokat.

Jön a bye week, remélem Incognito vissza tud térni és a sérültjeink száma is csökkenni fog.
Bruce
Ilyen alapon mi is sajnálhatjuk a Hawks és a Covid miatt a KC meccset, mert akkor 2-2 helyett 4-0-val állnánk.

Ez van, a foci sajnos ilyen.
Solymi
Tudom, hogy ilyen a foci. De attól függetlenül a két vereségünk közül ott éreztem jobban, hogy megfoghattuk volna az ellenfelet. A Bills ellen nem láttam/éreztem ennyi esélyt.

A lényeg, hogy jól megy az offense idén.
Tegnap meg a védelem is felnőtt a feladathoz.
Két hét múlva meg jön Brady papa és a Bucs, az is egy pikáns kis meccs lesz 😊
Bruce
Mondjuk ja, azon a meccsen talán lett volna keresnivalótok, de az látszott, hogy a második félidőben lenullázódtatok, vhogy szétesett minden.

A KC ellen - már amennyit láttam - meg néztem, hogy mi a fene folyik itt...
A védelmük az valami vicc volt ilyen téren.

Mindenesetre érdekes lesz ez a szezon, szerintem a rájátszásban találkozhat megint ez a három csapat ha ilyen jól mennek.
Solymi
Az még azért odébb van, mármint a PO. Amíg ilyen kétarcú a csapatunk, addig nem érdemes nagyon előre néznünk, csak egy-egy meccset. De reménykedni lehet 😊
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 988
All five teams the Raiders have played this season are .500 or better with a combined record of 15-7.

The Raiders are 3-2.

deyell
Igen, azért az elején nagyon leírt Panthers is ott van a szeren. 3-2-vel állnak ők is.
A legjobban meg a Pats meccset sajnálom, mert nyerhető lett volna az is, ha jobban meg tudjuk fogni a futásokat.

Jön a bye week, remélem Incognito vissza tud térni és a sérültjeink száma is csökkenni fog.
Bruce
Ilyen alapon mi is sajnálhatjuk a Hawks és a Covid miatt a KC meccset, mert akkor 2-2 helyett 4-0-val állnánk.

Solymi
Tudom, hogy ilyen a foci. De attól függetlenül a két vereségünk közül ott éreztem jobban, hogy megfoghattuk volna az ellenfelet. A Bills ellen nem láttam/éreztem ennyi esélyt.

Bruce
Mondjuk ja, azon a meccsen talán lett volna keresnivalótok, de az látszott, hogy a második félidőben lenullázódtatok, vhogy szétesett minden.

A KC ellen - már amennyit láttam - meg néztem, hogy mi a fene folyik itt...
A védelmük az valami vicc volt ilyen téren.

Mindenesetre érdekes lesz ez a szezon, szerintem a rájátszásban találkozhat megint ez a három csapat ha ilyen jól mennek.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
mirdal
Egész konkrétan a franchise, egészen Las Vegasig. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
mirdal Kansas City Chiefs 654 — Chiefs fan
Gratulálok a csapatnak, jobbak voltatok, megérdemelten nyertetek.
A védelem nálunk nem tudom, hol maradt, még nem néztem meg a meccset, de pótolni fogom.
több mint 5 éve

The Raiders are 3-2.

deyell

Bruce

Solymi

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 988

The Raiders are 3-2.

deyell

Bruce

több mint 5 éve

The Raiders are 3-2.

deyell

több mint 5 éve

The Raiders are 3-2.

deyell
Ő a vertikális opció a történetben.
több mint 5 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 389 — Sworn to the Dark

The Raiders are 3-2.

built for this shit

több mint 5 éve
Tegnapi meccsen egyébként Ferrell nagyot játszott érzésem szerint és Key is sokszor zavarta meg Mahomes-t, majd meg kell nézni mennyi hurry volt, de az első félidőben volt egy stat, hogy 17 nyomás volt az irányítón. A második félidőre meg feljavult a védelem 😀
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 558 — Steelers fan
Nem néztem...
Amadeus
Látod milyen egyszerű? Nem kell ide mélyelemzés, nem nézed: W.
több mint 5 éve
Nem néztem...
Amadeus
Köszönjük szépen! 😉
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem néztem...
Amadeus
innentől black out egész szezonra 😉 😛
több mint 5 éve
Nem néztem...
több mint 5 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Amadeus és Rolni nem volt az eredménykövetőben. Fiúk tudjátok ez mit jelent!? 😀
Bruce
Vállalom simán 😊

Hol volt eddig ez a D? Erre a meccsre vártak? 😊

Ruggs tényleg sokat számít O oldalon!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
idén PO lesz srácok 😊
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 578 — Amerikai sportok rajongója
Megvertük. Idegenben, A bajnokot.

Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Szép győzelem, láttam bejátszásokat a mi meccsünk közben, elismerésem.
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Jo meccs volt. Es nem omlott ossze a csapat a masodik felidoben. Sot, a vedelem abszolut felszivta magat.
Ahogy harcoltak a sracok, lathato volt, hogy amint kezdett jol alakulni a mecsc, ez volt nekk a Super Bowl iden. legyozni a sajat stadionjaban a Chiefst (elsokent a ligaban). A Saints elleni utan ez is bravurgyozelem volt!

En mult heten hittem, hogy nyerhet a Raiders. Es akkor ez lesz a het meccse. Igy is sztem az lett. Nagy gratula!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Amadeus és Rolni nem volt az eredménykövetőben. Fiúk tudjátok ez mit jelent!? 😀
több mint 5 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Woooooooow!!!!!!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...