Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
Nekünk Simmons kellene inkább mint Brady.akkor remélem őt célozzuk meg FA-n.
Bruce
több mint 6 éve
Nekünk Simmons kellene inkább mint Brady.
több mint 6 éve
Mondjuk akik most Vegasban varjak a csapatot es mar iden mezben lofraltak meccsnapokon es eddig csapat nelkul voltak, kevesbe erdeklodnek majd egy 17 eves story irant,mint a GOAT vezette egyseg irant vasarnap..Hihetetlen szeretet es varakozas van a csapat erkezese fele..olyanok is mennek majd meccsre, akik eddig eletukben nem voltak nfl meccsen es ehhez a storyhoz passzol a kecske..
több mint 6 éve
Egy vegasi kezdéshez kétfajta sztori passzol:És az Old School Raiders fanok órákat utaznak, h lássák TB (17 éve Raiders közutálat egyik főszereplőjét) ezüst&feketében! Ja nem. Annyit beszélnek TB pozitív marketing hozamáról, de mélyen halgatnak (média) a negatív hatásokról. Szerintem Gruden aki egy old school arc ezer szállal kötődve a Raiders History-hoz ezt kalkulálja. TB nem lesz fosztogató!
- vagy a legjobb, a legnagyobb, minden idők irányítógigásza,
- vagy egy új sztár, aki itt kezd, és ad alapot a franchisenak.
Carr egyik se, én így vele nem kalkulálnék.
Brady rizikós, de teljesen vállalható, de szerintem a tuti megoldás Burrow lenne az 1/1-el, kerül amibe kerül.
Carr, egy rakás pick, ingyenlakosztály a Mirageban, lényegtelen, meg kell adni bármit, szerintem kell a Raidersnek az az 1/1.
Sobri Jóska
(legalább is nagyon remélem!!)
több mint 6 éve
Egy vegasi kezdéshez kétfajta sztori passzol:- vagy a legjobb, a legnagyobb, minden idők irányítógigásza,
- vagy egy új sztár, aki itt kezd, és ad alapot a franchisenak.
Carr egyik se, én így vele nem kalkulálnék.
Brady rizikós, de teljesen vállalható, de szerintem a tuti megoldás Burrow lenne az 1/1-el, kerül amibe kerül.
Carr, egy rakás pick, ingyenlakosztály a Mirageban, lényegtelen, meg kell adni bármit, szerintem kell a Raidersnek az az 1/1.
több mint 6 éve
Én személy szerint nem örülnék Brady leigazolásának, de öngyi nem lennék! 😊Tárgyaltunk Brady ügynökével a kombájn alatt. A Chargers és a Colts tett még ugyanígy.Ha Brady lesz szeptembertől a QB-tek eret vágtok?
Amadeus
ThundersNFL
több mint 6 éve
🐎C=3&🌃💡Rajtad?Tárgyaltunk Brady ügynökével a kombájn alatt. A Chargers és a Colts tett még ugyanígy.Ha Brady lesz szeptembertől a QB-tek eret vágtok?
Amadeus
ThundersNFL
Surda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
NemTárgyaltunk Brady ügynökével a kombájn alatt. A Chargers és a Colts tett még ugyanígy.Ha Brady lesz szeptembertől a QB-tek eret vágtok?
Amadeus
ThundersNFL
több mint 6 éve
Rajtad?Tárgyaltunk Brady ügynökével a kombájn alatt. A Chargers és a Colts tett még ugyanígy.Ha Brady lesz szeptembertől a QB-tek eret vágtok?
Amadeus
ThundersNFL
több mint 6 éve
Tárgyaltunk Brady ügynökével a kombájn alatt. A Chargers és a Colts tett még ugyanígy.Ha Brady lesz szeptembertől a QB-tek eret vágtok?
Amadeus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
B.Jones nagyon úgy fest piacra lép...elvileg nagyon érdeklődünk és Marinelli miatt van kvázi kiskapunk 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Tárgyaltunk Brady ügynökével a kombájn alatt. A Chargers és a Colts tett még ugyanígy.
több mint 6 éve
Köszönjük a véleményedet! 😊mikor mindennap kapcsolatba hoznak a liga kb összes elérhető irányítójával te pedig kiállsz és lenyilatkozod, hogy Carr a mi irányítónk, (Mayock) na az elég hitelessé tesz egy FO-t...Vagy éppen túl sok, hogy igaz legyen.twitter.com/Borsilli/status/1232789332601266179?s=09túl sok ahhoz, hogy ne legyen alapja.
Bruce
Amadeus
Daniel és Moore, az örök cserék, komolyan?
bmg
gordon
Egyébként szerintem inkább az újságírást illesd hitelességgel, mintsem a Raiders FO-t, mert itt inkább ők kavarják itt a szart! Amikor valaki kiáll a Raidersből nyilatkozni a sajtónak, akkor mindig az van hogy Carr a mi irányítónk!
több mint 6 éve
Vagy ez "a fasz se tudja mi lesz, írjunk valamit" tipikus eseteVagy éppen túl sok, hogy igaz legyen.twitter.com/Borsilli/status/1232789332601266179?s=09túl sok ahhoz, hogy ne legyen alapja.
Bruce
Amadeus
bmg
több mint 6 éve
Vagy csak bemutatja, hogy működik a média...mikor mindennap kapcsolatba hoznak a liga kb összes elérhető irányítójával te pedig kiállsz és lenyilatkozod, hogy Carr a mi irányítónk, (Mayock) na az elég hitelessé tesz egy FO-t...Vagy éppen túl sok, hogy igaz legyen.twitter.com/Borsilli/status/1232789332601266179?s=09túl sok ahhoz, hogy ne legyen alapja.
Bruce
Amadeus
bmg
gordon
Nem tudjuk ezt innen...tavaly is azt mondta mindenki, h Gruden tuti lecseréli Carr-t...
több mint 6 éve
mikor mindennap kapcsolatba hoznak a liga kb összes elérhető irányítójával te pedig kiállsz és lenyilatkozod, hogy Carr a mi irányítónk, (Mayock) na az elég hitelessé tesz egy FO-t...Vagy éppen túl sok, hogy igaz legyen.twitter.com/Borsilli/status/1232789332601266179?s=09túl sok ahhoz, hogy ne legyen alapja.
Bruce
Amadeus
bmg
Szerkesztette: gordon
több mint 6 éve
Moore eleve 35 vagy mennyi. Azert ugrott be tavaly mert mindket QB serult volt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Vagy éppen túl sok, hogy igaz legyen.twitter.com/Borsilli/status/1232789332601266179?s=09túl sok ahhoz, hogy ne legyen alapja.
Bruce
Amadeus
több mint 6 éve
twitter.com/Borsilli/status/1232789332601266179?s=09túl sok ahhoz, hogy ne legyen alapja.
Bruce
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Chiefs taggeli Chris Jonest...
több mint 6 éve
Egyébként mi lenne a reális csereértéke Carr-nek?Bears 2. Körért mehet. Brady/Foles jöhet, mögéjük Kizer/tetszőleges future HoF rookie.
2. kör? Mert szerintem első kört nem érne meg se a Bears-nek, sem a Coltsnak, de nem tudom. A Bears-nek van két második köre (ugye az egyik a miénk volt), ami akár már jó ellenérték lehetne. De kíváncsi vagyok ki mit gondol erről.
Egyébként én ha összejönne ez a csere, akkor lehet nekivágnék Kizerrel a szezonnak és nem szereznék sem FA-ról sem draftról senkit idén és ha nem jön be Kizer, akkor jövőre mennék neki a QB draftnak.
Bruce
több mint 6 éve
Egyébként mi lenne a reális csereértéke Carr-nek? 2. kör? Mert szerintem első kört nem érne meg se a Bears-nek, sem a Coltsnak, de nem tudom. A Bears-nek van két második köre (ugye az egyik a miénk volt), ami akár már jó ellenérték lehetne. De kíváncsi vagyok ki mit gondol erről.
Egyébként én ha összejönne ez a csere, akkor lehet nekivágnék Kizerrel a szezonnak és nem szereznék sem FA-ról sem draftról senkit idén és ha nem jön be Kizer, akkor jövőre mennék neki a QB draftnak.
több mint 6 éve
Tavaly is végig ez ment...aztán mégse lett semmi...meglássuk
több mint 6 éve
Most olvasom, hogy áruljuk Carr-t fű alatt. Na ha ez összejönne még a draft előtt, akkor az elég érdekes helyzetet teremtene. Bár ugye a Brady pletyka és most az új Rivers pletyka is benne van a kalapban, de akár még újonc is lehet a dologból.
Mindegy én továbbra is azt gondolom, hogy nem fogunk Carr-től megválni, bár már ez a pletykamennyiség kezd sok lenni. 😀