Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 989 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
A power ranking-eken általában a 21-26-ik helyek környékén foglalunk helyet, ami kb a realitás.
Bruce
A 21 talán! Sok ennél is fogalmatlanabb gárda lesz idén.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
VS Vikings:

O:
-erős futójáték kell, amire lehet építeni majd a passzokat

D:
-futást kell írtani minden áron és Cousins-t kényszeríteni, hogy verjen meg karral

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Ne aggodjatok.
Meg mindig van egy Cousinsunk....
ZoliZoltán
Ha Parker lesz az egyik tackle nálunk, akkor mindegy mi történik a másik csapat támadó oldalán...
több mint 6 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
Ne aggodjatok.
Meg mindig van egy Cousinsunk....
több mint 6 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Baj van, mert Trent Brown nem edzett tegnap, ha ő nem játszik, akkor Parkerral nem lesz értelmes passzjáték sem és futójáték sem. Szóval a fal javulása nem lesz opció...
Shit fuck

Egyébként elég sokan limitáltan edzettek. Dwayne Harris (aki miatt érkezett Trevor Davis) és Gabe volt még Brown-on felül aki nem végzett edzésmunkát.

Burfict, Conley, Jackobs, Riley, Williams, akik kezdők és csak limitáltan edzettek, remélhetőleg nincs egyikkel sem komoly baj.

www.nbcsports.com/bayarea/raiders/raiders-injury-report-trent-brown-among-list-ailing-offensive-stars
Gázok vannak tényleg.Bruce

Szerkesztette: Surda
több mint 6 éve
A power ranking-eken általában a 21-26-ik helyek környékén foglalunk helyet, ami kb a realitás.
több mint 6 éve
Baj van, mert Trent Brown nem edzett tegnap, ha ő nem játszik, akkor Parkerral nem lesz értelmes passzjáték sem és futójáték sem. Szóval a fal javulása nem lesz opció...
Shit fuck

Egyébként elég sokan limitáltan edzettek. Dwayne Harris (aki miatt érkezett Trevor Davis) és Gabe volt még Brown-on felül aki nem végzett edzésmunkát.

Burfict, Conley, Jackobs, Riley, Williams, akik kezdők és csak limitáltan edzettek, remélhetőleg nincs egyikkel sem komoly baj.
több mint 6 éve
Trevor Davis jött 6.körért
Amadeus
Jó kis rebuild lesz,ha a végén nem marad pickünk... Jövő évi draftra milyen pickjeink maradtak egyáltalán?
skat
Két első kör, egy harmadik és egy hetedik.

Annyi kell, hogy az első 3 választásunk beváljon, aztán akkor mindegy. 😊 UDFA-ról, majd szemezgetünk 😀
Bruce
Vagy,majd a 2 első körrel,megy a tradelgetés... 😊
skat
Jajj még van egy negyedik körünk is. Így már megnyugodtam
több mint 6 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Amadeus
Jó kis rebuild lesz,ha a végén nem marad pickünk... Jövő évi draftra milyen pickjeink maradtak egyáltalán?
skat

Annyi kell, hogy az első 3 választásunk beváljon, aztán akkor mindegy. 😊 UDFA-ról, majd szemezgetünk 😀
Bruce
Vagy,majd a 2 első körrel,megy a tradelgetés... 😊
De,amúgy mire van a ps, ilyenkor onnan fel lehetne hozni valakit nem? Atemant pl. Alig van pickünk és azokat is dobálgatjuk el...

Szerkesztette: skat
több mint 6 éve
Amadeus
skat

több mint 6 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Amadeus

Szerkesztette: skat
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 744
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
 index.hu/sport/amerikaifutball/2019/09/18/oakland_raiders_utolso_stadion_baseballal_kozosen_nfl_amerikaifutball/

igaz ez?
Helmut Zimmer
"Pedig 1981-ben, az utolsó szezonban, amikor a Raiders még Oaklandben játszotta NFL-meccseit a St. Louisba lelépés előtt"
Amadeus
Mai kvíz győztese Te vagy. 😊
több mint 6 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
 index.hu/sport/amerikaifutball/2019/09/18/oakland_raiders_utolso_stadion_baseballal_kozosen_nfl_amerikaifutball/

igaz ez?
Helmut Zimmer
"Pedig 1981-ben, az utolsó szezonban, amikor a Raiders még Oaklandben játszotta NFL-meccseit a St. Louisba lelépés előtt"
Amadeus
Ezen pislogtam en is....🙄
több mint 6 éve

igaz ez?
Helmut Zimmer
Amadeus
Ajaj kedves sajtómunkatárs.
több mint 6 éve

igaz ez?
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721

igaz ez?
Helmut Zimmer
Legközelebb november 3-án játszunk a Coliseumban, addigra a World Series is véget ér, ha eljutna addig az A's.
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

igaz ez?
több mint 6 éve
Jonathan Cooper repült a csapatból, kellett a hely Incognito-nak!
Bruce
A Chiefs ellen a leggyengébb osztályzatot a PFF-en Devey kapta, remélhetőleg Incognito egy picivel jobb teljesítményt tud kihozni magából és akkor tovább javulhat a falunk.
Bruce
Cooper jó szar lehet, ha ezt a Deveyt nem tudta megszorongatni.
több mint 6 éve
Bruce
A Chiefs ellen a leggyengébb osztályzatot a PFF-en Devey kapta, remélhetőleg Incognito egy picivel jobb teljesítményt tud kihozni magából és akkor tovább javulhat a falunk.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Megcsináltam az első két hét snap count listáját, ha időm engedi, akkor frissíteni fogom hétről hétre. A Raiders oldaláról szedtem az adatokat, hibák előfordulhatnak.

docs.google.com/spreadsheets/d/1l6EbX68Xv7O0s1XsmJ5hMMNun7Mqk90ZFjuow1RCVOk/edit?usp=sharing
Bruce
Én innen szoktam megnézni:  www.footballoutsiders.com/stats/snapcounts
Rolni
Ezt is én csinálom amúgy! 😀
Bruce
Micsoda?
Hogy hogy? Szopatsz? 😊
Rolni
Természetesen csak vicceltem. Tudtam, hogy van olyan oldal, ahol sokkal egyszerűbben megoldják mint én, aztán tromfolni próbáltam. 😀
Bruce
😊
Rolni
"I Have Made "

www.youtube.com/watch?v=LUDEjulbqzk 😀 😀

Szerkesztette: Surda
több mint 6 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Megcsináltam az első két hét snap count listáját, ha időm engedi, akkor frissíteni fogom hétről hétre. A Raiders oldaláról szedtem az adatokat, hibák előfordulhatnak.

docs.google.com/spreadsheets/d/1l6EbX68Xv7O0s1XsmJ5hMMNun7Mqk90ZFjuow1RCVOk/edit?usp=sharing
Bruce
Rolni
Bruce
Micsoda?
Hogy hogy? Szopatsz? 😊
Rolni
Természetesen csak vicceltem. Tudtam, hogy van olyan oldal, ahol sokkal egyszerűbben megoldják mint én, aztán tromfolni próbáltam. 😀
Bruce
😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve

Bruce
Rolni
Bruce
Micsoda?
Hogy hogy? Szopatsz? 😊
Rolni
több mint 6 éve
Ramsey-ről, mit gondoltok AB fényében?
(én személy szerint, nem csipem a srácot, bár elite a posztján)
Pari
Az a baj, hogy ezek a játékosok drágák most nekünk. Nem a pénz miatt, hanem a drafttőke miatt. Úgy gondolom, hogy nem ér meg egy első vagy második körös draftcetlit, hogy a csapatunkba tudhassuk.

A Steelers is adott egy első kört Minkah Fitzpatrick-ért, ami könnyen lehet TOP 10-es pick is.

Ha már első kört kellene adni egy játékosért, akkor inkább egy jobb pass rusher-t szereznék most, mint a secondary-ba valakit.
Bruce
Pont ezen gondolkodtam. Vangy egy épitkezési terved (nyilván a sérülések módosítanak a jelen eredményeken) nem érdemes most berántani ad hoc módon csak úgy játékosokat túlárazva. AB után Doss deal is pont ilyen. Más megoldás kell.
Surda
Ramsey max egy zacskó cheetosért. Amúgy nyáron azt mondta, hogy LV-ban akar játszani.
Amadeus
Nem tudom: Gruden egy Khalil Mack-kel nem tud megegyezni, de majd egy Jalen Ramsey-vel igen? Nyilván az AB trade is nagy visszatartó erő, mert nagyon hasonló karakterek.

Oké, idén Ramsey keveset keres, de jövőre tuti, hogy holdoutolni fog az ötödik éves opció ellen. Tehát csak hosszútávú, jó zsíros szerződés adható neki, ha azt akarja valaki, hogy nála játsszon.

Plusz: szerintem a nagy arc a teljesítménye rovására megy. Így jártak már sokan pl. Marcus Peters is.
Fast Willie
ezért írtam, hogy max egy zacskó cheetos.