Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 7 éve
Fixnek fix, csak eddig totál alkalmatlannak tűnik minden fronton...Persze, hogy pontosan dobál, mikor minden passz hot routera megy ki a RB-nek. One read QB játszik west coastban, tetejében teljesen ütemtelenül, és pánikolva. Nézd meg, 10-ből 9 play, 1st read, ha covered, akkor azonnal dobja ki a RB-nek. Be van szarva.Cooknak volt vmi baja amúgy is, mert minden Chargers védővel szájalt és az egyik play után az oldalvonal mellett Frostee-vel is összeordibált vmin...gondolom Cook kicsekkolt, de még a pénzt összeszedi.Nelson és Bryant is térdsérülést szedett össze. Ezzel párhuzamosan Carr 4&5-ös dolga után Cook àllítólag odaszólt, hogy ő akkor csomagol az utolsó meccs után. Grudennek muszáj lépni QB poszton.Jordy Nelson, aki minden forrás szerint a profik profija mentalitással játszik, edz, él szépen szezon közben visszavonult...De meccs közben volt valami sérülése is, ha jól láttam, lehet ez is közbejött még.
Azt hiszem ez mindent elmond Grudenről és a stábról...
Rolni
Ahogy olvasom Bryant is megsérült. Jól állunk WR poszton is...
Pedig szezon előtt (de mindjárt visszaolvasom), kb csak az volt a kérdés, hogy Cooper mennyit droppol, de a poszt rendben lesz...
Bruce
Amadeus
Csak az első félidőt néztem, de nekem nem Carr-al volt a gondom. Megint lyan nyomás alatt játszott...egy rakás szar az OL és a protection idén. Már most többet sackelték, mint tavaly összesen!!
Pontosan dobál, remek passzokat is bemutat (pl a Cook hosszú középen, meg előtte a Martin stride-ba)...egyszerűen semmi ideje végig olvasni a playeket, hosszú passzra még a tervező asztal mellett se gondolhatnak ezzel a fallal és az elkapók sem jeleskednek a separálásban...
Ami nagyon dühített az első félidőben az KO szereplése volt...2szer is úgy jöttek át rajta, mint kés a vajon...10M-s OG ennél többet kéne mutasson...vagy vele van baj, meg amúgy Jacksonnal is vagy pedig ennyire szar az OL edzőnk. Az utóbbiba egész biztos vagyok, de amúgy kezdek kételkedni a két guardba is...
Nem tudsz ebbe a csapatba szerintem most úgy QB-t betenni, hogy sokkal jobb legyen a kép...ahhoz egy Wilson szerű srác kéne, aki túlélte Cable ámokfutását Seattle-ben is...
Nézzük meg, hogy milyen fal blokkol Brees-nek, Brady-nek, BB-nek vagy Mahome-nek...nem lehet ilyen protection mellett a QB-t fikázni sztem.
Kell egy új OL edző, rendbe kell tenni az OG posztot (KO és Gabe maradhat, ha az új OL edző látja bennük a megoldást, de felőlem lehet újra is húzni egyik vagy mindkét oldalt) és fejleszteni kell a fiatal OT-ket.
Ezzel párhuzamosan kell azért turbózni az elkapó egységet is kicsit, főleg sebességben...
Na ha ezek után is szenved Carr, akkor lehet 2020-ban cserélni irányítót sztem...
Rolni
legalább van egy fix pont."Having Jon Gruden here was the end game for me. Jon's going to be the stability here. Jon's going nowhere. That's just the way it is."Parádés...
www.espn.com/nfl/story/_/id/25252751/mark-davis-oakland-raiders-1-8-start-buck-stops-me
Amadeus
Rolni
Amadeus
Carr kapcsán meg egyről beszélünk, csak más szemszögből nézzük.
Én is azt mondom, hogy 1st read és utána a tuti út, meg te is. Szerintem azért ez megy, mert nem tart a fal és ha nem ezt csinálná Carr, akkor 2szer ennyi lenne a sack száma, nálam ez inkább OL, OL coach hiba és ugye tudjuk ki hozta ide Cable-t, míg nálad ez Carr hibája. Te meg ezt Carr nyakába varrod.
Arról van itt szó, hogy Te hiszel Grudenben valamiért, így ami rossz az ugye nem Ő miatta rossz, ergó a rendszer jó csak szar a QB, míg én nem hiszek Grudenben és szerintem az a rossz, amit Cable probál OL terén pályára tenni és ezt nem tudja Gruden se ellensúlyozni, mint playcaller, play designer.
Ha a szezon végén az lesz a válasz, hogy Carr repül és Cable marad a helyén, akkor komolyan el kell gondolkoznom majd azon, hogy nézek-e Raiders meccset egyáltalán...
Szerkesztette: Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 7 éve
Jordy Nelson, aki minden forrás szerint a profik profija mentalitással játszik, edz, él szépen szezon közben visszavonult...En sem ertem ezt a hurraoptimizmust a pickgyujtogetes kapcsan. Egyelore annyit tudunk, hogy egy tavaly 6-10-es csapat nagyon ugy nez ki iden 2-14-el fog vegezni. Kozben ki lett pucolva a roster. A Gruden altal hozott dontesek (szakmai, roster) tobbsege hibasnak bizonyult.
Rolni
Magas pick =/= jo jatekos
több mint 7 éve
Csodálom hogy felétek nem jutottak el a hírek a Cable féle O fal technikákról. Az a fickó évekig próbálkozott kórházba juttatni Wilsont. Most majd Carr-nak ágyaznak odabent.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Persze, hogy pontosan dobál, mikor minden passz hot routera megy ki a RB-nek. One read QB játszik west coastban, tetejében teljesen ütemtelenül, és pánikolva. Nézd meg, 10-ből 9 play, 1st read, ha covered, akkor azonnal dobja ki a RB-nek. Be van szarva.Cooknak volt vmi baja amúgy is, mert minden Chargers védővel szájalt és az egyik play után az oldalvonal mellett Frostee-vel is összeordibált vmin...gondolom Cook kicsekkolt, de még a pénzt összeszedi.Nelson és Bryant is térdsérülést szedett össze. Ezzel párhuzamosan Carr 4&5-ös dolga után Cook àllítólag odaszólt, hogy ő akkor csomagol az utolsó meccs után. Grudennek muszáj lépni QB poszton.Jordy Nelson, aki minden forrás szerint a profik profija mentalitással játszik, edz, él szépen szezon közben visszavonult...De meccs közben volt valami sérülése is, ha jól láttam, lehet ez is közbejött még.
Rolni
Pedig szezon előtt (de mindjárt visszaolvasom), kb csak az volt a kérdés, hogy Cooper mennyit droppol, de a poszt rendben lesz...
Bruce
Amadeus
Csak az első félidőt néztem, de nekem nem Carr-al volt a gondom. Megint lyan nyomás alatt játszott...egy rakás szar az OL és a protection idén. Már most többet sackelték, mint tavaly összesen!!
Pontosan dobál, remek passzokat is bemutat (pl a Cook hosszú középen, meg előtte a Martin stride-ba)...egyszerűen semmi ideje végig olvasni a playeket, hosszú passzra még a tervező asztal mellett se gondolhatnak ezzel a fallal és az elkapók sem jeleskednek a separálásban...
Ami nagyon dühített az első félidőben az KO szereplése volt...2szer is úgy jöttek át rajta, mint kés a vajon...10M-s OG ennél többet kéne mutasson...vagy vele van baj, meg amúgy Jacksonnal is vagy pedig ennyire szar az OL edzőnk. Az utóbbiba egész biztos vagyok, de amúgy kezdek kételkedni a két guardba is...
Nem tudsz ebbe a csapatba szerintem most úgy QB-t betenni, hogy sokkal jobb legyen a kép...ahhoz egy Wilson szerű srác kéne, aki túlélte Cable ámokfutását Seattle-ben is...
Nézzük meg, hogy milyen fal blokkol Brees-nek, Brady-nek, BB-nek vagy Mahome-nek...nem lehet ilyen protection mellett a QB-t fikázni sztem.
Kell egy új OL edző, rendbe kell tenni az OG posztot (KO és Gabe maradhat, ha az új OL edző látja bennük a megoldást, de felőlem lehet újra is húzni egyik vagy mindkét oldalt) és fejleszteni kell a fiatal OT-ket.
Ezzel párhuzamosan kell azért turbózni az elkapó egységet is kicsit, főleg sebességben...
Na ha ezek után is szenved Carr, akkor lehet 2020-ban cserélni irányítót sztem...
Rolni
legalább van egy fix pont."Having Jon Gruden here was the end game for me. Jon's going to be the stability here. Jon's going nowhere. That's just the way it is."Parádés...
www.espn.com/nfl/story/_/id/25252751/mark-davis-oakland-raiders-1-8-start-buck-stops-me
Amadeus
Rolni
több mint 7 éve
"Having Jon Gruden here was the end game for me. Jon's going to be the stability here. Jon's going nowhere. That's just the way it is."Parádés...
Amadeus
több mint 7 éve
Cooknak volt vmi baja amúgy is, mert minden Chargers védővel szájalt és az egyik play után az oldalvonal mellett Frostee-vel is összeordibált vmin...gondolom Cook kicsekkolt, de még a pénzt összeszedi.Nelson és Bryant is térdsérülést szedett össze. Ezzel párhuzamosan Carr 4&5-ös dolga után Cook àllítólag odaszólt, hogy ő akkor csomagol az utolsó meccs után. Grudennek muszáj lépni QB poszton.Jordy Nelson, aki minden forrás szerint a profik profija mentalitással játszik, edz, él szépen szezon közben visszavonult...De meccs közben volt valami sérülése is, ha jól láttam, lehet ez is közbejött még.
Rolni
Bruce
Amadeus
több mint 7 éve
"Having Jon Gruden here was the end game for me. Jon's going to be the stability here. Jon's going nowhere. That's just the way it is."www.espn.com/nfl/story/_/id/25252751/mark-davis-oakland-raiders-1-8-start-buck-stops-me
több mint 7 éve
Nelson és Bryant is térdsérülést szedett össze. Ezzel párhuzamosan Carr 4&5-ös dolga után Cook àllítólag odaszólt, hogy ő akkor csomagol az utolsó meccs után. Grudennek muszáj lépni QB poszton.Jordy Nelson, aki minden forrás szerint a profik profija mentalitással játszik, edz, él szépen szezon közben visszavonult...De meccs közben volt valami sérülése is, ha jól láttam, lehet ez is közbejött még.
Rolni
Bruce
több mint 7 éve
Jordy Nelson, aki minden forrás szerint a profik profija mentalitással játszik, edz, él szépen szezon közben visszavonult...De meccs közben volt valami sérülése is, ha jól láttam, lehet ez is közbejött még.
Rolni
több mint 7 éve
Jordy Nelson, aki minden forrás szerint a profik profija mentalitással játszik, edz, él szépen szezon közben visszavonult...Azt hiszem ez mindent elmond Grudenről és a stábról...
több mint 7 éve
cut Carr, cut Osemele. A többi rendben volt.Sztm Osemele sérülten játszik.
Amadeus
több mint 7 éve
twitter.com/victafur/status/1061777766411001856?s=21Jordy Nelsont mondják.
meanwhile: még egy - egyelőre meg nem nevezett - veteránunk visszavonult az öltözőben.
Amadeus
több mint 7 éve
twitter.com/victafur/status/1061777766411001856?s=21meanwhile: még egy - egyelőre meg nem nevezett - veteránunk visszavonult az öltözőben.
több mint 7 éve
Gruden Oaklandnek ugyanaz, mint Jeff Fisher a St. Louis-nak: az ember, aki megkönnyíti a váltást és a csapat elengedését, hogy ne egy jó csapatot kelljen elengednie a városnak.ne vedd magadra, de teljesen rossz helyzetértékelés.
Nem mellesleg a csapat össze tud szedni vele egy olyan magot, amire lehet építeni (aka Gurley és Goff).
Már csak egy új McVay kell, viszont asszem ez lesz a legnehezebb része a dolognak.
Jughead
több mint 7 éve
Gruden Oaklandnek ugyanaz, mint Jeff Fisher a St. Louis-nak: az ember, aki megkönnyíti a váltást és a csapat elengedését, hogy ne egy jó csapatot kelljen elengednie a városnak.Nem mellesleg a csapat össze tud szedni vele egy olyan magot, amire lehet építeni (aka Gurley és Goff).
Már csak egy új McVay kell, viszont asszem ez lesz a legnehezebb része a dolognak.
Szerkesztette: Jughead
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=X6mFQvZxX88a Gruden offense többek között ezen alapszik. Érdemes megnézni a WCO alapjait.
több mint 7 éve
I see you Tom "#ucking" Cable!!!reméljük, hogy ezúttal is bevállalja és meglépi a szezon után a fire-t.
www.profootballfocus.com/news/pro-2018-nfl-offensive-line-rankings-all-32-teams-units-after-week-9
Seattle emelkedik, Oakland zuhan...remélem Chucky is látja ezt és lesz elég tökös beismerni a hibás felvételt és váltani fog.
Rolni
több mint 7 éve
I see you Tom "#ucking" Cable!!!www.profootballfocus.com/news/pro-2018-nfl-offensive-line-rankings-all-32-teams-units-after-week-9
Seattle emelkedik, Oakland zuhan...remélem Chucky is látja ezt és lesz elég tökös beismerni a hibás felvételt és váltani fog.
több mint 7 éve
Coopernek van már két 1000 yardos szezonja...Fuller meg se közeli (tom sérülés stb.) Ridleynek talán a közelébe érhet, Perriman😊
több mint 7 éve
Csúnya dolog Breshad Perrimant, nem megemlíteni itt!Ha megnézitek Cooper óta nem volt olyan ELSŐ körbe várt WR aki valamennyire is bevállt volna! (Hááát Will Fuller vagy Calvin Ridley sztem most csóválja a fejét 😀
Pari
Plusz sztem Mike Williamsből is lesz min egy Cooper-szintű WR.
empty taxi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Ha megnézitek Cooper óta nem volt olyan ELSŐ körbe várt WR aki valamennyire is bevállt volna! (Hááát Will Fuller vagy Calvin Ridley sztem most csóválja a fejét 😀
Pari
Plusz sztem Mike Williamsből is lesz min egy Cooper-szintű WR.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Pari mit említettem Howard, Watt kapcsán? Nem rémlik.Fogyi vagyok bamme😊))
A gond RM draft történetét nézegetve főleg az ugye, h kevés ember vált be. 12-ben nem volt pick kuka volt a draft még. 13-ban jött a Hayden-Watson páros, mindkettő bust lett. Ez a két srác edzői gárdától függetlenül lett sztem bust, Hayden amúgy nem értem miért, míg Watsonnál egyértelműen a teste adta fel a harcot leginkább.
14-ben jött az arany draft. Mack és Carr no brainer pickek voltak, a Gabe-Jelly páros pedig szép munka. 15-ben Cooper no brainer, Edwards már újra rizikós pick és bust. 16-ban rizikós Joseph (sérülés, méret) és Ward (nyers) pickek. Ennél a draftnál érzem amúgy, hogy az edzői munka bebaszott. Karl megfelelő rendszerben jó lehetne sztem, bár a teste nem igen bírja, míg Ward a Colts-nál megmutatta röviden eddig, h nem biztos, h vele volt a baj...bár a 2. kör erős volt.
Conley pick rizikos, de továbbra is azt gondolom, h ha Ő nem válik be, mint játékos az edzői hiba is. Obi pick szerintem ült, nem értem mi volt a gond, baromi kíváncsi leszek mit csinál a Pats színeiben.
Reggie amennyire konzervatívnak tűnt eleinte, annyira sokat kockáztatott amúgy sztem így utólag visszatekintve. Balhés srácokat nem igen hozott, de nyers prospectekkel szívesen kockáztatott. A baj, hogy ez többnyire nem jött be.
Amúgy mindenki mondja ugye, h az idei draft az full Gruden volt és Reggie a kispadon ül.
Kolton Miller kis letrade után érkezett komoly needre, a csapat szerint legjobb ember volt. Hayden, Joseph, de még Conley is passzol a képbe sztem.
PJ Hall meglepő reach szagú pick, főleg a srác fizikai paramétereire és potenciálra alapozva. Lásd Watson, Edwards, Ward.
Key kakukk tojás kissé, mert karakter problémás srácot RM ennyire korán sztem nem húzott még, de Ő legalább 1 körös tehetség volt korábban.
Nekem bajom Grudennel és amúgy PG-vel, hogy nem tudtak/akartak mit kezdeni Warddal, Calhounnal, Josephval, Obival, majdnem Conleyval sem...értem én, h van 1 sémád, de azért Ward 3 sackje nekünk is elfért volna mondjuk McDonald helyett nem?
Ha még fejben nem volt elég itt, de máshol igen azért megint felvet kérdéseket...
Az idei drafton ha akarom látom a rendszer fit húzásokat, de egyenlőre a nagy eredményeket nem. Amit pedig Deyell betett elég sokat mondó...
Rolni
Howard=Herbert
Watt=Bosa
lol
több mint 7 éve
Pari mit említettem Howard, Watt kapcsán? Nem rémlik.A gond RM draft történetét nézegetve főleg az ugye, h kevés ember vált be. 12-ben nem volt pick kuka volt a draft még. 13-ban jött a Hayden-Watson páros, mindkettő bust lett. Ez a két srác edzői gárdától függetlenül lett sztem bust, Hayden amúgy nem értem miért, míg Watsonnál egyértelműen a teste adta fel a harcot leginkább.
14-ben jött az arany draft. Mack és Carr no brainer pickek voltak, a Gabe-Jelly páros pedig szép munka. 15-ben Cooper no brainer, Edwards már újra rizikós pick és bust. 16-ban rizikós Joseph (sérülés, méret) és Ward (nyers) pickek. Ennél a draftnál érzem amúgy, hogy az edzői munka bebaszott. Karl megfelelő rendszerben jó lehetne sztem, bár a teste nem igen bírja, míg Ward a Colts-nál megmutatta röviden eddig, h nem biztos, h vele volt a baj...bár a 2. kör erős volt.
Conley pick rizikos, de továbbra is azt gondolom, h ha Ő nem válik be, mint játékos az edzői hiba is. Obi pick szerintem ült, nem értem mi volt a gond, baromi kíváncsi leszek mit csinál a Pats színeiben.
Reggie amennyire konzervatívnak tűnt eleinte, annyira sokat kockáztatott amúgy sztem így utólag visszatekintve. Balhés srácokat nem igen hozott, de nyers prospectekkel szívesen kockáztatott. A baj, hogy ez többnyire nem jött be.
Amúgy mindenki mondja ugye, h az idei draft az full Gruden volt és Reggie a kispadon ül.
Kolton Miller kis letrade után érkezett komoly needre, a csapat szerint legjobb ember volt. Hayden, Joseph, de még Conley is passzol a képbe sztem.
PJ Hall meglepő reach szagú pick, főleg a srác fizikai paramétereire és potenciálra alapozva. Lásd Watson, Edwards, Ward.
Key kakukk tojás kissé, mert karakter problémás srácot RM ennyire korán sztem nem húzott még, de Ő legalább 1 körös tehetség volt korábban.
Nekem bajom Grudennel és amúgy PG-vel, hogy nem tudtak/akartak mit kezdeni Warddal, Calhounnal, Josephval, Obival, majdnem Conleyval sem...értem én, h van 1 sémád, de azért Ward 3 sackje nekünk is elfért volna mondjuk McDonald helyett nem?
Ha még fejben nem volt elég itt, de máshol igen azért megint felvet kérdéseket...
Az idei drafton ha akarom látom a rendszer fit húzásokat, de egyenlőre a nagy eredményeket nem. Amit pedig Deyell betett elég sokat mondó...
több mint 7 éve
Nem arra akartam utalni, hogy akiket húzunk, azok jók vagy rosszak lettek. a hsz lényege az volt, hogy RM az elmult években konzekvensen a draft ELÖTT ÁLTALÁNOSAN LEGJOBBNAK KIKIALTOTT playert húzta, NEEDre az első körben! Az, hogy utána mi lett belőlök, szerintem nem az Ő sara.Pari!Szerintem Carr marad.Az a baj, hogy papiron RM mindig a legjobb elerheto embert huzta a legnagyobb needre es valamiert megse mukodott
Ha Herbert kijön a drafton és eléggé belezúgunk akkor lehet Carr mégis cserére kerül, de ha Ő nem jön nem látom kivel lehetne nekifutni 2019ben a szezonnak. 2 év tankolás nem fér bele Grudennek sem. Jövőre legalább a fejlődésnek meg kell indulnia, ahhoz meg kell QB play.
Az is lehet, hogy Carr működik ebben a rendszerben jövőre, ha a falat kipofozzák (ehhez kell Cable menesztése).
Sztem az első Pick Herbert vagy DL. Bosa, ha benn van vagy a legjobb DT (Williams, Oliver). A másik két Pick meg mehet LB, DB, DL esetleg WR pozikra.
Bosa, Thompson, White elég pofás volna és a Hurst, Conley emberkékkel kiegészülve minden sorban akadna végre talent!
Rolni
Hayden a legjobb CB volt (kapott picket a letradert, es nem az eu gondjai miatt volt szar, tehat ez jo pick volt, de csak elozetesen)
Mack a legjobb OLB (no comment)
Cooper a legjobb WR (needre a legjobb WR a masik White lehetett volna, aki serules maitt gyakorlatilag bust lett)
Joseph a legjobb S (reacelt erte, de a papiron legjobb S-t hozta)
Colnley ismert a legjobb CB ( fake charges miatti volt kockazatos, de a vadak nem ultek, megse valt be)
(MIller...)
Sosem azzal volt a baj, hogy papiron nem draftolunk jol, hanem, hogy ez vmi diszfunkcionalis franchise es itt meg a papiron legjobb dolgok sem mukodnek. Tudom, hogy Amadeus szerint ez RM hibaja, de semmi garancia sincs arra, hogy a 86 elso koros pickunkbol akar 1 is jo lesz, vagy elit.
Pari
Az eddigi draftjainkal 2 probléma van. Egyfelől az edzőnkénti más más rendszerbe való draftok amik így nem álltak össze egésszé másfelől meg maga a coaching amire Surda is célzott. Érdekes tény hogy Hayden pl Detroitban rögtön nyomott egy jobb évet ahogy átkerült vagy hogy Mack Olb-kent azonnal aprít és nem kellett neki x meccs hogy "bemelegedjen" míg nálunk az elmúlt években De poszton mindig...
Cooper meg baromi tehetséges csak fejben kevés hogy ezt dominánsan ki is használja. A tegnapi boys meccsen is lehetett látni hogy volt egy egy szép megmozdulása de amikor másik cb védekezett rajta már eltűnt. Úgy gondolom egy első körös #1 wr-nek kb bármikor megkell tudnia villani mindegy ki örzi pláne most amikor a defense-nek minden tilos.
Cubehead
Ha megnézitek Cooper óta nem volt olyan ELSŐ körbe várt WR aki valamennyire is bevállt volna! (nem első körbe vártből lett egy tucat) RM nem csinált ilyen WTF pickeket, mint DHB és társai. a draft másnapján mindenki úgy volt vele a topikba, hogy jó lesz ez!
Hayden - letrade - egyetlen kifogás az egészségi állapota volt (pont mint Hurst esetében)
Cooper - a letöbben örültünk, aki nem az inkább White-t szerette volna
Joseph - egységes vélemény volt, hogy reach, de a legnagyobb needre az elözetesen legjobbnak tartott S-t huztuk
Conley - CB need volt és bevállalta, mindenki örült, csak a börtöntől félt
Szerintem az első köreink jók voltak a korábbiakhoz képest, az hogy mi lett belőlük utólag, más tészta
Rolni emltette, hogy Howard, Watt...paprin ha elhozzuk őket, akkor mindenki boldog lesz, utána meg ki tudja, de ha nem őket huzzuk, akkor megint mi leszunk a liga bohocai