Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 7 éve
Carr szerződése milyen? Mikor tudunk tőle megválni,sok dm nélkül? Lehet kéne 1 olyan Qb akit Chuky választ ki....
több mint 7 éve
és még valami a jelenlegi mentalitásunkról.félidőből vissza van 58 mp, legalább és van időkérésed nem próbálsz felkúszni legalább fg. távolságba?
több mint 7 éve
Régi Carrhoz képest a mostani tompa, beszari, nem egy vezér alkat.Védelemben nincs vezér.
Futás ellen még oké, de akármelyik irányító, ha ennyi időt adunk neki szét fog passzolni,Mahomesre nem is merek gondolni, de Rivers is szét dobál minket.
Azt láttam most is, hogy kijövünk egy tervel ami az első félidőben működik. Először Cook, most Nelson a hangsúlyos, de nem tudunk alkalmazkodni ill. változtatni. Második félidőben ahogy Amadeus is mondta szétszednek és nem válaszolun csak nyomjuk a mantránkat közben Carr telefossa a gatyát. Hogy Coopal mi a faszom baj van azt nem tudom, ilyet nem elkapni, no comment.
Lynch egy állat, nem puding, Martint én is pont szidni akartam, mikor megvillant,.
Carral kezdeni kell vmt. Nagyon rossz döntéseket hoz.
Ezer sebből vérzünk, de simán összeállhatna, de h össze tudják tákolni ?
több mint 7 éve
Én nem vártam azonnali csodát, de mivel ez a támadósor, kb ugyanezen emberekkel (Crabtree helyet Nelson van, Murray helyett meg Lynch, ami szerintem nem visszalépés és a TE poszton pedig kicsit minőségibb az anyag) liga TOP 5 támadó produktumot nyújtott, így joggal várható el egy támadó felfogású edzőtől, hogy ha nem is TOP 5, de legalább egy jó szintet hozzon a támadórészleg.Szvsz O-nk nagyon is jó lenne, ha nem volna ez a kocsonyásan reszkető szent fazekunk.
A védelem részéről is vártam előrelépést, de mivel nagyon sok az új ember és a rendszer is teljesen új, így itt még csak jelek vannak arra, hogy tudna jól szerepelni ez a védelem, de még nem állt össze a kép teljesen.
Valószínűleg ez a szezon rá fog menni az útkeresésre, ami azzal fog járni, hogy lesz egy TOP5 pickünk, meg egy közepe-vége felé az első körnek a Bears révén. Addig kiderül, hogy Carr-t el kell e felejtenünk vagy sem és a Cooper projekt is kiderül. Jelenleg ezen a fronton sem állunk valami fényesen.
Bruce
több mint 7 éve
Én nem vártam azonnali csodát, de mivel ez a támadósor, kb ugyanezen emberekkel (Crabtree helyet Nelson van, Murray helyett meg Lynch, ami szerintem nem visszalépés és a TE poszton pedig kicsit minőségibb az anyag) liga TOP 5 támadó produktumot nyújtott, így joggal várható el egy támadó felfogású edzőtől, hogy ha nem is TOP 5, de legalább egy jó szintet hozzon a támadórészleg.abban a top5 offenseben volt egy sérülés előtti Carr.
A védelem részéről is vártam előrelépést, de mivel nagyon sok az új ember és a rendszer is teljesen új, így itt még csak jelek vannak arra, hogy tudna jól szerepelni ez a védelem, de még nem állt össze a kép teljesen.
Valószínűleg ez a szezon rá fog menni az útkeresésre, ami azzal fog járni, hogy lesz egy TOP5 pickünk, meg egy közepe-vége felé az első körnek a Bears révén. Addig kiderül, hogy Carr-t el kell e felejtenünk vagy sem és a Cooper projekt is kiderül. Jelenleg ezen a fronton sem állunk valami fényesen.
Bruce
több mint 7 éve
Én nem vártam azonnali csodát, de mivel ez a támadósor, kb ugyanezen emberekkel (Crabtree helyet Nelson van, Murray helyett meg Lynch, ami szerintem nem visszalépés és a TE poszton pedig kicsit minőségibb az anyag) liga TOP 5 támadó produktumot nyújtott, így joggal várható el egy támadó felfogású edzőtől, hogy ha nem is TOP 5, de legalább egy jó szintet hozzon a támadórészleg. A védelem részéről is vártam előrelépést, de mivel nagyon sok az új ember és a rendszer is teljesen új, így itt még csak jelek vannak arra, hogy tudna jól szerepelni ez a védelem, de még nem állt össze a kép teljesen.
több mint 7 éve
na, a világvége margójáraOffense:
Elég hülye a helyzet. Az offense nagyon Janus-arcú lett az idei évben. Tipikusan az első félidőkben megy előre a henger, és a 4. negyedre fogy el a történet. Ott látom a problémát, amit Chucky elkövetett, benyelt, hogy Carr-t rosszul mérte fel. Nyilván azt, hogy Carr ennyire rosszul kezeli a pressuret, azt TC-ben felmérni nem nagyon lehet. A 4. negyedre azért olvad el az O, mert tipikusan addigra váltanak agresszívre az ellenfél védelmei. Vance Joseph mondta, hogy túl passzív védelmet hívott, ezért tudott Carr tündökölni Denverben. Probléma az, hogy ha ezt nem sikerül fixálni, akkor ez a szezon kuka, mert rendre agresszív védelmek fognak szembe jönni. (pl Gregg Williams jövőhéten) Cooper a szokásost hozza. Másik probléma Chuckyval, hogy nyomja a Guardiolát, túlságosan köti az ebet a playhíváshoz, ami probléma, ha hátrányból kell támadnunk.
Defense: Reggienek a kurva anyját, hogy ennyi év alatt nem oldotta meg az MLB problémát. Nincs jelenleg védőnk, aki olvasni tudná az ellenfél támadóit, innentől kezdve lame duck a védelem, ahogy elfogy a védőfal. Lényegében erőből akarjuk megoldnai azt, amit ésszel kéne. Itt komplett rebuild kell, fölöslegesen bővebben belemenni. Ha Gruden, ha nem Gruden, a védelem gyenge, Mackkel is az lenne.
ST: kuka.
Szóval nem varrnék mindent Gruden nyakába, mert a dolgok egy részéről effektíve nem tehet, viszont lehetne rugalmasabb a saját rigolyáiban.
több mint 7 éve
Amúgy nem tudom mit vártak Chuckytól? Én nagyon fáztam tőle már amikor rebesgették akkor is. Nem tudom mi lesz most. Mi leszünk az új Browns...Annyira nem rossz a helyzet(REMÉLLEM). Összeáll ez meglátod, bár most így Baker M.-el a browns is húzós lessz. Egy biztos, kell a türelem Chucky-hoz. Azoknak könnyeb, akik nem vártak azonnali csodát.
skat
több mint 7 éve
Amúgy nem tudom mit vártak Chuckytól? Én nagyon fáztam tőle már amikor rebesgették akkor is. Nem tudom mi lesz most. Mi leszünk az új Browns...
több mint 7 éve
Uraim tiszta 2014.jöjjön McCarron, ezt az AC/DC dolgot elengedtem teljesen.
Ez most kilátástalan.
Surda
több mint 7 éve
Legalább Melanie Collins vigasztalna...
több mint 7 éve
#Dolphins rookie S Minkah Fitzpatrick starts for Jones.eddig nem kezdett?
Nem lett jobb ettől nekünk 😊
Rolni
több mint 7 éve
#Dolphins rookie S Minkah Fitzpatrick starts for Jones.Nem lett jobb ettől nekünk 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 7 éve
Boldogat A!!!#Dolphins starting S Reshad Jones (shoulder) is inactive.
#OAKvsMIA
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 7 éve
Isten éltessen sokáig Amadeus!
több mint 7 éve
Rapoport arrol is, hogy megy a cirkusz a stabban. Gruden baszik McKenzie embereire magasrol, megy a klikkesedes es a balhek allitolag.3 ilyen draft után én is basznék.
Stez
több mint 7 éve
Boldog születésnapot!Csak annyit kérek szülinapra, hogy győzzünk.Boldog szülinapot! 😊
Amadeus
Bruce
több mint 7 éve
Rapoport arrol is, hogy megy a cirkusz a stabban. Gruden baszik McKenzie embereire magasrol, megy a klikkesedes es a balhek allitolag.
több mint 7 éve
Tegnap volt a 25 éves általános iskolás évfolyam találkozónk, aztán ott találtam képeket, az egyik évkönyvben, ami olyan 7-ik osztályban lehetett kb (1992-93 környékén). Már akkor Raiders-es sapikban toltam a témát! 😊A képek minősége nem a legjobb, mert fényképet fényképeztem le telóval és hát ilyen lett, de a lényeg talán látszik, hogy LA Raiders-es sapikban vagyok, az első képen még a walkman is befigyel, a másodikon meg valami reggelizés közben kaptak lencsevégre:
i48.photobucket.com/albums/f232/Brucelee33/Raiders2_zpsxbdrbzao.jpg
i48.photobucket.com/albums/f232/Brucelee33/Raiders1_zpsos7ziogd.jpg
több mint 7 éve
Csak annyit kérek szülinapra, hogy győzzünk.Boldog szülinapot! 😊
Amadeus
több mint 7 éve
Csak annyit kérek szülinapra, hogy győzzünk.