Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 8 éve
Szép gondolatok, valahol igazak is.PariUtoereje az legalabb van.Szánalmasak ezek a segghülye sportolók odaát. Az meg, hogy ezeket az ügyeket szépen elsikáljàk kurva bosszantó.
ulpianus
gaben
1. sosem ütök meg nőt (annyira nem tud felidegesíteni + nehogy már ne tudjam otthagyni a picsába)
2.a koksztól még nem leszel agresszív, segghülye meg főleg
3. ha beléd mernek kötni vagy okot adsz rá vagy tényleg csicska vagy
4. ha képes vagy ilyen spinét összeszedni akkor sosem leszel agysebész
Reggie szűrje ki az ilyeneket és kész!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
teljesen igazad, van, de én néha szeretek eltöprengeni a visszájáról is...Utoereje az legalabb van.Szánalmasak ezek a segghülye sportolók odaát. Az meg, hogy ezeket az ügyeket szépen elsikáljàk kurva bosszantó.
ulpianus
gaben
pl. ha én fiatal, kigyúrt, jóképű, sikeres (tesztosterontól, koxtól duzzadó) sportoló lennék és egy csaj elkezdene pl. ütlegelni (táskájával, kezével, édes mindegy)
1. ha hagyom magam, akkor az lesz a hír, hogy egy kis buzi, csicska vagyok
2, ha elmenekülök akkor is
3, rendőrt/segítséget hívok akkor is
4, ha megvédem magam, lefogom a kezét és az bibis lesz - az életem mehet a lefolyóba, mert testi sértés
5, meglököm, hogy elmenekülhessek és elesik és bibis lesz vmije - az életem mehet a lefolyóba, mert testi sértés
5, ha visszaütök, ugrik minden plusz esetleg még vár a sitt
Vagy, ha mégis egy okos gyerek vagyok és szándékosan provokálnak, hisz tudják, hogy úgyse üthetek vissza (legyen az nő/ffi). Pl. egy jó kis draft/contract day előtt, hogy legyen miről peren kívül megegyezni.
Lehet-e ennyire okosnak lenni fiatalon? Ne menj el hébe hóba a haverokkal ünnepelni, mert
a, beléd/belétek köthetnek
b, bátor/meggondolatlan/forró fejű leszel...
néha szívesen tanulnék az ilyen esetekből, hogy mi ilyenkor a teendő, hogy kell kezelni az ilyen helyzeteket, ilyen idősen pl. a bíróság, ügyészség, rendörség, feministák, liberálisok szerint - mert nem biztos, hogy minden fekete és fehér....
Ugyanakkor ott van a másik oldalon az eltusolások, a nemi erőszak, a megfélemlítés...nehéz téma ez na.
több mint 8 éve
justblogbaby.com/2017/04/25/oakland-raiders-nfl-draft-predicting-reggie-mckenziedraft-board/Az durva adat, hogy a 95% a draftolt játékosainak játszott legalább 3 évet az egyetemen. 😮
Rolni
több mint 8 éve
Utoereje az legalabb van.Szánalmasak ezek a segghülye sportolók odaát. Az meg, hogy ezeket az ügyeket szépen elsikáljàk kurva bosszantó.
ulpianus
több mint 8 éve
justblogbaby.com/2017/04/25/oakland-raiders-nfl-draft-predicting-reggie-mckenziedraft-board/
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Utoereje az legalabb van.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Így igaz, ha észhez tér utólag már mindegy hol húztad. 😊Pont ma elmélkedtünk a draftról a munkahelyemen és az ütött be a fejembe, hogy nem is lenne rossz egy Florida 1-2.kör, Davis és Brantley személyében. Erre ez a barom Caleb Brantley ma kiütötte egy nő fogát... így még UDFA-ként sem fog minket érdekelni.GM jatekban szombaton huztam be a 3. korben 😕
peterbadbone
Azt hittem steal, erre ordas reach...
Rolni
több mint 8 éve
Attól még ha kap esélyt jó játékos lehet és akkor meg majd örülsz! 😊Pont ma elmélkedtünk a draftról a munkahelyemen és az ütött be a fejembe, hogy nem is lenne rossz egy Florida 1-2.kör, Davis és Brantley személyében. Erre ez a barom Caleb Brantley ma kiütötte egy nő fogát... így még UDFA-ként sem fog minket érdekelni.GM jatekban szombaton huztam be a 3. korben 😕
peterbadbone
Rolni
több mint 8 éve
Pont ma elmélkedtünk a draftról a munkahelyemen és az ütött be a fejembe, hogy nem is lenne rossz egy Florida 1-2.kör, Davis és Brantley személyében. Erre ez a barom Caleb Brantley ma kiütötte egy nő fogát... így még UDFA-ként sem fog minket érdekelni.GM jatekban szombaton huztam be a 3. korben 😕
peterbadbone
több mint 8 éve
Állítólagne legyen már olcsó jános.
1,5m-n megy a huzavona Lynch-el. Mi 3-at ajánlottunk, ő 4,5-t szeretne.
Pari
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=zhXGonKnctYEgyik oldalon csináltak egy olyan mock-ot, amit én majdnem feltétel nélkül elfogadnék:nem rossz, de ez a Fabian gyerek kinez vagy 35-nek...😊
(bár azóta bejött a Caleb Brantley ügy)
Round 1 (No. 24): Reuben Foster, ILB, Alabama
Round 2 (No. 56):Caleb Brantleyhelyett Obi Melifonwu, DB, UConn
Round 3 (No. 88): Fabian Moreau, CB, UCLA
raiderswire.usatoday.com/2017/04/23/raiders-perfect-three-round-mock-draft/
Bruce
Pari
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Egyik oldalon csináltak egy olyan mock-ot, amit én majdnem feltétel nélkül elfogadnék:nem rossz, de ez a Fabian gyerek kinez vagy 35-nek...😊
(bár azóta bejött a Caleb Brantley ügy)
Round 2 (No. 56):Caleb Brantleyhelyett Obi Melifonwu, DB, UConn
Bruce
több mint 8 éve
Egyik oldalon csináltak egy olyan mock-ot, amit én majdnem feltétel nélkül elfogadnék:(bár azóta bejött a Caleb Brantley ügy)
Round 2 (No. 56):
több mint 8 éve
Pont ma elmélkedtünk a draftról a munkahelyemen és az ütött be a fejembe, hogy nem is lenne rossz egy Florida 1-2.kör, Davis és Brantley személyében. Erre ez a barom Caleb Brantley ma kiütötte egy nő fogát... így még UDFA-ként sem fog minket érdekelni.Megoldható még a Florida 1+2: Davis + Maye. Mondhatni ez sem vóna hülyeség 😀
peterbadbone

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Állítólagösszevesznek aztán elviszi a pats 2 félért
1,5m-n megy a huzavona Lynch-el. Mi 3-at ajánlottunk, ő 4,5-t szeretne.
Pari
több mint 8 éve
Pont ma elmélkedtünk a draftról a munkahelyemen és az ütött be a fejembe, hogy nem is lenne rossz egy Florida 1-2.kör, Davis és Brantley személyében. Erre ez a barom Caleb Brantley ma kiütötte egy nő fogát... így még UDFA-ként sem fog minket érdekelni.
több mint 8 éve
Állítólag1,5m-n megy a huzavona Lynch-el. Mi 3-at ajánlottunk, ő 4,5-t szeretne.
több mint 8 éve
A tavalyi menetrend sem volt konnyu, megis 12W utan meglett a rajatszas. Ez mar egy jo csapat, sok jo meccset fognak jatszani.Ezt én is így látom 😊
ulpianus
több mint 8 éve
A tavalyi menetrend sem volt konnyu, megis 12W utan meglett a rajatszas. Ez mar egy jo csapat, sok jo meccset fognak jatszani.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve

Könnyűre nem sikeredett a menetrend 😊
Megint idegenben nyitunk, Mexico ugye megint nekünk hazai, mondjuk legalább nem késői időpontban van és utána még 2-t otthon játszunk...
Bye utáni 7 meccs elég ütősnek fest, kellene megint egy jó rajt...
több mint 8 éve
Idén Brady kap lézeres szemműtétet?Kisütjük a szemét! 😀
bmg
több mint 8 éve
Idén Brady kap lézeres szemműtétet?
több mint 8 éve
Idén ezekben az időpontokban lehet majd szurkolni Carréknek.a meccsek kb fele SportTVs lesz
iktriad
több mint 8 éve
Idén ezekben az időpontokban lehet majd szurkolni Carréknek.Én álmomból felkeltve is szurkolok, nehogy már bekorlàtozzàl!
iktriad
😀