Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 839 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Akkor hasonló szerződést kapott mint Peterson. Ez volt a reális ár értük.

Reméltem, hogy a draft előtt meglesz az egyezség, így akkor futót nem kell draftolnunk már szerintem, majd csak jövőre. 😊

A következő posztokra kell akkor találnunk embereket: LB - OT - CB - S - DT

És még egy plusz kérés, hogy Aldont engedjék játszani jövőre, aztán csapassuk! 😊
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Meglássuk mi lesz 😊

Ezek miatt lehet bizakodni sztem:
1, Adam Caplan‏
#Raiders thought Lynch was in good physical shape during his visit with the team, which was why they knew he was serious about playing.

2, Pat Thorman‏
Marshawn Lynch's team run block grade rank

'15: 29th
'14: 23
'13: 22
'12: 9 (5.0 YPC)
'11: 22
'10: 27
'09: 24
'08: 32
'07: 31

OAK '16: 5th

Ez itt az ellenértékről:
Mike Garafolo‏
From me and @RapSheet: Seahawks, Raiders will swap late-round picks next year if and when Lynch passes a physical.

Ezt az árat bőven megéri a potenciális nyeremény...

Ez meg a deal eddigi foszlánya:
Oakland agreed to pay Lynch a $3 million base, with a chance to make $2 million more if he gains 1,000 yards.

The max value of the contract is $8.5 million.

Reggie a Főnök még mindig!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Szerencsére nem "igáslónak" akarjuk, rotációba, mint erőfutó szerintem még jó lehet. Ez szerintem egy alacsony kockázatú befektetés, MJD-nél rosszabb nem lehet. Baromira örülök, hogy összejött ez a csere!

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Állítólag megvan a megegyezés a Seahawksszal Lynchről!
peterbadbone
nem is ez a lényeg, hanem hogy Lynchcsel van meg az egyezség, 2éves szerződés.

jövő évi kondíciós hátsó köröst fogotk adni.

én szkeptikus vagyok vele, ő már 2 éve se volt igazán jó, +1 kihagyott év, de majd meglátjuk, hajrá!
több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Állítólag megvan a megegyezés a Seahawksszal Lynchről!

több mint 9 éve
 www.blackholebanter.com/wp-content/uploads/2017/04/RAIDERS-DRAFT-GUIDE.pdf

több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Utoereje az legalabb van.
ulpianus
Szánalmasak ezek a segghülye sportolók odaát. Az meg, hogy ezeket az ügyeket szépen elsikáljàk kurva bosszantó.
gaben
Pari
Szép gondolatok, valahol igazak is.
1. sosem ütök meg nőt (annyira nem tud felidegesíteni + nehogy már ne tudjam otthagyni a picsába)
2.a koksztól még nem leszel agresszív, segghülye meg főleg
3. ha beléd mernek kötni vagy okot adsz rá vagy tényleg csicska vagy
4. ha képes vagy ilyen spinét összeszedni akkor sosem leszel agysebész
Reggie szűrje ki az ilyeneket és kész!
gaben
Hat en Bradyvel kozel egykoru vagyok es ugyanolyan hazas, szal engem mar nem fenyeget az ilyesmi, csak szeretek elgondolkodni elmeleti dolgokon.
Itt van ez a Conley gyerek is, vagy meg jobb pelda La'el Collins esete, draft elott 1-2 nappal kijon egy ilyen hír, most függetlenül attól, hogy igaz-e vagy sem - draftig meg se tudja vedeni magat, az osszes board-rol lekerul, udfa sem lesz...felelmetes belegondolni (persze ha bunos, akkor ok, de ha nem...)
Pari
ezekkel az utsó napos TMZ "lebukásokkal" inkább az lehet a helyzet, hogy levajazzák valamelyik csapattal a tuttit, s hogy másnak ne legyen csábító belőnek egy ejnyedecsúnycsóka-cikket, így az kaparja ki akivel leboltolt.
sutianap
Bennem is f3lmerult. De ez baromi kockazatos es milliokat bukik a palya hq b3nne vqn
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 839 — capitaine du château de Vienne 1487
ulpianus
Szánalmasak ezek a segghülye sportolók odaát. Az meg, hogy ezeket az ügyeket szépen elsikáljàk kurva bosszantó.
gaben
Pari
1. sosem ütök meg nőt (annyira nem tud felidegesíteni + nehogy már ne tudjam otthagyni a picsába)
gaben
Hat en Bradyvel kozel egykoru vagyok es ugyanolyan hazas, szal engem mar nem fenyeget az ilyesmi, csak szeretek elgondolkodni elmeleti dolgokon.
Itt van ez a Conley gyerek is, vagy meg jobb pelda La'el Collins esete, draft elott 1-2 nappal kijon egy ilyen hír, most függetlenül attól, hogy igaz-e vagy sem - draftig meg se tudja vedeni magat, az osszes board-rol lekerul, udfa sem lesz...felelmetes belegondolni (persze ha bunos, akkor ok, de ha nem...)
Pari
ezekkel az utsó napos TMZ "lebukásokkal" inkább az lehet a helyzet, hogy levajazzák valamelyik csapattal a tuttit, s hogy másnak ne legyen csábító belőnek egy ejnyedecsúnycsóka-cikket, így az kaparja ki akivel leboltolt.

több mint 9 éve
Na kijött Mayock 100-as listája - igaz Foster,Peppers, illetve Conley még előkelő helyen szerepel rajta, de a titkos esélyes Reddick-ünk is top 10. Sőt lehet Foster "pozitív" mintája miatt ő lesz a no1 lb és már nem lesz bent 23-on.
több mint 9 éve
ulpianus
gaben
Pari
gaben
több mint 9 éve
2.a koksztól még nem leszel agresszív
gaben
Attól függően, hogy mit tolsz...
Gogo
Yeppa, huhuhú - mondjuk elméleti kísérletképpen egy növekedési kúra, megtalicskázva tesztotoszteronnal alkatú romantika a rózsafény sajtospagetti vetettágy kezdetű dologból átfordul egy ordító Minotaurosz miszlikbetossza a nyulat szadomazoba. Az pszikés alkattól függően simán bemegy nemierőszakba, ha lepapírozzák. Képzeld el a tizenéveskori baszbühös önmagad mikor mehpróbáltad átlőni a szobát - megszorozva egy még nem akkumlálódott fizikai státussza - mikor teljes védőfelszerelésbe leugrasz a kocsmába, azt mindenki görög rólad lefele, mer olyan széles lettél, mint a budiajtó, csak 8 feles után nem tudatosult a fizikum kiterjesztése.

több mint 9 éve
ulpianus
gaben
Pari
gaben
Azt tanuld meg, hogy egy idő után, minden nő hülye és követelőző lesz, ami idegesítő tud lenni. Persze ahhoz már eléggé el kellene hogy fajuljon a dolog, hogy ütés legyen a dologból, de egy fiatal srácnál lehet jóval lentebb van ez a küszöb.

Amúgy meg én is biztos vagyok abban, hogy ezeknek az eseteknek a legnagyobb része megtervezett dolog, tehát direkt provokálják a sportolót. Valamelyik átvészeli ütés nélkül, valamelyik meg nem. Az utóbbiakból lesz ügy.
több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
2.a koksztól még nem leszel agresszív
gaben
Attól függően, hogy mit tolsz...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 995 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
ulpianus
gaben
Pari

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
ulpianus
gaben
teljesen igazad, van, de én néha szeretek eltöprengeni a visszájáról is...
pl. ha én fiatal, kigyúrt, jóképű, sikeres (tesztosterontól, koxtól duzzadó) sportoló lennék és egy csaj elkezdene pl. ütlegelni (táskájával, kezével, édes mindegy)
1. ha hagyom magam, akkor az lesz a hír, hogy egy kis buzi, csicska vagyok
2, ha elmenekülök akkor is
3, rendőrt/segítséget hívok akkor is
4, ha megvédem magam, lefogom a kezét és az bibis lesz - az életem mehet a lefolyóba, mert testi sértés
5, meglököm, hogy elmenekülhessek és elesik és bibis lesz vmije - az életem mehet a lefolyóba, mert testi sértés
5, ha visszaütök, ugrik minden plusz esetleg még vár a sitt

Vagy, ha mégis egy okos gyerek vagyok és szándékosan provokálnak, hisz tudják, hogy úgyse üthetek vissza (legyen az nő/ffi). Pl. egy jó kis draft/contract day előtt, hogy legyen miről peren kívül megegyezni.

Lehet-e ennyire okosnak lenni fiatalon? Ne menj el hébe hóba a haverokkal ünnepelni, mert
a, beléd/belétek köthetnek
b, bátor/meggondolatlan/forró fejű leszel...

néha szívesen tanulnék az ilyen esetekből, hogy mi ilyenkor a teendő, hogy kell kezelni az ilyen helyzeteket, ilyen idősen pl. a bíróság, ügyészség, rendörség, feministák, liberálisok szerint - mert nem biztos, hogy minden fekete és fehér....
Ugyanakkor ott van a másik oldalon az eltusolások, a nemi erőszak, a megfélemlítés...nehéz téma ez na.
több mint 9 éve
 justblogbaby.com/2017/04/25/oakland-raiders-nfl-draft-predicting-reggie-mckenziedraft-board/
Rolni
Az durva adat, hogy a 95% a draftolt játékosainak játszott legalább 3 évet az egyetemen. 😮
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 995 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
ulpianus

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
 justblogbaby.com/2017/04/25/oakland-raiders-nfl-draft-predicting-reggie-mckenziedraft-board/

több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Pont ma elmélkedtünk a draftról a munkahelyemen és az ütött be a fejembe, hogy nem is lenne rossz egy Florida 1-2.kör, Davis és Brantley személyében. Erre ez a barom Caleb Brantley ma kiütötte egy nő fogát... így még UDFA-ként sem fog minket érdekelni.
peterbadbone
GM jatekban szombaton huztam be a 3. korben 😕
Azt hittem steal, erre ordas reach...
Rolni
Így igaz, ha észhez tér utólag már mindegy hol húztad. 😊
több mint 9 éve
Pont ma elmélkedtünk a draftról a munkahelyemen és az ütött be a fejembe, hogy nem is lenne rossz egy Florida 1-2.kör, Davis és Brantley személyében. Erre ez a barom Caleb Brantley ma kiütötte egy nő fogát... így még UDFA-ként sem fog minket érdekelni.
peterbadbone
Rolni
Attól még ha kap esélyt jó játékos lehet és akkor meg majd örülsz! 😊
több mint 9 éve
peterbadbone

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 753
Állítólag
1,5m-n megy a huzavona Lynch-el. Mi 3-at ajánlottunk, ő 4,5-t szeretne.
Pari
ne legyen már olcsó jános.
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Egyik oldalon csináltak egy olyan mock-ot, amit én majdnem feltétel nélkül elfogadnék:
(bár azóta bejött a Caleb Brantley ügy)

Round 1 (No. 24): Reuben Foster, ILB, Alabama
Round 2 (No. 56): Caleb Brantley helyett Obi Melifonwu, DB, UConn
Round 3 (No. 88): Fabian Moreau, CB, UCLA

raiderswire.usatoday.com/2017/04/23/raiders-perfect-three-round-mock-draft/
Bruce
nem rossz, de ez a Fabian gyerek kinez vagy 35-nek...😊
Pari
 www.youtube.com/watch?v=zhXGonKnctY

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."