New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Az OT Michael Williams érkezett trade formájában a Lionstól. Egy hátsó körös kondicionális draft pick ment érte Detroitba. Williams még nem játszott alapszakasz meccsen az NFLben, pedig ez a 3. éve a ligában (a Lions 7. körös picklje volt 2013ban).
iktriad
GOSB5
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 954 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az OT Michael Williams érkezett trade formájában a Lionstól. Egy hátsó körös kondicionális draft pick ment érte Detroitba. Williams még nem játszott alapszakasz meccsen az NFLben, pedig ez a 3. éve a ligában (a Lions 7. körös picklje volt 2013ban).
több mint 11 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
 www.youtube.com/watch?v=tmJcUlrkMNg
Felkészül: Randy Moss?
Kollega

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 245 — situational football
gondolom Gronkkal nem akarta leboxolni, ezért Wayne a 8+7=15-s számot választotta 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 245 — situational football
Remélem már mindenki várja 😀

www.youtube.com/watch?v=1OL5BUXAP5k&feature=youtu.be

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Felkészül: Randy Moss?

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 599 — JAFL Tampa GM
Én kissé lemaradtam, de Edelmannak mi a baja? Oké, agyonverték SB-n, de nem rémlik semmiféle hosszútávú sérülés.
winston
camp elején összeszedettt valamit
zinedine5
inkább az SB utáni ünneplés alkalmával szedett össze trippert 😊
Törölt
Na, stez ne itt trollkodj, inkább kezdjük a sim-et 😀
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 50 254 — Whoops, looks like something went wrong.
Én kissé lemaradtam, de Edelmannak mi a baja? Oké, agyonverték SB-n, de nem rémlik semmiféle hosszútávú sérülés.
winston
zinedine5
inkább az SB utáni ünneplés alkalmával szedett össze trippert 😊

több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 154 — Pats fan
Roberts is megsérült (csukló, állítólag komoly)

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
triangle 1 283
winston
zinedine5
ha éles meccs lett volna a múlt heti, állítólag játszott volna. csak óvatosak vele (dobsonnal ugyanez a helyzet), nagyon helyesen.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 599 — JAFL Tampa GM
Gibson IR, na hát a remény vele kapcsolatban nem tartott sokáig 😊
Wyatt
Tyms is kiesett
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 619 — Ajmo Vatreni
winston
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
több mint 11 éve
Szerintem Wayne fog kezdeni LaFell helyén, aki PUP-on kezdi majd az idényt.
És ha ez így lesz, átkot szórok rátok.

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 490 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ezért kellett a Reggie Wayne-t olyan sietősen leigazolni. Csak kérdés, hogy akkor Edelman, illetve LaFell milyen állapotban lehet, mert Gibson normál esetben 4-5. WR/PS tag pozícióért küzd.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Gibson IR, na hát a remény vele kapcsolatban nem tartott sokáig 😊

több mint 11 éve
habár elég kevés esély van rá, meg a Patset csípem a legkevésbé a ligában, de mégis remélem, hogy Reggie lehoz egy 1000yard 8td-s szezont, szép lenne befejezésül

nagy szívfájdalom, hogy nem tőlünk vonul vissza (bár jövő tavasszal gondolom 1 napra majd leigazoljuk), legenda
Borbinho
Megérdemelne még egy gyűrűt, mondd ki!
Wyatt
így van, remélem Chuck + Grigson postáznak egyet majd, azért elég sokat volt itt, pechjére pont akkor került el a csapattól amikor SB-t nyerünk...:\
Borbinho
Én nekem inkább te postázz abból, amit tolsz, mert ilyen flessek jöhetnek 😀

több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
habár elég kevés esély van rá, meg a Patset csípem a legkevésbé a ligában, de mégis remélem, hogy Reggie lehoz egy 1000yard 8td-s szezont, szép lenne befejezésül

nagy szívfájdalom, hogy nem tőlünk vonul vissza (bár jövő tavasszal gondolom 1 napra majd leigazoljuk), legenda
Borbinho
Wyatt
így van, remélem Chuck + Grigson postáznak egyet majd, azért elég sokat volt itt, pechjére pont akkor került el a csapattól amikor SB-t nyerünk...:\

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve

Borbinho

több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 186 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kémkedni jött.
Törölt
Labdát fújtatni jött 😛

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
A probléma nem a jövendőbeli WR-depth volt, hanem az, hogy már épkézláb camp body sem maradt a pozira.
Az öreg kap egy kis időt, hogy bizonyítson.
Valamiért Galloway, Holt és Olcsócsincsó neve ugrott be, de RW-t mindannyiuknál többre tartom. Hátha összejön neki, hajrá...
több mint 11 éve
Miért állnánk szarul?
Van Edelman, LaFell, meg amúgy Gronk. Úgysem néz több irányba innentől, tök mindegy, kik vannak még ott 😀
De Amendolával a rájátszásban volt összhang (most mondjuk nem), hátha Wayne-nel is lesz.
Wyatt
a "szélső" jelző lemarad 😕

LaFell nem tudom mennyire lesz egészséges lehet PUP-on kezdi a szezont, a két törpe középen tökéletes, de a széleken megint nincs emberünk

talán pont ezért jön az öreg, remélem még maradt a tankjában, mert mögötte a fiatalok nagyon gyengék

több mint 11 éve
Miért állnánk szarul?
Van Edelman, LaFell, meg amúgy Gronk. Úgysem néz több irányba innentől, tök mindegy, kik vannak még ott 😀
De Amendolával a rájátszásban volt összhang (most mondjuk nem), hátha Wayne-nel is lesz.

több mint 11 éve
Kémkedni jött.