New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Lesz valahol meccs nézés? Kandalló ilyesmi?DemecsLafleurék a pats.huról mennek az End Zone ba.
több mint 11 éve
Chandler Jones day by day. Szerintem jatszani fog a Packers ellen.DemecsRemélem, nem. Ez a meccs kis túlzással semmit nem számít, lesznek sokkal fontosabb összecsapások, azokon legyen teljes értékű
BB még mindig hihetetlen 😀

több mint 11 éve
Miért rúgták ki Don Jonest?Q: "You often keep us guessing with personnel moves. Don Jones seemed productive for you with eight special-teams tackles. What were the factors that led to the decision to release him?"
Belichick: "We did what we thought was best for the football team. I don't disagree with anything you said; he has had production. But in the end, we're going to do what's best for the team."
Megint okosabbak lettünk 😀
Közben meg az élet nem áll meg:
"Xavier Grimble & Charley Hughlett have been released from the practice squad" (Loyko, twitter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Így várjuk mi:Nagyon tetszett az írás, kiélezett párharcot, izgalmakban és pontokban gazdag meccset várok .)
packersclub.hu/2014/11/pats-packers-beharang/James007
több mint 11 éve
pedig elnézve egy két csapat ST-jét lehet rájuk férne
több mint 11 éve
azért nem biztos hogy a többi nfl csapat is úgy rá van gerjedve az only ST playákra mint mi
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 11 éve
triangle
1 283
azt pusmogják, hogy gameplanning miatt tették ki (amúgy sem lett volna aktív, hogy legyen elég CB a packers ellen, és lehet, hogy LS-t kell aktiválnunk Aiken agyrázkódása miatt), és vissza akarjuk csempészni PS-be aztán 53-ba. hülye a többi nfl-csapat, ha senki nem viszi el waiverről...megláttyukNem valószínű, mert Siliga még nem végzett teljes értékű edzés munkát, csak átmozgató jellegű edzései voltak.. Nekem jelenleg érthetetlen ez a lépés. Valószínűtlennek tartom, hogy waiver-ről ne vigye el tőlünk senki. Jones nagy ST playa, tényleg Slater után első a sorban..Nem hiszem, hogy White féle Lb-ek megelőznék.. Kíváncsi leszek..kyobalukivágtuk don jones-t. valami történhetett a pályán kívül, mert a pályán slateri magasságokban járt...triangleSzerintem Siliganak kellett a helycspeti98
több mint 11 éve
Nem valószínű, mert Siliga még nem végzett teljes értékű edzés munkát, csak átmozgató jellegű edzései voltak.. Nekem jelenleg érthetetlen ez a lépés. Valószínűtlennek tartom, hogy waiver-ről ne vigye el tőlünk senki. Jones nagy ST playa, tényleg Slater után első a sorban..Nem hiszem, hogy White féle Lb-ek megelőznék.. Kíváncsi leszek..kivágtuk don jones-t. valami történhetett a pályán kívül, mert a pályán slateri magasságokban járt...triangleSzerintem Siliganak kellett a helycspeti98
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
kivágtuk don jones-t. valami történhetett a pályán kívül, mert a pályán slateri magasságokban járt...triangleSzerintem Siliganak kellett a hely
több mint 11 éve
triangle
1 283
kivágtuk don jones-t. valami történhetett a pályán kívül, mert a pályán slateri magasságokban járt...
több mint 11 éve
Nem tudtam hova feltenni a kérdést.Valaki tud linket adni ahol vissza lehet nézni a meccseket? Angolul esetleg Magyarul?Garoppoloncore(magyarul) és sport-video.org.ua/en.html (angolul)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Nem tudtam hova feltenni a kérdést.Valaki tud linket adni ahol vissza lehet nézni a meccseket? Angolul esetleg Magyarul?
több mint 11 éve
Tudom, olvastam is, aki persze még nem, annak mindenképpen érdemes 😊Bár részleteit már láthattátok, olvashattátok, itt vanA pats.hu-n is van a denveri meccsről.Demecszolika26helyszíni élménybeszámolója
www.nemzetisport.hu/nfl/valami-amerika-nfl-tura-magyar-szemmel-1-resz-2379017Wyatt

több mint 11 éve
Bár részleteit már láthattátok, olvashattátok, itt vanA pats.hu-n is van a denveri meccsről.zolika26helyszíni élménybeszámolója
www.nemzetisport.hu/nfl/valami-amerika-nfl-tura-magyar-szemmel-1-resz-2379017Wyatt
több mint 11 éve
Bár részleteit már láthattátok, olvashattátok, itt van zolika26helyszíni élménybeszámolója
www.nemzetisport.hu/nfl/valami-amerika-nfl-tura-magyar-szemmel-1-resz-2379017

több mint 11 éve
Fent van egy csomó másik magyar torrent oldalon is a sajtipetis verzió.És akinek nincs ncore?DemecsNcore. Sajtipeti szokta feltenni a magyar kommentes meccseket. Fenn van a Denver meccs, de a Lions meccs is, megnéztem Neked.BurkusNem tudom hoax-e(12. hetet írnak), de a műsorújságban az szerepel, hogy este 23.30kor a Sport1-en megismétlik a Denver elleni meccsünketSport tv-s meccset lehet valahonnan leszedni?
| hátha most simábban nyerünk :b | ZERO_L
Nekem csak az eredetik vannak. Bár azok se rosszak. Jó hallani a srácokat. Nálunk szinte teljesen elnémítják az egészet.Demecs
több mint 11 éve
Úgy látom a szaksajtó is alaposan felkapta Bill Belichick részletes összehasonlító elemzését Brady és Rodgers között.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
És akinek nincs ncore?Ncore. Sajtipeti szokta feltenni a magyar kommentes meccseket. Fenn van a Denver meccs, de a Lions meccs is, megnéztem Neked.BurkusNem tudom hoax-e(12. hetet írnak), de a műsorújságban az szerepel, hogy este 23.30kor a Sport1-en megismétlik a Denver elleni meccsünketSport tv-s meccset lehet valahonnan leszedni?
Nekem csak az eredetik vannak. Bár azok se rosszak. Jó hallani a srácokat. Nálunk szinte teljesen elnémítják az egészet.Demecs
több mint 11 éve
Ncore. Sajtipeti szokta feltenni a magyar kommentes meccseket. Fenn van a Denver meccs, de a Lions meccs is, megnéztem Neked.Nem tudom hoax-e(12. hetet írnak), de a műsorújságban az szerepel, hogy este 23.30kor a Sport1-en megismétlik a Denver elleni meccsünketSport tv-s meccset lehet valahonnan leszedni?
több mint 11 éve
@E_ScalDE Chandler Jones (hip) is present at #patriots Wed walkthrough. His first appearance since injury vs Jets

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
"napi BB" 😀😀www.si.com/extra-mustard/2014/11/26/patriots-bill-belichick-tom-brady-packers-aaron-rodgers-number-12
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Láttátok a videót amin Brady és Moss beszélgetnek?Mikor beszélik, hogy Brady azt mondta nem látott még olyan elkapást, mint Gronk egykezese.
A csattanó akkor jön mikor Moss mondja, hogy jobb volt mint a Revis elkapás?
Revis elkapás!!!!! Nagyon nagy....
Nézzétek meg.
Szegény Revis remélem nem látta. 😀
www.youtube.com/watch?v=L2dLLDEYgS0