New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Brady van a fókuszban a mai MMQBban:mmqb.si.com/2014/05/26/tom-brady-peter-king-monday-morning-qb/
több mint 11 éve
A legnagyobb arc 😀Jó kis videó! Bár szerintem valahol Hobbitfalván vehették fel. Mindenkinél egy fejjel magasabb.
www.youtube.com/watch?v=VBxENZJzppEParadSEC
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Julian Edelman says it's over. Checkmate. Done. Rob Gronkowski has lost, and his New England Patriots teammate has won the T-shirt-within-a-T-shirt battle:
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Meg fogja szerintem hálálni a bizalmat és még jobb szezonja lesz szerintem mint eddig volt! kell a csapatnak ilyen kaliberű játékos
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
A legnagyobb arc 😀Nagyon éli Bostont, meg az Offseasont a kölök 😊
www.youtube.com/watch?v=VBxENZJzppEParadSEC
Mekkora arcot vesztettünk volna, ha elmegy a csapattól.
Amúgy szerintem kifejezettem jót tett neki, hogy Welker elment, és tavaly ő vitte a hátán a WR állományt. Nem lett (legalábbis nézői szemmel) nagyképű, egyszerűen jobban élvezi a légkört, az emberek megismerték, megszerették.
több mint 11 éve
A legnagyobb arc 😀www.youtube.com/watch?v=VBxENZJzppE
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Boldogot Minitronnak! 😊Lehet tudni valamit a minicamp-ekről? Ki hogy teljesít?
több mint 11 éve
Off:K*rva Hernandez. Megnézem egy 2012-es meccs ismétlését, és eszembe jut, hogy ez a féreg már valószínűleg kétszeres gyilkosként kapta el Brady passzát. Kifejezetten zavaró, elrontja a meccsek élvezetét.
több mint 11 éve
Ronnie Brown és Brian Leonard jött próbajátékra.Előbbi szvsz már kifújt, utóbbi nagy kedvencem hosszú ideje... más kérdés,hogy nincs rá szükség, max camp body lehetne a két 3rd down backünk mellett.
több mint 11 éve
Na de ez a tizenkettes, köldöknèzős tekknika - a kis bódhiszvatta, egyem a szivitsutianapEz a meditációs szakasz első része. Itt a második:

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
a kilencedik és tizedik után jön ez a póz 😊Na de ez a tizenkettes, köldöknèzős tekknika - a kis bódhiszvatta, egyem a szivitmascherano

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
a kilencedik és tizedik után jön ez a póz 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 11 éve
Nem kell ezeken a számokon csodálkozni, Sobri már évekkel ezelőtt megmondta az okát. Brady kiégett, nem motivált, ezért kell neki egy-két pofon a meccsek elején, hogy életre kelljen. A 7-8 pofon viszont már úgy néz ki kontraproduktív, az lehet az a határ, ahol Tom-ban lepörög, hogy "na jól van faszikáim, ez már nem poén, Giselle este vár otthon". 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Nos megvan, hogy mit keres még mindig a keretben Conolly és Wendell! 😊A PFF megnézte, hogy az irányítók hogyan reagálnak a sack/hitekre és Brady a következőképpen:
Zero hits or sacks: 72.2 accuracy percentage
One: 74.1
Two: 78.7
Three: 72.3
Four 75.8
Five: 74.6
Six: 74.5
Seven: 68.6
a két cikk:
blog.masslive.com/patriots/2014/05/a_closer_look_at_how_tom_brady.html
www.profootballfocus.com/blog/2014/05/19/cumulative-effect-hitting-the-qb/
több mint 11 éve
szurkolók Ty Law-t választották a következő Pats HoF tagnak!!!
több mint 11 éve
"Obviously, the next step in this natural progression is for Gronk to wear a shirt with the above photo of Edelman printed on it. Unfortunately, I’m still not sure Rob Gronkowski even knows what the hell a shirt is."😀
LOL😀
gordon

több mint 11 éve
"Obviously, the next step in this natural progression is for Gronk to wear a shirt with the above photo of Edelman printed on it. Unfortunately, I’m still not sure Rob Gronkowski even knows what the hell a shirt is."LOL😀
több mint 11 éve
Tavaly Gronk hiány akkor érződött amikor red zone közeli helyzetek voltak és egyszerűen nem tudták befejezni a drive-okat nélküle. Na ezt nem nagyon tudták áthidalni. Ja és még a fontos harmadik kísérleteknél akadozott a gépezet és hiányzott nagyon Gronk.
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 11 éve
...Én elsősorban nem a tavalyi offensünkre gondoltam. A tavalyi évet simán elvitte ez a balhé. Pont akkor jött a letartóztatás, amikor már nagyon se pótolni, se a változtatni nem lehetett.
Az injuryprone flag ott van persze, de ezt BB-ék tudták, kalkuláltak vele. Amivel tavaly nem tudtak az Hörni. Idén kiderül, hogy egy teljes offseason alatt sikerül-e alkalmazkodni az új helyzethez. Én arra tippelek, hogy sokkal jobban, mint tavaly.peterk2005
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Elméletileg megvan. Dobson nem néz ki rosszul egyáltalán. Egy rookie-tól több nem várható el, mint amit tavaly letett az asztalra. A mozgása jó, a keze is jó (jó technikával kapja el a lasztit) így nyugodtan lehet bízni abban, hogy a dropok csökkenni fognak, ahogy "lassul" számára a játék. Mellette Amendola, Edelman és Gronk, ez azért egy nagyon erős négyes lehet idén. Kiegészülve LaFell-el, aki világot megváltani nyilván nem fog, de hasznos epizódszereplő lehet.Az injuryprone flag ott van persze, de ezt BB-ék tudták, kalkuláltak vele. Amivel tavaly nem tudtak az Hörni. Idén kiderül, hogy egy teljes offseason alatt sikerül-e alkalmazkodni az új helyzethez. Én arra tippelek, hogy sokkal jobban, mint tavaly.

több mint 11 éve
Hát azért én nem ilyen egyszerűen gondoltam, hogy aki épp arra jár lehúzza. 😀Természetesen kisarkítva írtam, hiszen véletlenül biztosan nem jár arra senki.Nyilván az ellenfélen is múlik, hogy milyen dobójátékot lehet ellene játszani. Voltak olyan meccsek, ahol elég jól működtek a hook routok. Nyilván, ahogy Tom szemüvege vastagodik, úgy csökken a hosszú kísérletek száma, de az is kétségtelen, hogy még mindig hihetetlenül gyorsan képes megtalálni az ablakokat. De legalább a látszat kedvéért kellene valaki, aki a meccsek kemény szakaszában is le tudja futni néhányszor az emberét.
....
szélre passzol és Dobson hozza a yardokat meg a toucdown-okat. Alkalmasnak is kell lennie a játékosállománynak is erre.peterk2005
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Hát azért én nem ilyen egyszerűen gondoltam, hogy aki épp arra jár lehúzza. 😀Ahhoz, hogy ez a stílus működjön, azért elég sok minden kell. Először is egy olyan QB, aki rendkívül pontosan és jól időzítve dob a pálya közepére, sokszor keresztmozgást végző elkapóknak, vékony szűk sávokba is. Másrészt meg is látja, ha ilye sávok megnyílnak. Aztán arra is szükség van, hogy az elkapók kiválóan fussák meg a cross route-okat, hogy ne egymást zavarják hanem elzárjanak sávokat a védőktől hogy az ezekbe befutó elkapók válhassanak a passz célpontjává. És igazából nem csak erről szól az offense, hanem erre épül. Ez teremti meg a lehetőséget, mert emiatt - a folytonos középső passzveszély miatt - a védelmek már első down-nál sem base-ben hanem valamilyen más formációban állnak fel, a védők is máshogy helyezkednek, és ez teszi lehetővé a magas YPC hozadékú futásokat, ettől marad 1-1-ben szélen az elkapó, stb.
Egy stílusváltás nem arról szólna, hogy megmondjuk a szélső elkapóknak, hogy mostantól aztán szakadjanak el de nagyon, aztán tombrédi majd odapasszolja. Az offense mindig matchup lehetőségeket keres, azt próbálja kihasználni. Ebben a szisztémában Gronk az első számú matchup probléma a védelmek számára. Ha más stílust akar játszani a csapat, akkor meg kell találni azokat az embereket akik hasonló matchup problémát okozhatnak. Kell mondjuk egy olyan szélső elkapó akit nem lehet 1-1-ben hagyni. Vagy kell egy olyan domináns fal és mögé domináns futás, ami miatt a védelmeknek plusz erőfeszítéseket kell tenniük annak a megállítására (és ezzel területet hagyva a passzjátéknak). Ésatöbbi. Szóval nem olyan egyszerű ez, hogy Gronk sérülékeny, akkor jóvan, átírjuk a playbookot és innentől kezdve majd Brady szélre passzol és Dobson hozza a yardokat meg a toucdown-okat. Alkalmasnak is kell lennie a játékosállománynak is erre.