New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Jamie Collins 😮Ha jól emlékszem "méteres" súlypontemelkedése van a srácnak, azt meg még az NBA-ban is megsüvegelik... 😉
Boston
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Eddig is kedveltem ezt a blogot, és most Harmon-tól függetlenül szerintem is nagyon fontos dolgokat ír le a draftolásról.Komolyan kérnék valakit, hogy mondja meg, hogy milyen különbséget lát Harmon és bármelyik 3.-6. körben elkelt safety között. Mert én nagyjából semmit, de ez nem számít sokat. Sőt, még keveset se.
Boston, egyezzünk ki abban, hogy DMC és Harmon FS és a két Wilson SS és akkor Duron fiú nem előzi meg Adrian-t a depth chart-on. 😀 (BB előtt meg titokban tartjuk ezt a renitens különbség tételt a két safety poszt között. 😀)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Én azért minden esetre biztos nem tenném jelenleg Adrian Wilson elé a depth charton.BostonTavaly Tavon Wilsont hagytam le egy ilyen tipp depth chatról, és akkor talán éppen tomi-tomi mondta, hogy nagyon pocséknak kell lennie, hogy egy második körös picket egy offseason után kivágjanak. Harmon harmadik kör vége, de nagyjából ugyanez igaz rá- Szinte borítékolható, hogy 53-ban kezdi az évet.
Én még mindig arra vagyok leginkább kiváncsi, hogy séma szempontjából mi lesz a front7-nel. Mi az a variáció base-ben és nickelben, hogy a legjobb játékosokat tudják pályán tartani.
több mint 13 éve
Én azon röhögtem, hogy még az nfl.com oldalon sem tudták, hogy mi ennek az embernek a posztja. Azért bátorkodtam viccelődni ezzel a center/safety dual threat dologgal. Írtam korábban, hogy semmit nem tudok róla, ezért nekem teljes homály ez a választás.Hm én nagyon megdöbbennék, ha ez a Harmon nevű center/safety twinner elütné az elmúlt évek egyik legnagyobb safety egyéniségét a roster helytől. Persze nem lehetetlen, de bőven elég púp Tavon Wilson is.Első sokkra jó pörögni az ilyen Belichick húzáson, de túlzott a reakció, amit a médiatól kap. Edmund Kugbila 272. prospect volt a CBS-nél és a Panthers a 108. helyen elvitte (16-tal Harmon után). Rajtuk röhög mindenki? Nem. Hallott róla más is a Carolina szurkolókon kívül? Nem.
Szerk.: A teljesség kedvéért. A kezdeti sokkot követően akad néhány olyan szakember, aki szerint ez egy teljesen vállalható pick volt: davebreaksdownfilm.blogspot.hu/2013/04/on-safeties-draft-surprises-and-duron.htmlBoston
Hiába dobálózik mindeki az UDFA státusszal, hogy később is elérhető lett volna..., elég ha egy csapatnál feljebb rangsorolt.DoM
Én azért minden esetre biztos nem tenném jelenleg Adrian Wilson elé a depth charton.
Do your job
több mint 13 éve
Hm én nagyon megdöbbennék, ha ez a Harmon nevű center/safety twinner elütné az elmúlt évek egyik legnagyobb safety egyéniségét a roster helytől. Persze nem lehetetlen, de bőven elég púp Tavon Wilson is.Első sokkra jó pörögni az ilyen Belichick húzáson, de túlzott a reakció, amit a médiatól kap. Edmund Kugbila 272. prospect volt a CBS-nél és a Panthers a 108. helyen elvitte (16-tal Harmon után). Rajtuk röhög mindenki? Nem. Hallott róla más is a Carolina szurkolókon kívül? Nem.
Szerk.: A teljesség kedvéért. A kezdeti sokkot követően akad néhány olyan szakember, aki szerint ez egy teljesen vállalható pick volt: davebreaksdownfilm.blogspot.hu/2013/04/on-safeties-draft-surprises-and-duron.htmlBoston
Hiába dobálózik mindeki az UDFA státusszal, hogy később is elérhető lett volna..., elég ha egy csapatnál feljebb rangsorolt.
több mint 13 éve
Hm én nagyon megdöbbennék, ha ez a Harmon nevű center/safety twinner elütné az elmúlt évek egyik legnagyobb safety egyéniségét a roster helytől. Persze nem lehetetlen, de bőven elég púp Tavon Wilson is.Szerk.: A teljesség kedvéért. A kezdeti sokkot követően akad néhány olyan szakember, aki szerint ez egy teljesen vállalható pick volt: davebreaksdownfilm.blogspot.hu/2013/04/on-safeties-draft-surprises-and-duron.html
Do your job
több mint 13 éve
Sobri is coming ... 😉Helyet csináltunk T-bownak... 😉...Ebertet már ki is tettük elvileg:
Jenkins/Holmes/Aiken/D. Jones/Ebert az utolsó WR helyért
...Gyulus
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4742901/source-patriots-release-wr-ebertzolika26
mégiscsak jmd tradelt fel érte anno, nem is occsóért...Spigo
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Helyet csináltunk T-bownak... 😉...Ebertet már ki is tettük elvileg:
...Gyulus
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4742901/source-patriots-release-wr-ebertzolika26
mégiscsak jmd tradelt fel érte anno, nem is occsóért...
több mint 13 éve
Nem, Tavon Wilson-ra gondoltam, mint tuti maradóra. Pont azért mert 2. és 3. körösök, a két "ki a tököm ez a csóka" 99.99%-ig roster-en lesznek.Ami azért lesz vicces,mert jó esetben akkor Ebner is repül ,mint 6.(?) safety ,max ST playa es az azt jelentene,hogy tavaly a 2. körből egy egész kört sikerült hatratradelnünk,azért a 2 pickért,akiket most azonnal kívágunk,(Ebner és Ebert) + azért a Becquettért,aki egész évben még az aktív keretet sem bírta megcsípni. Szvsz nem az volt az év üzlete!
Szvsz Gregory esélye inkább az utolsó, 53. hely megcsípése, nagyon esetleg Harmon/T. Wilson tök bénázása (és kamu IR-re tétele) esetén lehet 4. safety.
Az jutott még eszembe, hogy jó eséllyel újabb stílusváltás lesz a passzjátékunkban. Ilyen típusú WR-ekből még nem raktak össze egységet TB kezei alá. (Dobson-t magassága (és iskolája) ellenére nem tartják klasszik Moss-klónnak.)tomi-tomi
több mint 13 éve
Félni, én is félek. 😀A fekete lyuk kifejezésed találó, fogalmam sincs, hogy mi lesz ebből. TB a jelenlegi elkapók közül csak Edelman-nek dobott jó passzt. (S milyen sokat! 😀)
De jó lesz ez! 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Az jutott még eszembe, hogy jó eséllyel újabb stílusváltás lesz a passzjátékunkban. Ilyen típusú WR-ekből még nem raktak össze egységet TB kezei alá. (Dobson-t magassága (és iskolája) ellenére nem tartják klasszik Moss-klónnak.)tomi-tomiHát, én eléggé félek. 2007 óta egy WR nem ragadt meg rendesen (Branch ugye visszatérő volt) Welker és korábban Moss mellett. A híres Brady-kémia nem működött, akár rookie, akár veterán érkezett. A mostani elkapó csapat teljes fekete lyuk, mellé a két sérült TE... Tudom, hogy amíg van Scar-fal és Tom áll mögötte, nagy baj nincs, de azért az elmúlt évek támadóegysége sokkal jobban tetszett, mint mondjuk a 2006-os.
több mint 13 éve
Nem, Tavon Wilson-ra gondoltam, mint tuti maradóra. Pont azért mert 2. és 3. körösök, a két "ki a tököm ez a csóka" 99.99%-ig roster-en lesznek.Szvsz Gregory esélye inkább az utolsó, 53. hely megcsípése, nagyon esetleg Harmon/T. Wilson tök bénázása (és kamu IR-re tétele) esetén lehet 4. safety.
Az jutott még eszembe, hogy jó eséllyel újabb stílusváltás lesz a passzjátékunkban. Ilyen típusú WR-ekből még nem raktak össze egységet TB kezei alá. (Dobson-t magassága (és iskolája) ellenére nem tartják klasszik Moss-klónnak.)
több mint 13 éve
...Ebertet már ki is tettük elvileg:
...Gyulus
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4742901/source-patriots-release-wr-ebert

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Már úgy értetted,hogy A. Wilson nem? És Tavon Wilson meg Harmon öldökli egymást,ami azért vicces,mert az egyik 2. a másik 3. körös,tehát bármelyik kiesik,szopás. Gregory?A másik oldalról ne DMC/Welker hordjon vissza, ne Gronk blokkoljon EP-nál stb. BB nagyon fontosnak tartja a ST szerepét. Ez van, ezzel kell együtt élnünk. (Btw tavaly is volt néhány meccsünk (négy kb.), ahol döntően befolyásolta az eredményt a ST teljesítménye.)Sajnos ezt BB nem így gondolja.A szőr feláll a hátamon, amikor bárki leírja, hogy "valuable ST presence". Azonban megbarátkozhatunk a a gondolattal, hogy legalább 5-6 ilyen ember lesz a keretben. Slater, Ebner, Williams, Tarp, Koutuvides, esetleg White.zinedine5CB: a jelenlegi sorrend remélhetően Talib/Dennard/Arrington/Ryan/Williams.. Ras-I felkötheti a gatyát.GyulusŐ a TCU-s special teams csodafegyver Williams? Nála Cole is használhatóbb CB-ként. Remélhetőleg a csapat közelébe nem tud kerülni. Slater mellett legfeljebb egy LB-t tartanék az 53-ban, aki kizárólag ST szereplő. Inkább legyen olyan a CB depth legalján, aki legalább dimebackként felküldhető a pályára és van némi fejlődési potenciál.DoM
A felsorolt nevekből szerintem Slater és White a legnagyobb esélyesek, a többinek nagyot kell küzdeniük.
Gyulus felvetette az iszonytató harcokat, nagyjából így látom most az 53-as keretet:
S: DMC, T. Wilson, Harmon. Egy helyért lesz öldöklés, szerintem a másik Wilson lesz roster-en. (44)
CB: Talib, Dennard, Arrington, Ryan, Ras-I. Ha Ras-I sérülés nélkül képes túlélni a camp-eket, akkor maradhat. (49)
ST: Gostkowski, Meskó, Aiken (52)
Egy hely a formától, párharcok eredményétől, sérülésektől függően mozoghat OL, DL, Sec között.tomi-tomi
több mint 13 éve
A másik oldalról ne DMC/Welker hordjon vissza, ne Gronk blokkoljon EP-nál stb. BB nagyon fontosnak tartja a ST szerepét. Ez van, ezzel kell együtt élnünk. (Btw tavaly is volt néhány meccsünk (négy kb.), ahol döntően befolyásolta az eredményt a ST teljesítménye.)Sajnos ezt BB nem így gondolja.A szőr feláll a hátamon, amikor bárki leírja, hogy "valuable ST presence". Azonban megbarátkozhatunk a a gondolattal, hogy legalább 5-6 ilyen ember lesz a keretben. Slater, Ebner, Williams, Tarp, Koutuvides, esetleg White.zinedine5CB: a jelenlegi sorrend remélhetően Talib/Dennard/Arrington/Ryan/Williams.. Ras-I felkötheti a gatyát.GyulusŐ a TCU-s special teams csodafegyver Williams? Nála Cole is használhatóbb CB-ként. Remélhetőleg a csapat közelébe nem tud kerülni. Slater mellett legfeljebb egy LB-t tartanék az 53-ban, aki kizárólag ST szereplő. Inkább legyen olyan a CB depth legalján, aki legalább dimebackként felküldhető a pályára és van némi fejlődési potenciál.DoM
A felsorolt nevekből szerintem Slater és White a legnagyobb esélyesek, a többinek nagyot kell küzdeniük.
Gyulus felvetette az iszonytató harcokat, nagyjából így látom most az 53-as keretet:
QB: Brady, Mallett. Kafka nem fogja igazán megszorítani és két QB-val megyünk neki az idénynek. (2)
TE: Gronk, Hernandez. Hóember-Ballard-Fells küzd két helyért. (Fells fog kiesni.) (6)
WR: Amendola, Dobson, Boyce, Edelman (PR), Slater (ST). Egy hely kiadó, itt nagy mészárszék lesz. (12)
RB: Ridley, Vereen, Washington (KR). Bolden-Blount párharc borítékolható. (16)
OL: Solder, Mankins, Wendell, Connolly, Vollmer, Svitek, Cannon, McDonalds, Zusevics. Négy OL embert hoztunk UDFA-ként, lesz némi harc az utolsó két helyért. (25)
DT: Wilfork. A többi mind gyilkolhatja egymást a maradék három helyért. (29)
DE: Jones, Ninko. Itt is hatalmas pusztítás lesz. (34)
LB: Mayo, Spikes, Hightower, Collins. Két hely lesz legfeljebb kiadó, a ST fétist is figyelembe véve. (40)
S: DMC, T. Wilson, Harmon. Egy helyért lesz öldöklés, szerintem a másik Wilson lesz roster-en. (44)
CB: Talib, Dennard, Arrington, Ryan, Ras-I. Ha Ras-I sérülés nélkül képes túlélni a camp-eket, akkor maradhat. (49)
ST: Gostkowski, Meskó, Aiken (52)
Egy hely a formától, párharcok eredményétől, sérülésektől függően mozoghat OL, DL, Sec között.
több mint 13 éve
Sajnos ezt BB nem így gondolja.A szőr feláll a hátamon, amikor bárki leírja, hogy "valuable ST presence". Azonban megbarátkozhatunk a a gondolattal, hogy legalább 5-6 ilyen ember lesz a keretben. Slater, Ebner, Williams, Tarp, Koutuvides, esetleg White.CB: a jelenlegi sorrend remélhetően Talib/Dennard/Arrington/Ryan/Williams.. Ras-I felkötheti a gatyát.GyulusŐ a TCU-s special teams csodafegyver Williams? Nála Cole is használhatóbb CB-ként. Remélhetőleg a csapat közelébe nem tud kerülni. Slater mellett legfeljebb egy LB-t tartanék az 53-ban, aki kizárólag ST szereplő. Inkább legyen olyan a CB depth legalján, aki legalább dimebackként felküldhető a pályára és van némi fejlődési potenciál.DoM
több mint 13 éve
CB: a jelenlegi sorrend remélhetően Talib/Dennard/Arrington/Ryan/Williams.. Ras-I felkötheti a gatyát.GyulusŐ a TCU-s special teams csodafegyver Williams? Nála Cole is használhatóbb CB-ként. Remélhetőleg a csapat közelébe nem tud kerülni. Slater mellett legfeljebb egy LB-t tartanék az 53-ban, aki kizárólag ST szereplő. Inkább legyen olyan a CB depth legalján, aki legalább dimebackként felküldhető a pályára és van némi fejlődési potenciál.
több mint 13 éve
Két olyan WR jött, akinek nagyon örülök. Teljesen különböző a stílusuk, szerintem remekül kiegészíthetik egymást. Remélem mindketten kiharcolják a roster helyet.Az igazat megvallva Jamie Collins-ról nem sokat tudok, nem is láttam játszani. Überbrutál fizikai adottságai vannak, más dolog számomra nem köszönt vissza az összefoglalóiból. Belibá ott volt a pro dayen, gondolom felmért mindent amire kíváncsi volt. Ez a pick is teljesen rendben van.
Bár Ryan Logan finoman szólva sem a szívem csücske, de teljesen vállalható volt a harmadik körben. Remélem sikerül majd csiszolni nem keveset a játékstílusán, különben kapkodhatjuk majd a sárga zászlókat utána. Duron Harmonnal kapcsolatban teljesen vakon vagyok.
Buchanan az én olvasatomban egyértelmű steal.
Talán a két fal mélyítése és egy cover LB miatt van némi hiányérzetem, de alapvetően tetszik amit alkotott a stáb.
Do your job
több mint 13 éve
Bedard elmegy a Boston Heraldtól és az SI-hez megy, kár érte, az én szememben a 2. legjobb Pats beat writer volt.www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2013/04/post-draft_patr.html
Ahogy a korábbiakban is beszéltünk erről, iszonytató harcok lesznek itt a csapatban maradásért.
Kafka vs. Mallett
Blount vs. Bolden
Connolly vs. Cannon (reméljük) illetőleg az OG/C és OT depth-helyekért is kemény harc lesz.
A DE poszt tényleg iszonyat durva, Ninko, Collins, Cuni, Vega, Jones, Francis, Bequette, Buchanan, Bernard... közülük ugyebár Ninko, Collins és Buchanan jöhet még szóba LB-ként is. A probléma - többek között - az, hogy max. 1 projekt-játékost tarthatunk meg a végső keretben. Ja és itt mondom, hogy Justin-Francis kezdő LDE lesz.. vagy épp legalább annyit nyomja majd ezen a poszton, mint Ninko.
A DT-poszton Vince, Love és Deadrick adott igazán két kérdés van.. Armstead/Kelly... amennyiben mind2 marad, úgy Love és/vagy Deadrick sem érezheti magát biztonságban.
CB: a jelenlegi sorrend remélhetően Talib/Dennard/Arrington/Ryan/Williams.. Ras-I felkötheti a gatyát.
Safety téren az én szememben egyedül DMC helye biztos, Gregory könnyen csere FS-é válhat. Ebner az ST miatt maradhat. A többieknél élet-halál harc.
több mint 13 éve
Matt Stankiewitch, OL, Penn StateT.J. Moe, WR, Missouri
Moe-nak nagyon örülnék, ha megragadna 😊

több mint 13 éve
udfaStephen Morris, CB, Penn State to the #Patriots
Quentin Hines, RB, Akron to the #Patriots
Jason Stegman, LS, Southern Illinois to the #Patriots
Patriots get a nice TE in Zach Sudfeld, TE, Nevada

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Rutgers Powa! 😀Megjött a várt DL is és a nyelvtörő Beauharnais LB depthre!
OL meg majd tényleg UDFA-ként, Scar úgyis megoldja.
Összegzésként jó draftot zártunk, hiányposztokra húztunk.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Rutgersől 3 ember draftoltunk az idén
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018