New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
A kedvencem egy régebbi felvétel (asszem 2009), amikor BB amiatt cseszteti Ozz-t, hogy ugyanmár, ha ennyire akar tradelni a Ravens, mondják már meg kit akarnak választani😀2:20-tól itt van az a videó: www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-All-Access---512009/92149249-9BC9-4B7E-928A-AA6B8FAA7EF6
[utánanéztem, 2009 volt és 3 hellyel jöttek feljebb Oherért]
Gyulus
😊
több mint 13 éve
Lehetségesnek tartom, hogy azért kellettek a pick-ek, hogy legalább 1 jövő évi pick-ért majd továbbadjátok vmelyiket. A lerablás meg hülyeség szerintem, aki nem érintett, az használja csak ezt a szót, érdekes, hogy mi és a Patriots is elégedett az üzlettel.Go Vikings!Nem a mostani cserére értettem, hanem általában arra a jelenségre, hogy a Patsre jellemző állandó, ide-oda cserélgetést a draft napokon gyakran a jó (jobb) drafttal azonosítják.
több mint 13 éve
Azon egyébként rohadtul csodálkozom, hogy JMD és mondjuk Scarr nincs a teremben. Gondolom, ha kell, hívják őket telefonon.A pozíciós edzők észrevételei, preferenciái biztosan be vannak építve a scouting folyamatba, de miután kialakul az egyes játékosok végső értékelése és összeáll a big board, nem tudom milyen szerepük lehetne a draftszobában.
(az OL olyan szinten Scarra van bízva, hogy kétlem, h nélküle döntenének OL-draft kérdésében, JMD pedig elvileg most isBB betanuló jobbkeze...)Gyulus
Ahogy a videókból kiderül, a college scouting director is csak kb. dísznek van ott. Belichick és Caserio viszi a prímet, Ernie Adams meg nyújtja a "technikai" segítséget, a két Kraft meg tárcsáz. 😉
több mint 13 éve
Lehetségesnek tartom, hogy azért kellettek a pick-ek, hogy legalább 1 jövő évi pick-ért majd továbbadjátok vmelyiket. A lerablás meg hülyeség szerintem, aki nem érintett, az használja csak ezt a szót, érdekes, hogy mi és a Patriots is elégedett az üzlettel.
több mint 13 éve
Idén egyáltalán nem bánom, hogy kicsúsztunk az első körből. Egyetlen ember volt, akinek felhőtlenül tudtam volna örülni, de ő még bent van és úgy sem fogjuk választani 😛Kíváncsian várom mi lesz a második körben.
Do your job
több mint 13 éve
2010-es 3:20-tól --- www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-All-Access---512010/AF2F7AD9-9BD1-43C5-AE7E-51210C3064B2A kedvencem egy régebbi felvétel (asszem 2009), amikor BB amiatt cseszteti Ozz-t, hogy ugyanmár, ha ennyire akar tradelni a Ravens, mondják már meg kit akarnak választani😀
Eddig ez a legjobb, amit láttam a draftroomos insider cuccok közül.DoM
[utánanéztem, 2009 volt és 3 hellyel jöttek feljebb Oherért]
Azon egyébként rohadtul csodálkozom, hogy JMD és mondjuk Scarr nincs a teremben. Gondolom, ha kell, hívják őket telefonon.
(az OL olyan szinten Scarra van bízva, hogy kétlem, h nélküle döntenének OL-draft kérdésében, JMD pedig elvileg most isBB betanuló jobbkeze...)
több mint 13 éve
2010-es 3:20-tól --- www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-All-Access---512010/AF2F7AD9-9BD1-43C5-AE7E-51210C3064B2Eddig ez a legjobb, amit láttam a draftroomos insider cuccok közül.
több mint 13 éve
A draftról azért minden évben vannak ilyen videórészletek és pár év után sok újdonság már nincs benne. Ernie Adams a táblára írja a trade.eket, Belichick mormog, Caserio meg intézkedik. 😉Lehetne.a trade a war roomban:Kurva jó video. Lehetne az ilyenekből sokkal több.Bazzani
www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-Today---Inside-the-draft-room/050bfcb0-ebeb-48c1-864b-07ff74ee1256Spigo
Már azon csodálkozom, hogy ezt kiengedték.tomi-tomi
több mint 13 éve
Szépen meghúzódnék én is az egyik sarokban. Persze a Lionsnál.Egyszer úgy végigülnék egy ilyen hétvégét valamelyik sarokban.zinedine5a trade a war roomban:Kurva jó video. Lehetne az ilyenekből sokkal több.Bazzani
www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-Today---Inside-the-draft-room/050bfcb0-ebeb-48c1-864b-07ff74ee1256Spigo
(mondjuk igazából mindegy volna, mert kurva jó lehet mind)
több mint 13 éve
Egyszer úgy végigülnék egy ilyen hétvégét valamelyik sarokban.a trade a war roomban:Kurva jó video. Lehetne az ilyenekből sokkal több.Bazzani
több mint 13 éve
Lehetne.a trade a war roomban:Kurva jó video. Lehetne az ilyenekből sokkal több.Bazzani
Már azon csodálkozom, hogy ezt kiengedték.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
a trade a war roomban:Kurva jó video. Lehetne az ilyenekből sokkal több.
több mint 13 éve
a trade a war roomban:www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-Today---Inside-the-draft-room/050bfcb0-ebeb-48c1-864b-07ff74ee1256
több mint 13 éve
Nevekkel amire tomi-tomi is utalt:2011-ben Solder választása után trade down az első körből és érkezik Dowling, Vereen, Ridley, Mallett (és a csapat szájtátva nézi, hogy Houstont viszi a Chiefs a harmadik kör közepén és körberöhögik az egész ligát).
2010-ben igaz érkezik McCourty az első kör végén, majd Gronk, Cunningham, Spikes és 3/90-re maradt egy Taylor Price.
2009: "a katasztrófa éve" Chung, Butler, Brace, Vollmer, Tate, McKenzie álomválogatott 3/97-tel bezárólag.
Tavaly Wilson és Bequette jött ebből a régióból, gyakorlatilag mindketten redshirt éven vannak túl. Wilsontól nagyon kéne egy sophomore jump, mert nála azért lehetett jeleket látni, hogyan is képzeli el használatát a csapat.
16 játékos az elmúlt négy évből: 4 meghatározó kezdőjátékossal (Ridley, Gronk, Spikes, Vollmer), három ígérettel (Dowling, Wilson, Bequette) egy remélhetőleg hasznos kiegészítő emberrel (Vereen). Ez ideális esetben 50%-os találati arány, ami nem hinném, hogy jobb/rosszabb lenne az NFL átlagnál.
Szép, hogy lett komolyabb mozgástere a csapatnak, de azért túl vérmes reményeket nem kell támasztani szerintem, hogy "megint lerabolja" a Pats a ligát.
több mint 13 éve
Jones még beleesik a középső tartományba, Hightower-t pedig tuti odaértékelte, ezért ment fel érte. (Arra a beszélgetésre kíváncsi lennék, ahogy előadta a Denver-nek, hogy adna ő többet ezért a hat helyért, de a mocsok Bengals most kérte el a 3. kört egy ugyanilyen felmozgásért. 😀 )
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Na mondjuk tavaly pont hoztunk két fasza 20+os első köröst, de a pluszpick sose rosszEbből lesz jövőre +2. körünk egy megint legalább

több mint 13 éve
BB egyszerűen utál/nem akar 1. kör végén draftolni. Szerintem Mankins volt az utolsó, akit itt draftolt mindenféle trade nélkül. (DMC 1/27-es cetlijének az útját a jó isten se tudja lekövetni.)Inkább az 1. kör középső dekádjában, vagy ha ott nincs számára értékes ember, akkor gyűjti a pick-eket TOP50-TOP100 közé.
S az egy teljesen más dolog, hogy (néha) hajmeresztő dolgokat művel ott.
több mint 13 éve
Ha ennyire kiterjesztjük, én Mallettnek is kurvára örültem anno, persze annak méginkább, hogy Brady hosszabbított 😊)Egy dolog, hogy mennyi jött be ebből (a kelleténél kevesebb, főleg a 2009-es totál csőd miatt), de BB itt szeret draftolni. Az elmúlt négy drafton 18 cetlink volt 2. - 4. kör között az elvárható 12 helyett. Úgy hogy tavaly a két feltrade miatt ezekből égettünk el néhányat.Érzésem szerint BB jól csinálta és a draft is a kedvére alakult eddig. (A többi trade alapján nagyon jó áron vált meg az 1/29-től.)Igen, ez az a mező, ahol az elmúlt években összesen nem volt 2 normális picketek. 😊somoskovig
A szinte eszetlen OL run még nem csengett le teljesen, most fog beindulni a QB vadászat, a DB-ek és a WR-ek kiáramlása.
Minket a QB rohanás csak Mallett esetleges trade értéke szempontjából izgat, kijöhet még érte valakitől egy kétségbeesett 2. kör második fele (3. kör eleje).
OL-ba egy erős backup-potenciális starter kell, ez akár meglehet a 3. kör végén - 4. kör elején. Vagy hagyják a 7. körre.
Négy viszonylag erős cetlink van most, ebből kell kihozni egy WR2-t, egy belső puss rush-ban erős DT-t és egy CB-et/S-t. Ezt elérhetik feltrade-del is, de akár lehet jövő évi erős pick-et is halászni.
Szóval, ott vagyunk, ahol BB szeret lenni. Sok pick a legjobb ár-érték mezőben; viszonylag szabad lehetőségekkel.tomi-tomi
A 2 normális pick: Vereen, Ridley, Mallett, Gronkowski, Spikes, Hernandez és Vollmer. (Btw nekem Wilson is az, csak emiatt ne kezdjünk új vitába.)tomi-tomi

több mint 13 éve
Egy dolog, hogy mennyi jött be ebből (a kelleténél kevesebb, főleg a 2009-es totál csőd miatt), de BB itt szeret draftolni. Az elmúlt négy drafton 18 cetlink volt 2. - 4. kör között az elvárható 12 helyett. Úgy hogy tavaly a két feltrade miatt ezekből égettünk el néhányat.Érzésem szerint BB jól csinálta és a draft is a kedvére alakult eddig. (A többi trade alapján nagyon jó áron vált meg az 1/29-től.)Igen, ez az a mező, ahol az elmúlt években összesen nem volt 2 normális picketek. 😊somoskovig
A szinte eszetlen OL run még nem csengett le teljesen, most fog beindulni a QB vadászat, a DB-ek és a WR-ek kiáramlása.
Minket a QB rohanás csak Mallett esetleges trade értéke szempontjából izgat, kijöhet még érte valakitől egy kétségbeesett 2. kör második fele (3. kör eleje).
OL-ba egy erős backup-potenciális starter kell, ez akár meglehet a 3. kör végén - 4. kör elején. Vagy hagyják a 7. körre.
Négy viszonylag erős cetlink van most, ebből kell kihozni egy WR2-t, egy belső puss rush-ban erős DT-t és egy CB-et/S-t. Ezt elérhetik feltrade-del is, de akár lehet jövő évi erős pick-et is halászni.
Szóval, ott vagyunk, ahol BB szeret lenni. Sok pick a legjobb ár-érték mezőben; viszonylag szabad lehetőségekkel.tomi-tomi
A 2 normális pick: Vereen, Ridley, Mallett, Gronkowski, Spikes, Hernandez és Vollmer. (Btw nekem Wilson is az, csak emiatt ne kezdjünk új vitába.)
több mint 13 éve
Már a 2. körre gondolsz? Való igaz, hogy nem a legfényesebb :/ 😊Érzésem szerint BB jól csinálta és a draft is a kedvére alakult eddig. (A többi trade alapján nagyon jó áron vált meg az 1/29-től.)Igen, ez az a mező, ahol az elmúlt években összesen nem volt 2 normális picketek. 😊somoskovig
Bár, Gronko miatt annyira nem szomorkodom, meg Vollmer is elfér azért, nekem spec Spikes is tetszett már anno is, talán még Vereenből is lehet valami
Na mondjuk tény, hogy ahhoz képest, hogy tényleg húztunk ott egy rakat embert, nem túl fényes a mutató, de azért kettő talán volt 😊

több mint 13 éve
Érzésem szerint BB jól csinálta és a draft is a kedvére alakult eddig. (A többi trade alapján nagyon jó áron vált meg az 1/29-től.)Igen, ez az a mező, ahol az elmúlt években összesen nem volt 2 normális picketek. 😊
több mint 13 éve
Érzésem szerint BB jól csinálta és a draft is a kedvére alakult eddig. (A többi trade alapján nagyon jó áron vált meg az 1/29-től.)A szinte eszetlen OL run még nem csengett le teljesen, most fog beindulni a QB vadászat, a DB-ek és a WR-ek kiáramlása.
Szóval, ott vagyunk, ahol BB szeret lenni. Sok pick a legjobb ár-érték mezőben; viszonylag szabad lehetőségekkel.
több mint 13 éve
A jelenlegi pick-mennyiséggel mondjuk komoly sansz van arra, h szükség az második kör elejére tradeljünk.Én Robert Woods (WR) és Okafor (LDE) párossal kiegyeznék, kérdés, hogy bent lesznek- e a második kör végén.
több mint 13 éve
Japp, a jelenlegi keret mellett kb. 3-4 rookie élheti meg a végső keretet, maximum. Ehhez képest kicsit sok is lett a draft pick.Gyulus
Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből a második napon, de egyelőre nem tűnik optimális döntésnek. Jobban kellett minőség, mint mennyiség a mostani Patsnek és oké, hogy hiányoztak a középső körös pickek, de az első három kör érintetlen volt.Biztos voltam benne, hogy nem fogunk húzni és kis odds-szal meg lehetne tenni, hogy minimum az egyik 2. v 3. kört egy jövő évi felette lévőre fogjuk cserélni.
Ez arra volt jó, hogy mozgásteret szerezzen a csapat és kb. ott draftolnak a hátralévő két napon, ahol csak akarnak. A felét nyilván 2014-es pickre fogják cserélni..DoM
Mivel szinte tuti volt a trade, ezért abból szerintem jól jöttünk ki.
több mint 13 éve
Japp, a jelenlegi keret mellett kb. 3-4 rookie élheti meg a végső keretet, maximum. Ehhez képest kicsit sok is lett a draft pick.