New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Spigo New England Patriots 1 245 — Patriots GM
...
Jenkins/Holmes/Aiken/D. Jones/Ebert az utolsó WR helyért
...Gyulus
Ebertet már ki is tettük elvileg:
 espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4742901/source-patriots-release-wr-ebertzolika26
Helyet csináltunk T-bownak... 😉
mégiscsak jmd tradelt fel érte anno, nem is occsóért...
több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
Nem, Tavon Wilson-ra gondoltam, mint tuti maradóra. Pont azért mert 2. és 3. körösök, a két "ki a tököm ez a csóka" 99.99%-ig roster-en lesznek.
Szvsz Gregory esélye inkább az utolsó, 53. hely megcsípése, nagyon esetleg Harmon/T. Wilson tök bénázása (és kamu IR-re tétele) esetén lehet 4. safety.

Az jutott még eszembe, hogy jó eséllyel újabb stílusváltás lesz a passzjátékunkban. Ilyen típusú WR-ekből még nem raktak össze egységet TB kezei alá. (Dobson-t magassága (és iskolája) ellenére nem tartják klasszik Moss-klónnak.)tomi-tomi
Ami azért lesz vicces,mert jó esetben akkor Ebner is repül ,mint 6.(?) safety ,max ST playa es az azt jelentene,hogy tavaly a 2. körből egy egész kört sikerült hatratradelnünk,azért a 2 pickért,akiket most azonnal kívágunk,(Ebner és Ebert) + azért a Becquettért,aki egész évben még az aktív keretet sem bírta megcsípni. Szvsz nem az volt az év üzlete!

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Félni, én is félek. 😀
A fekete lyuk kifejezésed találó, fogalmam sincs, hogy mi lesz ebből. TB a jelenlegi elkapók közül csak Edelman-nek dobott jó passzt. (S milyen sokat! 😀)
De jó lesz ez! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Az jutott még eszembe, hogy jó eséllyel újabb stílusváltás lesz a passzjátékunkban. Ilyen típusú WR-ekből még nem raktak össze egységet TB kezei alá. (Dobson-t magassága (és iskolája) ellenére nem tartják klasszik Moss-klónnak.)tomi-tomi
Hát, én eléggé félek. 2007 óta egy WR nem ragadt meg rendesen (Branch ugye visszatérő volt) Welker és korábban Moss mellett. A híres Brady-kémia nem működött, akár rookie, akár veterán érkezett. A mostani elkapó csapat teljes fekete lyuk, mellé a két sérült TE... Tudom, hogy amíg van Scar-fal és Tom áll mögötte, nagy baj nincs, de azért az elmúlt évek támadóegysége sokkal jobban tetszett, mint mondjuk a 2006-os.
több mint 13 éve
Nem, Tavon Wilson-ra gondoltam, mint tuti maradóra. Pont azért mert 2. és 3. körösök, a két "ki a tököm ez a csóka" 99.99%-ig roster-en lesznek.
Szvsz Gregory esélye inkább az utolsó, 53. hely megcsípése, nagyon esetleg Harmon/T. Wilson tök bénázása (és kamu IR-re tétele) esetén lehet 4. safety.

Az jutott még eszembe, hogy jó eséllyel újabb stílusváltás lesz a passzjátékunkban. Ilyen típusú WR-ekből még nem raktak össze egységet TB kezei alá. (Dobson-t magassága (és iskolája) ellenére nem tartják klasszik Moss-klónnak.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
...
...Gyulus
Ebertet már ki is tettük elvileg:
 espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4742901/source-patriots-release-wr-ebert

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
CB: a jelenlegi sorrend remélhetően Talib/Dennard/Arrington/Ryan/Williams.. Ras-I felkötheti a gatyát.Gyulus
Ő a TCU-s special teams csodafegyver Williams? Nála Cole is használhatóbb CB-ként. Remélhetőleg a csapat közelébe nem tud kerülni. Slater mellett legfeljebb egy LB-t tartanék az 53-ban, aki kizárólag ST szereplő. Inkább legyen olyan a CB depth legalján, aki legalább dimebackként felküldhető a pályára és van némi fejlődési potenciál.DoM
Sajnos ezt BB nem így gondolja.A szőr feláll a hátamon, amikor bárki leírja, hogy "valuable ST presence". Azonban megbarátkozhatunk a a gondolattal, hogy legalább 5-6 ilyen ember lesz a keretben. Slater, Ebner, Williams, Tarp, Koutuvides, esetleg White.zinedine5
A másik oldalról ne DMC/Welker hordjon vissza, ne Gronk blokkoljon EP-nál stb. BB nagyon fontosnak tartja a ST szerepét. Ez van, ezzel kell együtt élnünk. (Btw tavaly is volt néhány meccsünk (négy kb.), ahol döntően befolyásolta az eredményt a ST teljesítménye.)
A felsorolt nevekből szerintem Slater és White a legnagyobb esélyesek, a többinek nagyot kell küzdeniük.

Gyulus felvetette az iszonytató harcokat, nagyjából így látom most az 53-as keretet:

S: DMC, T. Wilson, Harmon. Egy helyért lesz öldöklés, szerintem a másik Wilson lesz roster-en. (44)
CB: Talib, Dennard, Arrington, Ryan, Ras-I. Ha Ras-I sérülés nélkül képes túlélni a camp-eket, akkor maradhat. (49)
ST: Gostkowski, Meskó, Aiken (52)
Egy hely a formától, párharcok eredményétől, sérülésektől függően mozoghat OL, DL, Sec között.tomi-tomi
Már úgy értetted,hogy A. Wilson nem? És Tavon Wilson meg Harmon öldökli egymást,ami azért vicces,mert az egyik 2. a másik 3. körös,tehát bármelyik kiesik,szopás. Gregory?

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
CB: a jelenlegi sorrend remélhetően Talib/Dennard/Arrington/Ryan/Williams.. Ras-I felkötheti a gatyát.Gyulus
Ő a TCU-s special teams csodafegyver Williams? Nála Cole is használhatóbb CB-ként. Remélhetőleg a csapat közelébe nem tud kerülni. Slater mellett legfeljebb egy LB-t tartanék az 53-ban, aki kizárólag ST szereplő. Inkább legyen olyan a CB depth legalján, aki legalább dimebackként felküldhető a pályára és van némi fejlődési potenciál.DoM
Sajnos ezt BB nem így gondolja.A szőr feláll a hátamon, amikor bárki leírja, hogy "valuable ST presence". Azonban megbarátkozhatunk a a gondolattal, hogy legalább 5-6 ilyen ember lesz a keretben. Slater, Ebner, Williams, Tarp, Koutuvides, esetleg White.zinedine5
A másik oldalról ne DMC/Welker hordjon vissza, ne Gronk blokkoljon EP-nál stb. BB nagyon fontosnak tartja a ST szerepét. Ez van, ezzel kell együtt élnünk. (Btw tavaly is volt néhány meccsünk (négy kb.), ahol döntően befolyásolta az eredményt a ST teljesítménye.)
A felsorolt nevekből szerintem Slater és White a legnagyobb esélyesek, a többinek nagyot kell küzdeniük.

Gyulus felvetette az iszonytató harcokat, nagyjából így látom most az 53-as keretet:

QB: Brady, Mallett. Kafka nem fogja igazán megszorítani és két QB-val megyünk neki az idénynek. (2)
TE: Gronk, Hernandez. Hóember-Ballard-Fells küzd két helyért. (Fells fog kiesni.) (6)
WR: Amendola, Dobson, Boyce, Edelman (PR), Slater (ST). Egy hely kiadó, itt nagy mészárszék lesz. (12)
RB: Ridley, Vereen, Washington (KR). Bolden-Blount párharc borítékolható. (16)
OL: Solder, Mankins, Wendell, Connolly, Vollmer, Svitek, Cannon, McDonalds, Zusevics. Négy OL embert hoztunk UDFA-ként, lesz némi harc az utolsó két helyért. (25)
DT: Wilfork. A többi mind gyilkolhatja egymást a maradék három helyért. (29)
DE: Jones, Ninko. Itt is hatalmas pusztítás lesz. (34)
LB: Mayo, Spikes, Hightower, Collins. Két hely lesz legfeljebb kiadó, a ST fétist is figyelembe véve. (40)
S: DMC, T. Wilson, Harmon. Egy helyért lesz öldöklés, szerintem a másik Wilson lesz roster-en. (44)
CB: Talib, Dennard, Arrington, Ryan, Ras-I. Ha Ras-I sérülés nélkül képes túlélni a camp-eket, akkor maradhat. (49)
ST: Gostkowski, Meskó, Aiken (52)
Egy hely a formától, párharcok eredményétől, sérülésektől függően mozoghat OL, DL, Sec között.

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
Sajnos ezt BB nem így gondolja.A szőr feláll a hátamon, amikor bárki leírja, hogy "valuable ST presence". Azonban megbarátkozhatunk a a gondolattal, hogy legalább 5-6 ilyen ember lesz a keretben. Slater, Ebner, Williams, Tarp, Koutuvides, esetleg White.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ő a TCU-s special teams csodafegyver Williams? Nála Cole is használhatóbb CB-ként. Remélhetőleg a csapat közelébe nem tud kerülni. Slater mellett legfeljebb egy LB-t tartanék az 53-ban, aki kizárólag ST szereplő. Inkább legyen olyan a CB depth legalján, aki legalább dimebackként felküldhető a pályára és van némi fejlődési potenciál.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Két olyan WR jött, akinek nagyon örülök. Teljesen különböző a stílusuk, szerintem remekül kiegészíthetik egymást. Remélem mindketten kiharcolják a roster helyet.
Az igazat megvallva Jamie Collins-ról nem sokat tudok, nem is láttam játszani. Überbrutál fizikai adottságai vannak, más dolog számomra nem köszönt vissza az összefoglalóiból. Belibá ott volt a pro dayen, gondolom felmért mindent amire kíváncsi volt. Ez a pick is teljesen rendben van.
Bár Ryan Logan finoman szólva sem a szívem csücske, de teljesen vállalható volt a harmadik körben. Remélem sikerül majd csiszolni nem keveset a játékstílusán, különben kapkodhatjuk majd a sárga zászlókat utána. Duron Harmonnal kapcsolatban teljesen vakon vagyok.
Buchanan az én olvasatomban egyértelmű steal.
Talán a két fal mélyítése és egy cover LB miatt van némi hiányérzetem, de alapvetően tetszik amit alkotott a stáb.

Do your job
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Bedard elmegy a Boston Heraldtól és az SI-hez megy, kár érte, az én szememben a 2. legjobb Pats beat writer volt.

www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2013/04/post-draft_patr.html

Ahogy a korábbiakban is beszéltünk erről, iszonytató harcok lesznek itt a csapatban maradásért.
Kafka vs. Mallett
Blount vs. Bolden
Connolly vs. Cannon (reméljük) illetőleg az OG/C és OT depth-helyekért is kemény harc lesz.

A DE poszt tényleg iszonyat durva, Ninko, Collins, Cuni, Vega, Jones, Francis, Bequette, Buchanan, Bernard... közülük ugyebár Ninko, Collins és Buchanan jöhet még szóba LB-ként is. A probléma - többek között - az, hogy max. 1 projekt-játékost tarthatunk meg a végső keretben. Ja és itt mondom, hogy Justin-Francis kezdő LDE lesz.. vagy épp legalább annyit nyomja majd ezen a poszton, mint Ninko.

A DT-poszton Vince, Love és Deadrick adott igazán két kérdés van.. Armstead/Kelly... amennyiben mind2 marad, úgy Love és/vagy Deadrick sem érezheti magát biztonságban.

CB: a jelenlegi sorrend remélhetően Talib/Dennard/Arrington/Ryan/Williams.. Ras-I felkötheti a gatyát.

Safety téren az én szememben egyedül DMC helye biztos, Gregory könnyen csere FS-é válhat. Ebner az ST miatt maradhat. A többieknél élet-halál harc.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Matt Stankiewitch, OL, Penn State
T.J. Moe, WR, Missouri
Moe-nak nagyon örülnék, ha megragadna 😊

több mint 13 éve
Szemét 49ers kivitte a célpontunkat a végén 😀 😀

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
udfa
Stephen Morris, CB, Penn State to the #Patriots
Quentin Hines, RB, Akron to the #Patriots
Jason Stegman, LS, Southern Illinois to the #Patriots
Patriots get a nice TE in Zach Sudfeld, TE, Nevada

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Rutgers Powa! 😀
Megjött a várt DL is és a nyelvtörő Beauharnais LB depthre!
OL meg majd tényleg UDFA-ként, Scar úgyis megoldja.
Összegzésként jó draftot zártunk, hiányposztokra húztunk.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 893 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Rutgersől 3 ember draftoltunk az idén

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Még egy LB, abból sosem árt, ennyi volt a móka nekünk, remélem UDFA-n rámegyünk még valami jófélére

több mint 13 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 893 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
DE-ből sosem elég, remélem Mitch Buchanan hozza Pamelát, Ericát és Carment is magával...Wyatt
+1

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
DE-ből sosem elég, remélem Mitch Buchanan hozza Pamelát, Ericát és Carment is magával...

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Blount, ha egészséges tud maradni, pláne Dempsért, aki meg semmit nem mutatott simán jó 😀
Szóval ez egy jó trade volt, jöhet egy DL, OL a maradék 2 pickkel és meg is lesz a B+-os értékelés részemről az idei draft ténykedésünkre.
Washington hagyjuk meg pusztán az ST-be visszahordásoknál, 3rd down backént lassú és öreg.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
De hogy ez miért jó a Tampának?tomi-tomi
Nem kellett nekik Blount, így meg lett pickjükWyatt
Ami tőlük jött. 😀 (Nagyjából.)
Inkább én Demps-re gondoltam, hogy vele mit akarnak kezdeni.tomi-tomi
Csoda, hogy kaptunk valamit Dempsért, komolyan.
Vereen és Washington adott, mint 3rd down/change of pace back.
Ridley adott, a másik powerback helyért Bolden és Blount fog megharcolni.
több mint 13 éve
Lol ezt 17 perc alatt sikerült elküldenem 😀

több mint 13 éve
Szerintem őt mi erőltettük bele 😀

több mint 13 éve
De hogy ez miért jó a Tampának?tomi-tomi
Nem kellett nekik Blount, így meg lett pickjükWyatt
Ami tőlük jött. 😀 (Nagyjából.)
Inkább én Demps-re gondoltam, hogy vele mit akarnak kezdeni.