New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 184 — no es importante
Amendola: I will DONATE $100 for EVERY pass I catch next season to whatever "Boston Marathon Relief Fund" there is. And $200 for any dropped pass.shawnka
Ezt a végét is ő mondta? Mert akkor inkább cserélje meg a számokat, mert így nem lenne jó, ha a droppolt labdákat gyarapítanáWyatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Amendola: I will DONATE $100 for EVERY pass I catch next season to whatever "Boston Marathon Relief Fund" there is. And $200 for any dropped pass.shawnka
Ezt a végét is ő mondta? Mert akkor inkább cserélje meg a számokat, mert így nem lenne jó, ha a droppolt labdákat gyarapítaná

több mint 13 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 704 — Tyrone Creek
Amendola: I will DONATE $100 for EVERY pass I catch next season to whatever "Boston Marathon Relief Fund" there is. And $200 for any dropped pass.
több mint 13 éve
Csabiii New England Patriots 198
Nah, végre valaki más is rajtam kívül, akinek szintén ez a meccs kellett hozzá! 😊Schleck
😊
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ti mi alapján választottatok kedvenc csapatot?jules18
2005. november 7.
Indianapolis Colts @ New England Patriots

Az első NFL mérkőzés ami valamilyen úton-módon a birtokomba került. Ettől a pillanattól a sorsom arra volt predesztinálva, hogy a "szimpatikus vesztes" lesz az én csapatom. 😊

Ez az esemény kb. 2006 január 10-12-e környékén lehetett, miután konstatáltam, hogy az újdonsült csapatom rájátszás mérkőzést játszik a napokban. A Ben Watson tackle után már tudtam, hogy nincs menekvés, és mind a sportág, mind pedig a csapat végérvényesen beszippantott... És a "szimpatikus vesztes" status quo is még megvolt. Mondjuk ez sokáig nem tartott, miután kicsit jobban utánajártam a csapat múltjának 😊Csabiii
Nah, végre valaki más is rajtam kívül, akinek szintén ez a meccs kellett hozzá! 😊

több mint 13 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
2 bomba robbant a bostoni maratonon, pár Pats játékos indult, lehet róluk tudni valamit?

több mint 13 éve
Csabiii New England Patriots 198
2005. november 7.
Indianapolis Colts @ New England Patriots

Az első NFL mérkőzés ami valamilyen úton-módon a birtokomba került. Ettől a pillanattól a sorsom arra volt predesztinálva, hogy a "szimpatikus vesztes" lesz az én csapatom. 😊

Ez az esemény kb. 2006 január 10-12-e környékén lehetett, miután konstatáltam, hogy az újdonsült csapatom rájátszás mérkőzést játszik a napokban. A Ben Watson tackle után már tudtam, hogy nincs menekvés, és mind a sportág, mind pedig a csapat végérvényesen beszippantott... És a "szimpatikus vesztes" status quo is még megvolt. Mondjuk ez sokáig nem tartott, miután kicsit jobban utánajártam a csapat múltjának 😊
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 539 — Ajmo Vatreni
Mondjuk nálam az 1-2 játszik, de van több csapat akiket még bírok és vannak playerek is akiket szívesen nézek.NB2
Jets, Suggs.
több mint 13 éve
NB2 New England Patriots 29 463 — nabege2@yahoo.com
1. ha ami sport sokan várost szeretnek és úgy választanak csapatot, hogy onnan akkor mindegyiknek
2. lehet szimpatikus a csapat, a játék vagy akár 1-2 játékos
3. vagy tényleg van aki divatból (azért tegyük a szívünkre a kezet, amióta van itthon sportv és ami foci azóta a pats toppon van, így könnyű szeretni)
Mondjuk nálam az 1-2 játszik, de van több csapat akiket még bírok és vannak playerek is akiket szívesen nézek.
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 864 — Patriots és Kaposvári KK fan
Anno Tedy Bruschi miatt.
Ha most kellene dönteni egyértelműen Wilfork lenne, hiszen támadók közül úgyis csak a divatok választanak. 😛

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 864 — Patriots és Kaposvári KK fan
A Pitt meccselte az ajánlatunkat, úgyhogy Sanders marad a helyén.zinedine5
Legalább értelmesen fel lehet használni azt a 3. kört és folytatni az építkezést!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Jövőre elhozzuk pick nélkül 😛

Do your job
több mint 13 éve
a két veterán pass rusherről semmi hír? Ha lejjebb ad az igényéből Freeney (értsd: kb. a felét kérné), akkor egy jó év lehet még benne. Akkor felszabadulna egy pick. Egy WR pick kevés lesz szerintem a Pats rendszerébe nagyon nehéz beilleszkednie nem csak a draftól érkező rookie-nak, de még egy Ocho szintű játékosnak is. (hatalmas fegyelmezettség kell hozzá, precíz routok, és "kémia"). Szal ha nem sikerül WR-t - gyakorlatilag a héten -, akkor két picket félre kell tenni erre. Ismerve az idei pickjeink számát, ez nem túl egyszerű feladat. De akkor még mindig semmi nem garantálja, h két WR pickből akár az egyik használható lesz-e....Rule
Két elkapót tuti nem húzunk, legalább is az első 3-4(trade esetében) pick-ből. Gyakorlatilag folyamatos két TE-s játékkal, max 2 elkapó van egyszerre a pályán. Most adtunk 5 évest Amendolának, rajta kívűl lehet még egy szabad kezdő hely. Ez lehet Edelman, Jones, Jenkins? vagy egy rookie.
több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
a két veterán pass rusherről semmi hír? Ha lejjebb ad az igényéből Freeney (értsd: kb. a felét kérné), akkor egy jó év lehet még benne. Akkor felszabadulna egy pick. Egy WR pick kevés lesz szerintem a Pats rendszerébe nagyon nehéz beilleszkednie nem csak a draftól érkező rookie-nak, de még egy Ocho szintű játékosnak is. (hatalmas fegyelmezettség kell hozzá, precíz routok, és "kémia"). Szal ha nem sikerül WR-t - gyakorlatilag a héten -, akkor két picket félre kell tenni erre. Ismerve az idei pickjeink számát, ez nem túl egyszerű feladat. De akkor még mindig semmi nem garantálja, h két WR pickből akár az egyik használható lesz-e....
több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Nem baj, döbbenetes erős, kipróbált a WR corpsunk, a TE-eink meg acélból vannak...LordTamas
A lényeg a beton D 😊😊😊
Draftolunk 1 DL-t, egy SS-t, egy int. gyáros CB-t, és egy mindenhova odaérő, minusz yardokat és sackeket elérő LB-t. Így elég lesz meccsenként 100 elkapott yard és 2-3 offensive TD-s átlag. A DEF úgyis megállít mindenkit és szerez hozzá átlagosan 1 TD-t (a ST-mel együtt) 😉😉😉
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Nem baj, döbbenetes erős, kipróbált a WR corpsunk, a TE-eink meg acélból vannak...
több mint 13 éve
A Pitt meccselte az ajánlatunkat, úgyhogy Sanders marad a helyén.
több mint 13 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 517 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
a Herald szerint áruljuk Dempset, pickért.
Gondolom, max fa-ként lenne rá érdeklődő, szóval bukta.Gyulus
Max 7 kört adnak érte ha adnak mert annál többet nem igen ér....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
a Herald szerint áruljuk Dempset, pickért.
Gondolom, max fa-ként lenne rá érdeklődő, szóval bukta.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Kikérem magamnak, az én válaszom jobb 😛Wyatt
A Te válaszod a divatszurkolók totális elvakultságát bizonyítja. 😀 Minket még az sem ingat meg, hogy ezek ismerik és kémkedésre használják a kamerát.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Kikérem magamnak, az én válaszom jobb 😛

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Én divatból...Boston
Na, végre! Az egyetlen lehetséges jó válasz. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Én divatból...

Do your job
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Wyatt
harlem shake elődje? 😊

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve