New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
dbo 81 — hater
Adrian Wilson has signed w/ the New Englanddbo
4 éve a s...-et vertem volna a földhöz örömömben. De még így is nagyon hasznos igazolás, feltéve, hogy legalább a tavalyi szintet hozni tudja😊 DMC ezzel gondolom visszakerül CB posztra.

Lloyddal meddig kell megegyezni a fizucsökkentésről?Gyulus
Elvileg Wilson szerzodese 3 eves ami valosagba valoszinuleg 1+1 max, Lloydnal a deadline meg March 17, 4 p.m. ET

“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
4 éve a s...-et vertem volna a földhöz örömömben. De még így is nagyon hasznos igazolás, feltéve, hogy legalább a tavalyi szintet hozni tudja😊 DMC ezzel gondolom visszakerül CB posztra.

Lloyddal meddig kell megegyezni a fizucsökkentésről?Gyulus
Miért? Wilson lehet SS, ő meg FS, ezzel én még nem zárnék ki semmit (mondjuk Wilson sem egy hosszú távú megoldás 😊)

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

Lloyddal meddig kell megegyezni a fizucsökkentésről?
több mint 13 éve
dbo 81 — hater
Adrian Wilson has signed w/ the New England

“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 13 éve
Taylor Love-hoz és Deadrickhez képest upgrade lenne, passz szituban meg úgyis jönne Armstead és a várva várt UT-nk.
Ez a csere azért is érdekes lenne, mert Taylor 3-4re is alkalmas, NT és DE poszton is...
több mint 13 éve
dbo 81 — hater
Az milyen pletyka már, hogy állítólag szó van egy Mallett Phil Taylor cseréről a Clevelanddel. 😮DoM
Ha figyelembe vesszuk, h meddig van Bradynek szerzodese es, h Mallett 2 ev mulva tuti lelep ingyen. Hulyenek is megerne szerintem😀

több mint 13 éve
Jó kis hústenger lenne az tuti

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Az milyen pletyka már, hogy állítólag szó van egy Mallett Phil Taylor cseréről a Clevelanddel. 😮DoM
bebaszna 😀

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Az milyen pletyka már, hogy állítólag szó van egy Mallett Phil Taylor cseréről a Clevelanddel. 😮
több mint 13 éve
Csak nálunk ne fetrengjen, amúgy fasza lehet 😊

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 878
Confirmed: Sanders has an offer sheet from the Patriots, meetings concluded for the day.
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Doom is jó erősítés lenne, de a két öreg együttes fizetése is kevés lenne neki, ráadásul a fél liga fog érdeklődni iránta 😛

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
A 49ers meg állítólag közel van a megegyezéshez Woodson-al és Asomoghua-val. Asszem, akkor a secondary-t is rendbe tették, az utolsó hiányzó láncszem is a helyén.

Vannak akik jobban csinálják, csak nem tudom hogyan. Mondjuk Kaep és TB pénze nyilván nem ugyanannyi. Vagy ennyivel vonzóbb csapatok vannak nálunk? Pár éve mindenki nálunk akart játszani, most meg mintha inkább menekülnének a fedélzetről. 😕Burkus
Úgy, hogy rajta ülünk kábé 20 milla cap spacen amit 48 fő ST játékosra, valamint azokra a khm középszerű WR-ekre költünk, akik életükben legalább egyszer szétszopatták a liga legdrágább slot CB-jét ellenünk.

Do your job
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Colts CB @DariusJButler got $1M bonus, $2M guaranteed. Bases of $1 M this year (cap $1.5M) and $2M (cap $2.5M) in 2014.

Na kb. ezt ajánlottam volna meg Arringtonnak, nem 16 misit 4 évre
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A 49ers meg állítólag közel van a megegyezéshez Woodson-al és Asomoghua-val. Asszem, akkor a secondary-t is rendbe tették, az utolsó hiányzó láncszem is a helyén.

Vannak akik jobban csinálják, csak nem tudom hogyan. Mondjuk Kaep és TB pénze nyilván nem ugyanannyi. Vagy ennyivel vonzóbb csapatok vannak nálunk? Pár éve mindenki nálunk akart játszani, most meg mintha inkább menekülnének a fedélzetről. 😕
több mint 13 éve
FaFej nekem is az egyik kedvencem, kár érte... bár Vereen mellett szvsz felesleges lett volna megtartani, az idei szezon végére nagyon beindult a fiatal. Gondolom Washington lesz a csere 3rd down, s sokat dob a dolgon, hogy ő érdemi ST-értékkel is bír, visszahordóként fog funkcionálni.
Azért kíváncsi vagyok, hogy FaFej 1. mekkora fizut kapott végül 2. mit fog produkálni a Chargersnél. Nagyon kevés O-ban tud akkora szerepet vállalni, mint nálunk.

Az Arrington-újraigazolás számai eddig qrvára nem viccesek, remélem gyorsan tisztázza valaki, hogy ennek az összegnek csak a 2/3-át kapta meg. Minimális ráfizetéssel ezért a pénzért S. Smith-t kaptuk volna, aki mégiscsak egy korrekt #2 CB.
több mint 13 éve
Doom-ot nem lehetne gyorsan megszerezni, ha már így felszabadult?
Tudom, hogy a DE nem a legsürgősebb hiányposzt, de BPA alapon?Sinisa
Ezerszer inkább, mint a másik két említettet 😊

több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 174 — Gràcies Pep!
Doom-ot nem lehetne gyorsan megszerezni, ha már így felszabadult?
Tudom, hogy a DE nem a legsürgősebb hiányposzt, de BPA alapon?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Közben a Phins behúzta Brandon Gibsont is Wallace, Hartline és Bess mellé. Kíváncsi vagyok mekkorára nyúlna az arcunk, ha Talib aláírna a Redskinshez. Ja nem baj, szereztünk már egy PR/KR-t...

Do your job
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Glenn Dorsey két évre 6 milliót kapott a 49erstől. Lassan kezd úgy alakulni a helyzet, hogy drafton "kötelező" lesz a 3tech legkésőbb a második körben. Mindenképpen csalódás, hogy ennyire nyomott árak mellett sem volt az aktív az első napokban a Pats, de még nem osztottak ki minden lapot. Idonije még mindig jöhet, de a 3tech/pass rusher DT mezőny már eltűnt.

Úgy tűnik állagmegóvás van folyamatban, azért küzd a vezetőség, hogy megtartsák a tavalyi csapatot. Az erősítés majd csak ezután jön.DoM
Glenn Dorsey két évre 6 milliót kapott a 49erstől. Lassan kezd úgy alakulni a helyzet, hogy drafton "kötelező" lesz a 3tech legkésőbb a második körben. Mindenképpen csalódás, hogy ennyire nyomott árak mellett sem volt az aktív az első napokban a Pats, de még nem osztottak ki minden lapot. Idonije még mindig jöhet, de a 3tech/pass rusher DT mezőny már eltűnt.

Úgy tűnik állagmegóvás van folyamatban, azért küzd a vezetőség, hogy megtartsák a tavalyi csapatot. Az erősítés majd csak ezután jön.DoM
Hát az eddig nagyon jól sikerült! Welker el, Fafej el, Thomas el, van egy topfizetéses nickelback-ünk.... A tavalyi csapat sem volt elég a sikerhez, ez egyértelmű volt, most csak egyre gyengülünk. Vollmer, Talib - semmi hír, de ezt is gyanúsnak tartom, gondolom, ezerrel próbálkoznak máshova igazolni.

Gronk üvegből van, Hörni szintén sérülékeny, Lloyd-al idén sem volt meg a chemistry, Amendolával is össze kell szokni, ha menni fog egyáltalán (és nem sérül le rögtön.) A védelemben pedig nem látok szignifikáns erősítést (Abrahams vagy Freeny talán az lenne, de a sec. akkor sem erősödne.)

Nem emlékszem, mikor láttam ilyen pesszimistán a szezont.Burkus
+1. 2005-óta követem az off-seasont komolyabban, de ennyire még nem voltam csalódott, mint most.
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 174 — Gràcies Pep!
Ekkora cap space mellett ez nem vállalható célkitűzés.Boston
... és mire jöhetne az erősítés fázis, már nem lesz kivel.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Ekkora cap space mellett ez nem vállalható célkitűzés.

Do your job
több mint 13 éve

Hát az eddig nagyon jól sikerült! Welker el, Fafej el, Thomas el, van egy topfizetéses nickelback-ünk.... A tavalyi csapat sem volt elég a sikerhez, ez egyértelmű volt, most csak egyre gyengülünk. Vollmer, Talib - semmi hír, de ezt is gyanúsnak tartom, gondolom, ezerrel próbálkoznak máshova igazolni.

Gronk üvegből van, Hörni szintén sérülékeny, Lloyd-al idén sem volt meg a chemistry, Amendolával is össze kell szokni, ha menni fog egyáltalán (és nem sérül le rögtön.) A védelemben pedig nem látok szignifikáns erősítést (Abrahams vagy Freeny talán az lenne, de a sec. akkor sem erősödne.)

Nem emlékszem, mikor láttam ilyen pesszimistán a szezont.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Úgy tűnik állagmegóvás van folyamatban, azért küzd a vezetőség, hogy megtartsák a tavalyi csapatot. Az erősítés majd csak ezután jön.
több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 919
Egyelőre elég szarul festenek ezek a lépések. Végre bevásárolhatnánk minőségi CB-ket így, hogy áron alul megy el mindegyik, erre Arringtonnak ennyit fizetünk...És tutira veszem, hogy jönnek majd megint a sérülések és kurvaanyázhatunk, mikor Arrington kikerül a szélre.