New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
gsn twitteréről:
Talib nemet mondott a Patriots három és ötéves szerződésajánlatára is. Előbbi 4,5, utóbbi 4,3 milliós átlagot fizetett volna.Boston
Szerintem nem baj ez, legalább most biztosan motivált lesz az új szerződés miatt és ha valami hülye balhéja lenne, akkor sem lenne az elkövetkező évekre dead money.Schleck
Nem mondtam, hogy baj, igazad van 😊 Minden esetre én akkor lennék nyugodt, ha hoznánk még egy kezdő kaliberű cornert a piacról. Ott van még Grimes, Gamble...Boston
Csak azért idéztelek téged, mert te írtad be a hírt. 😊
Én egyébként nem szeretnék több embert a sec-be. Van még szerintem needünk máshol is, ahova nagyobb upgrade-ek jöhetnének szerintem. Egy Talib-Dennard-Arrington CB 3-as és egy Wilson-DMC safety sor szerintem bőven megüti a kellő szintet.
Az már nagyon jó hír számomra, hogy elől valószínűleg nem fogunk CB-t vagy S-t húzni, ez nagyon nem tartozik az erősségeink közé. 😀

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
gsn twitteréről:
Talib nemet mondott a Patriots három és ötéves szerződésajánlatára is. Előbbi 4,5, utóbbi 4,3 milliós átlagot fizetett volna.Boston
Szerintem nem baj ez, legalább most biztosan motivált lesz az új szerződés miatt és ha valami hülye balhéja lenne, akkor sem lenne az elkövetkező évekre dead money.Schleck
Nem mondtam, hogy baj, igazad van 😊 Minden esetre én akkor lennék nyugodt, ha hoznánk még egy kezdő kaliberű cornert a piacról. Ott van még Grimes, Gamble...

Do your job
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
gsn twitteréről:
Szerintem nem baj ez, legalább most biztosan motivált lesz az új szerződés miatt és ha valami hülye balhéja lenne, akkor sem lenne az elkövetkező évekre dead money.

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
gsn twitteréről:
Ergo nekünk évi fél misivel ér többet ő, mint a liga legjobban kereső slot cb-je.
több mint 13 éve
gsn twitteréről:
Talib nemet mondott a Patriots három és ötéves szerződésajánlatára is. Előbbi 4,5, utóbbi 4,3 milliós átlagot fizetett volna.

Do your job
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
DL vagy OL, WR-re inkább szánják a 3. kört (ha nem adják oda a Steelers-nek Sandersért)Gogo
Ha odaadják akkor is WR-re szánják 😛Shilkor
Az rendben van, a lényege Gogo mondandójának az volt, hogy ne az 1. kör menjen WR-re 😊

több mint 13 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 178 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
DL vagy OL, WR-re inkább szánják a 3. kört (ha nem adják oda a Steelers-nek Sandersért)Gogo
Ha odaadják akkor is WR-re szánják 😛
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
DL vagy OL, WR-re inkább szánják a 3. kört (ha nem adják oda a Steelers-nek Sandersért)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Na akkor még legyen meg Vollmer is és akkor nem is annyira vészes az FA tevékenységünk. Így akkor nagyon úgy néz ki, hogy az 1. kör D-line vagy Wr lesz. Remélem előbbi.
több mint 13 éve
Még csak nem is sok, jólvan

több mint 13 éve
5 millió/évről szólnak az első hírek.

Do your job
több mint 13 éve
Éljen, éljen, már csak Dennardot ne sitteljék le, és a secondary pipa 😊

több mint 13 éve
Breaking:
Talib újabb egy évig Patriot (Schefter)

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Talib marad egy évre.

több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Albert Breer
Niko Koutouvides is signing a 1-year deal with the Patriots.dbo
Egész héten erre a hírre vártam...Proxi
ez lehet csak az 53-as roster szűkítésig tart

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Albert Breer
Niko Koutouvides is signing a 1-year deal with the Patriots.dbo
Egész héten erre a hírre vártam...

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
dbo 81 — hater
abrahamről nincs hír? vhol olvastam hogy aláírt ideghstzR
Semmi hír, valószínűleg eléggé elszállt igényei lehetnek.. mi vagyunk a 4. csapat, ahol vizitált.Gyulus
valoszinuleg azert nincs egyikukrol sem semmi hir, mert targyalnak. ha elszallt igenyek es hasonlok lennenek tele lenne a media, hogy vegzett tovabb allt es megy mashova visitre imho, de majd kiderul

Albert Breer
Niko Koutouvides is signing a 1-year deal with the Patriots.

“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
abrahamről nincs hír? vhol olvastam hogy aláírt ideghstzR
Semmi hír, valószínűleg eléggé elszállt igényei lehetnek.. mi vagyunk a 4. csapat, ahol vizitált.
több mint 13 éve
Sanders még nem biztos:
"Patriots still mulling whether to sign Steelers WR Emmanuel Sanders to an offer sheet. So far, no decision made and no offer sheet signed." (Schefter, twitter)

Abrahamról a vizitje óta nem láttam hírt.

több mint 13 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
abrahamről nincs hír? vhol olvastam hogy aláírt ide

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Én nem látom sajnos, hogy pass coverage terén előrelépést jelentene. Talán cover LB-ként, de safetyként nem hiszem...Boston
Ha McCourty marad leghátul, akkor csak lehet olyan zónákat felépíteni, hogy Wilsont mélységben ne tudja szétszívatni az ellenfél koordinátora játékról-játékra (mert oké, hogy az alaptétel, hogy mindkét safety mindkét posztot játssza, de talán lehet a játékosok erőssége irányába igazítani egy picit a rendszeren - Reed/Pollard, Clark/Polamalu szereposztás). Az a fizikális jelenlét, amit a boxban tud okozni a rövid passzoknál, és a keresztbe futó elkapóknál érhet annyit, hogy látható javulás legyen a passz elleni védelem évek óta látványosan leggyengébb pontján (5-8 yard a pálya közepén).
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
ezzel eldőlt hogy Pollardnak valószínűleg nem teszünk ajánlatot.

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Ambivalens érzéseim vannak Adrian Wilson szerződtetésével kapcsolatban is. Olyan játékos, akinek akkor is örülnék, ha nem lenne rá szükségünk. Másrészt viszont ennek a védelemnek eddig sem a futás megállítása okozta a legnagyobb problémát, hanem a passz elleni védekezés. Én nem látom sajnos, hogy pass coverage terén előrelépést jelentene. Talán cover LB-ként, de safetyként nem hiszem...

Do your job
több mint 13 éve
dbo 81 — hater
Mike Loyko
According to Gerry Dulac of the Pittsburgh-Post Gazette Steelers WR Emmanuel Sanders HAS signed an offer sheet with the #Patriots
 www.post-gazette.com/stories/sports/steelers/steelers-wr-sanders-could-be-headed-to-new-england-679537/

“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Na végre valami jó hír! 😊
Mivel Wilsont korábban is vártam, egyértelmű erősítés a secondarybe, DMC mellett.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!