New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Félreértés ne essék, én nem adok 70-et, de még 60-at sem magunknak egyelőre, de ha már nézegelődünk, akkor nézegelődjünk rendesen 😀

több mint 14 éve
émmá estem idén a maguk hibájába, ugyhogy fékezetthabzás - a kurva meccset meg kell nyerni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Igen, jogos, de Eli-tól valamiért még így is jobban tartok, mint Alextől, persze tudom, hogy most ő az n1 QB 😀 Egyik sem lenne könnyű az tuti, mondjuk persze előbb el kéne jutni oda, de azért nem baj, ha esetleg a nekünk valamivel jobban fekvőt kapjuk, márpedig szerintem a Ravensnél azért klasszisokkal nem lenne nehezebb egy 49ers, aztán legfeljebb pont de 😀Nem akarom elhinni, hogy a Rice féle nagy futást megint megegyük. Ha megfogtuk a Denver brutális futását - még ha az más alapon nyugszik -, akkor a Ravens-ét kordában tarthatjuk.Reed, Lewis zseniális, elit a Ravens D. De most jó a Pats OL, lesz ideje az Off. felvenni a ritmust, s akkor a no huddle fizikálisan ki fogja őket készíteni. Tavaly pont a Texans ellen vették még a seggükön is a levegőt.tomi-tomiRay Lewis azt se fogja tudni melyik bolygón van a tight endek között a no huddle során. Két dolog miatt fájhat a Pats szurkoló feje:
Suggs vs. Light (hagyományosan szenved ellen)
Rice vs. DDoM
Light meg kapjon TE segítséget. A no huddle egyik nagy előnye szerintem, hogy sokkal nehezebben tudnak a pass rusher-ek hatékonyak lenni.
Wyatt, a Frisco DL és pass rush se volt rossz tegnap. 😊 Nagyon erős mindhárom talpon lévő NFC csapat.tomi-tomi

több mint 14 éve
Mondjuk ha esetleg a távolba nézünk, egy esetleges Ravens elleni reváns után a Frisco, Packers, Giants hármasból nem tudom ki lenne a legjobb. A Packers szerintem megverné a 49erst, meg az AFC-s csapatok ellen is jobb lenne, a Giantset ha nem muszáj nem szívesen látnám ismét SB-n, nem igen gyengült az a DL :/ Még talán a 49ers lenne a legjobb, de akkor ma a Giantsnek kéne szurkolnom, semmi sem könnyű 😀WyattSzerintem egyértelműen a Packers lenne nekünk a legjobb. A Giants,49ers kettősnél brutál a D. ami képes megfogni Bradyéket + az O is elfogadható náluk. Míg a Packersnél tök ugyanolyan Offense és Defense mint nálunk. Lenne egy gyönyörű pontháború amiből akár jól is kijöhetnénk.
több mint 14 éve
A Rice-street azér totálmás ucca. Főleg Liccsel - mögötte meg elpöttyinget Falkó. Szóval észnél kell lenni főleg az elejin ha bejönnek neki ezek a Taréj-Liiiivens-PistaDixon passzok akkor elkapja Ariadné hálóingét. Másrészről meg lehet előszedni Ocsót, lehet mennek a TE passzok, de korántsem fognak olyan yardgazdagságot biztositani mint tegnap. Lui azér ha csinájja a tekkölt, az meg van csinálva kérem. A Hentes ajánlata: kis pici Ocsó nagyobb mennyiségű Valkűr - nagyon nagy mennyiségű Valkűr és hogy legyen viszontlóbálás is Wudhed menni försztdán. 😉Nem akarom elhinni, hogy a Rice féle nagy futást megint megegyük. Ha megfogtuk a Denver brutális futását - még ha az más alapon nyugszik -, akkor a Ravens-ét kordában tarthatjuk.Reed, Lewis zseniális, elit a Ravens D. De most jó a Pats OL, lesz ideje az Off. felvenni a ritmust, s akkor a no huddle fizikálisan ki fogja őket készíteni. Tavaly pont a Texans ellen vették még a seggükön is a levegőt.tomi-tomiRay Lewis azt se fogja tudni melyik bolygón van a tight endek között a no huddle során. Két dolog miatt fájhat a Pats szurkoló feje:
Rice vs. DDoM
Light meg kapjon TE segítséget. A no huddle egyik nagy előnye szerintem, hogy sokkal nehezebben tudnak a pass rusher-ek hatékonyak lenni.tomi-tomi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Rice futásaitól akkor kell igazán tartani, ha nem tud a meccs elején előnybe kerülni Brady & co. Tegnap elsősorban az option futást sikerült lenullázni. McGahee azért hozta hagyományos úton a yardokat.Nem akarom elhinni, hogy a Rice féle nagy futást megint megegyük. Ha megfogtuk a Denver brutális futását - még ha az más alapon nyugszik -, akkor a Ravens-ét kordában tarthatjuk.Reed, Lewis zseniális, elit a Ravens D. De most jó a Pats OL, lesz ideje az Off. felvenni a ritmust, s akkor a no huddle fizikálisan ki fogja őket készíteni. Tavaly pont a Texans ellen vették még a seggükön is a levegőt.tomi-tomiRay Lewis azt se fogja tudni melyik bolygón van a tight endek között a no huddle során. Két dolog miatt fájhat a Pats szurkoló feje:
Rice vs. DDoM
Light meg kapjon TE segítséget. A no huddle egyik nagy előnye szerintem, hogy sokkal nehezebben tudnak a pass rusher-ek hatékonyak lenni.
Wyatt, a Frisco DL és pass rush se volt rossz tegnap. 😊 Nagyon erős mindhárom talpon lévő NFC csapat.tomi-tomi
több mint 14 éve
Nem akarom elhinni, hogy a Rice féle nagy futást megint megegyük. Ha megfogtuk a Denver brutális futását - még ha az más alapon nyugszik -, akkor a Ravens-ét kordában tarthatjuk.Reed, Lewis zseniális, elit a Ravens D. De most jó a Pats OL, lesz ideje az Off. felvenni a ritmust, s akkor a no huddle fizikálisan ki fogja őket készíteni. Tavaly pont a Texans ellen vették még a seggükön is a levegőt.tomi-tomiRay Lewis azt se fogja tudni melyik bolygón van a tight endek között a no huddle során. Két dolog miatt fájhat a Pats szurkoló feje:
Rice vs. DDoM
Wyatt, a Frisco DL és pass rush se volt rossz tegnap. 😊 Nagyon erős mindhárom talpon lévő NFC csapat.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Mondjuk ha esetleg a távolba nézünk, egy esetleges Ravens elleni reváns után a Frisco, Packers, Giants hármasból nem tudom ki lenne a legjobb. A Packers szerintem megverné a 49erst, meg az AFC-s csapatok ellen is jobb lenne, a Giantset ha nem muszáj nem szívesen látnám ismét SB-n, nem igen gyengült az a DL :/ Még talán a 49ers lenne a legjobb, de akkor ma a Giantsnek kéne szurkolnom, semmi sem könnyű 😀

több mint 14 éve
Reed, Lewis zseniális, elit a Ravens D. De most jó a Pats OL, lesz ideje az Off. felvenni a ritmust, s akkor a no huddle fizikálisan ki fogja őket készíteni. Tavaly pont a Texans ellen vették még a seggükön is a levegőt.tomi-tomiRay Lewis azt se fogja tudni melyik bolygón van a tight endek között a no huddle során. Két dolog miatt fájhat a Pats szurkoló feje:
Rice vs. D
több mint 14 éve
Ilyenkor még szoktak azzal is jönni, hogy 1 nappal többet tudunk pihenni, ami jól jöhet 😀WyattSőt, nekik utazniuk is kell! 😀
Aztán, Brady>>>>>>Flacco.
A Ravens D bármire képes.
A tegnapi és a mai meccs alapján nagyjából 70-30-nak érzem a Pats esélyeit.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Ilyenkor még szoktak azzal is jönni, hogy 1 nappal többet tudunk pihenni, ami jól jöhet 😀

több mint 14 éve
Reed, Lewis zseniális, elit a Ravens D. De most jó a Pats OL, lesz ideje az Off. felvenni a ritmust, s akkor a no huddle fizikálisan ki fogja őket készíteni. Tavaly pont a Texans ellen vették még a seggükön is a levegőt.
több mint 14 éve
triangle
1 283
ravens. balfasz O (+rizs), jó kis D.jó O-line kell a jövő hétre, oszt meglássuk.
több mint 14 éve
össze lesz az rakva addigraUtálatos dolognak tartom valaki sérülésén spekulálni, de Reed sérülése nagyon komoly faktor lehet a jövő héten.FeGa
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Utálatos dolognak tartom valaki sérülésén spekulálni, de Reed sérülése nagyon komoly faktor lehet a jövő héten.
több mint 14 éve
A könnyebbik konferenciát 😀Mondjuk kíváncsi vagyok Rizs bácsit megfogjuk-e valami alap szinten

több mint 14 éve
Szvsz a könnyebbik ellenfelet kaptuk.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egy hibája volt, után két percig még kába, aztán szétalázza a Denver amúgy nem éppen szar védelmét. WyattEhhez azért tegyük hozzá mindenképpen, hogy a Patriots OL tegnap nem sok babért hagyott a denveri pass rushereknek (pedig, ahogy mondod egyáltalán nem tehetségtelen a Broncos ilyen téren). Brady-t tökéletesen megvédték, biztosították számára bőven azt az időt, ami game plan végrehajtásához kellett, persze Tomra maximálisan igaz, hogyha hagysz neki elég időt, akkor meg fogja találni valamelyik elkapóját, erre mérget vehetsz.
több mint 14 éve
Kiadtam a fiúknak, hogy nélkülem is oldják meg 😀 Amúgy annyira tudtam, hogy ezt fogod írni 😀A nyomás mindenképp Bradyn lesz, neki kell "nyernie" a meccseket...GogoA PO one & done nyomásnak véget vetett. A nekem kell megnyernem a meccset nyomás szerintem lecsökkent az utóbbi mérkőzéseken a normál szintre. Egyrészt a D 40-45 percig most már kifejezetten jól játszik, másrészt négy olyan célpontja van, akikben (majdnem) vakon megbízik.
Edelman volt a deep threat! 😀 Jut eszembe, Wyatt meccsnézési szokása, mint előrejelzés, borulni látszik. Új szabály: Wyatt egyáltalán nem nézi; Pats az elejétől jól játszik. 😊tomi-tomi

több mint 14 éve
No akkor megnézve a meccset:Brady, ezért is minden idők legjobb irányítója, vita nélkül. Egy hibája volt, után két percig még kába, aztán szétalázza a Denver amúgy nem éppen szar védelmét. Az a punt, zseniális 😊
Gronko+Herni, nincs mit hozzátenni, a legjobb TE-részleg, méghozzá toronymagasan.
Fal is jó volt, Ridley azért vigyázzon legközelebb a labdára jobban, a védelemben szinte mindenki kimagasló volt, de Ninkovich egészen zseniális, és Mayo is az új szerződése óta ismét elit
Edelman természetesen megint jó volt, Von Miller meg szedjen nyugtatót, mert ritka gyáva húzás volt hátulról beleszállni a másikba... Ezt senki nem engedheti meg, nemhogy egy taknyos rookie (mégha amúgy kurvajó játékos is...)
Egyszerűen parádés volt, csak tartsuk ezt a formát, az elég lenne az AFC-ben 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szép estét szurkolótársak 😊 Most sikerült először gépközelbe vonszolni magam a tegnap éjjel után, még egy edzés is ki kellett birnom ma délután, de megérte tegnap virrasztani 😊Az egész csapat tutto completto hatalmas dicséretet érdemel, jó volt látni hogy az első pillanattól maximális hőfokon égett mint a támadó mint pedig a védősor. Az O Line nagyszerű munkát végzett Brady megvédésében, futójátékban hiányoztak néha a blokkok , de ilyen eredménynél kit érdekel ? 😊 Welker, Hernandez, Gronk háromasról csak szuperlativuszokban lehet beszélni, úgy is játszottak mindhároman tegnap 😊
Ami igazán örömteli hogy a végre teljes védelem is nagyszerűen teljesitett, különösen a LB sor dicsérhető, Spikes, Mayo és Ninkovich is jegyzett legalább egy egy nagy pillanatot, ez sok erőt fog adni a konf döntőre. Secondary is látványosan jobb volt mint az alapszakasz nagy részében, de szerintem arról felesleges is beszélni, tudjuk mennyi hiányzónk volt, de nagyon tetszett tegnap ez a csapatrész is mint mindegyik 😊
Még mindig úszom a boldogságban 😊 Megtört az átok, ne legyen megállás a Super Bowl-ig 😊 Most meg várjuk az ellenfelet 😊
A Denvernek egyébként grat a szép szezonhoz, többet kihoztak belőle az elvártnál 😊
több mint 14 éve
Anélkül, hogy egy komoly, szakmágató elemzést írnék, csak annyi, hogy kibaszottul tetszett a tegnapi védelmünk. :cool:
több mint 14 éve
Bepótoltam.Mindneképp pótold be a lemaradásod, megéri 😊gravediggerJön eredménykövetni, ittasan..., asszem én akkor inkább kihagyom, mert a meccset akarom nézni, majd a vasárnapiakon röhögök végig 😛Valamiről lemaradtam? 😀polonic
u.i.: megtalálta a topikot, ahol lehet Márktól kérdezni 😂gdavid
Szakmázgatás. 😂
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Hi-top fade is 9-szer annyi snapet kapott tegnap, mint Ocho. 😉SchleckOké, akkor azon a kilencen is rugózhat 😊
Hernandez "did leave with a head injury after a rush during the final quarter, but said after the game he felt "ready, baby."" (Bár ki tudja, abból mennyi volt az adrenalin. Szükség lesz rá a következő (két) meccsen is.)
Belichick Hernandezről, mint RB
Ergo egy esetleges SB szereplés sem befolyásolja közvetlenül,hogy melyik TE-WR marad, és melyik megy.undisputedlyArra gondoltam, hogy egy esetleges gyűrű után Ocho viselkedése megváltozhat - megvan, amiért jött, nem biztos, hogy ugyanezt vállalja még egy évre (lehetőség, nem jóslat).
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."