New England Patriots

76 feliratkozó

több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Így van,ahogyan zinedine5 kolléga írja,semmi különleges nem történt,utolért minket az NFL evolúciója. Nagy valószínűséggel ki lehet jelenteni,hogy az a korszak amikor Bradyvel a Pats az egész NFL legdominánsabb csapata volt éveken keresztül,véget ért. Most már nem mi vagyunk a team-to-beat az NFL-ben,hanem véleményem szerint egy PO csapat vagyunk a contenderek mögött,nagyjából a Houston,Titans szintjén. Ez nem sírásás,hanem szerintem szimplán egy reális helyzetértékelés.
Sajnos már nem a 3-4 évvel ezelőtti Brady játszik,hogy elbírja,hogy JE-n kívűl nincs elkapója,a Sanu trade besüljön,hogy a szezon 90 %-ban ne legyen futójátéka,TE-ek ne létezzenek és szar legyen a fal előtte + bónuszként JMD se remekeljen. Ennyit nem bírt el az Off. az egész szezonban,fellángolásai voltak,a Def néha megmentette a seggét,de kiegyensúlyozott (akár használhatnánk ezt a szót is a konzisztens helyett) jó játékot a szezon során nem tudott felmutatni.
Sajnos ezzel párhuzamosan a Def.nek is voltak üresjáratai,ami néha-mint pl tegnap- a fontos pillanatokban is bekövetkezett,így őket is eléggé Janus arcú csapatrésznek érzem.
A PO-ban meg persze barmi lehet-kb ennyi érvük is van a bizakodóknak- de a realitás szerintem az hogy ebben a csapatban most max egy kör van,de akár a wild card meccsen is lehet meglepetés.(ami a fentiekből következően nem is biztos hogy akkora meglepetés lenne)

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 461 — Ajmo Vatreni
Jézusom mennyi önkéntes sírásó van itt... 😛
Idén nem domináltak a támadók ahogy éveken keresztül és akkor most itt a világvége?
Vágjunk ki mindenkit a csapatból játékostól edzőig és akkor majd minden jó lesz? 😮

A szezonnak még nincsen vége... 😉
(Ha ki is kapunk a WC meccsen akkor is szerethető az idei csapat, max. ennyire futotta most...)

Őszintén szólva már várom a szűk esztendőket hogy lássam ki az aki megmarad majd azokban az időkben is és kik azok akik "arra jobban érdemes csapatokra áldozzák a drága idejüket mostantól"... 😛

Akinek nem inge ne vegye magára... 😉
Castleai01
Láttad te ezt a meccset?
Nem domináltunk? Hát nem.
És igen, ennek a világnak itt nagyjából vége.
több mint 6 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Hogy jött elő ez a trade ötlet? 😊 A 2019-es szezonban már nem lehet eltradelni, mert túl vagyunk a deadline-on, február végén meg lejár a szerződése. Amiben az is ki van kötve, hogy utána nem lehet fr tagelni. Akkor se lehetne eltradelni, ha Brady is akarná. 😀
peterk2005
Ne hozz logikát ebbe az emocionális témába, BB megoldja

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 625 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hogy jött elő ez a trade ötlet? 😊 A 2019-es szezonban már nem lehet eltradelni, mert túl vagyunk a deadline-on, február végén meg lejár a szerződése. Amiben az is ki van kötve, hogy utána nem lehet fr tagelni. A Pats már akkor se tudná eltradelni, ha Brady is akarná. 😀

Ha megy is valahova (nem fog), akkor is legfeljebb márciusban, szabad ügynökként.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Jézusom mennyi önkéntes sírásó van itt... 😛
Idén nem domináltak a támadók ahogy éveken keresztül és akkor most itt a világvége?
Vágjunk ki mindenkit a csapatból játékostól edzőig és akkor majd minden jó lesz? 😮

A szezonnak még nincsen vége... 😉
(Ha ki is kapunk a WC meccsen akkor is szerethető az idei csapat, max. ennyire futotta most...)

Őszintén szólva már várom a szűk esztendőket hogy lássam ki az aki megmarad majd azokban az időkben is és kik azok akik "arra jobban érdemes csapatokra áldozzák a drága idejüket mostantól"... 😛

Akinek nem inge ne vegye magára... 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 292 — nabege2@yahoo.com
Ha PO balul sül el TB vagy retired vagy BB eltradeli...
ThundersNFL
Engedd már el ezt a trade dolgot...
gordon
Mégis hova?
Mondj egy csapatot, aki ez után az alapszakasz után trade-el egy 42 éves irányítóért.
Még ha azt az irányítót Tom Brady-nek is hívják.
jamaicababa
Ezután az alapszakasz után (12-4) LOL.
LeviPoki
PM is SB-t nyert, de nagyon kevés csapat igazolta volna le azután az SB győzelem után
több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
ThundersNFL
gordon
Mégis hova?
Mondj egy csapatot, aki ez után az alapszakasz után trade-el egy 42 éves irányítóért.
jamaicababa
Ezután az alapszakasz után (12-4) LOL.
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 719 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Amúgy ha már itt elkezdtük a vészharangot kongatni: remélem mielőtt elmegy BB, még ledraftolja Brady utódját, és nem egy új GM-nek kell megtennie. Nem bánnám a vérfrissitést a támadók oldalán. Gondolok itt főleg JMD-re, de lehet a pályán is új irányokba kéne tekintgetni..
jamaicababa
Stidham💪

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
Amúgy ha már itt elkezdtük a vészharangot kongatni: remélem mielőtt elmegy BB, még ledraftolja Brady utódját, és nem egy új GM-nek kell megtennie. Nem bánnám a vérfrissitést a támadók oldalán. Gondolok itt főleg JMD-re, de lehet a pályán is új irányokba kéne tekintgetni..

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 719 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL
gordon
Mégis hova?
jamaicababa
Jacksonville 😂😂😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
ThundersNFL
gordon
Mégis hova?
jamaicababa
szerintem 6-7 csapat simán.

több mint 6 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
ThundersNFL
gordon
Mégis hova?

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Henryt nem lesz egyszerű megfogni...
NB2
azért AJ Brown se lesz egyszerű eset, őt bírtam college szinten is 😊
manuszka86
Plusz egy pár ex patses is jön, veszíteni valójuk nincs, nem lesz egyszerű meccs...
több mint 6 éve
NB2
manuszka86
tudni milyen idő lesz?

több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
NB2

több mint 6 éve
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 290
Volt már, hogy Brady kiégett 😉 😀
Klaci79
Szo szerint nem, csak utalosan.. 😉
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Klaci79
Az már sokszor. De hogy megöregedett, az még sosem 😊
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 981
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ennyire pozitív még nem voltam vereség után. Innentől meglesz, ezt most bármire megrakom
Wyatt
20 nap alatt ennyit fordult a világ 😥
ZERO_L
Az emociok sokat nyomnak a latba meccsek utan..
topin
Így van, lehet, holnapra máshogy látom. Én már csak ilyen hirtelen ember vagyok. Ezzel kell elfogadni, vagy ennek ellenére. Vagy egyáltalán nem is. A Chiefs elleni L után biztosra vettem a bajnoki címet. A Bills megerősített benne. A mai jelenleg egy rendkívül rossz érzést keltett, mint legutóbb 2009-ben. Persze, lesz esélyünk, de most nem értem azt, mint az elmúlt hetekben.
Wyatt
Szerintem nincs ezzel semmi baj, hogy kijonnek az emociok..inkabb arra celoztam, hogy 20 nap alatt se rosszabbak, se jobbak nem lettunk es megis eg es fold a hozzaallasa a szurkoloknak a vereseg kinezete miatt..

Ebben a maiban vastagon benne volt a D jatekhivas es kivitelezes..a TB pick6 es a 2.negyed vegi BB dontes..ez igy egyutt sok volt a szokasos docogosebb passzjatekhoz. Futni legalabb tudunk..es nem feltetlenul csak az eredmeny utan 😊
topin
Nem az, hogy rosszabbak. Ott volt egy lelki plusz, ami előre repíthetett volna minket, ott volt a Bills megverése, ami igen tökös meló volt. És akkor kijövünk egy ilyennel. Ez minden csak nem nemfaszlohasztó.

De persze, 13–3-mal még sosem voltunk bajnokok, 12–4-gyel meg igen, szóval ezért és Tua miatt kaptunk csak ki 😊

több mint 6 éve
Szezon kezdet - New Hope
Vereségek - Empire Strikes back
PO - Return of BRADY 💍💍💍💍💍💍💍
😁😁😁😁
ThundersNFL
off: mindenki tudja Empire Strikes Back>minden más
briareos
Na, azért a 3. résznél én még emlékszem, hogy odavoltál, amikor jött a 4:03 ebben a vidiben^^

www.youtube.com/watch?v=0KYxYOo2RnA
Wyatt
igen, meg a rouge 1 vége, de mint egész film, ESB minden felett
briareos
Na az is odabaszott igen, bár az újat nem láttam még sajna, de igazából sok reményt nem fűzök hozzá
Wyatt
egy szar
briareos
Kár, azért attól még megnézem, ha már elsőre hiába vettem jegyet, nem sikerült eljutni rá^^
Wyatt
ja persze, ne hagyd ki, hallottam olyat akinek tetszett.

több mint 6 éve
Szezon kezdet - New Hope
😁😁😁😁
ThundersNFL
briareos
Na, azért a 3. résznél én még emlékszem, hogy odavoltál, amikor jött a 4:03 ebben a vidiben^^

Wyatt
briareos
Na az is odabaszott igen, bár az újat nem láttam még sajna, de igazából sok reményt nem fűzök hozzá
Wyatt
egy szar
briareos
Kár, azért attól még megnézem, ha már elsőre hiába vettem jegyet, nem sikerült eljutni rá^^

több mint 6 éve
Szezon kezdet - New Hope
😁😁😁😁
ThundersNFL
briareos

Wyatt
briareos
Wyatt
egy szar

több mint 6 éve
Szezon kezdet - New Hope
😁😁😁😁
ThundersNFL
briareos

Wyatt
briareos

több mint 6 éve
Szezon kezdet - New Hope
😁😁😁😁
ThundersNFL
briareos

Wyatt