New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
És akkor hogy ne legyen elég bajunk,Gordon felkerült az injury reportra a térdével...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 294
Schefter szerint csípősérülése van és operálni kell, azért neki elég jó infói szoktak lenni (kamu sérülést nehezen feltételeznék). Na de hogy az utcáról kit fog kukázni BB az érdekes lesz
manuszka86
Akkor választ kaptunk a gyengébb formára..
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Schefter szerint csípősérülése van és operálni kell, azért neki elég jó infói szoktak lenni (kamu sérülést nehezen feltételeznék). Na de hogy az utcáról kit fog kukázni BB az érdekes lesz

Szerkesztette: manuszka86

több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 294
ne viccelj már, hogy te komolyan azt gondolod, egy ha nem is élete formájában lévő de azért messze liga átlag felett teljesítő rugót csak úgy "poénból" IR-re teszünk...

most majd szépen kiderül, hogy tényleg olyan egyszerű az utcáról helyettesíteni Ghostot vagy azért még mindig fontos értéke a csapatnak

(btw, edzésen nem lehet összeszedni olyan sérülést ami miatt IR-re tud kerülni egy játékos?)
ZERO_L
Hol írta, hogy poénból? Konkrétan egy logikus felvetést írt le..a jelenlegi formájában egyáltalán nem lenne meglepő, ha nem lenne komolyabb sérülése. Így meg logikus, hogy jövőre is nálunk marad, de mégis lecseréljük idén..Sokkal gyengébb teljesítményt nem kaphatunk..

Nyilván nem nagyon fogják az orrunkra kötni hogy valós sérülés miatt van ez, vagy attól rúgott gyengébben, vagy kamu IR amivel jövőre megmentjük magunknak, de próbálunk stabilizálni a poszton.
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ennél valószínűbb, hogy olyan sérüléssel küszködik, ami befolyásolja a rúgás pontosságát. Most jött el a pillanat, amikor inkább hoznak valakit, amíg meggyógyul. Nem lehet tovább tolerálni a dolgot.

Biztos, hogy nem felejtett el rúgni, nincs abban a korban, amikor hanyatlik már a teljesítménye. Egy sérülés elfogadható magyarázat a kihagyott lövésekre.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 073 — situational football
Gostkowski -> IR
Beki
Ez most "a nem akarjuk kirúgni és a TC-ben kap még egy esélyt egy versenytárssal, hogy bizonyítson" eset vagy tényleg sérült? Hozzá sem értek egyetlen meccsen sem és a mozgásán sem látszott semmi.

Én az előbbire tippelek, így nincs rosteren, de a fizetését kapja és senki sem igazolja rögtön le, ahogy történne, ha cutolnánk.
Burkus
ne viccelj már, hogy te komolyan azt gondolod, egy ha nem is élete formájában lévő de azért messze liga átlag felett teljesítő rugót csak úgy "poénból" IR-re teszünk...

most majd szépen kiderül, hogy tényleg olyan egyszerű az utcáról helyettesíteni Ghostot vagy azért még mindig fontos értéke a csapatnak

(btw, edzésen nem lehet összeszedni olyan sérülést ami miatt IR-re tud kerülni egy játékos?)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
kapjuk a finom pofonokat azért az élettől...
NB2
Igen. Egy hónap alatt leolvadt a ligaszerte rettegett offense. Valahol olvastam, hogy a Jets elleni 20:0-ás vezetés óta 22 labdabirtoklásból csak 3 volt olyan, ahol ötnél több playt tudott megcsinálni a csapat.

Nem baj, a defense nyeri a bajnokságot. 😊

Szerkesztette: Burkus
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Gostkowski -> IR
Beki
Ez most "a nem akarjuk kirúgni és a TC-ben kap még egy esélyt egy versenytárssal, hogy bizonyítson" eset vagy tényleg sérült? Hozzá sem értek egyetlen meccsen sem és a mozgásán sem látszott semmi.

Én az előbbire tippelek, így nincs rosteren, de a fizetését kapja és senki sem igazolja rögtön le, ahogy történne, ha cutolnánk.
Burkus
Fizetését miért kapná?
Wyatt
Ha IR-en van, akkor szerződéstől függően kaphat fizetést, úgy tudom. Vagy rosszul tudom? Kizárt, hogy kapja a base salaryt? (Amúgy az aláíráspénzt meg a roster bonust már megkapta.)
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 308 — nabege2@yahoo.com
kapjuk a finom pofonokat azért az élettől...
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Gostkowski -> IR
Beki

Burkus
Fizetését miért kapná?

több mint 6 éve
Gostkowski -> IR
Beki

Szerkesztette: Burkus
több mint 6 éve
Akkor itt a válasz. Hát, remélem, nem fogunk szopni az új rúgóval, bár az idei teljesítményt látva egyelőre nem szeretném elképzelni, hogy ennél rosszabb jön

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Gostkowski -> IR
több mint 6 éve
szupy New England Patriots 14
Ma olvastam, hogy kickert tesztelünk. Kérdés, ha új kicker van Gostkovskit kirakják? Bárkinek felbontható a szerződése?
több mint 6 éve
Ennél nagyobb bajunk sose legyen

több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 728 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 twitter.com/FieldYates/status/1179366653341179906?s=20
Inkább nem fűzök hozzá semmit...
cspeti98
Most komoly?
Nem már...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
 twitter.com/FieldYates/status/1179366653341179906?s=20
Inkább nem fűzök hozzá semmit...

több mint 6 éve
rokaur 876
lol

twitter.com/ftbeard_17/status/1179108905625911296
ZERO_L
Annyira ott lenne a helye a közvetítéseknél vagy valamelyik kísérő műsorban, amikor az ESPYS-en leoltotta Ryan Lochte-t az valami zseniális volt😀
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 073 — situational football
lol

twitter.com/ftbeard_17/status/1179108905625911296

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Sandersért vajon bejelntkeztünk a Bronconál?

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Szerintem túlventilláljátok a meccset, ilyen egy igazi csoportmeccs két jó, és kemény csapat közt. McDermett majd lenyugszik. Ez a Bills irányító hiányában úgyis szétesik 2 év alatt, becsüljük meg a csoportmeccseket.
Helmut Zimmer
Jaja,fasza volt ez, izmoztunk egy jót, izgi volt a végéig, szerencsére nem jött be a Bills-győzelem tippem, de nem múlt sokon (ahogyan az várható is volt)
Wyatt
Én azt kaptam amit vártam, Két kemény védelmet, két szenvedő O-t. Azt is elfogadtam volna, ha kikapunk, mert egyrészt a Bills D ellen az mindig benne van, másrészt most kifejezetten pofásak is.

Szóval én inkább úgy látom, hogy szerencsénk volt, hogy veretlenek maradtunk és mehetünk tovább.

Ahogy Slater mondta: You never take winning for granted in this league.
zinedine5
Azért ez több szerencsénél. A mieink egy pontban jelentősen felülmúlták a Billst. Több labdát szereztek.
Kollega
Ez nem teljesen így van.
Brady ellen teljesen más csapdázni, mint Allen ellen. Ha mondjuk Wilson - Dissly-Lockett trio ellen húztok ilyen játékokat, vagy Mahomes and Co ellen, akkor szétdobálnak Titeket, ugyanennyi csapdával, nyilván nem is ezt hívnátok. Allen ellen az engage 8 ugyanúgy cheap shot mint a töménytelen csapdázás. Ugyanez igaz a passrushra is. Ellenetek nem lehet számos DL mozgást megcsinálni, mert bünti a vége. Tök más filozófia volt fent, magas színvonalon.
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Szerintem túlventilláljátok a meccset, ilyen egy igazi csoportmeccs két jó, és kemény csapat közt. McDermett majd lenyugszik. Ez a Bills irányító hiányában úgyis szétesik 2 év alatt, becsüljük meg a csoportmeccseket.
Helmut Zimmer
Jaja,fasza volt ez, izmoztunk egy jót, izgi volt a végéig, szerencsére nem jött be a Bills-győzelem tippem, de nem múlt sokon (ahogyan az várható is volt)
Wyatt
Én azt kaptam amit vártam, Két kemény védelmet, két szenvedő O-t. Azt is elfogadtam volna, ha kikapunk, mert egyrészt a Bills D ellen az mindig benne van, másrészt most kifejezetten pofásak is.

Szóval én inkább úgy látom, hogy szerencsénk volt, hogy veretlenek maradtunk és mehetünk tovább.

zinedine5
Azért ez több szerencsénél. A mieink egy pontban jelentősen felülmúlták a Billst. Több labdát szereztek.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Helmut Zimmer
Wyatt

zinedine5
Ahogy nézem, nincs ellentmondás 😊

több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 461 — Ajmo Vatreni
Helmut Zimmer
Wyatt

több mint 6 éve
 twitter.com/mattdolloff/status/1178427799947878405?s=20

A Jones-Allen csörte. Azért ez mást mutat, mint amit tegnap a tévében láttunk.
Burkus
Ez a szög volt tegnap is,vagy csak a GP-en láttam?
kolok1972
Nem, nem volt, a pats.hu-n osztották meg. Én legalábbis most látom először.
Burkus
Akkor tkp Allen ellen kellett volna ítélni sisakhasználatért, ha jól értem...
FunHun
simán követ a nyakába, azt folyóba vele... Ne rágódjatok rajta, nem Ti voltatok parasztok, nem Ti csináltátok... Ha látok taktikai hibát az annyi, hogy túl hamar jött, és így túl korán jött fel a csere QB, lehetett volna baj. Erre legközelebb jobban kell figyelnie Billnek...

Helmut Zimmer
Szerintem nincs itt "túlventillálás" 😊 , egyszerűen kitöltjük csevegéssel a holtidőt a következő meccsig. 😊

Amúgy az irónián túl a belinkelt videó tükrében mit gondolsz az esetről? Én azt néztem, hogy tényleg Allen ment sisakkal előre, az ütközés irányába (nyilván befolyásolta a mozgását, hogy Harmon éppen lerántotta) és bár Jones nem vitásan odaállt elé, de a vállát próbálta befordítani és passzív volt, a sisak-sisak ütközés Allen előre mozgása miatt következett be. Vagy rosszul látom?