New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 7 éve
Poszt cunami..., megint csaltunk?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 7 éve
Coach Mayo! Welcome back 😊www.instagram.com/p/BvhIDDYj_hJ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=3naz23bf9yz5
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 7 éve
Azért erre a 2 percen belüli visszanézésre előfizetek! A nem történt semmit is vissza kell nézniük? A vitás eseteket? Dehát csak az egyik fél szerint vitás, a másik szerint jól döntött a bíró. A sárga zászlót? Oké, de itt pont az nem volt.Szóval egy értelmezés ehhez azért jó lenne!
We are all PATRIOTS!
több mint 7 éve
Elvileg nem, mert 2 percen belül ezt is kötelezően vissza kell nézniük.Azért az NFC döntőn "kicsit" jobban benézték a sporik... Egyértelmű, hogy az indukálta a szabályváltoztatást.LordTamasHát ja, csak az a szabálytalanság 2 percen belül volt már, két percen belül pedig nem lehet challengelni,.. Adtak a sz*rnak egy pofont.
peterk2005
több mint 7 éve
Azért az NFC döntőn "kicsit" jobban benézték a sporik... Egyértelmű, hogy az indukálta a szabályváltoztatást.LordTamasHát ja, csak az a szabálytalanság 2 percen belül volt már, két percen belül pedig nem lehet challengelni,.. Adtak a sz*rnak egy pofont.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Azért az NFC döntőn "kicsit" jobban benézték a sporik... Egyértelmű, hogy az indukálta a szabályváltoztatást.www.youtube.com/watch?v=ryqGaDAFqqg
több mint 7 éve
Látom, mostanában nagyon nem megy, hogy mindenki értse, miről beszél a másik.Nem is olvastam azt a cikket, amit ma hoztak le es abban emlitettek, de igen, biztos egy mai cikkben olvastam csupan masfel honapja az emlitett esetet.„Akkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.”Az ellenzéki sivalkodással foglalkozni is feleslegesfuzovelkifele.com/2019/03/mostantol-visszanezheto-minden-bedobott-es-be-nem-dobott-pass-interference/?fbclid=IwAR0QGk81vbHTp8ScTzJhb7xQJGwpVnx9SA0xDYDA44OjFgKXR7IgutCXxsI
Btw, sehol nem láttam én sem, hogy bárki emlegette volna ezt a jelenetet, de ha megtették sem izgatna
Wyatt
kapitnono
Az, hogy ma lehoztak egy cikket itt a szabályváltoztatásról, amiben ezt megemlítik, az nem ez a kategória
Wyatt
Like.
Stez
Kiindulópont:
„Akkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.”
Reakció:
Sehol nem láttam én sem, hogy bárki emlegette volna ezt a jelenetet, de ha megtették sem izgatna
Válasz:
fuzovelkifele.com/2019/03/mostantol-visszanezheto-minden-bedobott-es-be-nem-dobott-pass-interference/?fbclid=IwAR0QGk81vbHTp8ScTzJhb7xQJGwpVnx9SA0xDYDA44OjFgKXR7IgutCXxsI
Erre (tehát nem neked) reakció:
Az, hogy ma lehoztak egy cikket itt a szabályváltoztatásról, amiben ezt megemlítik, az nem ez a kategória

több mint 7 éve
engem azért lepett meg a dolog mert erre hivatkoztak a szabályváltoztatás során, korábban pedig sehol nem hallottam hogy ez egy szabálytalan játék lett volna /persze ez semmit nem számít, nem olvasok minden amerikai focis oldalt, simán lehet hogy több helyen írtak róla/Ezt a játékot már az élő közvetítésben is kritizálták az elmaradt zászló miatt. DPI is volt, a védő beakasztotta az elkapó kezét. Viszont ilyenből volt kb. százhuszonnyolc a meccsen. Az lett volna a vicces, ha pont erre dobnak.
nekem ugyan az a benyomásom hogy ha ez szabálytalan akkor kb minden második passz playre simán be lehet dobni a zászlót mert ki lehet rá hozni hogy DPI volt /kb ugyanugy a bírókon fog múlni csak most nem a pályán lévőkön hanem a NY-i központban lévőkön/Cuchulain82
A benyomásoddal egyetértek egyébként (bár nem konkrétan ezzel a play-el kapcsolatban, ezt be kéne fújni superbowlban meg alapszakaszban is). Ebből a változásból könnyen az lehet, hogy a meccs utolsó negyedében sportot űznek majd a hátrányban levő csapatok a DPI review-kból. A spot bünti miatt bárki utazhat rá. A legsz*rabb offense is, mert felb*szni 50 yardra mindenki fel tudja a labdát, aztán lehet bízni benne, hogy az elkapó ügyesen dombitibizik.
Hogy miért olyan nehéz egy 8. zebrát felültetni a booth-ba és rábízni ezeket a dolgokat azt nem értem. A technológia bőven megvan hozzá, hogy mire visszaviszik a los-hoz a labdát addigra a videós zebra fönt újranézze a playt és leszóljon rádión ha valami nagy melléfogás történt.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Nem is olvastam azt a cikket, amit ma hoztak le es abban emlitettek, de igen, biztos egy mai cikkben olvastam csupan masfel honapja az emlitett esetet.„Akkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.”Az ellenzéki sivalkodással foglalkozni is feleslegesfuzovelkifele.com/2019/03/mostantol-visszanezheto-minden-bedobott-es-be-nem-dobott-pass-interference/?fbclid=IwAR0QGk81vbHTp8ScTzJhb7xQJGwpVnx9SA0xDYDA44OjFgKXR7IgutCXxsI
Btw, sehol nem láttam én sem, hogy bárki emlegette volna ezt a jelenetet, de ha megtették sem izgatna
Wyatt
kapitnono
Wyatt
Like.
több mint 7 éve
engem azért lepett meg a dolog mert erre hivatkoztak a szabályváltoztatás során, korábban pedig sehol nem hallottam hogy ez egy szabálytalan játék lett volna /persze ez semmit nem számít, nem olvasok minden amerikai focis oldalt, simán lehet hogy több helyen írtak róla/Nem is azért írtam, csak hogy ez a szabályváltozás során előkerült„Akkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.”Az ellenzéki sivalkodással foglalkozni is feleslegesfuzovelkifele.com/2019/03/mostantol-visszanezheto-minden-bedobott-es-be-nem-dobott-pass-interference/?fbclid=IwAR0QGk81vbHTp8ScTzJhb7xQJGwpVnx9SA0xDYDA44OjFgKXR7IgutCXxsI
Wyatt
kapitnono
Wyatt
kapitnono
nekem ugyan az a benyomásom hogy ha ez szabálytalan akkor kb minden második passz playre simán be lehet dobni a zászlót mert ki lehet rá hozni hogy DPI volt /kb ugyanugy a bírókon fog múlni csak most nem a pályán lévőkön hanem a NY-i központban lévőkön/
több mint 7 éve
Nem is azért írtam, csak hogy ez a szabályváltozás során előkerült„Akkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.”Az ellenzéki sivalkodással foglalkozni is feleslegesfuzovelkifele.com/2019/03/mostantol-visszanezheto-minden-bedobott-es-be-nem-dobott-pass-interference/?fbclid=IwAR0QGk81vbHTp8ScTzJhb7xQJGwpVnx9SA0xDYDA44OjFgKXR7IgutCXxsI
Wyatt
kapitnono
Wyatt

több mint 7 éve
„Akkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.”Az ellenzéki sivalkodással foglalkozni is feleslegesfuzovelkifele.com/2019/03/mostantol-visszanezheto-minden-bedobott-es-be-nem-dobott-pass-interference/?fbclid=IwAR0QGk81vbHTp8ScTzJhb7xQJGwpVnx9SA0xDYDA44OjFgKXR7IgutCXxsI
Wyatt
kapitnono
Szerkesztette: Wyatt

több mint 7 éve
Az ellenzéki sivalkodással foglalkozni is feleslegesfuzovelkifele.com/2019/03/mostantol-visszanezheto-minden-bedobott-es-be-nem-dobott-pass-interference/?fbclid=IwAR0QGk81vbHTp8ScTzJhb7xQJGwpVnx9SA0xDYDA44OjFgKXR7IgutCXxsI
Wyatt

több mint 7 éve
lehet hogy rossz oldalakat olvastam, nem szállok veled vitábaAkkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.az egészben nekem az tetszik hogy az elmúlt majdnem 2 hónapban sehol nem olvastam vagy hallottam arról hogy a fent említett játék szabálytalan lett volna, de az elmúlt néhány órában szerencsére kiderült hogy a legutóbbi SB győzelem is csak csalással jött össze 😊Lehet ilyeneket emlegetni. Például a 2006-os AFC döntőn Ellis Hobbs tök szabályos szerelésére dobtak zászlót, amivel a Colts az 1yardról jöhetett.elvileg az int előtti játékról van szó ahol Gilmore és Harmon védekezett CooksonNa, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
A legjobban azon mosolygok, hogy a „Mr. Felbaszom és úgyis DPI-t fújnak” irányítón szocializálódott ember írta be ide ezt
Wyatt
Lusta vagyok előkeresni, de nem emlékszem ordító DPI-re abban a szituban.
NB2
Cuchulain82
Kollega
'06ban pedig már nagyon kellett Manningnek egy SB részvétel, a nagy Archie Manning fia az NFL szupersztárja és mégsem tud bejutni egy Super Bowlba
Cuchulain82
A masik megjegyzesed szimplan csak szanalmas, de szarni ra.
Stez
a másik dologgal kapcsolatban lehet hogy szánalmas, csak a tényeket írtam le, de mint mondtam nem tervezek vitatkozni
több mint 7 éve
Én pont nem arra akartam kivezetni. Hanem arra, hogy tévedés mindkét oldalra történhet. Egészen biztosan volt tévedés a kárunkra is a döntőn és a javunkra is. Ez a szabályváltozás igazságosabbá teszi a játékot.Akkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.az egészben nekem az tetszik hogy az elmúlt majdnem 2 hónapban sehol nem olvastam vagy hallottam arról hogy a fent említett játék szabálytalan lett volna, de az elmúlt néhány órában szerencsére kiderült hogy a legutóbbi SB győzelem is csak csalással jött össze 😊Lehet ilyeneket emlegetni. Például a 2006-os AFC döntőn Ellis Hobbs tök szabályos szerelésére dobtak zászlót, amivel a Colts az 1yardról jöhetett.elvileg az int előtti játékról van szó ahol Gilmore és Harmon védekezett CooksonNa, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
A legjobban azon mosolygok, hogy a „Mr. Felbaszom és úgyis DPI-t fújnak” irányítón szocializálódott ember írta be ide ezt
Wyatt
NB2
Cuchulain82
Kollega
'06ban pedig már nagyon kellett Manningnek egy SB részvétel, a nagy Archie Manning fia az NFL szupersztárja és mégsem tud bejutni egy Super Bowlba
Cuchulain82
Stez
We are all PATRIOTS!
több mint 7 éve
Az ellenzéki sivalkodással foglalkozni is feleslegesBtw, sehol nem láttam én sem, hogy bárki emlegette volna ezt a jelenetet, de ha megtették sem izgatna

több mint 7 éve
Akkor nem olvashattal tul sok helyen ezzel kapcsolatban, mert egyebkent zengett a media attol az esettol.az egészben nekem az tetszik hogy az elmúlt majdnem 2 hónapban sehol nem olvastam vagy hallottam arról hogy a fent említett játék szabálytalan lett volna, de az elmúlt néhány órában szerencsére kiderült hogy a legutóbbi SB győzelem is csak csalással jött össze 😊Lehet ilyeneket emlegetni. Például a 2006-os AFC döntőn Ellis Hobbs tök szabályos szerelésére dobtak zászlót, amivel a Colts az 1yardról jöhetett.elvileg az int előtti játékról van szó ahol Gilmore és Harmon védekezett CooksonNa, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
Wyatt
NB2
Cuchulain82
Kollega
Cuchulain82
több mint 7 éve
az egészben nekem az tetszik hogy az elmúlt majdnem 2 hónapban sehol nem olvastam vagy hallottam arról hogy a fent említett játék szabálytalan lett volna, de az elmúlt néhány órában szerencsére kiderült hogy a legutóbbi SB győzelem is csak csalással jött össze 😊Lehet ilyeneket emlegetni. Például a 2006-os AFC döntőn Ellis Hobbs tök szabályos szerelésére dobtak zászlót, amivel a Colts az 1yardról jöhetett.elvileg az int előtti játékról van szó ahol Gilmore és Harmon védekezett CooksonNa, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
Wyatt
NB2
Cuchulain82
Kollega
több mint 7 éve
Lehet ilyeneket emlegetni. Például a 2006-os AFC döntőn Ellis Hobbs tök szabályos szerelésére dobtak zászlót, amivel a Colts az 1yardról jöhetett.elvileg az int előtti játékról van szó ahol Gilmore és Harmon védekezett CooksonNa, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
Wyatt
NB2
Cuchulain82
We are all PATRIOTS!
több mint 7 éve
na igen, de el kell ismerni hogy Torrey Smith egy egész NFL karriert épített fel a DPIkreJa, a főoldalon már láttam a sztorit. Csak egy ravensestől ez rendkívül ironikus lett 😊)elvileg az int előtti játékról van szó ahol Gilmore és Harmon védekezett CooksonNa, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
Wyatt
NB2
Cuchulain82
Wyatt
több mint 7 éve
Ja, a főoldalon már láttam a sztorit. Csak egy ravensestől ez rendkívül ironikus lett 😊)elvileg az int előtti játékról van szó ahol Gilmore és Harmon védekezett CooksonNa, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
Wyatt
NB2
Cuchulain82

több mint 7 éve
elvileg az int előtti játékról van szó ahol Gilmore és Harmon védekezett CooksonNa, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
Wyatt
NB2
több mint 7 éve
Na, mivel választ nem kaptam, inkább megkerestem, miről van szó.NFL csevegőben említették Gilmore Int-ét. Gondolom az lehetett.
Wyatt
több mint 7 éve
Ezekkel a méretekkel ilyen gyenge combine-t hozni mondjuk művészet volt