New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 7 éve
Ügye még nem unalmas? 😊www.youtube.com/watch?v=7gpTzVGqBuQ

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
DoM? Welcome back! Megyek, meg is nézem 😊Dom leírta a pats.hu oldalon egy kommentben, hogy várhatóan kik lépnek a megüresedett pozikba.Nézzük kik maradtakErnie Adams 😉
BB - Darth Belichick
McDaniels - OC
Ivan Fears - RB coach
Scar - O fal edző
Kis BB - Safety coach
Másvalaki?
ThundersNFL
jamaicababa
gordon
Szerkesztette: jr79
több mint 7 éve
Dom leírta a pats.hu oldalon egy kommentben, hogy várhatóan kik lépnek a megüresedett pozikba.Nézzük kik maradtakErnie Adams 😉
BB - Darth Belichick
McDaniels - OC
Ivan Fears - RB coach
Scar - O fal edző
Kis BB - Safety coach
Másvalaki?
ThundersNFL
jamaicababa
több mint 7 éve
Nézzük kik maradtakErnie Adams 😉
BB - Darth Belichick
McDaniels - OC
Ivan Fears - RB coach
Scar - O fal edző
Kis BB - Safety coach
Másvalaki?
ThundersNFL
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
www.facebook.com/bleacherreport/videos/397871240979743/Ebben az a jó, hogy ez már a Super Bowl előtt megjelent 😊
ervinator

több mint 7 éve
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Azért Daly elmenetelében kíváncsi lennék mekkora szerepe van Schiano érkezésének.hmm ez érdekes,pláne úgy hogy ugyanúgy DL edzőnek ment....Nagyon durván elvitték az embereket a stábból, nagyon érdekes offseason lesz ez, kíváncsi leszek BB mester honnan akaszt le majd ennyi embert 😊Bill bá fia maradt meg a Def.-ben az idei staff gárdából... Hát szép lesz ez na 😀Daly -> Chiefs
ParadSEC
Ez meglepett.
zinedine5
manuszka86
zinedine5
Én meg arra, hogy milyen lehet a staff, különösen a nem vezető beosztásúak viszonya Belichickhez/ mennyire része a döntéseknek, hogy el lehet hagyni jó pénzért a "New England-i terrorbolygót." (via Meskó)
Dalyn kívül a többiek nevét már másfél hónapja, az alapszakasz végén felsorolták, nem lehetett nagy meglepetés a távozásuk.
Crennel és Weis egyszerre távozott a 2004-es győzelem és három SB victory után, nem dőlt össze a világ akkor sem. (Bár ha mostantól megint 10 évet kell várni a következőre, azt lehet, hogy Belichick sem várja már ki.)
több mint 7 éve
Azért Daly elmenetelében kíváncsi lennék mekkora szerepe van Schiano érkezésének.ezt már ennyire kész tényként kell kezelni?
zinedine5
több mint 7 éve
Azért Daly elmenetelében kíváncsi lennék mekkora szerepe van Schiano érkezésének.hmm ez érdekes,pláne úgy hogy ugyanúgy DL edzőnek ment....Nagyon durván elvitték az embereket a stábból, nagyon érdekes offseason lesz ez, kíváncsi leszek BB mester honnan akaszt le majd ennyi embert 😊Bill bá fia maradt meg a Def.-ben az idei staff gárdából... Hát szép lesz ez na 😀Daly -> Chiefs
ParadSEC
Ez meglepett.
zinedine5
manuszka86
több mint 7 éve
hmm ez érdekes,pláne úgy hogy ugyanúgy DL edzőnek ment....Nagyon durván elvitték az embereket a stábból, nagyon érdekes offseason lesz ez, kíváncsi leszek BB mester honnan akaszt le majd ennyi embert 😊Bill bá fia maradt meg a Def.-ben az idei staff gárdából... Hát szép lesz ez na 😀Daly -> Chiefs
ParadSEC
Ez meglepett.
zinedine5
Szerkesztette: manuszka86
több mint 7 éve
A kinti szakírókat is...Bill bá fia maradt meg a Def.-ben az idei staff gárdából... Hát szép lesz ez na 😀Daly -> Chiefs
ParadSEC
Ez meglepett.
zinedine5
Pedig úgy néznem még a PO D# nehány alapszakaszon keresztul!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 7 éve
Nézzük kik maradtakBB - Darth Belichick
McDaniels - OC
Ivan Fears - RB coach
Scar - O fal edző
Kis BB - Safety coach
Másvalaki?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Bill bá fia maradt meg a Def.-ben az idei staff gárdából... Hát szép lesz ez na 😀Daly -> Chiefs
ParadSEC
Ez meglepett.
több mint 7 éve
Bill bá fia maradt meg a Def.-ben az idei staff gárdából... Hát szép lesz ez na 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
Flo azert eleg szepen visz magával a családi ezüstből...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 7 éve
Eszembe jutott egy hasonlat:Belichick egy olyan michlein csillagos séf, aki mindig azzal főz ami van és Brady hozzá a titkos összetevő 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 7 éve
most jut eszembe, akkor ezentúl átvedlek 'bama haternek 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Azok a mezek 😊))(ha valakit érdekelne az alapsztori, ami azért eléggé adja 😀 www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-gyonyoru-teniszezono-tudta-de-megis-tartozik-egy-randival-2551071 )
Szerkesztette: Wyatt

több mint 7 éve
Persze, és szezon közben is voltak villanásai. De aztán el-eltünt. Pont emiatt megnéztem a napokban a pénzét. És pont emiatt gondolom, hogy nem fér el a sapkában ez a teljesítmény ennyiért. Szerintem, ha még játszani akar, akkor egy olyan szerződéssel tudna csak maradni, ami ezt tekintetbe veszi. Ha pedig az van a fejében, hogy még szakíthat egy nagyot, arra biztos lesz jelentkező a ligában.Gronk persze nagyott játszott a döntőben, de egész szezonra vetítve ez a teljesítmény, ezért a fizetésért szerintem nem tartható, ráadásul sanszos, hogy ez nem is lesz már jobb. Persze én is imádom, de jobb lenne ha inkább visszavonulna, minthogy esetleg égesse magát a pályán.Szerintem a konfdöntőben is zseniális volt, persze kérdés, ezt tudja-e hozni, vagy csak akkor, ha az idény közben pihentetjük kicsit. Elfogadom a véleményed, én azért örülnék, ha maradna, már csak azért is, mert én totál új WR-sort képzelek el, és oda elég jó lenne egy bejáratott arc már.
Patterson esetében én megnézném, hogy mennyit javult vele a visszahordás. Szujektív véleményem szerint ezt a próblémát évek óta gyűrjük és én egyértelmű javulást látok ezen a vonalon. Úgyhogy hozzá én ragaszkodnék.
Kollega
...
Wyatt
We are all PATRIOTS!