New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 202 — je suis poloska
ötös műhold
Az olyan nagyképű szurkolók miatt utáljuk, mint amilyen például te vagy.
eaglesmcnabb

Ezt akartam pont írni, hogy valószínűleg azért ennyire erős itt az anti-Pats és anti-Vasas vonal a fórumon, mert ennek a két csapatnak vannak a legtenyérbemászóbb szurkolói ebben a közösségben. Szvsz egy Soldi egyedül többet tett az itteni Steelers utálatért, mint Tomlinék odaát helyben. Ugyanez igaz a Patriotsra és egy-két itteni szurkolójára. Valamiért nem az Ik és a Jax, vagy Toca és a Vikes van a célkeresztben.
Amadeus
Tévedsz, ha utálnám a Jaxt, az csakis Ik miatt lenne :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
ötös műhold New England Patriots 333
Törölhetnénk már végre ezt a rengeteg trollkodást?
Kollega
Jelents fel, öcsi! 😉
több mint 8 éve
Olyan kérdésre keresed a választ, amire nincs egzakt válasz, sőt tulajdonképpen a kérdés is értelmetlen, hiszen egy csapatot nem lehet "gyűlölni", ha valakinek a Pats logó/Belichick/Brady látványától automatikusan hányingere van, az már a pszichológusokra tartozik, nem egy nyilvános fórumra.
baggio 🏈
Kedves Baggio, először is, nem "egzakt választ" szeretnék kapni, hanem csak választ. Én eléggé jól tudom, hogy mik az egzakt válasz kritériumai, így itt véletlenül sem lépnék fel annak igényével.
De minden válasz válasz. A te válaszod a jelenség tagadása. Azt mondod, hogy "egy csapatot nem lehet »gyűlölni«". Ám legyen, de én nem így láttam. És innetől persze mehetne a szavakon való vitatkozás, hogy mit jelent a "gyűlölet" egy ilyen esetben. Hát ezt a témát már valóban nem itt fogjuk megvitatni.

Apropó kollegák! (Ez nem neked szól, Baggio.) Mi bajotok van velem? El tudjátok mondani értelmesen? Akartok róla beszélni? 😉
több mint 8 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Tényleg be kellene fejezni Satellite, ennek itt nincs értelme, vagdalkozol, miközben semmi okod nincs rá.
Törölhetnénk már végre ezt a rengeteg trollkodást? Legalább egy meccsünk még van. Talán kettő is idén.
Ha esetleg Waddle állapotáról tudnánk értekezni. De ha az nem megy, akkor beszéljük meg kiégett-e Luck? Pardon Brady 😊
Kollega
Na ez egy jó gondolat. Peterk2005, térjünk vissza a "Mikor hagyja ott Luck a Pats és a gyűrű kedvéért a Colts" témához. Amúgy Revis is megtette a gyűrűért, pedig neki zöld-fehér a vére 😊
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 591
ötös műhold
eaglesmcnabb

Ezt akartam pont írni, hogy valószínűleg azért ennyire erős itt az anti-Pats és anti-Vasas vonal a fórumon, mert ennek a két csapatnak vannak a legtenyérbemászóbb szurkolói ebben a közösségben. Szvsz egy Soldi egyedül többet tett az itteni Steelers utálatért, mint Tomlinék odaát helyben. Ugyanez igaz a Patriotsra és egy-két itteni szurkolójára. Valamiért nem az Ik és a Jax, vagy Toca és a Vikes van a célkeresztben.
több mint 8 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Törölhetnénk már végre ezt a rengeteg trollkodást? Legalább egy meccsünk még van. Talán kettő is idén.
Ha esetleg Waddle állapotáról tudnánk értekezni. De ha az nem megy, akkor beszéljük meg kiégett-e Luck? Pardon Brady 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Annyira jó, hogy 5 nappal az AFC döntő előtt nincs jobb téma annál, hogy ki miért gyűlőli a Patset. Nem lehetne újra megnyitni a Brady kiégett, vége a Manning érának topicot?Szerintem ennek a témának Gyuri QB elemzései mellett van a helye.

több mint 8 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 64 999 — no es importante
Ez a topic szerintem előbb-utóbb törölve lesz, de azért megjegyezném, hogy egy fórumban nincs szólásszabadság. Az adminok döntenek arról, hogy mit lehet és mit nem. Akár önkényesen is. Ha valakinek ez nem tetszik, nyisson saját fórumot. Ott azt csinál, amit akar.
Kollega
Azt meg tudod nekem mondani tudós emberem, hogy a tocsik-szabályzat mely pontjai ellen vétettem? Ha netán arra próbáltál volna utalni, hogy vétettem.
ötös műhold
Olyan kérdésre keresed a választ, amire nincs egzakt válasz, sőt tulajdonképpen a kérdés is értelmetlen, hiszen egy csapatot nem lehet "gyűlölni", ha valakinek a Pats logó/Belichick/Brady látványától automatikusan hányingere van, az már a pszichológusokra tartozik, nem egy nyilvános fórumra.

A futballtörténelem legnagyszerűbb dinasztiája az NFL-ben a mai Patriots, az NCAA-ben az Alabama, szeretem-imádom a játékot, tehát alapvetően le kellene borulnom nagyságuk előtt és ámulattal csodálni játékukat, én mégis minden meccsükön amennyire lehet, az ellenfélnek drukkolok, hogy miért? Mert számomra a sport "Dávid legyőzi Góliátot" sztorikról, hullámhegyekről és -völgyekről, feltámadásokról és leolvadásokról, régóta várt és kiszurkolt sikerekről szól, nem a totális dominanciáról, mikor a legjobb négy elérése nem maga a beteljesült csoda, hanem csak egy a sorban. Szerintem ezt nem olyan bonyolult dolog megérteni és feldolgozni akkor sem, ha valakinek történetesen épp a New England a kedvence.

Miután a témát kitárgyaltuk, visszatérhetünk a GaroppGate-re.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 654 — The only discipline that lasts, is self discipline
Wyatt, bmeg nekünk itt esélyünk sincs....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
rokaur 876
régóta vagyok read-only módban itt, mert mint aki még ismerkedik ezzel a sporttal rengeteg hasznos infót találok itt, konstruktívan hozzászólni meg nem tudok. ezután is maradok inkább olvasó de regisztrálnom kellett, hogy le tudjam némitani ezt az embert. Javaslom inkább olvasd te is.
(Vagy nagyon ügyes húzás az adminoktól, nyertek plusz egy felhasználót)
több mint 8 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
ötös műhold, bocsi, sosem szoktam személyeskedni, de mivel velem szemben is voltál kicsit lekezelo:

1: mibol veszed ezt az intellektualis folenyt? a felmuvelt, innen onnan osszeszedett lexikalisnak tuno tudasodbol, amit maximum kozepesen helytallo, keszekusza osszefuggesek krealasara hasznalsz itt fel illetve ertelmetlen kerdeseket teszel fel?

jo, lehet, hogy mondjuk doktorid van szociologiabol (ketlem, bocsi), de ettol meg nem lesz intellektualis folenyed, ha nem birsz normalisan megnyilvanulni vagy nornalisan kifejezni magad, nulla vitakulturaval rendelkezel.

2: szerintem tedd fel a kerdesed facebookon, mondjuk egy 120yard cikk alatt, nagy sikered lesz es megkapod amire vagysz.

bocsi a tobbiektol, szerintem eddig sosem kenyszerultem ilyen posztra itt. hetvegen hajra a jo focinak!
több mint 8 éve
Ez a topic szerintem előbb-utóbb törölve lesz, de azért megjegyezném, hogy egy fórumban nincs szólásszabadság. Az adminok döntenek arról, hogy mit lehet és mit nem. Akár önkényesen is. Ha valakinek ez nem tetszik, nyisson saját fórumot. Ott azt csinál, amit akar.
Kollega
Azt meg tudod nekem mondani tudós emberem, hogy a tocsik-szabályzat mely pontjai ellen vétettem? Ha netán arra próbáltál volna utalni, hogy vétettem.
több mint 8 éve
Keresztkérdés: Miért probléma az,hogy ha valaki utálja a Peccet? Teljesen normális,hogy vannak számodra/bárki számára unszimpatikus csapatok.Pl én tökön lőném magam ha úgy kéne megnéznem egy Tampa meccset,hogy nem velünk játszanak.Hogy miért? Mert sajt,eredendően nem szimpatikus.Nem hinném,hogy szeretnem kéne mind a 32 csapatot,mondjuk nekem a Peccel semmi gondom,a liga legjobb csapata.A Ferrarit is sokan rühellik/rühellték mikor ők voltak a legjobbak.Teljesen normális dolog.Inkább az az érdekes,hogy ezen egy Patriots drukker még a mai napig is fennakad...A Ravenst is rühellik sokan és én emiatt holnap is ugyan annyiért veszem a sóskiflit a boltban. 😊 De azért vasárnap go Jags😀
LeviPoki Baltimore Ravens
Cseles vagy, hogy "keresztkérdéssel" próbálsz zavarba hozni, de ezt még talán valahogy megoldom.
Tehát: a kérdésed egy ún. "állító kérdés". Ez azt jelenti, hogy formailag ugyan kérdőmondat, de tartalmaz egy belső állítást is. Azt (gyk.), hogy probléma az (nyilván nekem), hogy (ha) valaki utálja a Patriotst. Az ilyen állító-kérdésekkel az a gond, hogy csak akkor "jók", ha a benne foglalt állítás igaz. Azonban, ez az állítás hamis: nekem egyáltalán nem probléma az, hogy mások, sokan gyűlölik a "Peccet". Sőt, szinte még jó is, hiszen így nekem annál több marad belőle ugye.
Szóval, nem erről van szó. Hogy miről, azt már az unalomig sokszor leírtam: kíváncsi vagyok a "Pecc-haterek" véleményére.
De, ahogy látom, kurvára nyögvenyelősen vallják csak be, vagy leginkább még úgy sem. Nem bátor emberek ezek a Pecc-haterek, hogy most, amikor meg lehetne nyilatkozni, akkor inkább hallgatnak, nem merik elmondani a véleményüket?

Szerkesztette: ötös műhold
több mint 8 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything

We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Édes faszom!
Megérkezett az új Sobri.
Gyengébb kiadás, de az etető reflex beindult, úgy látom.

ötös műhold
Ezt a pelenkába kakálást már másodszor említed. Van valami különleges oka? Illetve miért gondolod úgy, hogy az idős(ebb) kor szorosan korrelál az intelligenciával, fórum tapasztalattal? Van itt néhány szemtelenül fiatal, akik jó okkal szarhatnák le, hogy balsorsukra hányszor pelenkázhattad volna be őket.

Szóval, kétségtelenül figyelemfelkeltő belépő egy házibuliban összeokádni a teljes lakást, csak a konkrét hatás térhet el a remélttől.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Ha már szóba került a téma. Amely most, és itt a legaktuálisabb, hiszen az aktuális ellenfél tocsikjában vagyunk: ti "pats-haterek" (már aki, természetesen, de ahogy nézem, sokan vagytok) miért gyűlölitek a Patriots-ot? (Ez is felfogható egy körkérdésnek - és ne féljetek beszélni róla.) Miért éppen a Patriots-ot gyűlölitek, és nem másik csapatot? Ill. miért a Patriots-gyűlölők vannak a legtöbben (úgy tűnik, hogy így van)? Persze, bevallom csendben, ezekre a kérdésekre én ismerem a választ, Csak hát most nem magamtól kérdezem, hanem tőletek. Bevallom azt is, számomra ez a jelenség, hogy valaki gyűlöl egy csapatot, az eléggé távoli. Nem értelmileg távoli (értem a dolgot), hanem érzelmileg az. Én pl. egyetlen egy csapatot sem gyűlölök - amellett, hogy a Patst kifejezetten szeretem - már amennyire ugye ez a szó itt alkalmazható. Persze, erre mondhatná valaki, hogy szeretet nincs gyűlölet nélkül (sötét nincs világos nélkül, stb.), de ez esetben nincs így mégsem. Csak tudom, hogy hogy állok ezzel... Én legfeljebb választok egy-egy semleges meccsen csapatot, és szeretném, hogy inkább az győzzön, - most pl. a Steelers- Jaguars meccsen kifejezetten a Jaguarsnak szorítottam, nem teljesen önzetlen okokból persze, hiszen a Pats számára a Steelerst veszélyesebb ellenfélnek tartom. De gyűlölni, no azt nem.
No de ti hogy álltok ezzel, arany drága bogaraim? Miért gyűlölitek azt a szegény Patriotsot? Csak azt ne mondjátok, hogy azért, mert mindig csalnak. Az túl olcsó "érv" lenne. 😉
ötös műhold
Keresztkérdés: Miért probléma az,hogy ha valaki utálja a Peccet? Teljesen normális,hogy vannak számodra/bárki számára unszimpatikus csapatok.Pl én tökön lőném magam ha úgy kéne megnéznem egy Tampa meccset,hogy nem velünk játszanak.Hogy miért? Mert sajt,eredendően nem szimpatikus.Nem hinném,hogy szeretnem kéne mind a 32 csapatot,mondjuk nekem a Peccel semmi gondom,a liga legjobb csapata.A Ferrarit is sokan rühellik/rühellték mikor ők voltak a legjobbak.Teljesen normális dolog.Inkább az az érdekes,hogy ezen egy Patriots drukker még a mai napig is fennakad...A Ravenst is rühellik sokan és én emiatt holnap is ugyan annyiért veszem a sóskiflit a boltban. 😊 De azért vasárnap go Jags😀
több mint 8 éve
Remek, úgy tűnik, a Sobri fedőnevű troll osztódni kezdett.
Gogo
Ön viszont nem nyert hangszórót. De ne csüggedjen, próbálkozzon még!
több mint 8 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Remek, úgy tűnik, a Sobri fedőnevű troll osztódni kezdett.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 8 éve
ötös műhold
eaglesmcnabb
Bingó! Végre. Vártam ezt a választ.
Ön nyert egy hangszórót.
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 202 — je suis poloska
ötös műhold

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Na ezt viszont én írtam rosszul, nem azt akartam írni, hogy miattad utálják meg, hanem, hogy azt akarod kiprovokálni, hogy azt mondják, hogy utálják 😀
Lehet, senki sem utálja
Wyatt
Nem akarok olyan látszatot kelteni, hogy maga a vita kedvéért vitatkozom. Merthogy nem... De még a helyesbítés után sem jó a feltételezésed. Ugyanis amit te mondasz, abból olybá tűnik, hogy nem is utálják, csak én provokálom ki a kérdésemmel, hogy azt mondják, hogy utálják. De ennek nem sok füle meg farka van, azt beláthatod. Ha nem utálják, akkor miért mondanák azt (hazudnák) hogy utálják? Csakhogy engem becsapjanak? Ez kétséges. Ha meg utálják, akkor ha ezt meg is mondják, azzal csak a valót mondják meg. Ami itt a cél is, arra vonatkozott a kérdés.
Az az implicit (bár óvatosan megfogalmazott) feltételezésed pedig, hogy "lehet, nem is utálják", sajnos téves. Ezt ugye te is tudod?
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 654 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na ezt viszont én írtam rosszul, nem azt akartam írni, hogy miattad utálják meg, hanem, hogy azt akarod kiprovokálni, hogy azt mondják, hogy utálják 😀
Lehet, senki sem utálja
Wyatt
Ötös, ez a válasz megfelel neked az én nevemben is?

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Azért az arcból nem árt néha visszavenni 😉
ervinator
Ez is egy válasz. Az ún. "rossz válasz". Személyeskedsz, nem a témára reagálsz.
Próbálkozz meg a "jó válasz"-al!
ötös műhold
A lekezelő stílust te vetted fel én csak emlékeztettelek, hogy nem mindig szerencsés. A témára már reagáltam, nem hiszem hogy 2x le kell írnom ugyanazt, feltételezem, hogy képes vagy elsőre is felfogni, de akkor megteszem újra.

Mivel vannak különböző topicok, ezért a szólásszabadságodat ott kellene érvényesítened, ahová épp tartozik. Ebből az okból kifolyólag nem érdemes a Politikai topicba a legújabb Star Wars filmről alkotott élményeidet írnod, főleg ha visszajelzést vársz a véleményedről.

Persze te előre jelzed, hogy tudod, hogy milyen válaszokat fogsz kapni, így nem nagyon látom annak az értelmét, hogy miért is kérdezed akkor, hacsak nem azért, hogy flamet generálj.

Ennyi a történet, ha sikerül megértened, akkor örülök, ha nem akkor told tovább, amit elkezdtél.
ervinator
Bástya et. erre még szabad válaszolnom, vagy ez már az ítélet volt? 😉
Igen, abban igazad van, hogy néha hajlamos vagyok a lekezelésre. Mentségemül szolgáljon, hogy mindig csak utólag. Ez amolyan intellektuális lenézés, olyanokkal szemben, akikről úgy látom, hogy rászolgáltak. Pl. a személyeskedés ugye... Vagy, ha valamit eléggé szájbarágósan elmagyarázok, de mégsem értik meg... (Igen, ez is "hibám", hogy próbálok magyarázni. De tanulok azért, és ha nem jók a reakciók, akkor hamar levonom a konzekvenciákat, úgyhogy nem kell bekakilni, nem fogok itt túltengeni, megígérem.) Szóval, tudod, én nem ma kezdtem ezt a netezős, fórumozós műfajt. A legtöbbetek még pelenkába kakált, amikor... Így kissé zokon veszem, amikor egy megindokolt hozzászólásomat átteszik valahova, ráadásul olyan helyre (ide), ahol nem aktuális, hiszen éppen a Pats-tocsikban nincsenek Pats-haterek, ez világos, mint a nap. Magyarul mondhatnám úgy is, hogy ez egy inkorrekt kibaszás volt, de azért a dolognak nincs ilyen nagy súlya nyilván nem dőlők tőle a kardomba. Csak megjegyzem a neveket...
No mi volt még: arra is válaszoltam már többször is, hogy annak dacára, hogy én tudom, hogy valaki miért Pats-gyűlölő (nem konkrétan, az egyes emberekre vonatkozóan tudom, hanem általában a jelenséget ismerem), attól még érdekelnek az ő válaszaik. És hát ez végül is szép dolog, nem? Annak ellenére, hogy ők gyűlölik a csapatomat (amelyet én szeretek), és annak ellenére, hogy én ezt megértem, mégis kíváncsi vagyok a véleményükre. Te pl. mikor találkoztál hozzám hasonlóan empatikus emberrel?
több mint 8 éve
A Colts Manninggel állócsillag volt, 2002 és 2010 között talán kétszer nem nyerték meg a csoportjukat. Más kérdés, hogy Manning nem volt "PO menő", többségében a wild-card vagy divisional round volt a történet vége, de azért "becsúszott " két SB is. Luck alatt is összejött három PO, 2015 óta nincsenek sehol. Ez 12 két év, ha a "Suck for Luck" elég ízléstelen évét levonom.
Nem vagyok up-to-date a Colts keretét illetően, de amennyit láttam belőlük, jelenleg kevés olyan poszt van, ahol nem szorulnának megerősítésre, az O-fal különösen, Erre utaltam, amikor azt mondtam Lucknak nincs már annyi ideje ligában, hogy kivárja, míg egy rebuild után jó csapata legyen. (Aztán lehet, hogy megütik JMD vezetésével a piacot és minden menő free agent ott landol. 😊 )
Burkus
Luck 6 éve van a ligában. Emlékszel még, hogy Manning mire vitte a Coltsban az első hat évében? Egy bonstoni elvesztett konferenciadöntőig. Azaz ugyanaddig. 😊 Illetve nem pontosan, mert Lucknak több playoff meccse és győzelme van, az alapszakasz rekordja is jobb, mint Manningé volt 6 év után.

Ha a válla rendben lesz, akkor még két csapatot is felépíthetnek köréje. Hatot persze nem fog úgy nyerni, de az a kettő SB, ami Manningnek összejött Indy-ben, nem az időszűkén fog múlni. 😊

Nézd meg az NFC South történelmét. Ott kb bármikor benne van, hogy teljesen felborul az egész, címvédés volt kettő a Carolinánál, de az inkább a kivétel nálam. Én biztosra vettem, hogy a Falcons nem nyeri meg a csoportot, a Bucsban nem hiszek, akkor inkább már Breesék. De bőven inkább a csoport múltja, ott tényleg mindig benne van, hogy aki a 4., az a kövi évben első lesz, az első meg utolsó.
Wyatt
Szerintem ez mindegyik divízióban ugyanígy megvan, kivéve Brady divízióját és amíg játszott, Manning aktuális csapatának a divízióját. És Roethlisbergerét az utóbbi években. No, és Rodgersét, ha egészséges.

A többi teljesen kiszámíthatatlan 1-2 éves távlatban is. 2012-ben eszembe nem jutott volna, hogy a Niners 2014-re sehol nem lesz. 2015 környékén meg azt tudtam nehezen elképzelni, hogy abból a gödörből néhány éven belül ki lehet mászni, mert a roster is teljesen kiürült. Idén is még 0-10-el kezdtek. Mernél fogadni, hogy jövőre nem ők nyerik a divíziójukat? Na, szerintem ugyanennyire lehet megjósolni, hogy mi lesz a Colts-al jövőre, vagy az után. Lehet menny is és pokol is.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lehet, senki sem utálja