New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 8 éve
Az a mosolygó jel az eredeti poszt végén, nem mond semmit? Csak úgy kérdezem. Ha már a szövegből nem esett le, hogy mire gondolt.Nem velem, hanem az akkori szabályokkal vitatkozol. Az eset után változtattak.a bíró indoklása teljesen fals volt, klírli fumbli volt az.Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra.A jelenlegi szabályok szerint szabályos fumble-t, csak azt a meccset az akkori szabályok szerint játszották. Ajánlom figyelmedbe a youtube-on az aktuális témában készült kis anyagot. Talán NFL Network. Akkoriban 4-5 hasonló esetet is ugyanígy ítéltek meg.
Jó a válasz? 😮
Bruce
Kókusz8
gedam
Kókusz8
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Nem velem, hanem az akkori szabályokkal vitatkozol. Az eset után változtattak.a bíró indoklása teljesen fals volt, klírli fumbli volt az.Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra.A jelenlegi szabályok szerint szabályos fumble-t, csak azt a meccset az akkori szabályok szerint játszották. Ajánlom figyelmedbe a youtube-on az aktuális témában készült kis anyagot. Talán NFL Network. Akkoriban 4-5 hasonló esetet is ugyanígy ítéltek meg.
Jó a válasz? 😮
Bruce
Kókusz8
gedam
több mint 8 éve
www.si.com/nfl/2018/01/16/scouting-new-england-patriots-using-steve-belichicks-scouting-manual

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ötös műhold egy igazi Troll kombója....Eljött az ArmagedTroll
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Na, mi történt? Valaki leszedte egy ban rakétával az eltévedt műholdat?vpi olyan jó memét rakott be, hogy szétesett a topic és nem lehetett bele egyes böngészőkön írni 😊
Gyanús a nagy csend.
HanSolo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Na, mi történt? Valaki leszedte egy ban rakétával az eltévedt műholdat?Gyanús a nagy csend.
több mint 8 éve
Off Ilyet én még nem mondtam, még gondolni se nagyon, gondoltam de...Ötös műholdot nem lehetne kicsit pihenő körüli | bannolt | pályára állítani...???
több mint 8 éve
Én ezt a fórumot fogom meggyűlölni ha ez így megy tovább.
Do your job
több mint 8 éve
Amúgy ez már régi vita, amit már itt korábban beszéltünk is. Most nem akartam vitát generálni, hanem csak 5ös Úrnak válaszoltam. Béke
több mint 8 éve
gedam
6 506
a bíró indoklása teljesen fals volt, klírli fumbli volt az.Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra.A jelenlegi szabályok szerint szabályos fumble-t, csak azt a meccset az akkori szabályok szerint játszották. Ajánlom figyelmedbe a youtube-on az aktuális témában készült kis anyagot. Talán NFL Network. Akkoriban 4-5 hasonló esetet is ugyanígy ítéltek meg.
Jó a válasz? 😮
Bruce
Kókusz8
több mint 8 éve
A p*csába, nagyon öreg vagyok 😀Pont ugyanez ugrott be!Tényleg viito,te jo Isten ,de rég volt... 😊 Kurvára öregszetek 😊Majd ha az említett csapatok is nyernek egy bowlt, feltöltődik a szurkolói bázis, ott is lesz egy-két hasonló delikvens.ötös műholdAz olyan nagyképű szurkolók miatt utáljuk, mint amilyen például te vagy.
eaglesmcnabb
Ezt akartam pont írni, hogy valószínűleg azért ennyire erős itt az anti-Pats és anti-Vasas vonal a fórumon, mert ennek a két csapatnak vannak a legtenyérbemászóbb szurkolói ebben a közösségben. Szvsz egy Soldi egyedül többet tett az itteni Steelers utálatért, mint Tomlinék odaát helyben. Ugyanez igaz a Patriotsra és egy-két itteni szurkolójára. Valamiért nem az Ik és a Jax, vagy Toca és a Vikes van a célkeresztben.
Amadeus
Amikor még a régi oldalon voltunk, volt itt egy DOM, GSN, Gyulus, Viito. Aztán ez lett belőle.
Az már más kérdés, hogy egy csapat megítélése során miért a szurkolók kerülnek előtérbe. Pláne honnan jön az utálat egyáltalán egy szurkolónál. Egy szurkoló vagy szurkol egy csapatnak, vagy nem. Legalábbis nálam így működik, de lehet velem van a baj.
Sztyopa
kolok1972
Dizre! (aki érti a poént, az nagyon öreg) 😀
Helmut Zimmer
több mint 8 éve
Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra.Jó válasz, mert tartalmaz igazságcsírákat. (Ne legyünk telhetetlenek, a minden ízében helyes válaszok igényével. Olyan nincs.) Szóval nem rossz... Ez valóban gyakori vád, mármint az, hogy "csalnak".
Jó a válasz? 😮
Bruce
ötös műhold
több mint 8 éve
Én tudok egy harmadikat is. Tom Coughlin csapatát legyőzni a playoffban. Vasárnap lesz alkalma ezt is áttörni.Bradynek a karrierjébe “csak” két átoktörès marad. 1. MVP-ként SB-t nyerniSzerintetek ki lesz az alapszakasz MVP? Brady? December elejéig én biztos voltam benne. De nem szokott nekünk szerencsét hozni az ő alapszakasz MVP címe.Másik topikban Wyatték már beszéltek róla. Mivel nem volt kiemelkedő ember és/vagy annyira qb központú a liga, hogy nagyon meglepne sok embert ha nem TB kapná.
Burkus
NB2
2. SB-t nyerni a Giants ellen
Reméljük az 1.-t idén letudja.
vpi
több mint 8 éve
Pont ugyanez ugrott be!Tényleg viito,te jo Isten ,de rég volt... 😊 Kurvára öregszetek 😊Majd ha az említett csapatok is nyernek egy bowlt, feltöltődik a szurkolói bázis, ott is lesz egy-két hasonló delikvens.ötös műholdAz olyan nagyképű szurkolók miatt utáljuk, mint amilyen például te vagy.
eaglesmcnabb
Ezt akartam pont írni, hogy valószínűleg azért ennyire erős itt az anti-Pats és anti-Vasas vonal a fórumon, mert ennek a két csapatnak vannak a legtenyérbemászóbb szurkolói ebben a közösségben. Szvsz egy Soldi egyedül többet tett az itteni Steelers utálatért, mint Tomlinék odaát helyben. Ugyanez igaz a Patriotsra és egy-két itteni szurkolójára. Valamiért nem az Ik és a Jax, vagy Toca és a Vikes van a célkeresztben.
Amadeus
Amikor még a régi oldalon voltunk, volt itt egy DOM, GSN, Gyulus, Viito. Aztán ez lett belőle.
Az már más kérdés, hogy egy csapat megítélése során miért a szurkolók kerülnek előtérbe. Pláne honnan jön az utálat egyáltalán egy szurkolónál. Egy szurkoló vagy szurkol egy csapatnak, vagy nem. Legalábbis nálam így működik, de lehet velem van a baj.
Sztyopa
kolok1972
Dizre! (aki érti a poént, az nagyon öreg) 😀
több mint 8 éve
Bradynek a karrierjébe “csak” két átoktörès marad. 1. MVP-ként SB-t nyerniSzerintetek ki lesz az alapszakasz MVP? Brady? December elejéig én biztos voltam benne. De nem szokott nekünk szerencsét hozni az ő alapszakasz MVP címe.Másik topikban Wyatték már beszéltek róla. Mivel nem volt kiemelkedő ember és/vagy annyira qb központú a liga, hogy nagyon meglepne sok embert ha nem TB kapná.
Burkus
NB2
2. SB-t nyerni a Giants ellen
Reméljük az 1.-t idén letudja.
több mint 8 éve
Tényleg viito,te jo Isten ,de rég volt... 😊 Kurvára öregszetek 😊Majd ha az említett csapatok is nyernek egy bowlt, feltöltődik a szurkolói bázis, ott is lesz egy-két hasonló delikvens.ötös műholdAz olyan nagyképű szurkolók miatt utáljuk, mint amilyen például te vagy.
eaglesmcnabb
Amadeus
Sztyopa
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
Nekünk meg lett egy Kollegánk 😁Juhé! Lett egy bátyám! Vágytam erre 😊Törölhetnénk már végre ezt a rengeteg trollkodást?Jelents fel, öcsi! 😉
Kollega
ötös műhold
Kollega
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Szerintetek ki lesz az alapszakasz MVP? Brady? December elejéig én biztos voltam benne. De nem szokott nekünk szerencsét hozni az ő alapszakasz MVP címe.Másik topikban Wyatték már beszéltek róla. Mivel nem volt kiemelkedő ember és/vagy annyira qb központú a liga, hogy nagyon meglepne sok embert ha nem TB kapná.
Burkus
több mint 8 éve
Szerintetek ki lesz az alapszakasz MVP? Brady? December elejéig én biztos voltam benne. De nem szokott nekünk szerencsét hozni az ő alapszakasz MVP címe.
több mint 8 éve
Jézus anyám mi van itt?😊
több mint 8 éve
Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra.A jelenlegi szabályok szerint szabályos fumble-t, csak azt a meccset az akkori szabályok szerint játszották. Ajánlom figyelmedbe a youtube-on az aktuális témában készült kis anyagot. Talán NFL Network. Akkoriban 4-5 hasonló esetet is ugyanígy ítéltek meg.
Jó a válasz? 😮
Bruce
több mint 8 éve
Juhé! Lett egy bátyám! Vágytam erre 😊Törölhetnénk már végre ezt a rengeteg trollkodást?Jelents fel, öcsi! 😉
Kollega
ötös műhold
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra.Jó válasz, mert tartalmaz igazságcsírákat. (Ne legyünk telhetetlenek, a minden ízében helyes válaszok igényével. Olyan nincs.) Szóval nem rossz... Ez valóban gyakori vád, mármint az, hogy "csalnak".
Jó a válasz? 😮
Bruce
több mint 8 éve
Sztyopa
315
Majd ha az említett csapatok is nyernek egy bowlt, feltöltődik a szurkolói bázis, ott is lesz egy-két hasonló delikvens.ötös műholdAz olyan nagyképű szurkolók miatt utáljuk, mint amilyen például te vagy.
eaglesmcnabb
Amadeus
Why so serious?
több mint 8 éve
Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra. Jó a válasz? 😮