New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 8 éve
Már látom is: Luck jön ide Brady-éra utánra, cserébe megy oda pár skill player, MJD pedig Brisettel épít ott csapatot.
több mint 8 éve
Én sem. Jobban örültem volna, ha a Titanshez megy. Ha mást nem, a deflategate-et,a 45:7 nevetséges magyarázatát nem feledi a Pats fan. 😊 (Meg a túlfűtött csarnokot és más eseteket.) A hírmorzsa csak annyit tartalmazott, hogy a Colts vezetés közeledni próbált az elmúlt évben, tehát a JMD projekt hosszabb múltra tekintő koncepció. (Most olvastam, hogy Ballard is lassan egy éve fűzi JMD-t.)Most, hogy mondod, igazad lehet! Megkövetem!Szerintem az enyhülésre gondolt....Azt olvastam, hogy a Colts vezetés az elmúlt egy évben sokat tett a feszült Colts-Pats viszony enyhítéséért is. (Bár nem tudom, hogy itt konkrétan mire gondolhattak, de van min javítani, különösen a deflategate óta.) Amúgy én nem hiszem, hogy Luckot össze lehet rakni úgy, hogy ne legyen porcelán, ő ugyanúgy elkopott a...A Colts csoportrivális volt. Szerinted? Az egyik legrégebbi rivalizálás. Talán még régebbi, mint a NY-iakkal.
Burkus
Kollega
vpi
Minden esetre a franc tudja, én sohasem fogom őket tisztelni, kicsit se.
Kollega
több mint 8 éve
Luckról idén is azt mondták, játszik. Egy percet sem játszott. És ha fog, megint meg fog sérülni, az injury prone ennyi eset után már nagyon magas. Ne legyen igazam, egyik játékosnak sem kívánok sérülést, de ezt a fiút tönkretette az okos játékospolitika. Persze ez csak az én szubjektív meglátásom.Amúgy én nem hiszem, hogy Luckot össze lehet rakni úgy, hogy ne legyen porcelán, ő ugyanúgy elkopott a bevállalt ütésekben mint anno Vick.BurkusGondolod, hogy Jacoby Brissett kedvéért JMD aláírt volna Indy-be?
peterk2005
Brissettből JMD többet tud valószínűleg kihozni, mint Pagano tette, végül is ö draftolta.
több mint 8 éve
Gondolod, hogy JMD aláírt Indy-be? 😛Amúgy én nem hiszem, hogy Luckot össze lehet rakni úgy, hogy ne legyen porcelán, ő ugyanúgy elkopott a bevállalt ütésekben mint anno Vick.BurkusGondolod, hogy Jacoby Brissett kedvéért JMD aláírt volna Indy-be?
peterk2005
több mint 8 éve
Amúgy én nem hiszem, hogy Luckot össze lehet rakni úgy, hogy ne legyen porcelán, ő ugyanúgy elkopott a bevállalt ütésekben mint anno Vick.BurkusGondolod, hogy Jacoby Brissett kedvéért JMD aláírt volna Indy-be?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Matty P magyarázza mi volt pontosan a Butler INT-néltwitter.com/JamesALight/status/949705972821479431
twitter.com/JamesALight/status/949706861200265222
Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Most, hogy mondod, igazad lehet! Megkövetem!Szerintem az enyhülésre gondolt....Azt olvastam, hogy a Colts vezetés az elmúlt egy évben sokat tett a feszült Colts-Pats viszony enyhítéséért is. (Bár nem tudom, hogy itt konkrétan mire gondolhattak, de van min javítani, különösen a deflategate óta.) Amúgy én nem hiszem, hogy Luckot össze lehet rakni úgy, hogy ne legyen porcelán, ő ugyanúgy elkopott a...A Colts csoportrivális volt. Szerinted? Az egyik legrégebbi rivalizálás. Talán még régebbi, mint a NY-iakkal.
Burkus
Kollega
vpi
Minden esetre a franc tudja, én sohasem fogom őket tisztelni, kicsit se.
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Szerintem az enyhülésre gondolt....Azt olvastam, hogy a Colts vezetés az elmúlt egy évben sokat tett a feszült Colts-Pats viszony enyhítéséért is. (Bár nem tudom, hogy itt konkrétan mire gondolhattak, de van min javítani, különösen a deflategate óta.) Amúgy én nem hiszem, hogy Luckot össze lehet rakni úgy, hogy ne legyen porcelán, ő ugyanúgy elkopott a...A Colts csoportrivális volt. Szerinted? Az egyik legrégebbi rivalizálás. Talán még régebbi, mint a NY-iakkal.
Burkus
Kollega
több mint 8 éve
...Azt olvastam, hogy a Colts vezetés az elmúlt egy évben sokat tett a feszült Colts-Pats viszony enyhítéséért is. (Bár nem tudom, hogy itt konkrétan mire gondolhattak, de van min javítani, különösen a deflategate óta.) Amúgy én nem hiszem, hogy Luckot össze lehet rakni úgy, hogy ne legyen porcelán, ő ugyanúgy elkopott a...A Colts csoportrivális volt. Szerinted? Az egyik legrégebbi rivalizálás. Talán még régebbi, mint a NY-iakkal.
Burkus
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Nem „hallgattad” itt évekig, hogy BB szétforgácsolja magát, kellene jó koordinátor, hogy megint bajnokok lehessünk etc.De. Csak én nem értek hozzá. Még az is lehet, hogy tényleg. Kétségtelenül nem lehetett jó, hogy évente jöttek-mentek az emberek.
Wyatt
Csak én nem érzem, hogy ez annyira döcögős lett volna. Egészen biztos, hogy 29 másik csapat szurkolói szivesen cseréltek volna ezzel. Talán a Steelers nem, és talán a Colts fanok sem pont ezeket az éveket irigylik.
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
JMD pont a Coltshoz... 😕 Nem baj, legalább egyre több helyen lesz Belichick-bébi. (Nekem még Vrabel is az, bár nem volt edző BB mellett.) Azt olvastam, hogy a Colts vezetés az elmúlt egy évben sokat tett a feszült Colts-Pats viszony enyhítéséért is. (Bár nem tudom, hogy itt konkrétan mire gondolhattak, de van min javítani, különösen a deflategate óta.) Amúgy én nem hiszem, hogy Luckot össze lehet rakni úgy, hogy ne legyen porcelán, ő ugyanúgy elkopott a bevállalt ütésekben mint anno Vick. De sok szerencsét neki, szurkoltam már akkor is, amikor Denver HC volt.Gronk, Flowers és Gilmore a top10 játékosok között a hétvégén. Gilmore beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Meglep, hogy Brady nem került be a top10be.
több mint 8 éve
Nem „hallgattad” itt évekig, hogy BB szétforgácsolja magát, kellene jó koordinátor, hogy megint bajnokok lehessünk etc.

több mint 8 éve
Hát igen. Miután lelépett Crennel és Weiss, Tedy pedig kevés híjján meghalt a műtőasztalon, akkor elég gyenge szezonunk volt. Toltunk egy 10-6-ot. Nem lett meg a szabad hétvége és divisional game-n a Denver levert minket, mint a cölöpöt.Persze és én is parázok a két koordinátor elvesztése miatt (főleg Patrica) miatt, de azért lássuk be, hogy pont arra az időszakra esett, hogy a keret is gyengébb volt, hogy mi miatt lett végül döcögős (gyengébb keret, épkézlább koordinátorok hiánya) azt nem lehet tudni. De pl.: 2011-ben is amikor nem volt DC-nk és félelmetes milyen nevek alkották a D-t összejött egy SB részvétel.Hát, azért volt néhány döcögős év, amikor nem nagyon volt megfelelő koordinátor-helyzet.Mi lenne? Marad Brady és Belichick. A többi nem teljesen mindegy?Na, úgy néz ki, senki sem ment már meg minket Patricia és JMD távozásától. Akkor még egy gyűrűt nekik a Patriots színeiben ebben a szezonban 😊Ez még azért várható.
Wyatt
Azonban aggasztó, hogy a Cards még nem írt alá senkivel. Ugye ott Flores is volt meghallgatáson. Ha ő is menne, akkor aztán fogalmam sincs mi lenne.
zinedine5
peterk2005
Wyatt
fodi91
Aztán rá egy évvel egy egész TD-vel maradtunk le a Super Bowlról.
De az igazi gyengélkedés ezután jött, amikor hoppá, 16-0 lett az alapszakasz.
Igazi döcögős évek voltak ezek 😀
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Szerintem Brendan Daly DL edző a következő jelölt.Én nem parázok, csak nem látom ki lenne a következő lehetőség. Flores nekem egyértelmű, de utána szakadék.Persze és én is parázok a két koordinátor elvesztése miatt (főleg Patrica) miatt, de azért lássuk be, hogy pont arra az időszakra esett, hogy a keret is gyengébb volt, hogy mi miatt lett végül döcögős (gyengébb keret, épkézlább koordinátorok hiánya) azt nem lehet tudni. De pl.: 2011-ben is amikor nem volt DC-nk és félelmetes milyen nevek alkották a D-t összejött egy SB részvétel.Hát, azért volt néhány döcögős év, amikor nem nagyon volt megfelelő koordinátor-helyzet.Mi lenne? Marad Brady és Belichick. A többi nem teljesen mindegy?Na, úgy néz ki, senki sem ment már meg minket Patricia és JMD távozásától. Akkor még egy gyűrűt nekik a Patriots színeiben ebben a szezonban 😊Ez még azért várható.
Wyatt
Azonban aggasztó, hogy a Cards még nem írt alá senkivel. Ugye ott Flores is volt meghallgatáson. Ha ő is menne, akkor aztán fogalmam sincs mi lenne.
zinedine5
peterk2005
Wyatt
fodi91
zinedine5
több mint 8 éve
Én nem parázok, csak nem látom ki lenne a következő lehetőség. Flores nekem egyértelmű, de utána szakadék.Persze és én is parázok a két koordinátor elvesztése miatt (főleg Patrica) miatt, de azért lássuk be, hogy pont arra az időszakra esett, hogy a keret is gyengébb volt, hogy mi miatt lett végül döcögős (gyengébb keret, épkézlább koordinátorok hiánya) azt nem lehet tudni. De pl.: 2011-ben is amikor nem volt DC-nk és félelmetes milyen nevek alkották a D-t összejött egy SB részvétel.Hát, azért volt néhány döcögős év, amikor nem nagyon volt megfelelő koordinátor-helyzet.Mi lenne? Marad Brady és Belichick. A többi nem teljesen mindegy?Na, úgy néz ki, senki sem ment már meg minket Patricia és JMD távozásától. Akkor még egy gyűrűt nekik a Patriots színeiben ebben a szezonban 😊Ez még azért várható.
Wyatt
zinedine5
peterk2005
Wyatt
fodi91
több mint 8 éve
fodi91
196
Persze és én is parázok a két koordinátor elvesztése miatt (főleg Patrica) miatt, de azért lássuk be, hogy pont arra az időszakra esett, hogy a keret is gyengébb volt, hogy mi miatt lett végül döcögős (gyengébb keret, épkézlább koordinátorok hiánya) azt nem lehet tudni. De pl.: 2011-ben is amikor nem volt DC-nk és félelmetes milyen nevek alkották a D-t összejött egy SB részvétel.Hát, azért volt néhány döcögős év, amikor nem nagyon volt megfelelő koordinátor-helyzet.Mi lenne? Marad Brady és Belichick. A többi nem teljesen mindegy?Na, úgy néz ki, senki sem ment már meg minket Patricia és JMD távozásától. Akkor még egy gyűrűt nekik a Patriots színeiben ebben a szezonban 😊Ez még azért várható.
Wyatt
zinedine5
peterk2005
Wyatt
több mint 8 éve
Hát, azért volt néhány döcögős év, amikor nem nagyon volt megfelelő koordinátor-helyzet.Mi lenne? Marad Brady és Belichick. A többi nem teljesen mindegy?Na, úgy néz ki, senki sem ment már meg minket Patricia és JMD távozásától. Akkor még egy gyűrűt nekik a Patriots színeiben ebben a szezonban 😊Ez még azért várható.
Wyatt
zinedine5
peterk2005

több mint 8 éve
Mi lenne? Marad Brady és Belichick. A többi nem teljesen mindegy?Na, úgy néz ki, senki sem ment már meg minket Patricia és JMD távozásától. Akkor még egy gyűrűt nekik a Patriots színeiben ebben a szezonban 😊Ez még azért várható.
Wyatt
zinedine5

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Remélem Flores marad mint DC,őt szívesen megnézném magasabb pozícióban nálunk.Na, úgy néz ki, senki sem ment már meg minket Patricia és JMD távozásától. Akkor még egy gyűrűt nekik a Patriots színeiben ebben a szezonban 😊Ez még azért várható.
Wyatt
zinedine5
több mint 8 éve
Na, úgy néz ki, senki sem ment már meg minket Patricia és JMD távozásától. Akkor még egy gyűrűt nekik a Patriots színeiben ebben a szezonban 😊Ez még azért várható.
Wyatt
több mint 8 éve
De ha már eszembe juttattad:A jaguár védett állat.Jövő héten legyen az a disznóbőr rendesen felfújva. 😊A disznóbőr már nem divat de egy felfújt jaguár bőr jól mutatna falon 😊
iktriad
takirob69
iktriad
hátha így..
youtu.be/QaRlJyOrnSY?t=618
Szerkesztette: Wyatt

több mint 8 éve
A jaguár védett állat.Jövő héten legyen az a disznóbőr rendesen felfújva. 😊A disznóbőr már nem divat de egy felfújt jaguár bőr jól mutatna falon 😊
iktriad
takirob69
több mint 8 éve
Na, úgy néz ki, senki sem ment már meg minket Patricia és JMD távozásától. Akkor még egy gyűrűt nekik a Patriots színeiben ebben a szezonban 😊

több mint 8 éve
Jövő héten legyen az a disznóbőr rendesen felfújva. 😊A disznóbőr már nem divat de egy felfújt jaguár bőr jól mutatna falon 😊
iktriad
több mint 8 éve
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018