New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 8 éve
bogjosi New England Patriots 2 101
Kis off:
A Celtics lenyomta a Patriots bravúrját. -26-ról nyertek éjjel.
Ka'deemCarey25
Super Bowlban, másfél negyed alatt? Vagy mégsem úgy?
Teljesen nyugodt lehetsz afelől, hogy az a bravúr nem fog megismétlődni a következő negyed században. De lehet, hogy 4x negyedszázadban sem.
ötös műhold
Mivel a szarkazmus illetve a másik fél amerikai sportokban jártassága pár sor alapján nem jön át egyértelműen, így:
Celtics --> Boston --> Boston Celtics --> NBA
Nem kell egyből ugrani 😊

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 8 éve
ötös műhold New England Patriots 333
Kis off:
Ka'deemCarey25
Super Bowlban, másfél negyed alatt? Vagy mégsem úgy?
Teljesen nyugodt lehetsz afelől, hogy az a bravúr nem fog megismétlődni a következő negyed században. De lehet, hogy 4x negyedszázadban sem.
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Kis off:
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Na ezt a hsz-t majd akkor olvasom el, ha lesz időm a végére jutni valamikor a könyvnek 😀

Addig is 😮

Wyatt
Scar-Gate 😊

Szerkesztette: gordon
több mint 8 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Ja vilagos, elhiszem, csak a Gronk-konyvnel abba is hagytam 😀
Wyatt
Én a Belichick and Brady-t olvasom éppen. Kb. a 150. oldalnál járok, de mindenkinek tudom ajánlani.

Nem egy szépirodalmi remekmű (néha úgy érzem, h a szerző kicsit csapong ill. gyorsan vált a témák között és nincs teljesen jól tagolva), de nagyon jól lehet nosztalgiázni arról, h hogyan is indult az egész Dynasty- feeling 2001-ben és megy végig a sztorin.

Rengeteg korábbi játékos nyilatkozatából idéz, nagyon jól festi le, h mikor hogyan állt hozzá a média Belichickhez, Brady-hez és a Pats-hez és mikor milyen légkör vette őket körül.
Úgyh aki szeretné a régi szép emlékeket felidézni és kicsit alaposabban is belemenni dolgokba, amiket mi nem annyira láttunk/láthattunk/érezhettünk át, annak érdemes elolvasnia.
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ja vilagos, elhiszem, csak a Gronk-konyvnel abba is hagytam 😀

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 078 — situational football
direkt nem írtam bele spoiler-t

azoknak próbáltam összefoglalót írni, akik vacilláltak megvegyék-e, és mégis milyen plusz információra számíthatnak a könyvből

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Na ezt a hsz-t majd akkor olvasom el, ha lesz időm a végére jutni valamikor a könyvnek 😀

Addig is 😮

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 078 — situational football
Én is kivégeztem a Gronk könyvet

Minden olyan embernek különösen ajánlom, aki annyival elintézi a srácot, hogy "ilyen méretekkel könnyű"...

Van benne jó, vicces, gronkos és totálisan abszurd (hamburgeres) történet, de nem meglepő módon tényleg csakis a saját történetére koncentrál. Aki azt várja, hogy magáról a csapatról bármi extrát tud meg az csalódni fog. Nincsen csapattársakról, edzőkről öltözői vagy pályán kívüli sztorik. Ha szezon van akkor futball, ha nincs NFL akkor meg haverokkal buli, ha éppen nem sérüléssel bajlódik. A legtöbb csapattárs csak említés erejéig szerepel benne, Brady és Belichick nyilván többször előkerül, de semmi olyat nem oszt meg amit ne tudna már most egy átlag drukker.

Viszont jól bemutatja a középiskola-egyetem-NFL útvonalon szembejövő nehézségek és döntési szituációkat. A sérüléseit és fájdalmait is elég részletesen kivesézi, szörnyű is belegondolni mennyi fájdalommal kellet megküzdenie és hányszor került veszélybe az egész pályafutása.

Egyébként a meccsek (saját szemszögéből) kulcspillanatait jól bemutatja, én olvasás közben visszakerestem ezeket a jeleneteket youtube-on, szinte csak NFL-esek vannak fent, de sokat hozzáadott az élményhez, meg egy kis nosztalgiának sem volt rossz (bár furcsálltam, hogy a Denver elleni egykezese pl szóba sem került)

Szóval minden olyan embernek ajánlom, aki a bulizós, focizós nagyra nőtt gyerek mögé akar egy kicsit bepillantani

UI.:
ha már múltkor szóba jött a "csapatérdek mindenek felett" elv, akkor hozzá lehetne tenni a "nem a rekordok számítanak hanem a W" elvet is, amit például Gronk esetében is felrúgtak az edzők mikor engedték, hogy egy megnyert meccsen rámenjen az all-time rekordra. bizonyos esetekben tehetnek kivételt
egyébkéntis megnézném azt a játékost aki elkezdi verni az asztalt, hogy Brady marasztalása miatt sérült a "csapatérdek mindenek felett" elv, így ő x millióval többet követel magának 😀 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Hunreeth New England Patriots Michigan Wolverines 105
 youtu.be/Zw15rsnnOG0?t=3m23s

Sírok ezen az emberen. 😀
több mint 8 éve
topin New England Patriots 2 298
OFF:

Lett egy felesleges karácsonyi ajándék, ha valakit érdekel akkor biztos megtudunk egyezni:

europe.nflshop.com/stores/nfl/en/product/new-england-patriots-boycut-tri-t-shirt---womens/193120
több mint 8 éve
 twitter.com/ezlazar/status/946084356568895489

több mint 8 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
New England Old Boys 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A Bengalsban egyébként SLB-t játszott 4-3-ban emlékeim szerint 😊
empty taxi
Tökmindegy, akkor még tudott valamennyire futni. 😊 Most már az is ajándék lesz, ha bemelegítésnél nem szakad izom, mert akkor a meccsen rá tud dőlni a guard-ra.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 268 — NFL bracket champion '26
A Bengalsban egyébként SLB-t játszott 4-3-ban emlékeim szerint 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
hmm vajon mennyi maradt abban a tankban? Idén alig játszott,minimális snap szám, de mondjuk ha nálunk generálni tud némi PR-t az már ajándék nekünk.... 😊

több mint 8 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 64 999 — no es importante
azért előttem van, hogy BB már összeállított egy videócsomagot Harrison bénázásairól csak a miheztartás végett... de persze csak finoman nehogy az öregre dobja azokat a súlyokat amivel szériázni szokott 😀
ZERO_L
ki is az öreg? 😊

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/628445872_18378528952095749_2479879480625656479_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=109&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=tUQV38eHrSYQ7kNvwFhbEr_&_nc_oc=AdoFbDHCKBJdwq9H8CSdzEHmX1_rRyFsg6zeGWGSOrWDZfX_6Mk2CXErzLHp3yTTsdY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=sNVGEgDP6-yCA2u7vtfpoA&_nc_ss=7a389&oh=00_Af2ANnJaZm7EHEhukO6Qk5_thq2-j3FxKWRXpFN80FEknA&oe=69D83C34
James Harrison on Instagram: "Finally... A teammate that’s older than me!😂😂 @tombrady"
305K likes, 35K comments - jhharrison92 on December 26, 2017: "Finally... A teammate that’s older than me!😂😂 @tombrady".

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 742
Futás ellen még lehet értelme, T. Flowers kivételével az összes DE-nk kuka ebben. Nyilvánvaló futásos szitukban vagy épp futásra alapozó csapatok ellen (Jags) hasznát vehetjük.

Kétlem, h pass rusherként maradt volna benne bármi is.
Gyulus
Ok, nem a palya csucsan van mar. de a szemelyisege segithet a palyan es foleg az oltozoben, a vasasrol az ismerete meg mastercard.

Pass rusherkent meg mar allitolag 5 eve nincs benne semmi. | Csak neki nem szolt senki. |
több mint 8 éve
azért előttem van, hogy BB már összeállított egy videócsomagot Harrison bénázásairól csak a miheztartás végett... de persze csak finoman nehogy az öregre dobja azokat a súlyokat amivel szériázni szokott 😀

több mint 8 éve
Hmm, én pedig pont azt várnám, hogy mentorálja a 25 alatti védőinket, és hogy szituációs pass rusherként be tud ugrani. Úgy rémlik, a PFF marha jól értékelte ebben még idén is

több mint 8 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Futás ellen még lehet értelme, T. Flowers kivételével az összes DE-nk kuka ebben. Nyilvánvaló futásos szitukban vagy épp futásra alapozó csapatok ellen (Jags) hasznát vehetjük.

Kétlem, h pass rusherként maradt volna benne bármi is.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 375
Mehehe
 twitter.com/FieldYates/status/945730069338710021
Wyatt
Mondjuk ezt kb mindenki tudta, hogy így lesz.
Szegénynek el kellett jönnie egy igazi családból egy sima csapatba.
Bazzani
#lájkvadász

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 64 999 — no es importante
JH alá is írt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
No, Iktriad bemásolt menetrendje szerint idegenben játszunk a Jaguarsszal, úgyhogy egész jó esélyünk van egy londoni meccsre 😊

Bár a Jacksonville fogadja a Steelerst és az Eaglest is... 😀

több mint 8 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 058
Mehehe
 twitter.com/FieldYates/status/945730069338710021
Wyatt
Meglepődtem, hogy waiverről nem szedtük fel, de lehet így jobban tudnak variálni egy esetleges szerződéssel, ha kap. Úgy gondolom, hogy szituációs, kiegészítő embernek simán jó lenne a szezon hátralévő részére, tekintve a jelenlegi sérüléseket. De akár az is lehet, hogy nagy számú snapet kapna a mérkőzéseken.

Brady/Garoppolo téma:
Nem egy egyszerű eset és tudni, hogy Jimmy játszani akart annak ellenére, hogy BB meg akarta tartani, elég komoly fizetéssel, de ez már nem volt elég.
Hogy végül Mr. Kraft döntött-e úgy/kellett-e döntenie, hogy Brady marad és Jimmy megy, teljesen mindegy, BB még itt van.
Nem hinném, hogy ne lenne kismillió forgatókönyvük, elképzelésük a legtöbb esetre és biztosan végigmentek az összes variáción.
Tradelhetnek, szerződtethetnek és draftolhatnak irányítót probléma nélkül.

Osweiler is jól nézett ki anno, Prescott is illetve Bradford, Wentz, Goff pedig nem nézett ki jól.
Hogy Jimmy mennyire lesz jó, az majd kiderül. Bár BB nyilatkozatából kiindulva jó lesz.

Meg kellett hozni egy nehéz döntést és ezt megtették, innentől kezdve ahogy ő szokta mondani: "It is what it is."