New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 742
Bexarok ha JH aláír hozzánk
ThundersNFL
mindenkepp szeretnem latni BB-t belegyurni a foldbe. Biztam nalunk teszi, de mi meg nem jutottunk be es be kell vallani ti jobb opcio vagytok neki.
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 752 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Bexarok ha JH aláír hozzánk

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Garoppolo téma:
Nekem az a leginkább meglepő, hogy 2 hét ott lét után ilyen mértékben megtudta lódítani Frisco támadósorát. Amikor mindenki arról beszél, hogy mennyire fontos, hogy az offszezonban összetudjon szokni az elkapóival. Most végképp kiváncsi vagyok ha végigcsinálja az edzőtábor azon részeit mire lesz képes. Mert abban biztos vagyok h most még ráadásul limitáltan vannak kihasználva a képességei.

Brady vs. Garoppolo és trade téma:
Itt egyet kell értenem azokkal akik azt mondják nem lett volna szabad Bradyt elcserélni. Most még nem. Jimmy G-nek szurkolok nagyon, hogy elit irányító váljék belőle, de jelen esetben még ahogy a pletykákat hallani Brady még nem óhajt egy ideig visszavonulni és addig egyértelműen vele van a legnagyobb esély Superbowlt nyerni.
És ha Brady most el lett volna cserélve ki tudja milyen átkot szabadítanak erre a klubra. Hallottunk már ilyet nem egyet. 😊 Egy száz éves átok senkinek sem hiányzik. 😊
mascherano
igen, téves az a hozzáállás, hogy “minek engedtük el dzsimidzsít?”
a pályán szeretett vón lenni, azt meg egyszerre csak egy qb tud a jelen szabályok szerint, szóval vmikor nincs döntési helyzetben egy csapat.
az meg nem egy valódi választási lehetőség, hogy brady maradjon vagy garoppolo.
gedam
Igen ezt még bele akartam írni, h Jimmyt is meg lehet érteni, h ki szeretné próbálni magát és számára ez volt a legkedvezőbb és legérthetőbb húzás.

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 157 — Axel Foley
Mehehe
 twitter.com/FieldYates/status/945730069338710021
Wyatt
Mondjuk ezt kb mindenki tudta, hogy így lesz.
Szegénynek el kellett jönnie egy igazi családból egy sima csapatba.

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mehehe
 twitter.com/FieldYates/status/945730069338710021

több mint 8 éve
gedam 6 506
Garoppolo téma:
Nekem az a leginkább meglepő, hogy 2 hét ott lét után ilyen mértékben megtudta lódítani Frisco támadósorát. Amikor mindenki arról beszél, hogy mennyire fontos, hogy az offszezonban összetudjon szokni az elkapóival. Most végképp kiváncsi vagyok ha végigcsinálja az edzőtábor azon részeit mire lesz képes. Mert abban biztos vagyok h most még ráadásul limitáltan vannak kihasználva a képességei.

Itt egyet kell értenem azokkal akik azt mondják nem lett volna szabad Bradyt elcserélni. Most még nem. Jimmy G-nek szurkolok nagyon, hogy elit irányító váljék belőle, de jelen esetben még ahogy a pletykákat hallani Brady még nem óhajt egy ideig visszavonulni és addig egyértelműen vele van a legnagyobb esély Superbowlt nyerni.
És ha Brady most el lett volna cserélve ki tudja milyen átkot szabadítanak erre a klubra. Hallottunk már ilyet nem egyet. 😊 Egy száz éves átok senkinek sem hiányzik. 😊
mascherano
igen, téves az a hozzáállás, hogy “minek engedtük el dzsimidzsít?”
a pályán szeretett vón lenni, azt meg egyszerre csak egy qb tud a jelen szabályok szerint, szóval vmikor nincs döntési helyzetben egy csapat.
az meg nem egy valódi választási lehetőség, hogy brady maradjon vagy garoppolo.
több mint 8 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Garoppolo téma:

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 655 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hogy ma a városról a sport tekintetében mindenkinek a Patriots jut eszébe, az Tom Brady érdeme. A város hálás Belichicknek, nem utálja Kraftot (annak ellenére, hogy republikánus és milliárdos), de isteníti Tom Bradyt. Őt nem lehet elcserélni, hacsak saját maga le nem rombolja a szobrát előbb.
Kollega
Addig nem lehet, amíg így játszik. De amíg elit szinten játszottak Montana, Favre, Manning távozása sem jöhetett szóba. Akkor változott meg a helyzet, amikor "kvázi" visszavonultak / lesérültek. Ha Brady netán lesérülne, és felmerülne, hogy esetleg sosem lesz már a régi, Garoppolo pedig így tolná ahogy most Friscoban, akkor lenne a helyzet érdekes. És akkor távolról sem lenne olyan egyszerű, hogy Brady nem mehet sehova. Sőt ... pont a bostoni média az egyik legkeményebb az országban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 655 — The only discipline that lasts, is self discipline
nem lenne ennyire QB központú a liga, Gronk egészséges lenne és mondjuk olyan rendszerben játszana ahol folyamatosan etetik (elég sok a ha 😀), simán lehetne MVP isZERO_L
Nem bírná a teste. 28 éves és jobban látszik rajta, hogy szétcsapta a testét a futball, mint a 40 éves Brady-n. Sokkal jobban jártok azzal, hogy nem MVP, de lesz még 1-2 plusz év amelyikben egyedül eldönt néhány meccset, mintha úgy lehasználnátok, mint a Detroit Megatront. Vagy az Atlanta Julio Jones-t. Julio se fog 30 fölött sokat focizni....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 078 — situational football
ha már Gronkról volt szó, totál hülye 😀

www.youtube.com/watch?v=0d_fe8heb5g&feature=youtu.be&t=132

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 980
Elengedtem a kerdest,mert szokas szerint erdemi parbeszedet nem ,legfeljebb hitvitat lehet folytatni a Pats forumban. Ha azt bizonygatnom kell,hogy bar TB szerintem is a valaha volt legjobb NFL qb,de nem ,nem egyenlo a Patriots csapataval es a paratlan sikereihez uugy kellett BB es a fr. szervezeti kulturaja,akkor felesleges barmirol beszelni. Nyilvan uilyen sikeres lett volna,ha mondjuk Caldwell a HC-ja,vagy egy Browns modon mukodo fr.-hoz veti a balsorsa (ezuton is elnezest mind2 csapat szurkoloitol,nem a ket csapat ellen iranyult). Nyilvan nem mind3 tenyezo egyutt eredmenyezte,hogy a Patriots is, es TB is ilyen paratlanul sikeres legyen.Es nyilvan nem koszonhet Ő uannyit a fr.nak,mint a fr. Neki.
Es nyilvan a kristlygombbol valo joslassal egyenerteku,ha egy mezei szurkolo egy hipotezis megvitatasahoz a legvaloszinubb forgatokonyvbol indul ki.
Zaraskent: mindenkinek ajanlanam azert figyelmebe TB nyilatkozatat a Jimmy trade utan. Ő sajat maga fejti ki,hogy az NFL ugy mukodik h senki nincs biztonsagban,Ő sem es Vele is barmikor elofordulhatna uez,ami teljesen termeszetes.Ennyit Boston felegeteserol.
kolok1972
Rossz oldalról közelíted meg szerintem.

Egy fr sikerességének a fokmérője a gyűrűk száma. Ha elfogadjuk azt a tényt, hogy Brady a GOAT, akkor a legnagyobb esélyünk a gyűrűre vele van. Jelenleg semmi okunk nincs kételkedni Brady azon kijelentésében, miszerint akár 45 éves koráig játszani szeretne. Csak abba lehet belekapaszkodni, aki a Brady trade mellett érvel, hogy 40 éves kor közeledtével már nem lehet elit teljesítményt nyújtani ilyen pozicióban. Ezt Brady cáfolja hétről hétre.

Jimmy valóban ígéretesnek nézett ki, de 2 meccset láttunk tőle és az edzők látták ők minden nap edzésen. Egyöntetű vélemény volt minden Patriotshoz közel álló személytől (beleértve BB-t), hogy a srác jó, de amikor nálad van az elit szinten játszó GOAT irányító, akkor nem akarod egy ígéret miatt kidobni őt, épp azért, mert Bradyvel van a legtöbb esély arra, hogy gyűrűt nyerj. Ha az elkövetkezendő 3 évben nyerünk még 2 gyűrűt, de a rá következő 7 szezonban PO-ba sem jutunk nálam többet érne, mintha Jimmyvel 10 szezonon keresztül ott lennénk a tűz közelében, de egyszer sem érünk oda.

És ahogy leírtam korábbban, simán benne lehet, hogy Jimmy jövőre szar lesz, mert a liga kielemzi a játékát, nézd meg Prescottot mennyire visszaesett a 2. évére. Szóval szerintem Jimmy nagyon jól járt, hogy Shanny rendszerében játszhat, mi pedig élvezzük ki, hogy nálunk játszik a GOAT és nyerjen még nekünk annyi gyűrűt amennyit csak tud.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Elengedtem a kerdest,mert szokas szerint erdemi parbeszedet nem ,legfeljebb hitvitat lehet folytatni a Pats forumban. Ha azt bizonygatnom kell,hogy bar TB szerintem is a valaha volt legjobb NFL qb,de nem ,nem egyenlo a Patriots csapataval es a paratlan sikereihez uugy kellett BB es a fr. szervezeti kulturaja,akkor felesleges barmirol beszelni. Nyilvan uilyen sikeres lett volna,ha mondjuk Caldwell a HC-ja,vagy egy Browns modon mukodo fr.-hoz veti a balsorsa (ezuton is elnezest mind2 csapat szurkoloitol,nem a ket csapat ellen iranyult). Nyilvan nem mind3 tenyezo egyutt eredmenyezte,hogy a Patriots is, es TB is ilyen paratlanul sikeres legyen.Es nyilvan nem koszonhet Ő uannyit a fr.nak,mint a fr. Neki.
Es nyilvan a kristlygombbol valo joslassal egyenerteku,ha egy mezei szurkolo egy hipotezis megvitatasahoz a legvaloszinubb forgatokonyvbol indul ki.
Zaraskent: mindenkinek ajanlanam azert figyelmebe TB nyilatkozatat a Jimmy trade utan. Ő sajat maga fejti ki,hogy az NFL ugy mukodik h senki nincs biztonsagban,Ő sem es Vele is barmikor elofordulhatna uez,ami teljesen termeszetes.Ennyit Boston felegeteserol.

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
 www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=461MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_.jpeg

Gyökér telóról sehogyan sem tudom megcsinalni öt perce, remelem, azert latszik a lenyeg. Van, ami nem valtozik
Wyatt
Most olvasom én is..
Jézuska hozta.😊
kyobalu
Tegnap este 10kor értem a végére, 24én délután kaptam... 😕 Valszeg holnap kezdem a Belichick &Bradyt

több mint 8 éve
Jo sok helyre kellett mennie 😊)

több mint 8 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

Gyökér telóról sehogyan sem tudom megcsinalni öt perce, remelem, azert latszik a lenyeg. Van, ami nem valtozik
Wyatt
Most olvasom én is..
Jézuska hozta.😊

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Nem véletlen hát, azért lett New England, hogy szélesebb legyen a fanbázis 😊
Wyatt
ezek szerint New England szelesebb, mint hosszabb! 😊
no
Akkor New England az új szeles város? 😊
ervinator
Ja. A regi Jordan felsegterulete. 😊
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 980
Wyatt
no
Akkor New England az új szeles város? 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Wyatt
no
És hosszabb, mint zöld!

több mint 8 éve
Wyatt
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Brady előtt ez a csapat volt a város bohóca. Brady előtt a foci a gúny tárgya volt Bostonban. Brady előtt nem fordulhatott volna elő, hogy Sox sztárja egy focistával akrjon fotózkodni. Brady tette a football térképre ezt a csapatot. Őt nem lehet eltradelni. Őn nem Montana, ő maga a Patriots. Az a tulaj, amelyik eltradelné, a jelenlegi formájában, már kereshetne is vevőt a csapatra, mert nem lenne maradása ebben a városban.
Kollega
Ezt lehet így gondolni-én nem értek vele ugyan egyet-,de ezzel nem egyeztethető akkor össze a fr. alap filozofiaja h a csapat erdeke az elso. Mert ebbol a felfogasbol az kovetkezne,hogy a csapat erdeke az elso,kiveve ha Tom Bradyrol van szo. Marpedig ennek a filozofianak pont az az erossege,hogy mindig a csapat erdeke szamit. Nincs kivetel.
kolok1972
Tök mindegy, hogy mit gondolsz, és persze az is, hogy én mit gondolok. Ha Bradyt eltrédelik (kivéve, persze, ha ő maga tesz valamit, amivel direkt árt a csapatnak), Krafték háza a földdel lesz egyenlő. Hidd el, 40 évig a bostoniak a Patriotson köszörülték a nyelvüket. Nem véletlenül hívják a csapatot New England Patriotsnak és nem Boston Patriotsnak. Abban a városban a sport a Red Sox-t, Celtics-et és a Bruinst jelentette. Hogy ma a városról a sport tekintetében mindenkinek a Patriots jut eszébe, az Tom Brady érdeme. A város hálás Belichicknek, nem utálja Kraftot (annak ellenére, hogy republikánus és milliárdos), de isteníti Tom Bradyt. Őt nem lehet elcserélni, hacsak saját maga le nem rombolja a szobrát előbb.

We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 078 — situational football
hm, Harrison nem kellett waiverről (senki nem vette fel)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 335 — nabege2@yahoo.com
kolok1972!

Csak 3 dolog:
1. Tudod, hogy egyenlők közt is vannak egyenlőbbek😊
2. A trade októberben volt, az akkori TB-t aki eltradeli az nem normális!
3. Gondold végig, hogy mennyi áldozatot hozott TB ezért a csapatért.
több mint 8 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Nyugi skacok..
My prediction: Jimmy nem ír alá hosszútávú szerződést a 49ers-el 2018-ban így, Franchise Tag alatt játszik a 2018-2019-es szezonban..
Brady 2018 és 2019 februárjában is MVP lesz a SuperBowl-ban, újabb 2 gyűrűt bezsebelve..
2019 februárjában bejelenti a visszavonulását.
Ekkor jön a Pats FO és leigazolja hosszútávú giga szerződéssel JimmyBoyt!
Peace, heppyness, Hawai pizza, sunshine, raggie... 😀

Ward egy paraszt.. 😉