New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 336 — nabege2@yahoo.com
Mondjuk igen. En alapbol nem ertettem az 1.18 koruli oddsokat az elozmenyek es a helyszin ismereteben. Ha nem lenne, hogy a csapat ellen nem fogadok...

No de a Steelers ellen legyen kettes felett a mienk 😊
Wyatt
OFF
Annak én is odaverném az asszony karácsonyi ajándékának az árát. Ha nem jön be akkor együtt szomorkodunk ha meg igen akkor még nekem is beesik valami Lionsos cucc. 😊
ON

Megnéznék itt pár embert egy 5-6 meccses vereségsorozat után ha már egy után is pánik van. 😉
Bazzani
Ami itt van az messze van a pániktól, olvastam én már olyat, hogy a Steelers ellen vasárnap esélyünk sincs, a Jags úgyis nyeri az összes meccsét és már csak a 3. kiemelés a miénk, onnan meg nyilván esélytelen SB-t nyerni tehát kuka az egész szezon. Ha vasárnap kikapunk akkor meg a PO se lesz meg.
cspeti98
Bocs, kitől olvastál olyat, hogy ellenünk nincs esélyetek? Sürgősen a pszichiátrián lenne a helye az illetőnek aki ilyet ír, mert biztos hogy nem normális 😉
Klaci79
Ó mindig lehet minden érdekeset olvasni 😊

Nekem a ma hajnali gyöngyszem volt a kedvencem, amikor már térdelések voltak, és eldőlt a meccs:

„Ez a meccs tökéletesen megmutatta, hogy a hiper sztárolt TB milyen töketlen QB megfelelő védelem és 2-3 szuper TE nélkül. Remélem a hétvégén szétalázzuk a csapatot...”

😊 😊
Wyatt
gondolom ezt a pittsburghi troll gyerek írta
eredménykövetőben mindig jön okoskodni...

Szerkesztette: NB2
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk igen. En alapbol nem ertettem az 1.18 koruli oddsokat az elozmenyek es a helyszin ismereteben. Ha nem lenne, hogy a csapat ellen nem fogadok...

Wyatt
OFF
Annak én is odaverném az asszony karácsonyi ajándékának az árát. Ha nem jön be akkor együtt szomorkodunk ha meg igen akkor még nekem is beesik valami Lionsos cucc. 😊
ON

Megnéznék itt pár embert egy 5-6 meccses vereségsorozat után ha már egy után is pánik van. 😉
Bazzani
Ami itt van az messze van a pániktól, olvastam én már olyat, hogy a Steelers ellen vasárnap esélyünk sincs, a Jags úgyis nyeri az összes meccsét és már csak a 3. kiemelés a miénk, onnan meg nyilván esélytelen SB-t nyerni tehát kuka az egész szezon. Ha vasárnap kikapunk akkor meg a PO se lesz meg.
cspeti98
Bocs, kitől olvastál olyat, hogy ellenünk nincs esélyetek? Sürgősen a pszichiátrián lenne a helye az illetőnek aki ilyet ír, mert biztos hogy nem normális 😉
Klaci79
Ó mindig lehet minden érdekeset olvasni 😊

Nekem a ma hajnali gyöngyszem volt a kedvencem, amikor már térdelések voltak, és eldőlt a meccs:

„Ez a meccs tökéletesen megmutatta, hogy a hiper sztárolt TB milyen töketlen QB megfelelő védelem és 2-3 szuper TE nélkül. Remélem a hétvégén szétalázzuk a csapatot...”

😊 😊

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 992

Wyatt
OFF
ON

Bazzani
cspeti98
több mint 8 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466

Wyatt
OFF
ON

Bazzani

több mint 8 éve
Lehet, hogy kezdődik megint, de most nézem újra a meccset..
Bradyvel nincs rendben valami..
A mozgásának nem tesz jót az achilles sérülés, mert hajnalban úgy mozgott, mint egy sérült bányaló..A dobó karjával is lehet valami, mert látszik, hogy szenved 10 yard fölötti dobásokban..Nagyon szar volt ma éjjel. Akkor is, ha nem volt nyomás.Nagyon homály labdákat dobott..S egymás után 2x ilyen szar meccset hozott. Ritka tőle..
kyobalu
De ha sérült pihentessék. Kitörölhetjük egy 50%-os TB-vel januárban, de ha pihen (akár egy hónapot is), azzal tuti helyrerázódna valamennyire. Annyira vagyunk erősek, ha mindenki egészséges (TB meg 80%-os) sok mindenkinél esélyesebbek vagyunk!
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 157 — Axel Foley

Wyatt
OFF
ON

több mint 8 éve

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 660 — The only discipline that lasts, is self discipline
A mozgásának nem tesz jót az achilles sérülés, mert hajnalban úgy mozgott, mint egy sérült bányaló..A dobó karjával is lehet valami, mert látszik, hogy szenved 10 yard fölötti dobásokban..Nagyon szar volt ma éjjel. Akkor is, ha nem volt nyomás.Nagyon homály labdákat dobott..S egymás után 2x ilyen szar meccset hozott. Ritka tőle..
kyobalu
Nekem is feltűnt. Mindig is vigyázott magára, de olyant, hogy a rusher 5 yardra van tőle és ő már a megfelelő fekvési pozíciót keresi, nem szoktunk látni tőle. Az egész ember úgy tűnt, mint aki a háta közepére sem kívánja az egészet, csak túl akar lenni rajta. A passzai is mentek mindenfelé. 30-40 yardra még előfordul, hogy mellé dobja, de hogy 5 yardra is az elkapó lába elé dobja a labdát, az nem Brady. Valószínűleg valami sérülés tényleg hátráltathatja.

A médiának az a dolga, hogy felfújja sztorit. Bradynél eleve "kötelező", mert a #1 játékos mindig sztori, plusz a kora is indokolja. Ha majd egyszer elindul az utolsó hajráján, az is valószínűleg így fog jönni. Beszed valami bibit, amiből már sose tud teljesen kikeveredni. De ezen addig nem érdemes aggódni, amíg fél idény le nem megy úgy, hogy nem egészséges. Jövő hétre simán rendbejöhet és úgy játszik mint a legjobb napjain.

(Az én heti nyereségemet viszont elvitte a bukta. 😊 Mondjuk én voltam a hülye, ilyen rossz odds-al pont Miamiban hagyni kellett volna a fenébe a meccset, én meg három kombináltba is beraktam. 😊 )

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
 twitter.com/ftfonfs1/status/940555078410391553
Kezdődik...
Mondjuk amikor legutóbb ez ment egy MNF után elég jó vége lett.
cspeti98
We are on to Cincinnati Pittsburgh.

😊😊😊
több mint 8 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
 twitter.com/ftfonfs1/status/940555078410391553
Kezdődik...
Mondjuk amikor legutóbb ez ment egy MNF után elég jó vége lett.

több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Érdekes egy meccs volt, nem is tudtam, hogy Harmon ekkora leader.
Meg is volt a hatása a kiabálásnak, le is hoztak 3 3& out ot más kérdés, hogy Tom ha másnap reggelig játszik akkor sem szedi össze magát fejben.
Ez egy ilyen meccs volt, nem volt Tom on olyan nyomás amilyennel nem találkozott még életében, egyszerűen ma nem jött össze semmi neki.
több mint 8 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 581 — Patriot
A szezonbeli egy qrva szar meccsen remélem evvek túl vagyunk.
| Oh wait! Vagy az a panthers meccs volt? 😊[\spoiler] |
több mint 8 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 564
Csak úgy mellékesen 😉 😛

The Patriots traded the wrong quarterback.

Sammy Reed

Career

Win%
Brady - .781
Garoppolo - 1.000

TD/INT ratio
Brady - 3.1
Garapollo - 3.5

Yards per att
Brady - 7.5
Garapollo - 8.0

QB rating
Brady - 97.8
Garapollo - 100.4

Super Bowl Titles
Brady - 5 in 17 seasons (29%)
Garopollo - 2 in 3 seasons (67%)
13:10 - 2017. dec. 11.
dande
Az stílusos, hogy a szerzőnek ötször kellett leírnia Garoppolo nevét, ebből egyszer sikerült is 😀

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
nagyon nem akartuk kinyitni a playbookot egyik oldalon se a pitts meccs előtt
gordon
Vagy nem tudtuk.

Do your job
több mint 8 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Ezért írtam tegnap, hogy nem kell előre szaladni..Csak lépésről lépésre..
Nincs könnyű csapat. A divízió ellenfeleink mindig vért isznak, ellenük mindig nehéz, főleg idegenben..
De a ma hajnali meccs kicsit pofont adott nekünk is, meg a srácoknak is a pályán..
Biztos, hogy hatalmas videózások, vérszívások lesznek BB mester jóvoltából. Hiszen, szinte mindenki szar volt..
We are on Steelers!
Jobb edzői terv kell..Visszatérhetnek kulcsjátékosok..Velük talán könnyebb lesz. A Steelers D# engem nem vett meg hétfő hajnalban, szerintem a mi támadósorunknak megoldható feladat. A Steelers O# viszont aggodalomra ad okot..Nagy pisztolypárbaj lesz.
Ezt a mai meccset meg feledjük el! 😉
Go Patriots!!! 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 543 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak úgy mellékesen 😉 😛

The Patriots traded the wrong quarterback.

Sammy Reed

Career

Win%
Brady - .781
Garoppolo - 1.000

TD/INT ratio
Brady - 3.1
Garapollo - 3.5

Yards per att
Brady - 7.5
Garapollo - 8.0

QB rating
Brady - 97.8
Garapollo - 100.4

Super Bowl Titles
Brady - 5 in 17 seasons (29%)
Garopollo - 2 in 3 seasons (67%)
13:10 - 2017. dec. 11.

Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
Imitheking New England Patriots 1 918
Rosszul fogalmaztam, borzaszto sok a 27 bekapott pont egy atlagos/atlag alatti qbtol, sajnos tul hamar elfelejtettem, hogy mit muvelt ez a D a szezon elejen.
több mint 8 éve
Mi a baj Cutlerrel?

több mint 8 éve
Imitheking New England Patriots 1 918
Nesze neked “elit”. Szanalmas produkcio egy no. 1 seedre hajto csapattol. Nem tudom, melyik volt rosszabb, latni ezt a szenvedest es pontatlansagot Bradytol vagy kiszopni egy Cutler vezette csapattol...
több mint 8 éve
ötös műhold New England Patriots 333
És még én beszélek elit védelemről, meg offense-ről (tegnap). Ez minden volt, csak nem elit, vagy hát esetleg, jóindulattal, ráfogható, hogy néha az elit is tud ennyire rosszul játszani.
Rendben van az, hogy nem ez a meccs volt most a legfontosabb. De azért mégiscsak ijesztő az ilyen játék képe. Semmit nem tudunk haladni a játékok zömében? No de kérem, hát ez mi volt? Ráadásul kezd kisérteni a 2 évvel ezelőtti hasonló nagy baki, amikor szintén a Miami elleni vereség miatt ment el a főcsoport elsőség, és kellett Denverbe menni a vereségért. Nem kellett volna, és nem kellene újra ugyanezt eljátszani, csak most a Steelerssel. Sajnos, a Dolphins meg kezd egyre fontosabb mumusunk lenni -elég csak megnézni a mérlegünket (főleg az idegenbelit) ellenük. Azért egy ilyen szintű csapat ellen nem így kellene játszani, bármennyire is mumusok, bármennyire is felszívják magukat ellenünk.
Gondolom, azért a Steelers ellen egészen más lesz a kép, de ez a mai meccs riasztó volt. Nem maga az eredmény, hanem a játék.
több mint 8 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Relax lemodelleztük a milyen lenne Pits ellen a stratégia D oldalon a cserékkel. 😉 A Pits Dline meg aztán korántsem olyan mint a Delfingoké! Bradynek is meglett az "achilles" sarka....Ha végre Brady normálisan edz a héten behúzzuk a vasárnapi derbit.
ParadSEC
Igen,szerintem a Steelersé jobb 😆

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
A tegnapi SB meg divízió döntős beszélgetés után adta magát, hogy csúnya bukta legyen.
Az a dühítő, hogy még így is lett volna esély, pedig tényleg nem érdemeltük meg.
több mint 8 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Relax lemodelleztük a milyen lenne Pits ellen a stratégia D oldalon a cserékkel. 😉 A Pits Dline meg aztán korántsem olyan mint a Delfingoké! Bradynek is meglett az "achilles" sarka....Ha végre Brady normálisan edz a héten behúzzuk a vasárnapi derbit.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Mitchellel és Valentinenal mi van? Nem arról volt szó,hogy az egyikük visszajöhet IR-ről? Jól olvasom, 0/11-es third down mutatónk volt? Az azért kemény... Sztem azért Pittsburghben nem örülnek ennek a meglehetősen kínos buktának...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.