New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ehhh. Nézzétek már végig a videót! Nem csinál semmit. Átmászik a kordonon, kicsit üvöltözik, felmegy a ringbe, bevisz pár iszonyat kamu pofont, lejön és ennyi. Mi a francba sérült volna bele? Legfeljebb a szégyenbe, hogy ehhez a nevét adta. Atléta trikó? Ne már! Na ne már! Ember!

Eddig is tudtam, hogy nem ő az ész a brigádban, sajnos nem ért csalódás.

Szerkesztette: Kollega

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ez már tényleg uborkaszezon. A bostoni belvárosban sétálni kb. sérülésveszélyesebb, mint ez a pankrációs bohóckodás.
Kókusz8
Lesz ez még rosszabb is, a draft után...
több mint 9 éve
Kókusz8 New England Patriots 89
Ez már tényleg uborkaszezon. A bostoni belvárosban sétálni kb. sérülésveszélyesebb, mint ez a pankrációs bohóckodás.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 661 — The only discipline that lasts, is self discipline
És hogy milyen pénzek forognak a pankrációban? Tavaly az általában sérült vagy mid cardon szereplő John Cena 9,5 millió dolláros alapfizetést kapott. Gronknak is biztos megérte a dolog. 😊
kisdef
Hát így azért már érthetőbb. A csapat anyagilag semmit nem kockáztat, mert ha lesérül, pénz sincs. Ő meg, ha tényleg ilyen összegek forognak, szintén nem kockáztat olyan sokat. Ha lesérülne, akkor a vaskos bankóköteg amit a bohóckodásért kap, kompenzálja a fociban elvesztett pénz egy részét. Lehet, hogy az egészét is? (És biztosítása is valószínűleg van.)

Az más kérdés, hogy a sérült Gronk csapat szempontból nem jó, mert nem játszik. De szvsz Belichick már rég túl van azon, hogy Brady-n kívül bárkiért aggódjon. Megoldja nélküle oszt jóvan.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 756 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Menjen bunyózni, táncizni, kosarazni, síelni, ki nem szarja le. Csak ne rendeljen pizzát! Hall a megmondhatója, a pizza az emberek legnagyobb ellensége.

Viszont én a Pats helyében nem tűrném ezt, Gronko egy pöcs, megérdemelné, hogy egy 6. körért jól Indianapolisba küldjék.
Stez
Szeretnéd mi te kis huncut 😛

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tőlünk sem kapott szerződést AP 😕

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 078 — situational football
két hülye a Red Sox idénynyitóján...

twitter.com/PeteBlackburn/status/848958147066810372

(hiányolom a hatos számot Bradytől 😕 )

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Emlékszem, a spanyol fociválogatott kapusa, Canizares azért hagyta ki a 2002-es VB-t, mert a
...
érte a büntijét.
Kollega
Nem. Lehet olyan sérülés az életben, ami elintézi a karriered, de nem rajtad múlik. Pech. Lábadra ejted az ...
fülelt, hallotta a TD miatt ujjongó szurkolókat...
Burkus
A Hernandez szerződésbontás pont 3 évünkbe került a sok dead money miatt. Mivel a mindenre büntető liga szerint nem minősült szerződésszegésnek amit csinált, így az egyoldalú szerződésbontás összes következménye a csapatot súlytotta.

Ha jól tudom addig marad abban a Mass-i supermax-ban, amíg a második ügyben le nem megy a tárgyalása. Ha lemegy az összes tárgyalása, átviszik majd máshová. Valahol azt olvastam, hogy odabenn sem bírt magával, úgyhogy aligha játszik a börtöncsapatban.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
 twitter.com/ProFootballTalk/status/848898066895785984
empty taxi
Akkor itt a válasz! Ezek szerint azért Gronk sem mer ilyet megkockáztatni a klub tudta nélkül.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 938 — Whoops, looks like something went wrong.
Menjen bunyózni, táncizni, kosarazni, síelni, ki nem szarja le. Csak ne rendeljen pizzát! Hall a megmondhatója, a pizza az emberek legnagyobb ellensége.

Viszont én a Pats helyében nem tűrném ezt, Gronko egy pöcs, megérdemelné, hogy egy 6. körért jól Indianapolisba küldjék.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 269 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/ProFootballTalk/status/848898066895785984

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
Emlékszem, a spanyol fociválogatott kapusa, Canizares azért hagyta ki a 2002-es VB-t, mert a fürdőszobában valami üveget a lábára ejtett és széjjelvágta a lábfejét. Asszem soha többet nem volt válogatott, mert jött Casillas. Akkor tehát Gronk a fürdőszobától is tartózkodjon?

A Wrestle Mania szinészkedés. Meg lehet benne sérülni, de nem hiszem, hogy BB az apja lenne ezeknek a srácoknak, hogy aggódjon, ha 10 után mennek haza. Ha meg valamelyik hülyeséget csinál, úgyis megkapja érte a büntijét.
Kollega
A WrestleMania nem a szervezet neve, hanem a szervezet, azaz a WWE legnagyobb gálája, a WrestleManiat pedig akár nevezhetjük a pankráció Super Bowljának. Kizárt, hogy a Patriots tudta nélkül csinálta ezt a 3 perces műsort Gronk. Ez nem valami hokkendáré esemény, még ha a többségünk nem is érti mit kajálnak ezen az amerikaiak.
És hogy milyen pénzek forognak a pankrációban? Tavaly az általában sérült vagy mid cardon szereplő John Cena 9,5 millió dolláros alapfizetést kapott. Gronknak is biztos megérte a dolog. 😊
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Emlékszem, a spanyol fociválogatott kapusa, Canizares azért hagyta ki a 2002-es VB-t, mert a fürdőszobában valami üveget a lábára ejtett és széjjelvágta a lábfejét. Asszem soha többet nem volt válogatott, mert jött Casillas. Akkor tehát Gronk a fürdőszobától is tartózkodjon?

A Wrestle Mania szinészkedés. Meg lehet benne sérülni, de nem hiszem, hogy BB az apja lenne ezeknek a srácoknak, hogy aggódjon, ha 10 után mennek haza. Ha meg valamelyik hülyeséget csinál, úgyis megkapja érte a büntijét.
Kollega
Nem. Lehet olyan sérülés az életben, ami elintézi a karriered, de nem rajtad múlik. Pech. Lábadra ejted az after shave-t vagy teljesen szabályosan autózol és egy barom úgy beléd megy, hogy tolókocsiba kerülsz egy életre. Ez benne van a mindennapi létezés kockázatában, kivédhetetlen (lehet, hogy Edelman ennek kivédésére hord szakállat? 😊 ). A Gronk-féle kockázat elvileg nincs benne az életben szükségszerűen és kivédhető. A síelés például ilyen kockázat. Pár éve egy NBA játékossal bontottak szerződést, mert benne volt feltételként, hogy nem síelhet és lebukott.

Szeretem Gronk játékát és azt gondolom, hogy vele idén tényleg verhetetlen lenne - és lesz - a csapat. Az ESPN-n volt egy tudományos elemzés Gronkról, amit rendszeresen játszottak be, ami arról szólt hogy miért foghatatlan: a súlypontemelkedésével, a hosszú kezeivel akkora teret képes bejátszani az elkapásnál mint egy amerikai szemeteskocsi! Oda is animálták a kocsit, hogy lásd... Szeretném még sokáig játszani látni, bár én is úgy gondolom, ahogy itt már sokan kifejtették korábban, hogy nagyon el van használódva a teste és csak limitált snapszámra lesz képes, azt sem Örülnék ha nem ilyen marhaságokkal rövidítené meg vagy kockáztatná ezt a pályafutást. (Hogy ez most mennyire volt tényleges sérülési lehetőség, nem tudom, - utálom a pankrációt - de egy viszonylag frissen operált porckorongsérvnek biztos nem használ.)

Lehet, hogy Belichicknek nincs beleszólása, hogy mit csinál a szezonnak ebben a részében - bár nyilván vannak erre is szabályok, Hörnivel is szerződést tudtak rögtön bontani, a puszta gyanú alapján - és lehet, hogy tesz rá magasról, de nem az a típus, aki annyira díjazná a fegyelmezetlenséget.

Hörni... Vajon most a la Csontdarálók nyomja? 😊 Bár múltkor olvastam, hogy a balhéi miatt most már egy maximális biztonsági fokozatú - dutyiban van, de korábban másfél mérföldre ült a Gillette Stadiumtól. Ha fülelt, hallotta a TD miatt ujjongó szurkolókat...

Szerkesztette: Burkus
több mint 9 éve

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Szóval azt mondod, Kaaya jön? 😀

több mint 9 éve
Igen en erre a konkret "feloklelesre" gondoltam. Par eve egy partyhelyen csinalt ilyen kamu dobast is, na az veszelyesebb volt azert 😀

Brady meg a sziklaugrasaval es a sielesevel eleg sok idegrendszert kikezdett 😀
Wyatt
A Ballers jutott eszembe - amikor a DE paintballozás közben szenved Achilles-ín szakadást és majdnem rámegy a szerződése. Azt gondoltam, Gronk örülni fog, ha szeptemberre harcképes lesz, ha harcképes lesz valaha egyáltalán ezzel a háttal és nem kockáztat ilyen marhaságokat. De nyilván nem mindenki építi magát olyan tudatosan mint Brady.
Burkus
Nekem meg az, hogy Suggs a kisszobában keféli a csajt, közben beszól telón a hadiszállásra, aminek következtében a fehér gyereket kiviszik 1/5-re.

Kinek mi, ugyebár. x-D
Stez
Igaz, az (is) szép jelenet volt. Nekem a Draftday-nél jutott eszembe, amikor Kostnert felhívja az elején a LB srác a kocsiból, hogy tessék őt választani és enyhén szólva presszionálja, hogy látom magam előtt, hogy Belichickkel így merjen beszélni valaki a draftra várva... És azt is, hogy a végén Belichick tényleg őt választja.
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Jaj gyerekek. Mar a pats-polos csokanal sem ertettem a reakciokat, de ez a szineszkedos szarra erkezok mar tenyeg nevetsegesek 😕

AP!!!
Wyatt
Akkor félreérthetően fogalmaztam. Nem törtem pálcát Gronk felett emiatt,csak tényleg kiváncsi vagyok ,hogy ilyenkor az Öreg vajon melyik álláspontot képviseli? Hogy mi a tosznak vállal felesleges kockázatot egy frissen műtött skill playere (el tudom képzelni) vagy hogy amíg semmi gubanc nem adódik belőle addig teszek rá (ezt is el tudom képzelni). Nyilván soha nem fog kiderülni,de ettől még kiváncsi lennék hogy mit gondol ezekről.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Igen en erre a konkret "feloklelesre" gondoltam. Par eve egy partyhelyen csinalt ilyen kamu dobast is, na az veszelyesebb volt azert 😀

Wyatt
A Ballers jutott eszembe - amikor a DE paintballozás közben szenved Achilles-ín szakadást és majdnem rámegy a szerződése. Azt gondoltam, Gronk örülni fog, ha szeptemberre harcképes lesz, ha harcképes lesz valaha egyáltalán ezzel a háttal és nem kockáztat ilyen marhaságokat. De nyilván nem mindenki építi magát olyan tudatosan mint Brady.
Burkus
Nekem meg az, hogy Suggs a kisszobában keféli a csajt, közben beszól telón a hadiszállásra, aminek következtében a fehér gyereket kiviszik 1/5-re.

Kinek mi, ugyebár. x-D

több mint 9 éve

Wyatt
Burkus
Az mondjuk tény, hogy bármiben meg lehet sérülni 😊
Hát Brady az offseasonben nem mindig tűnt úgy, mint egy tudatosan építő emberke 😀
De ha egy ilyen fake mozdulatba belesérül, az szomorú lenne 😊 Meg inkább edzésre se menjen, mert ott lényegesen nagyobb erőhatások érik majd 😊

több mint 9 éve

Wyatt
több mint 9 éve
Gronk megéli az amerikai álmot. Nfl sztár, fut neki a saját márkája plusz “verekedhetet” élőben egy pankrációban. Egyszerüen az élet császára.
ParadSEC
Az Dan Bilzerian.

több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Gronk megéli az amerikai álmot. Nfl sztár, fut neki a saját márkája plusz “verekedhetet” élőben egy pankrációban. Egyszerüen az élet császára.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Jaj gyerekek. Mar a pats-polos csokanal sem ertettem a reakciokat, de ez a szineszkedos szarra erkezok mar tenyeg nevetsegesek 😕

AP!!!
Wyatt
Mondjuk annyira nem az. Főleg, miután az elmúlt pár évben minden évben van kb., aki kimegy gengelni a kosárpályára, aztán ott sérül meg súlyosan – én például ezért nem értem a Giantset, hogy nem tiltja meg majom Beckham dzsuninak, hogy minden holt szezonban elmebeteg zsákolásokkal bohóckodjon. És nyilván az sem lepett volna meg, ha Brady esetében azért BB odaszólt volna a síeléses videó láttán, hogy azért legyen esze, mivel ott bőven benne van, hogy bármi miatt szarul érkezzen és a fejére essen, de bármilyen súlyos sérülés. A kosárnál is, kurvára mindegy, hogy nekifutsz-e, zsákolsz, szarul érkezel, kibocsaklik a bokád, a térded, szevasz-helló szalagok, főleg Bekemnél, aki 120 centi, így egy zsákoláshoz méginkább kell erőlködnie, nem brahiból kell emelkednie 25 centit, mint egy Shaqnek.

Oké, Gronk esetében ez tényleg színészkedés, mondjuk azért halkan hozzáteszem, hogy az ilyen hülye dobálgatásokba elég sokak nyaka sérült bele, de valószínűleg egyik fél sem volt hülye, és Gronk meccse ennyiből állt kb., nem fűszerezték további csodás vetődésekkel és dobálgatásokkal, főként ő „nem repült”. Ez így ebben a formájában annyira nem gáz.

több mint 9 éve

AP!!!