New Orleans Saints
45 feliratkozó
2 napja
Höri szezonbeharangozójaJó kis beharang volt Btw. Habár ebben a csoportban kizárni a po-t szerintem egyik csapatnàl se lehet 😆
youtu.be/vv7LmZGUMbE?si=f7zVMG9kd9xGYZNC
zacknorb
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
17 napja
Úgy, hogy nincs qb-nk, nincs wr-ünk, nincs te-ünk, van vmi fal kezdeményünk meg 1 jó futónk, azért ez deriválható volt ...Jött Cam Akers. Nem tűnik rossz húzásnak, sőt! ...ha egészséges tud maradniElsőre futás, másodikra futás, harmadikra ö-ö-ö...... futás.
Viktoár
Izgalmas lesz!
kijo
23 napja
Jött Cam Akers. Nem tűnik rossz húzásnak, sőt! ...ha egészséges tud maradniElsőre futás, másodikra futás, harmadikra ö-ö-ö...... futás.
Viktoár
Izgalmas lesz!
24 napja
Jött Cam Akers. Nem tűnik rossz húzásnak, sőt! ...ha egészséges tud maradni
1 hónapja
Tegyük össze a kezünket, ha a tavalyi 5-12 összejön...Run heavy offense, kevés hiba sok szerencse
1 hónapja
Carr tavaly 10 meccsen 5-5-ös mérleget hozott, a másik két QB nyert 0 meccset, És lehet mondani azt, hogy Shough fekete ló, bármi lehet, én megkockáztatom hogy legjobb esetben se hoz össze feleannyi győzelmet mint Carr.De itt nem ez a kérdés. Az irányító szobánk nem szar vagy jó, hanem nem tudjuk milyen, hiszen nincs olyan benne akinek releváns nfl tapasztalata lenne.Én véletlenül sem kritizàlnám az FK mélyen tisztelt szakértőit, de hogy 32. lenne ez a rooster az nfl-Ben?Emlékeim szerint tavaly egyetlen meccset se nyertünk amelyeken nem Carr volt az irányító...
Kérek abból az anyagból, amit szívtak, iszonyat jó áron el lehetne adni, ha ilyen a hatása 😀
MC12
Tetszik vagy nem, a visszavonulása az esélyeinket nagyon komolyan rontotta bármire is.
atapapa
MC12
Szerintem rohadtul ligaalja keretünk van, hogy ez most éppen 32. vagy 29.... Nézőpont kérdése, és Szinte lényegtelen. Kivéve ha ez dönt majd az 1/1-ről 😀

1 hónapja
Nekem a Giants 31. helye nagyobb WTF.Én véletlenül sem kritizàlnám az FK mélyen tisztelt szakértőit, de hogy 32. lenne ez a rooster az nfl-Ben?Nem védeni akarom az FK-t (nincs róluk túl pozitív véleményem), de ezt abból a szempontból értem, hogy a 32 csapatból talán itt van a legtöbb kérdőjel A passzjátékkal kapcsolatban, ami meg ugye napjaink NFL-jében a legfontosabb.
Kérek abból az anyagból, amit szívtak, iszonyat jó áron el lehetne adni, ha ilyen a hatása 😀
MC12
empty taxi
Ha egy Russ Wilson/Jaxon Dart + Malik Nabers fémjelezte off-fal és Abdul Carterrel a fedélzeten def-ben esélyük lesz 1/1-re, akkor tényleg mindenki menjen el NY-ból.
1 hónapja
egyáltalán nem biztosn h kijön draftra, sőt, valószinübb h végigtolja egyetemetSzerintem jó esélyük van az 1/1-re, Manning érkezik és utána minden szép lesz 😀 😀 😀Én véletlenül sem kritizàlnám az FK mélyen tisztelt szakértőit, de hogy 32. lenne ez a rooster az nfl-Ben?Emlékeim szerint tavaly egyetlen meccset se nyertünk amelyeken nem Carr volt az irányító...
MC12
Tetszik vagy nem, a visszavonulása az esélyeinket nagyon komolyan rontotta bármire is.
atapapa
Kájzerszóze

1 hónapja
Szerintem jó esélyük van az 1/1-re, Manning érkezik és utána minden szép lesz 😀 😀 😀Én véletlenül sem kritizàlnám az FK mélyen tisztelt szakértőit, de hogy 32. lenne ez a rooster az nfl-Ben?Emlékeim szerint tavaly egyetlen meccset se nyertünk amelyeken nem Carr volt az irányító...
MC12
atapapa

1 hónapja
Szerintem se 32. a NO, de ez egy szubjektív lista, ők meg így rakták össze. Engedd el és majd rájuk cáfol a csapatotok (volt már hasonló benézésük).De itt nem ez a kérdés. Az irányító szobánk nem szar vagy jó, hanem nem tudjuk milyen, hiszen nincs olyan benne akinek releváns nfl tapasztalata lenne. És értem, hogy az irányítón áll vagy bukik minden (szerintem ez se igaz de mindegy) de az O fal simán lehet top 10-15, az elkapók ha egészségesek szintén top 10-15 között lehetnek és az rb szoba se szar. A védelem egy része valóban öreg, de a CB sor nem rossz, a falba is jött ember stb. Egyszerűen nincs olyan szempont, ahonnan kijön hogy ez lenne az nfl legrosszabb roostere.Én véletlenül sem kritizàlnám az FK mélyen tisztelt szakértőit, de hogy 32. lenne ez a rooster az nfl-Ben?Emlékeim szerint tavaly egyetlen meccset se nyertünk amelyeken nem Carr volt az irányító...
MC12
atapapa
MC12
1 hónapja
De itt nem ez a kérdés. Az irányító szobánk nem szar vagy jó, hanem nem tudjuk milyen, hiszen nincs olyan benne akinek releváns nfl tapasztalata lenne. És értem, hogy az irányítón áll vagy bukik minden (szerintem ez se igaz de mindegy) de az O fal simán lehet top 10-15, az elkapók ha egészségesek szintén top 10-15 között lehetnek és az rb szoba se szar. A védelem egy része valóban öreg, de a CB sor nem rossz, a falba is jött ember stb. Egyszerűen nincs olyan szempont, ahonnan kijön hogy ez lenne az nfl legrosszabb roostere.Én véletlenül sem kritizàlnám az FK mélyen tisztelt szakértőit, de hogy 32. lenne ez a rooster az nfl-Ben?Emlékeim szerint tavaly egyetlen meccset se nyertünk amelyeken nem Carr volt az irányító...
MC12
atapapa
1 hónapja
Én véletlenül sem kritizàlnám az FK mélyen tisztelt szakértőit, de hogy 32. lenne ez a rooster az nfl-Ben?Emlékeim szerint tavaly egyetlen meccset se nyertünk amelyeken nem Carr volt az irányító...
MC12

1 hónapja
Én véletlenül sem kritizàlnám az FK mélyen tisztelt szakértőit, de hogy 32. lenne ez a rooster az nfl-Ben?Nem védeni akarom az FK-t (nincs róluk túl pozitív véleményem), de ezt abból a szempontból értem, hogy a 32 csapatból talán itt van a legtöbb kérdőjel A passzjátékkal kapcsolatban, ami meg ugye napjaink NFL-jében a legfontosabb.
MC12

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
Én véletlenül sem kritizàlnám az FK mélyen tisztelt szakértőit, de hogy 32. lenne ez a rooster az nfl-Ben? Kérek abból az anyagból, amit szívtak, iszonyat jó áron el lehetne adni, ha ilyen a hatása 😀
1 hónapja
Szerintem Haenertől idén elbúcsuzunk.Sok esélye amúgy sem lett volna még a padra sem
Talán lesz egy közepes támadófalunk és egy run heavy playbookunk. Addig tanulgat Shough, talán nem sülünk fel nagyon, de PO nem lesz. Ha jobb mérlegünk lesz mint tavaly tegyük össze a két kezúnk!
Viktoár

1 hónapja
Szerintem Haenertől idén elbúcsuzunk.Talán lesz egy közepes támadófalunk és egy run heavy playbookunk. Addig tanulgat Shough, talán nem sülünk fel nagyon, de PO nem lesz. Ha jobb mérlegünk lesz mint tavaly tegyük össze a két kezúnk!
1 hónapja
Jake Haener was injured after Wednesday’s practice, while throwing extra passes. After getting hurt, Haener underwent an MRI that revealed a strain but no oblique tear, and surgery was not needed. But the Saints now might have seen the last of Haener in action until training… https://t.co/fl5qFyTx09
— Adam Schefter (@AdamSchefter) May 22, 2025
Poloska vagyok.
1 hónapja
Thomas Morsteadet kivagta a jets, az utolso aktiv jatekos a SB gyoztes csapatunkbol. nagyon orulnek, ha elhivnank az edzotaborba, az egyik legszimpatikusabb NFL jatekos, aki a new orleansi szurkolok egyik kedvence volt mindig is. nincs betonbiztos punterunk, versenyezhetne egyet a pozicioert 😊Hayball elég jó szezont hozott le, konkrétan a legtöbb puntja volt az ellenfél 20 yardosán belülre
mate93

1 hónapja
Thomas Morsteadet kivagta a jets, az utolso aktiv jatekos a SB gyoztes csapatunkbol. nagyon orulnek, ha elhivnank az edzotaborba, az egyik legszimpatikusabb NFL jatekos, aki a new orleansi szurkolok egyik kedvence volt mindig is. nincs betonbiztos punterunk, versenyezhetne egyet a pozicioert 😊
1 hónapja
Ránézve a jelenlegi wr depthre azért ebben nem lennék biztosDonovan Peoples Jones wr érkezett. Végre valaki 6' felett 😁Sok más haszna nincs.
kapitnono
MC12

1 hónapja
Donovan Peoples Jones wr érkezett. Végre valaki 6' felett 😁Sok más haszna nincs.
kapitnono