New Orleans Saints

45 feliratkozó

2 napja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 6 814
Höri szezonbeharangozója
 youtu.be/vv7LmZGUMbE?si=f7zVMG9kd9xGYZNC
zacknorb
Jó kis beharang volt Btw. Habár ebben a csoportban kizárni a po-t szerintem egyik csapatnàl se lehet 😆

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 17 421 — Kinek mit intézett a kormánya
Höri szezonbeharangozója
 youtu.be/vv7LmZGUMbE?si=f7zVMG9kd9xGYZNC

Poloska vagyok.
12 napja
Amadeus az áttelelt poloska Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 33 718
 www.youtube.com/watch?v=Wkw4tXOaO54

criminal lawyer or criminal lawyer?
17 napja
Viktoár New Orleans Saints 474
Jött Cam Akers. Nem tűnik rossz húzásnak, sőt! ...ha egészséges tud maradni
Viktoár
Elsőre futás, másodikra futás, harmadikra ö-ö-ö...... futás.
Izgalmas lesz!
kijo
Úgy, hogy nincs qb-nk, nincs wr-ünk, nincs te-ünk, van vmi fal kezdeményünk meg 1 jó futónk, azért ez deriválható volt ...
23 napja
kijo New Orleans Saints 447
Viktoár
Elsőre futás, másodikra futás, harmadikra ö-ö-ö...... futás.
Izgalmas lesz!
24 napja
1 hónapja
Tegyük össze a kezünket, ha a tavalyi 5-12 összejön...
Run heavy offense, kevés hiba sok szerencse
1 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 140 — #neverpunt
Én véletlenül sem kritizàlnám az FK mélyen tisztelt szakértőit, de hogy 32. lenne ez a rooster az nfl-Ben?

Kérek abból az anyagból, amit szívtak, iszonyat jó áron el lehetne adni, ha ilyen a hatása 😀
MC12
Emlékeim szerint tavaly egyetlen meccset se nyertünk amelyeken nem Carr volt az irányító...
Tetszik vagy nem, a visszavonulása az esélyeinket nagyon komolyan rontotta bármire is.
atapapa
De itt nem ez a kérdés. Az irányító szobánk nem szar vagy jó, hanem nem tudjuk milyen, hiszen nincs olyan benne akinek releváns nfl tapasztalata lenne.
MC12
Carr tavaly 10 meccsen 5-5-ös mérleget hozott, a másik két QB nyert 0 meccset, És lehet mondani azt, hogy Shough fekete ló, bármi lehet, én megkockáztatom hogy legjobb esetben se hoz össze feleannyi győzelmet mint Carr.

Szerintem rohadtul ligaalja keretünk van, hogy ez most éppen 32. vagy 29.... Nézőpont kérdése, és Szinte lényegtelen. Kivéve ha ez dönt majd az 1/1-ről 😀

1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 360
Én véletlenül sem kritizàlnám az FK mélyen tisztelt szakértőit, de hogy 32. lenne ez a rooster az nfl-Ben?

Kérek abból az anyagból, amit szívtak, iszonyat jó áron el lehetne adni, ha ilyen a hatása 😀
MC12
Nem védeni akarom az FK-t (nincs róluk túl pozitív véleményem), de ezt abból a szempontból értem, hogy a 32 csapatból talán itt van a legtöbb kérdőjel A passzjátékkal kapcsolatban, ami meg ugye napjaink NFL-jében a legfontosabb.
empty taxi
Nekem a Giants 31. helye nagyobb WTF.
Ha egy Russ Wilson/Jaxon Dart + Malik Nabers fémjelezte off-fal és Abdul Carterrel a fedélzeten def-ben esélyük lesz 1/1-re, akkor tényleg mindenki menjen el NY-ból.
1 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 644 — StuG Life

MC12
Emlékeim szerint tavaly egyetlen meccset se nyertünk amelyeken nem Carr volt az irányító...
Tetszik vagy nem, a visszavonulása az esélyeinket nagyon komolyan rontotta bármire is.
atapapa
Szerintem jó esélyük van az 1/1-re, Manning érkezik és utána minden szép lesz 😀 😀 😀
Kájzerszóze
egyáltalán nem biztosn h kijön draftra, sőt, valószinübb h végigtolja egyetemet

1 hónapja
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 577 — playoffs???

MC12
atapapa
Szerintem jó esélyük van az 1/1-re, Manning érkezik és utána minden szép lesz 😀 😀 😀

1 hónapja
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 429

MC12
atapapa
De itt nem ez a kérdés. Az irányító szobánk nem szar vagy jó, hanem nem tudjuk milyen, hiszen nincs olyan benne akinek releváns nfl tapasztalata lenne. És értem, hogy az irányítón áll vagy bukik minden (szerintem ez se igaz de mindegy) de az O fal simán lehet top 10-15, az elkapók ha egészségesek szintén top 10-15 között lehetnek és az rb szoba se szar. A védelem egy része valóban öreg, de a CB sor nem rossz, a falba is jött ember stb. Egyszerűen nincs olyan szempont, ahonnan kijön hogy ez lenne az nfl legrosszabb roostere.
MC12
Szerintem se 32. a NO, de ez egy szubjektív lista, ők meg így rakták össze. Engedd el és majd rájuk cáfol a csapatotok (volt már hasonló benézésük).
1 hónapja

MC12
atapapa
De itt nem ez a kérdés. Az irányító szobánk nem szar vagy jó, hanem nem tudjuk milyen, hiszen nincs olyan benne akinek releváns nfl tapasztalata lenne. És értem, hogy az irányítón áll vagy bukik minden (szerintem ez se igaz de mindegy) de az O fal simán lehet top 10-15, az elkapók ha egészségesek szintén top 10-15 között lehetnek és az rb szoba se szar. A védelem egy része valóban öreg, de a CB sor nem rossz, a falba is jött ember stb. Egyszerűen nincs olyan szempont, ahonnan kijön hogy ez lenne az nfl legrosszabb roostere.

1 hónapja

MC12

1 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 816 — Lájkold a zsűrit!

MC12
Nem védeni akarom az FK-t (nincs róluk túl pozitív véleményem), de ezt abból a szempontból értem, hogy a 32 csapatból talán itt van a legtöbb kérdőjel A passzjátékkal kapcsolatban, ami meg ugye napjaink NFL-jében a legfontosabb.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja

1 hónapja
Rodgers bizonyosan nem jön.
Mindenki nyugodjon le a p.csába 😁
1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 633 — WHO DAT!!!!
Szerintem Haenertől idén elbúcsuzunk.
Talán lesz egy közepes támadófalunk és egy run heavy playbookunk. Addig tanulgat Shough, talán nem sülünk fel nagyon, de PO nem lesz. Ha jobb mérlegünk lesz mint tavaly tegyük össze a két kezúnk!
Viktoár
Sok esélye amúgy sem lett volna még a padra sem

1 hónapja
Szerintem Haenertől idén elbúcsuzunk.
Talán lesz egy közepes támadófalunk és egy run heavy playbookunk. Addig tanulgat Shough, talán nem sülünk fel nagyon, de PO nem lesz. Ha jobb mérlegünk lesz mint tavaly tegyük össze a két kezúnk!
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 17 421 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja
hát vigyáz a bioritmusunkra idén az NFL 😀

1 hónapja
Thomas Morsteadet kivagta a jets, az utolso aktiv jatekos a SB gyoztes csapatunkbol. nagyon orulnek, ha elhivnank az edzotaborba, az egyik legszimpatikusabb NFL jatekos, aki a new orleansi szurkolok egyik kedvence volt mindig is. nincs betonbiztos punterunk, versenyezhetne egyet a pozicioert 😊
mate93
Hayball elég jó szezont hozott le, konkrétan a legtöbb puntja volt az ellenfél 20 yardosán belülre

1 hónapja
mate93 New Orleans Saints 416
Thomas Morsteadet kivagta a jets, az utolso aktiv jatekos a SB gyoztes csapatunkbol. nagyon orulnek, ha elhivnank az edzotaborba, az egyik legszimpatikusabb NFL jatekos, aki a new orleansi szurkolok egyik kedvence volt mindig is. nincs betonbiztos punterunk, versenyezhetne egyet a pozicioert 😊
1 hónapja
Donovan Peoples Jones wr érkezett. Végre valaki 6' felett 😁
kapitnono
Sok más haszna nincs.
MC12
Ránézve a jelenlegi wr depthre azért ebben nem lennék biztos

1 hónapja
Donovan Peoples Jones wr érkezett. Végre valaki 6' felett 😁
kapitnono
Sok más haszna nincs.