New Orleans Saints

46 feliratkozó

1 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 162 — WHO DAT!!!!
Elvileg Reid meg Young szerződés módosításával máris a cap felett vagyunk.
Jordannel remélem sikerül valamit még egyezkedni, nem szeretném máshol látni, de szerintem ő sem nagyon akarna menni, aztán meglátjuk mi lesz a vége.

1 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 386 — #neverpunt
jjjaj

1 napja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 400
A hírek szerint Cameron Jordan megy a piacra, nem sikerült megegyezni vele.
 saintswire-eu.usatoday.com/story/sports/nfl/saints/2026/03/05/saints-cameron-jordan-free-agency-nfl-rumors-news/89001678007/
kijo
Ez eléggè fájna.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 napja
kijo New Orleans Saints 546
A hírek szerint Cameron Jordan megy a piacra, nem sikerült megegyezni vele.
 saintswire-eu.usatoday.com/story/sports/nfl/saints/2026/03/05/saints-cameron-jordan-free-agency-nfl-rumors-news/89001678007/
2 napja
mate93 New Orleans Saints 549
sokan pletykaljak, hogy travis etienne (jaguars RB) es a saints targyalnak a kozos folytatasrol.
mate93
Tartom továbbra is, amit régebben a draftra írtam: szerintem RB-ekből megvagyunk (Kamara, Miller, Neal, Estime).
Viktoár
Kamara tavaly a leggyengebb futo volt az egesz ligaban a PFF-nel (59/59). lehet nem szeretni a PFF ertekeleseket, de az teny, hogy Kamara mar nem a regi, es jovore lejar a szerzodese is
Kendre Millerrel nem szamolhatsz, 3 meccset nem tud egymas utan lejatszani mert mindig megserul
Neal/Estime - mindketto jo lehet 3./4. szamu futonak, de ennyi

persze, a falat kell eloszor megerositeni, ez nem kerdes. igazolni kell a fal kozepebe, elso szamu celpont egy kiemelkedo Guard lesz remelhetoleg. akar drafton is huzhatunk ide a hatso korokben.

de kell futo is, mert egesz liga egyik leggyengebb futojateka volt new orleansban. nincs jatekos a rosteren, aki 10 yardnal hosszabb jatekot tudna csinalni, nem tudjuk megoldani a 3rd and 1 es 4th and 1 szituaciokat.
errol reszben tehet a fal kozepe, reszben pedig az, hogy nincsen kiemelkedo talent futo poszton a csapatban.

ezert a fal belsejet ES a futo posztot is mindenkepp orvosolni kell. drafton 1 jatekos van iden, aki biztos megoldas, de oriasi kockazat, hogy Jeremiyah Love lecsuszik-e a 8. pickig.

szerintem jovo heten be fogja jelenteni a csapat, hogy igazoltak egy guardot es egy futot. a legmagasabb prioritas az offseasonben a futojatek feltamasztasa.
2 napja
Viktoár New Orleans Saints 562
sokan pletykaljak, hogy travis etienne (jaguars RB) es a saints targyalnak a kozos folytatasrol.
mate93
Tartom továbbra is, amit régebben a draftra írtam: szerintem RB-ekből megvagyunk (Kamara, Miller, Neal, Estime). Persze fogyó eszköz az RB, de nekem nem ez a legégetőbb ... Love-ot is sajnálnám 1/8-ra, olyan egyik szemem sír, a másik meg nevet szitu lenne.
Falemberekkel kellene pletykálkodni, attól jobb a RB is!!!
Vagy CB, vagy WR, vagy TE, esetleg jó DT, DE.
Free agencyben nekem ez logikusabbnak tűnne
3 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 386 — #neverpunt
mate93
De szerettem volna őt anno a drafton

3 napja
3 napja
Kijött az újabb mock, ezúttal John Sieglertől:
1/8-ra LB Sonny Styles
6'5" magas, 244 font, 21 éves, 4.46 s 40 yard
Az biztos, hogy egy vadállat, de érdemes őt húzni?
Lehet korszakos lesz ő is persze ...
Viktoár
Láttam az összes meccsét az OSU-n, fizikailag nem volt kérdés, hogy egy szörny, de nekem a játéka alapján nem tűnt olyan nagy durranásnak, hogy top 10-ben draftolják. Nyilván a combine dobott most nagyot rajta, de meglátjuk mire viszi majd, én nem őt húznám 1/8-on max ha hátracserélnénk, de az valószínűleg úgysem történik meg.

3 napja
Kijött az újabb mock, ezúttal John Sieglertől:
1/8-ra LB Sonny Styles
6'5" magas, 244 font, 21 éves, 4.46 s 40 yard
Az biztos, hogy egy vadállat, de érdemes őt húzni?
Lehet korszakos lesz ő is persze ...
4 napja
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 451
Van sajnos pár becsípődése a fiúnak, amit lehetetlen kimaszírozni ...
Tekintve a filozófiáját mondjuk miért nem sikerült Patrick Mahomes-t behúzni?
Csak egy hellyel előttünk vitték el. Ha annyira jók az értékeléseink miért hagytuk, hogy becsússzon elénk a Kansas? Csak kérdezem Mr bízunk magunkban ... (Loomisra gondolok)
De!
Szerintem, ha 2 v 3 játékos közül válogathatsz, mert majdnem mindegy melyiket húzod, akkor legalább 2 v 3 hellyel magasabban vagy, mint kéne
Ez szerződéses összdgben is számít és plusz pickekben is megmutatkozik
De aki úgy szórjs a pénzt meg a pickeket, mint Loomis - meg persze magabiztos -, annak ezek nem érvek ...

Csak bosszantó a józan ész hiánya ....
Viktoár
Ugyanezt gondolom én is, hozzáakartam tenni az írásomhoz, hogy semmi esélyt nem látok hátra cserére, sőt így, hogy az utóbbi éveket tekintve sok pickünk van és arra is látok esélyt, hogy feljövünk első kör végére vagy másodikba egy bust játékosért még pluszban, hogy ne legyen olyan sok.
De ha valamikor akkor idén kéne hátra menni, főleg ennyire erős játékos felhozatalnál, Love egyre esélyesebb, hogy kimegy előttünk, az hogy a top 3 WR közül melyik marad, majdnem mindegy és ahhoz nem kéne 1/8, de egy IDL vagy LB is sok lenne szerintem ilyen magasan, Downs-nak sem tudnék teljesen örülni, egyrészt a poszt telítettsége miatt, másrészt nem is tudom mikor vált be igazán, ha első körben húztunk D-be.
5 napja
Van sajnos pár becsípődése a fiúnak, amit lehetetlen kimaszírozni ...
Tekintve a filozófiáját mondjuk miért nem sikerült Patrick Mahomes-t behúzni?
Csak egy hellyel előttünk vitték el. Ha annyira jók az értékeléseink miért hagytuk, hogy becsússzon elénk a Kansas? Csak kérdezem Mr bízunk magunkban ... (Loomisra gondolok)
De!
Szerintem, ha 2 v 3 játékos közül válogathatsz, mert majdnem mindegy melyiket húzod, akkor legalább 2 v 3 hellyel magasabban vagy, mint kéne
Ez szerződéses összdgben is számít és plusz pickekben is megmutatkozik
De aki úgy szórjs a pénzt meg a pickeket, mint Loomis - meg persze magabiztos -, annak ezek nem érvek ...

Csak bosszantó a józan ész hiánya ....
5 napja
azert ha valaki mar hosszu ido koveti loomis es a saints front office munkassagat, akkor tudja, hogy kb soha nem fognak hatracserelni. nincs benne ez a lepes az eszkoztarukban, ezt mar tobbszor lenyilatkoztak, hogy miert nem tartjak logikusnak. (kiveve persze, ha valaki odaadja a fel vilagot a pickert, amire iden kb semmi esely)

”I believe in our evaluation process, I believe in our grades. And so just philosophically, it’s hard for me to say I want to trade back and get a lesser player than I can get in moving forward. So if you move forward, you’re guaranteeing yourself — in my mind — a better player based upon our grades. Now, we’ve got to be right, as opposed to going back and I might end up with a lesser player. And I get that you’re getting more swings when you trade back, you’re picking up assets and you’re getting more swings. I understand that philosophy; I don’t disagree with it, they can all work.”
Loomis a hatracsererol. kb 1 % eselyt sem adnek erre az opciora iden, mert a korulmenyek sem tamogatjak ezt a filozofiat. (nincs mendozan kivul top QB, akiert valaki nagyon sokat aldozna, es a szakertok szerint kb 10-12 igazan premium jatekos van a drafton iden, a saintsnek pedig iden van sok pickje az eddigi evekhez kepest)

insider infok alapjan eleg komoly esely van ra, hogy a futo posztot a free agentek kozul fogjuk megoldani es ebben az esetben a caleb downs/sonny styles/arvell reese/rueben bain jr vonal kerulne eloterbe es a premium pick a vedelembe jonne, mert ugy erzik hogy elkapot a 2. es 3. korben is tudnak valasztani, aki segitene a csapaton. majd kiderul, hogy mennyi igazsag van benne, azert jeremiyah love nekem megint nagyon tetszett a combineon😅

Szerkesztette: mate93
5 napja
Ha már LB Sonny Styles hatalmasat villantott combine-on, így már top 10-be várják őt is. Szerintem bőven van esély egy hátra cserére is jelenleg. Mindenhova elférne egy pick, de szerintem egyik poszt sem olyan, hogy akkor lyuk lenne ott, hogy oda mindenkép kéne, emiatt is lehet egy pár hellyel hátrébb BPA. Love-Downs-Styles-bármelyik top WR-Banks-Bain(bár nagyon szarok voltak a combine mutatói)-Woods sorból majdnem bárki jöhet és mindegyikük erősítés lenne.
8 napja
S-t biztos nem, de még RB-t sem draftolnék ilyen elől. Amennyiben nincs segítség (OL és TE) egy RB nem megy maga semmire.
kijo
Azért Downs nem csak egy S, korszakos tehetség, minden valamire való szakértő szerint a draft legjobb játékosa. Igazi vézér lehet a védelemben, amire nagy szükség lehet, mert Jordan, Davis lehet játszik még egy évet, de utána nem nagyon van vezér figura a védelemben.
kapitnono
Nekik még max. 1-2 év van itt, de Davisnél már beszélnek mindent (Bears).
Akkor viszont nagyon kell a D vezér, így logikus döntés lehet.

Szerkesztette: kijo
9 napja
S-t biztos nem, de még RB-t sem draftolnék ilyen elől. Amennyiben nincs segítség (OL és TE) egy RB nem megy maga semmire.
kijo
Azért Downs nem csak egy S, korszakos tehetség, minden valamire való szakértő szerint a draft legjobb játékosa. Igazi vézér lehet a védelemben, amire nagy szükség lehet, mert Jordan, Davis lehet játszik még egy évet, de utána nem nagyon van vezér figura a védelemben.

10 napja
Elnézve a mockokat egy trade down volna a legbölcsebb ...
Viktoár
Nekem teljesen megfelel ha a Tate/Downs/ Love hármasból valaki leesik hozzánk
kapitnono
teljesen egyetertek, nekem is ez a 3 prospect tetszik a legjobban a realis opciok kozul. most eppen caleb downs van nalam a kivansaglista elso helyen, mogotte jeremiyah love es carnell tate holtversenyben 😊 akarmelyik jatekost is huznank 8. picken, nagyon orulhetnenk neki.
mate93
Nagyon sok minden elfog dőlni az FA piacon, hogy merre indulunk el drafton.
Downs biztos az egyik legjobb prospect a drafton, de nem látom magam előtt, hogy Reid-Sanker-Blackmon mellé még őt is húzzuk, még ha svájci bicska is. Love-bármelyik WR közül pedig az FA tevékenység fogja megmutatni szerintem, nyilván, ha jön WR, akkor Love-ra megyünk, ha RB(remélem nem), akkor pedig WR. Jelenleg Tate már csak az Ohio State miatt is tetszene, de a legtöbb Mock alapján ő lehet a legelső WR, viszont szerintem olyat mint Love, liga szinten is ritkán találni, de főleg nekünk, elkapni is brutál jól tud, én nagyon a magas RB pick-ek ellen vagyok, de ez tetszene most kivételesen. FA-n pedig egy WR vagy Juan Jennings vagy pl. most olvastam bleacherreport-on, hogy Aiyuk-ot írják, hozzák olyan trade-nek, ami tetszene nekik, kockázatos fogás lenne, főleg a szerződése meg a tavalyi éve miatt, de ha bejön akkor van 2 db top 10-es elkapónk. Chase Young is kicsit hasonló volt, szidták a hozzáállását és a sérülések miatt, oké sérülések vannak, de amúgy kivirágzott az eddigi karrierjéhez képest.
FA-nál maradva, FK-n olvastam, hogy idén 224 milliót kell költenünk szerződésekre, amivel egy részét biztos okosba megoldjuk módosításokkal, de azért már csak emiatt is aktívak lehetünk a piacon. Guard minimum 1, de inkább 2 kéne, plusz 2 CB, ha Taylor megy, ez a minimum, de mindenhova férne mélység.
nemethbence55
RB-t draftról hoznék kettőt is, hogy legyen tartalék (közepéről vagy végéről). Ez a poszt az amit lehet hátul is találni. Egy első körös RB csak a cseresznye a tortán nem maga a torta. (A madarak tudnának mesélni mire megy a csapat.)
Szerintem WR és majd ami még FA után hiányzik.
Titkos tipp: | Szíves látnék egy pl. Adam Randall-t (nem kicsi RB), elkapni tud mert, az volt csak tavaly RB-re váltott. |
10 napja
Viktoár
kapitnono
teljesen egyetertek, nekem is ez a 3 prospect tetszik a legjobban a realis opciok kozul. most eppen caleb downs van nalam a kivansaglista elso helyen, mogotte jeremiyah love es carnell tate holtversenyben 😊 akarmelyik jatekost is huznank 8. picken, nagyon orulhetnenk neki.
mate93
Nagyon sok minden elfog dőlni az FA piacon, hogy merre indulunk el drafton.
Downs biztos az egyik legjobb prospect a drafton, de nem látom magam előtt, hogy Reid-Sanker-Blackmon mellé még őt is húzzuk, még ha svájci bicska is. Love-bármelyik WR közül pedig az FA tevékenység fogja megmutatni szerintem, nyilván, ha jön WR, akkor Love-ra megyünk, ha RB(remélem nem), akkor pedig WR. Jelenleg Tate már csak az Ohio State miatt is tetszene, de a legtöbb Mock alapján ő lehet a legelső WR, viszont szerintem olyat mint Love, liga szinten is ritkán találni, de főleg nekünk, elkapni is brutál jól tud, én nagyon a magas RB pick-ek ellen vagyok, de ez tetszene most kivételesen. FA-n pedig egy WR vagy Juan Jennings vagy pl. most olvastam bleacherreport-on, hogy Aiyuk-ot írják, hozzák olyan trade-nek, ami tetszene nekik, kockázatos fogás lenne, főleg a szerződése meg a tavalyi éve miatt, de ha bejön akkor van 2 db top 10-es elkapónk. Chase Young is kicsit hasonló volt, szidták a hozzáállását és a sérülések miatt, oké sérülések vannak, de amúgy kivirágzott az eddigi karrierjéhez képest.
FA-nál maradva, FK-n olvastam, hogy idén 224 milliót kell költenünk szerződésekre, amivel egy részét biztos okosba megoldjuk módosításokkal, de azért már csak emiatt is aktívak lehetünk a piacon. Guard minimum 1, de inkább 2 kéne, plusz 2 CB, ha Taylor megy, ez a minimum, de mindenhova férne mélység.
10 napja
Viktoár
kapitnono
10 napja
Viktoár

11 napja

Szerkesztette: Viktoár
11 napja
Visszanézve a szezont Rattlernek azért nem volt könnyű dolga, az Arizona kivétel, a Giants meg inkább saját magát verte meg, mint a támadósorunk játszott jól, de nyertünk és ez a lényeg.
Backup qb-nak jó lesz, de még jobb lenne, ha vki beleszeretne, azt egy 3. (2.?) kört adna érte ...

Szerkesztette: Viktoár
11 napja
Igen, és nem is kell nagy abraka-dabra ...
15 napja
Milyen felüdülés látni hogy most csak ennyit kell " eltüntetni" az utóbbi évek 80-100 milliós mínuszai után 😀

20 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 804 — Kinek mit intézett a kormánya
Mekkora forma

Poloska vagyok.