New Orleans Saints
Tényleg ennyire jók voltunk ma, vagy tényleg ennyire szétesett a nyáron a Pacs?Ha a szaksajtó bulvár részéhez tartoznék, akkor azt mondanám: adott A) csapat, akinek az irányítója vetélkedőt vezetett a nyáron és a FO-val vitatkozott, illetve B) csapat, ahol az egykori 1/1 irányító UDFA elkapókkal gyakorolta végig a nyarat, meg az edzőteremből posztolgatott. De mivel nem vagyok bulvár újságíró, ezért tudom, hogy helyzet ennél jóval összetettebb.
Rutin
A védelmet gyorsan rövidre zárnám: ezt várjuk egy top5 védelemtől. A CB kérdés ég és föld, ha ML a pályán van, de (el se hiszem hogy ezt le kell írnom) még Trufant is jól játszott. Dennis Allen óriási abban, hogy pont annyit kérjen a védelemtől, amit meg tud csinálni. Egy drive (igazából 3 play) volt, ahol megcsillant Rodgers illetve Adams zsenije, és egy drive volt, amikor ML még kötözték, de utána és előtte azt mindenki tette a dolgát.
A támadók sem voltak különbek. Payton a hírnevét oké, hogy nagyszerű támadójátékkal, a meglepő húzásokkal és a szuper game planekkel szerezte, de az ő igazán nagy erőssége a motivációs képessége volt mindig is. Most is elérte, hogy látszólag egy nagyon nyugodt, magabiztos és határozott O jöjjön ki a pályára. Nem volt görcsölés egy elrontott támadás után, Wintsonnak nem kellett nehéz döntéseket meghoznia, a fal McCoy kiesése ellenére is végig tartott (5 nyomást engedtek egész meccsen... WTF?), a skillplayerek tették a dolgukat. Amikor kellett egy kis extra, akkor Jameis belerakta.
Ami egyértelmű, hogy Thomas nélkül ez az elkapó sor azért nem világverő. Mondjuk az is látszott, hogy a Packers védelem arra számított, hogy a régi Winston lesz, és 20+-os labdákkal fogja bombázni őket, aztán őszintén meglepődtek, amikor egy félidő alatt futott a csapat 120 yard. Olyan szinten outcoacholta Payton Matt LaFleur-t, ahogy azt csak a legnagyobbak tudják. Ha szükség lesz rá, Callaway-Harris páros és a TE-k fogják hozni szerintem a ligaátlagot, de az egy szoros meccsen kevés lesz. Remélem Trautman elhagyja Cook hatását, és nem droppol minden meccsen 2-t, akkor egyébként teljesen rendben leszünk.
Lehet, hogy a Bucs, a Seahawks vagy a Bills ellen ez a játék kevés lesz, és hiába a finesz, erőből megvernek minket, de azért kellemes "era" kezdet volt.
Szerkesztette: Gyurma Pappa
Jövőre azért kíváncsi leszek mi lesz a megoldás, fogynak a szerződések, amiken lehet módosítgatni, 35+ millióval vagytok jelen állás szerint a sapka felett (Lattimore nélkül), 39 játékosnak van szerződése, és nincs köztük Winston, Armsteadnek, Williams.Még több jó hír. Nem úgy volt, hogy nálatok nincs pénz lovéra?De bizony, ezt nem lehet a végetelenségig csinálni, megmondták már 7-4-3-2-1 éve is, hamarosan a cap Loomis fejére omlik (hogy 2053-ban vagy 2077-ben arrók még van vita), zaciba kell dobni Kamarát és Payton fog New Orleans-i kubbokban öltáncot lejteni, hogy tudják fizetni a szerződéseket 😊 😊
More good New Orleans news: Saints CB Marshon Lattimore has agreed to a five-year, $97.6 million contract extension that could be worth up to $100 million, with $68.3 million guaranteed, per sources. It also includes the largest full guarantee at signing for any CB in NFL history
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 12, 2021
iktriad
MC12
Egyébként grat a tegnapihoz, öröm volt nézni az egész csapatot, várom a jövő heti meccset, remek támpont lesz abból a szempontból, hogy hol tartunk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
A fal nagyon szépen védte Jameis-t, rengeteg ideje volt, és a futások is ültek.
Ha valamit mondani kell, az azért látszik, hogy nincs WR1, egy komolyabb védelem ellen lesz igazi erőpróbája ennek a Thomas-TreQuan mentes támadósornak.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
Még több jó hír. Nem úgy volt, hogy nálatok nincs pénz lovéra?De bizony, ezt nem lehet a végetelenségig csinálni, megmondták már 7-4-3-2-1 éve is, hamarosan a cap Loomis fejére omlik (hogy 2053-ban vagy 2077-ben arrók még van vita), zaciba kell dobni Kamarát és Payton fog New Orleans-i kubbokban öltáncot lejteni, hogy tudják fizetni a szerződéseket 😊 😊
More good New Orleans news: Saints CB Marshon Lattimore has agreed to a five-year, $97.6 million contract extension that could be worth up to $100 million, with $68.3 million guaranteed, per sources. It also includes the largest full guarantee at signing for any CB in NFL history
iktriad
Thank you for the hospitality @CityofJax 🙌@Jaguars we left the key under the front mat - Cool? Cool. pic.twitter.com/pVV5Aokvrc
— New Orleans Saints (@Saints) September 13, 2021
És egyre csak kapkodtam a fejem ez elért turnoverek és TD-k után... 🙂
Tényleg ennyire jók voltunk ma, vagy tényleg ennyire szétesett a nyáron a Pacs?
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
Payton tökéletes első félidőt rajzolt fel, a védelem meg hozta amit elvártam. Nincs mit hozzáfűzni, nyilván nem tökéletes minden, és nyilván kellett hogy a Packers se legyen túl éles. Nincs mélyebb belelátni való ennél szerintem.
Az elmúlt évekkel ellentétben nincs győzelmi elvárásom ma a csapattal szemben. Várok érdekes, meglepő játékokat, egy jó kezű Winstont aki nem szórja a labdát mint bolond a lisztet, ügyes védelmet, tegyük szorossá amennyire lehet és én elégedett leszek ha kikapunk akkor is.Lattimore végül kérdéses besorolást kapott, azért ha esetleg mégsem játszik, az komoly cb sor lenne úgy 😁
MC12
2021 49ers-e a Saints 😊Meg Crawley is IRTegnap nem edzett Crawley, Tre' Smith.Azóta Smith már ment IR-re, minimum 3 hét off.
Limitáltáltan Lattimore.
Pont ahol "van mélység"...🤪
Fattyu
somoskovig
kapitnono
Meg Crawley is IRTegnap nem edzett Crawley, Tre' Smith.Azóta Smith már ment IR-re, minimum 3 hét off.
Limitáltáltan Lattimore.
Fattyu
somoskovig
Tegnap nem edzett Crawley, Tre' Smith.Azóta Smith már ment IR-re, minimum 3 hét off.
Limitáltáltan Lattimore.
Fattyu
Limitáltáltan Lattimore.
Looking good @TIAABankField 🙌
— New Orleans Saints (@Saints) September 9, 2021
Thank you @Jaguars and the city of Jacksonville for the hospitality 👏#GBvsNO pic.twitter.com/mIywYAT3HB
Minden adott egy flodirai Packers buktához.
Bold: Top 3 védelem minden statban
Roby: 3 int ret TD
Winston: legtöbb passzolt yard
In order to facilitate a trade to the Saints, the Texans converted ~$7.6M of CB Bradley Roby's base salary into a signing bonus, per source.
— Field Yates (@FieldYates) September 9, 2021
When Roby officially gets traded to New Orleans, his base salary for 2021 is now $1,862,645, which fits into the Saints' cap space.
8szor söpörtetek minket?😲 Aztakúva, ezt nem gondoltam volna 😶Vicc nélkül én is meglepődtem. '14-ben és '16-ban söpörtetek, utóbbi nem meglepő, előbbi meg az ominózus OT meccs volt NOLA-ban, amikor Colston a második playben elejtette a labdát egy könnyű firstnél... Mondjuk az a Saints védelem is beárazta magát arra az idényre...
peach
8szor söpörtetek minket?😲 Aztakúva, ezt nem gondoltam volna 😶Igen, PONT vele jött meg.2-0, a többi meg majd alakulDezmonddal megjött a magabiztosság is a csapatba 😊
Gyurma Pappa
peach
Btw: ha idén bejön a papírforma, és 2-0 lesz a Mocskos Madarak ellen, akkor 53-53 lesz az örök mérleg. Úgy fordultunk rá a Payton korszakra, hogy 44-32 volt az Atlanta Chokers javára. Azóta 8 Saints, 2 Failcons és 5 döntetlen az éves végeredmény. Szóval mondom, statisztikailag egyértelműen a 2-0 a papírforma.
Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Igen, PONT vele jött meg.2-0, a többi meg majd alakulDezmonddal megjött a magabiztosság is a csapatba 😊
Gyurma Pappa
peach
Btw: ha idén bejön a papírforma, és 2-0 lesz a Mocskos Madarak ellen, akkor 53-53 lesz az örök mérleg. Úgy fordultunk rá a Payton korszakra, hogy 44-32 volt az Atlanta Chokers javára. Azóta 8 Saints, 2 Failcons és 5 döntetlen az éves végeredmény. Szóval mondom, statisztikailag egyértelműen a 2-0 a papírforma.
2-0, a többi meg majd alakulDezmonddal megjött a magabiztosság is a csapatba 😊
Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...