NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 405 — Invisible man
Hillt ha elengedik, mondjon le mindenki.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 502 — Vikings fan
Grat a Saintsnek kemeny meccs volt. Hihetetlen a tartása a csapatnak és hogy feltudott állni a hátrányból. Nagy meccs volt.
Érdekes hogy Brees megvédése ennyire nem ment, 1 driveban éreztem hogy sajnos átálltatok a gyors passzos játékra rögtön jött is a TD mondjuk Hill emberfeletti játékai kellettek.
Brees egyszerűen nem érezte komfortosan magát és rögtön borult is minden.
Azért annyira nem tragikus a helyzet, de tényleg el kell gondolkozni a QBk forgatásán, hogy maradjon mojo a végére is.
több mint 6 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Ugyanakkor azt is gondolom, hogy tényleg SP vette félvállról a mai meccset, és inkább hajtotta a csapatot az utolsó fordulókban, hátha sikerül megcsípni az 1. vagy 2. kiemelést, és nem foglalkozott eléggé a mai meccsel.

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Kamara gyenge, a korábbi robbanékonysága idén sehol,
Rutin
Kövezzetek meg, de eddig is az volt a véleményem, hogy AK nem az az igazi workhorse back, aminek próbálták beállítani, pláne hogy na majd Ingram távozása után... Pont, hogy neki kell az a fajta megosztás, mint ami Ingrammel volt, és aminek idén nyoma se. Na meg ugye az ellenfélnek is sokkal nehezebb dolga van.

Amúgy minden szavaddal egyetértek.
több mint 6 éve
A tavalyi és az azelőtti kiesést könnyebb volt megemészteni azért, mert hagyott optimizmust a következő szezonra. 2 éve egy lemenedzselt meccset buktunk el 1 egyéni hiba miatt (M. Williams), míg tavaly a bírók voltak az okok. Mindkét esetben tudtam azt mondani, hogy benne van a potenciál a csapatban, és majd a következő szezonban odaérünk.
Most ilyet szerintem nem lehet mondani. Paytont lemeccselték, Brees pedig teljesen leolvadt ma attól, hogy a fal nem bírta megvédeni. Kamara gyenge, a korábbi robbanékonysága idén sehol, Thomas pedig egyedül kevés.

Szóval szerintem ebben az offseasonban mélyebbről kell majd a csapatnak építkeznie, mint tavaly vagy tavalyelőtt.

több mint 6 éve
Andris10 37
Fájdalmas volt nézni a (nem létező) futójátékot, főleg a hajnali Tennessee meccs ismeretében.

Ráadásul nálad van a liga legjobb, egyben legjobb formában is lévő elkapója, erre teljes mértékben ignorálva van. Cook dettó.

Álláspontom szerint a stáb elszámolta magát, amikor úgy gondolta, h egy minimalista playbook is elég lesz mára, érthetetlen...
több mint 6 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 410 — Do Your Job
A fiam Mahomes rajongó. Akkor nézzük, mit tud a Chiefs...! Legalább családi öröm legyen...😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 785 — zászló zászló szív
Lehet szurkolni Ingramnek
EasyGhost
Nekem a Baltimore a "második" csapatom, így sokat nem kell gondolkodni.

több mint 6 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Teljesen egyetértek.

Most szar, de legalább nem az igazságtalanság bassza a csőröm, hanem hogy mi kúrtuk el, ezt azért szerintem könyebb feldolgozni.

Lehet szurkolni Ingramnek és Sneednek.

Szerkesztette: EasyGhost
több mint 6 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 785 — zászló zászló szív
Na ez van. Nem akartam előre károgni, de kb. erre az eredményre számítottam. Zimmer nagyon jól ismeri Paytont, és pontosan tudta miként kell tönkretenni a játékunkat.

Jó idény volt, örülök, hogy visszajöttem fórumozni.

Ki kell emelni, hogy egész jó volt a bíráskodás, ez így fair, ha ezt is leírjuk. Persze, lehet károgni egy-egy meg nem dobott holdingért vagy egy-egy egyéb szabálytalanságért, de az mindig van.

Sok franchise ölne ezért a 13 évért. Lehet sírni a kihagyott lehetőségeken, de ezen a meccsen nem tudok dühöngeni (ahogy a két évvel ezelőtti Vikes meccset is meg tudtam emészteni, gyorsabban, mint a tavalyit), ezt mi vesztettük el. Csalódott vagyok-e? Igen. Többet vártam? Igen. Ezt meg kellett volna nyerni? Igen. De nem sikerült.

Nem fogom playról playra, meg játékosról játékosra elemezni, hogy ki mit baszott el, aki látta a meccset, az tudja.

Na, WHO DAT.

több mint 6 éve
De legalább nem engedtünk 100 yardos futót most sem, patent védelem.
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 238 — WHO DAT!!!!
Kár érte, de szarok voltunk. Nem csak a végén kellett volna elkezdeni játszani. Meg volt a lehetőség, nem éltünk vele, ez így nagy csalódás....

több mint 6 éve
Én szerencsétlen csekkolni akarom, h hogy kaptunk ki, erre látom OT, mondom belenézek most már.

Na akkor marad a szlogen:majd jövőre. Talán. Minek akartunk hazai pályát, ha még wild cardon is kiszopunk, szégyen.

Szvsz mazochizmus Saints szurkolónak lenni. Sokkal több benne volt a Brees-érában, pláne az utóbbi harom évben, erre...
több mint 6 éve
mrxxl77 New Orleans Saints LSU Tigers 71
Hát ez szomorú!! Sajnos ez van!!😕
több mint 6 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 687 — playoffs???
Na akkor hajraaaaaaaa

több mint 6 éve
17-20.
Most hiányzik az a kihagyott field goal.

több mint 6 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
rettenetesen szomoru

több mint 6 éve
Sztroga New Orleans Saints 123
kinyomtam, majd jövőre...

Szerkesztette: Sztroga
több mint 6 éve
Na, én most elengedtem ezt a PO-t...
3. negyed, 10-13...

Ha ma vmi csoda folytán mégis továbbmegyünk, ez a csapat akkor sem fog elmenni a SB-ig.

több mint 6 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
vegyen mar a fonoknek valaki egy rendes szemuveget

több mint 6 éve
Nagyon kevés idáig ez a puritán playbook.
Andris10
Nincs O-line, úgy nehéz.
több mint 6 éve
es ez a FG?
diceman
Azt leszarom, a Vikings szétjátszik minket, és még így is legalább 10(3-7)-6tal lehetett volna félidőre menni. Erre van 10-13.
PEEtör
Igen kár volt az int ért. Ha nem jön össze a 3rd down lehetett volna puntolni

több mint 6 éve
Andris10 37
Nagyon kevés idáig ez a puritán playbook.
több mint 6 éve
es ez a FG?
diceman
Azt leszarom, a Vikings szétjátszik minket, és még így is legalább 10(3-7)-6tal lehetett volna félidőre menni. Erre van 10-13.
több mint 6 éve
Jókor jön a félidő, rendet kell rakni a fejekben