New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 10 éve
Szóval veled bulizott az éjjel :pEgy napja semmi esemény??? Loomis kiégett! Unalmas egy offseason...xDclbassMindenki a Tescoban vásárol.... jah, nem.... Ünnepelnek a Nemzeti Múzeum előtt...jah, nem.... Mindenki a családjával....
Bocs, most ébredtem..... 😊zemanla
több mint 10 éve
Egy napja semmi esemény??? Loomis kiégett! Unalmas egy offseason...xDclbassMindenki a Tescoban vásárol.... jah, nem.... Ünnepelnek a Nemzeti Múzeum előtt...jah, nem.... Mindenki a családjával....
Bocs, most ébredtem..... 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Kérdés, hogy tart-e még a végkiárusítás? Tényleg mozdítható-e Brees és Cooks kivételével mindenki?
Vannak-e játékosok, akik nem hogy elérhetőek, hanem a nyakukban van az eladó tábla és akiktől mindenáron meg akarunk szabadulni?
Ide süllyesztette-e le magát Lewis vagy tényleg az új szerződésén dolgozunk? Ha Stillsért jött egy harmadik kör, érte is elvárható lenne minimum ennyi, viszont az ő pótlása jóval nehezebb lenne és még jobban a cserélése ellen szól hogy a távozásával az idei sapkában még 2 millióval kevesebb hely lenne....
Evans követi-e Grubbs sorsát és cserére talál? Vagy van-e alapja azoknak a pletykáknak, hogy Grubbs cseréje előtt csökkenteni szerettük volna a fizuját, de ő visszautasította? Ha igen, Evanst kevesebbért marasztalnánk-e?
Igaz-e, hogy Jordanért már sorban állnak? Szintén pletyka hogy a Rams jelentkezett érte (amilyen DL-fetisizmus van ott, nem hihetetlen), de elutasítottuk őket. A "nyilvánosan" megjelölt 2 támadó mellett őt sem cserélnénk?
Az ő cseréje BTW nem járna egy cent dead moneyval sem és rögtön lenne 7 millió szabad helyünk a szezonra. Ha csak idén nem lesz egy rakás borzalom, jövőre nagy pénzt kell neki adnunk vagy tageljük (ami nagyon nagy pénz lenne) vagy lelép ingyen.
Mindenesetre egy Jordan cserével és egy Evans cserével/cuttal rögtön lenne 13 millió plusz helyünk a sapiban.
több mint 10 éve
Egy napja semmi esemény??? Loomis kiégett! Unalmas egy offseason...xD
több mint 10 éve
Eric kendricks Ucla, szerintem ő megérné az 1/13-at de nem hiszem hogy őt húznánk.Ezek alapján az álom draftom 1/13-OG/OLB, 1/31-OLB/OG, 2-ILB, a két 3. körrel visszajönnék a 2. körbe egy csúszó WR-ért, a két ötödiken project Dline/TE, 6.-7. ILB/OT depthIlyesmi
clbass
A véleményem annyiban tér el, hogy mivel a 3 legtöbb yardot elkapó játékosunkból kettő lelépett, a WR-t is elsődleges needre emelném a G/OLB duó mellé. Sőt, amennyiben Jr. mégis maradna, akkor talán a G és a WR lenne a két legfontosabb poszt.
Mindenesetre ennyi pickkel és ilyen átépítő üzemmódban én szigorúan a a BPA-t nyomnám a G/WR/OLB/ILB posztokon elejétől a végéig. Ha ebből a 4 posztból a legnagyobbra taksált játékos van bent elsőre, akkor vigyük azt (nyilván ez nem ILB lesz 13-nál, akkora tehetség idén nincs ezen a poszton, de 31-nél már lehet.).atapapa

több mint 10 éve
Ezek alapján az álom draftom 1/13-OG/OLB, 1/31-OLB/OG, 2-ILB, a két 3. körrel visszajönnék a 2. körbe egy csúszó WR-ért, a két ötödiken project Dline/TE, 6.-7. ILB/OT depthIlyesmi
clbass
A véleményem annyiban tér el, hogy mivel a 3 legtöbb yardot elkapó játékosunkból kettő lelépett, a WR-t is elsődleges needre emelném a G/OLB duó mellé. Sőt, amennyiben Jr. mégis maradna, akkor talán a G és a WR lenne a két legfontosabb poszt.
Mindenesetre ennyi pickkel és ilyen átépítő üzemmódban én szigorúan a a BPA-t nyomnám a G/WR/OLB/ILB posztokon elejétől a végéig. Ha ebből a 4 posztból a legnagyobbra taksált játékos van bent elsőre, akkor vigyük azt (nyilván ez nem ILB lesz 13-nál, akkora tehetség idén nincs ezen a poszton, de 31-nél már lehet.).
több mint 10 éve
Úgy néz ki nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni a jelenlegi állásból, de jelenleg a legnagyobb needjeink, azonnali kezdőkaliberrel (fontossági sorrendben szvsz): OG, OLB, ILB, WR,Ezek alapján az álom draftom 1/13-OG/OLB, 1/31-OLB/OG, 2-ILB, a két 3. körrel visszajönnék a 2. körbe egy csúszó WR-ért, a két ötödiken project Dline/TE, 6.-7. ILB/OT depth
D# Sec-ért szerintem többet nem tehetünk, csak a paszsiettetéssel, LB sor draftról feltöltve, Dline kezdők megvannak, depth draftról (Jenkins nem lenne rossz, ha végre kihasználná a méreteit és teljesértékű lyukzabáló NT lenne)
O# Backfield ligaelit (Robinson kb már luxus is harmadiknak, Magastoronyról pedig még azt sem tudjuk, h milyen állapotban van), QB adott (meddig??? @) ), falban LT adott, LG draft, C adott, RG a következő napok legnagyobb kérdőjele (lehet h kezdőként számolunk Lelitoval), RT az akad, TE Hill nem lesz rossz, de kéne még egy ígéretes project, WR Cooks hatalmas playa lesz és nem slotban, de Colston legnagyobb bánatomra lassan elfogy. A slot sem megoldott. Vagy fejlődik egy tavalyi UDFA, vagy ide még két új ember is elkélne.
Letaglóztak az elmúlt pár nap hírei, de nem volt ez ördögtől való! Komolyabb emberek ők annál, hogy koncepció nélküól "maddenezzenek" aztán ha nem jött be restart 😊 Állóvíz felkavarva! D fejlesztés, és sok futás...lassan még tetszik is :cool:
több mint 10 éve
Szóval Payton előbb kitesz mindenkit, végül kivágja saját magát is? 😀atapapa

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Oregon quarterback Marcus Mariota, the expected No. 2 QB in draft says he had no contact with the New Orleans Saints.😀 😀 😀
Nem tudom, sírjak vagy nevessek...?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Közben Lewis visszakozik, hogy NOLA elhagyása soha fel nem merült. Naja. Egyik hír szerint áruljuk ezerrel, másik hír szerint most dolgozunk az új szerződésén.
De messze van még a szeptember |8
több mint 10 éve
Tök jó ez az offseason, nem kell egy hétig várni hogy történjen valami, naponta van szórakozásunk 😊ata lehet, hogy kéne nap tippverseny: ki lesz tradelve, cutolva, átszerkesztve. Kb. lehetetlen feladat már bármit megjósolni 😊

több mint 10 éve
😀 😀 😀

több mint 10 éve
Még benne van az,hogy 5+x cetliről beszéljünk 😀 😀 😛 !!yep, elvileg az idei draft is elég mély lesz WR-benatapapaEgyet pedig remélhetőleg WR-re...RutinMajd az újoncok olyan éhesek lesznek, mint a fóti gyerekfalu.Ja, és ezzel már 4 gyűrűt gyűjtöttünk csak az elmúlt négy napban! Unger-Ellerbe 1-1 + Browner 2... 😀RutinViszont így éhesek lesznek ezek az arcok annyira, hogy nagyot toljanak a szekerünkön??? Félek tőle...Rutin
Legalább tartalmas lesz a draftunk, első két nap 5 cetlivel. Ebből remélem legalább kettőt guardra lövünk el.atapapa
LB-t is kéne hozni...
Ja gyűjtjük a cetlikek! Lehet hogy egy voodoo pap azt jósolta,Loomiséknak, hogy ez lesz minden idők legjobb draft classa 😀
több mint 10 éve
az edzői kart érintő maszatolás után nekem nagyon szimpatikus a határozottság, amit most mutatunk.
több mint 10 éve
mindenki eladó, de Keenan Lewis-t különös hévvel árulja a csapatbaggioSean üzen a mindenkori keretnek: ha baszakodsz, megtalálunk és pakolhatod a cuccodat
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Hát ezt nem abból írtam.Unger érkezésével, Ingram szerződése után, és Spiller pletykák után ugyanezen agyaltam, olyan kábé, mintha run first csapattá alakulnánk... mondanám, hogy nem lepődnék meg Brees elcserélésén, de azért igen is, meg nem is.
Elment a két top célpont, feltehetően a két guard, újraigazolták Ingramet Robinson mellé, plusz még jött Spiller.
Jött a liga tán legjobb futásblokkoló centere és betáraztak pickekből.
Én ezek után eladnám Breest két elsőért, ha kell valakinek. És kellene abban biztos vagyok.gabokocka
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Amúgy végignézve a kereten, tulajdonképpen csak egy jó No.1. WRCooks simán lehetne ez a kaliber.
több mint 10 éve
nfl_lover
912
A nap legjobb híre: elküldtük C.whiteot!!kapitnonoEzt nem lehet elégszer lájkolni.
Stillsért 3. kör csak szerintem volt fair trade? Ellerbeet nem számolom ternészetesen.
több mint 10 éve
mindenki eladó, de Keenan Lewis-t különös hévvel árulja a csapatbaggiohát, az első napi hiszti után nem csodálom... ha így folytatják Loomisék, lesz vagy 16 draft cetli az asztalon 😀

több mint 10 éve
mindenki eladó, de Keenan Lewis-t különös hévvel árulja a csapat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
szerintem 1/13-ig max coopert meg white-ot viszik el.Parker még lehet elérhető lesz, ha wr-t akarunk húzni 1/13-ra.Ő is elég jó kis playa1/13-ra már nem lesz bent Cooper max ha nagyon feltradeltek érte.Viszont (már akartam írni a Graham trade-nél hogy) az 1/31-re elhozhatnátok Jaelen Strong-ot.he7edikSpiller érkezik, Robinson vagy Ingram trade alap lehet? Bár a 4 back sem hülyeség, de Stills? Lassan kezdem elhinni, hogy tényleg volt gond az öltözőben, így lassan érthető a pozíciós edzők elküldése, elnézve a move-okat. Feszülten figyelek...Gyurma Pappavagy rájöttek, hogy nem volt fit a Cooks pick, Stills szinte ugyanaz a típus, szerintem rámegyünk Amari Cooperre. Ellerbe mondjuk túl sokat nem fog hozzárakni a védelemhez...lol

több mint 10 éve
1/13-ra már nem lesz bent Cooper max ha nagyon feltradeltek érte.Viszont (már akartam írni a Graham trade-nél hogy) az 1/31-re elhozhatnátok Jaelen Strong-ot.Spiller érkezik, Robinson vagy Ingram trade alap lehet? Bár a 4 back sem hülyeség, de Stills? Lassan kezdem elhinni, hogy tényleg volt gond az öltözőben, így lassan érthető a pozíciós edzők elküldése, elnézve a move-okat. Feszülten figyelek...Gyurma Pappavagy rájöttek, hogy nem volt fit a Cooks pick, Stills szinte ugyanaz a típus, szerintem rámegyünk Amari Cooperre. Ellerbe mondjuk túl sokat nem fog hozzárakni a védelemhez...lol

több mint 10 éve
yep, elvileg az idei draft is elég mély lesz WR-benEgyet pedig remélhetőleg WR-re...RutinMajd az újoncok olyan éhesek lesznek, mint a fóti gyerekfalu.Ja, és ezzel már 4 gyűrűt gyűjtöttünk csak az elmúlt négy napban! Unger-Ellerbe 1-1 + Browner 2... 😀RutinViszont így éhesek lesznek ezek az arcok annyira, hogy nagyot toljanak a szekerünkön??? Félek tőle...Rutin
Legalább tartalmas lesz a draftunk, első két nap 5 cetlivel. Ebből remélem legalább kettőt guardra lövünk el.atapapa
több mint 10 éve
Egyet pedig remélhetőleg WR-re...Majd az újoncok olyan éhesek lesznek, mint a fóti gyerekfalu.Ja, és ezzel már 4 gyűrűt gyűjtöttünk csak az elmúlt négy napban! Unger-Ellerbe 1-1 + Browner 2... 😀RutinViszont így éhesek lesznek ezek az arcok annyira, hogy nagyot toljanak a szekerünkön??? Félek tőle...Rutin
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
atapapa